עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. היי אנשים יש לי מחשב שלא עשיתי בו פורמט הרבה מאוד זמן והוא עובד מצויין אבל מצד אחד שמעתי כשה מנקים רגיסטרי מוסיף טיפה לביצועים מצד שני התוכנות האלו יכולות בקלות לדפוק את המערכת אז מה אתם אומרים יש המלצות?

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  2. Started by Holy,

הורדתי איזה סרט divx ורואים תמונה אבל לא שומעים כלום. ה-wmp מנסה להוריד codec מהאינטרנט אבל נכשל. עזרה?

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  3. שלום רב אני מחפש עידכון ביוס ל acer n1996 ms-6772 ver1 ...........תודה רבה................

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  4. Started by Omer_p,

-------------------------------------------------------------------------------- שלום לכולם, עד כה השתמשתי בחלונות אקס פי ומעולם לא הייתה לי סיבה של ממש להוריד אתאחת מחבילות העדכונים. כך חחינו אני והמחשב חיים טובים ובלי מריבות שבוע שעבר רכשתי נגן של חברת קריאייטיב שהתקנת הדרייבר שלו דורשת את חבילת העידכונים מס' 2 של אקס פי. התקנתי כדת וכדין אך אחרי שאיתחלתי את המחשב הוא פעל איום ונורא, נתקע ושימוש בו הפך בלתי נסבל. מה שכן הצלחתי להתקין את התוכנה ולהעביר שירים. אתמול הסרתי את חבילת העדכונים והמחשב חזר לעבוד כרגיל. מה עליי לעשות? או אולי מה עשיתי לא נכון?! אני חייב לסדר משהו עם זה כי הנגן עלה לי כסף רב, וללא העדכונים לא אוכל להשתמש בו. מצד שני אני לא יכול לעבוד עם המחשב אחר…

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  5. מישהו יודע כיצד ניתן להפוך את החלונות בויסטה לתלת - מימד ?

• 2 תגובות
    • 458 צפיות
  6. האימיול כל הזמן עושה לי ריסטרט(אני יודע שזה האימיול כי רק כשאימיול דולק זה קורה, עם UTORRENT זה לא קורה), ניסיתי לחפש וירוסים, ספייוורים ולהתקין מחדש. אני צריך אולי גירסה אחרת של אימיול? איזה גרסה טובה יש?

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  7. Started by mentikor,

זאת בעיה מוזרה שיש לי אותה כבר כמה זמן משחק פרו אבולושן היה עובד לי סבבה וכמו שצריך, אבל משחק טניס היה עובד מהר, ז''א אחרי איזה שעה ככה שהמחשב דלוק, פתאום המשחק רץ מהר מידיי, במהירות שאי אפשר לשחק, וזה היה עובר רק אם הייתי מפעיל מחדש את המחשב, ואז כשהיה עובר זמן כלשהו כשהמחשב עדיין דלוק זה היה חוזר. בקיצור לא ממש הפריע לי עד עכשיו. היום החלפתי סתם ללוח אם אחר... [הבעיה נמשכת] פירמטתי את המחשב ל XP SP3, התקנתי את המשחקים היחידים שאני משחק, הטניס והPES, רק שהבעיה עכשיו הייתה ששניהם רצו מהר מידיי, ממש כאילו עשו X10, וזה רץ ממש מהר. פרמטתי שוב, הפעם ל WIN7, ואותו דבר... דרייברים הכי עדכניים של NVIDIA מהאתר שלהם, כרטיס מסך 9800GT מה זה יכול להיות יש למישהו מושג? האם זה …

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  8. עם איזו תוכנה ממירים סרט לפורמט של Divx?

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  9. רק בדפדפן firefoxs (בדקתי באקספלורר ועבד כרגיל) איך לי את הלחצנים של הdownload והunlock ולכן אני לא יכולה להכניס סיסמאות. אם מישהו יודע מה הבעיה או איך לסדר אותה אני אשמח לשמוע... תודה לעוזרים... [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  10. Started by ladani22,

אני בטוח שכבר שאלו את זה אבל לא מצאתי בחיפוש את התשובה.... כיצד לייצא את הודעות הדואר לקובץ גיבוי במטרה להעביר אותן למחשב אחר. אני לא מעוניין להשתמש בתוכנה חיצונית לשם כך אלא ב outlook עצמו

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by Goose,

אני עובד עם ZA כבר הרבה זמן ושמתי-לב שכשהיא עובדת במקביל עם ה Emule היא טוחנת ים זיכרון. יש קובץ שהיא מריצה שנקרא vsmon.exe הוא מתחיל ב 5MB ווככל שהזמן עובר הוא רק גודל !!!! לאחר 12 שעות הוא הגיע לי ל 60 MB !!!!!! מישהו יכול לעזור לי ....

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  12. במנהל התקנים רשום לי שחסר לי בקר RAID מה זה בכלל?

13. מה יותר טוב נרו 7 פרמיום או אולטרה?ומה ההבדל?

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  14. Started by NaNdoS,

הורדתי כרגע את Detonator XP 27.42 אבל לצערי הNVidia Refresh Rate Fix שיש לי לא תומך בדרייברים האלו ואני נאלץ להתקע עם 60Hz כל פעם שאני משנה רזולוציה. מישהו יודע איך אפשר לפתור את הבעיה חוץ מלערוך ידנית את nv4_disp.inf? ??? אולי יש NVidia Refresh Rate Fix חדש שכן תומך?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by the kooks,

שלום רב. לאחרונה יש לי הרה בעיות בחיבור לMESSENAGR אחרי שעידכנתי אותו מ 7.0 ל 7.5 ועוד דברים אני רוצה להתקים מחדש את גירסת 7.0 אך אני לא מוצא אותה אפילו לא באתר של הMSN.CO.IL מישהו יכול לתת לי לינק בבקשה לגירסה 7.0? תודה מראש רועי.

• 2 תגובות
    • 430 צפיות
  16. Started by Sting,

אז משום מה יש המון איקונים ממש יפים בקבצי PNG לעומת קבצי ה ico של windows, השאלה שלי היא איך אני הופך אותם לעזאזל לקריאים ב win7? אני מניח שדנו בנושא הזה כבר רבות בעבר אבל לא הצלחתי למצוא שום דבר בחיפוש שהראה לי תוצאות לא קשורות בכלל תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  17. אני מקווה שזה הפורום הנכון. אני רוצה לערוך קבצי MPEG ברמה בסיסית פלוס גזירת קטעים חיבור פס קול וכו' איזה תוכנה עושה את זה הכי טוב? תודה

18. Started by Cyb3rGhost,

אוקיי המצב הוא כזה... יש לי רשת מחשבים בבית ואני מוחבר לאינטרנט דרך המחשב השני ב-GATEWAY הבעיה היא שהאיי סיק יו לא מסוגל לקבל ולשלוח קבצים בגלל זה יש איזה שהיא דרך לסדר את זה ?

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  19. Started by m1ke,

למצטרפים חדשים ולישנים שעדין לא משתמשים בpremium ורוצים. מומלץ

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. לפי ההוראות התקנה של תוכנה מסויימת ואני לא יודע היכן לרשום את הערכים , אנא עיזרו לי זה ממש דחוף. Add the following string to your Enviroment Variables: LM_graphic_FILE = c:\flexlm\graphic.dat ניסיתי ב REGISTRY ולא מצאתי שום רמז , גם בתוכנה ניסיתי .. זה חיוני להרצת התוכנה. תודה

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  21. Started by BeNnYBoO,

שלום, לאחרונה החלה אצלי בעיה עם המראה של NOD32... ניסיתי להתקין מחדש, לפרמט את המחשב - כלום לא עזר.... צירפתי תמונה להמחשה, אין לי מושג מה לעשות.. תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  22. הטקסט נימצא בעברית בקובץ-word2003 האם יש דרך להפוך אותו בצורה חינמית לרוסית? חשבתי על האפשרויות הבאות: תוכנה \אתר אינטרנט\אופציה אחרת. התרגום לא חייב להיות מושלם ,מבחינתי מספיק שהוא יהיה קריא ומובן לבן אדם ממוצע שדובר רוסית. אני חייב פיתרון דחוף וכל הצעה תתקבל בברכה תודה מקרב לב לכל המגיבים

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  23. Started by zombie,

יכול להיות שלא קיימת גרסא תומכת OS X לוגאס? ואם כן מה הן האלטרנטיבות או הדרכים להפעיל את התוכנה על הMAC? בתודה מראש!

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. איך אני יכול להכניס לסרט מוסיקה כלומר באיזו תוכנה אני יכול לעשות את זה? אנשים תענו בבקשה תתעוררו

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  25. Started by LIOR42,

יש לי בעיה ברגע שאני מקבל דואר אלקטרוני עם קבצים מצורפים האטלוק כותב שאי אפשר לפתוח אותם בלשון הזאת-"הערה: לשם הגנה מפני וירוסי מחשבים, תוכניות דואר אלקטרוני עשויות למנוע שליחה או קבלה של סוגים מסוימים של קבצים מצורפים. בדוק את הגדרות האבטחה של הדואר האלקטרוני שלך כדי לבדוק את אופן הטיפול בקבצים מצורפים." איך אני פותר את זה

• 2 תגובות
    • 759 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.