תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה להתקין תוכנות כל פעם ההתקנה נתקעת ולא משנה באיזה תוכנה וכתוב שהוא לא מצליח ליצר את התקיה או לא מוצא את הEXE ,נשמע מוכר למישהו? יכול להיות שחסר לי קובץ מסוים שנמחק בטעות? מה כדאי לעשות? גם כשפותחים את המחשב יש הודעת שגיאה של האקספלורר בהתקנה הנוכחית של הZONE ALARM הוא כותב COULD NOT LOAD THE DDL LIBRARY בהתקנה של הפנדה COULD NOT CREATE OUTPUT FILE בהתקנה של הSPYBOOT הוא כבר מתקין עד הסוף אבל כשאני בא להפעיל את התוכנה הוא רושם שהוא לא מצליח למצוא את הקובץ SPYBOT.EXE בהתחלה חשבתי שזה וירוס מסוים שלא נותן לי להתקין תוכנות הגנה אבל זה בכל התוכנות ניסיתי אפילו להתקין את האקספלורר מחדש אבל גם הוא לא מצליח להתקין.
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום יש לי ויסטה 32 ביט אני מנסה להתקין אקרובט רידר והאקספלורר קורס מייד עם תחילת ההתקנה לא משנה השפה או הגירסא. הוא רושם משהו בסיגנון can't retrive data
-
- 3 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
הורדתי את הקובץ מהאתר של אדובי ואני מקבל הודעה על encountered errors מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 872 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין את "MP3 Player Utilities 4.00" ומופיעה לי הודעה שמותקנת אצלי גרסה קודמת ועליי להסיר את התוכנה "מהוספה והסרה של תוכנות" הבעייה שהתוכנה לא מופיעה שם מחקתי את התוכנה מProgram Files ומחקתי בregedit כל איזכור לתוכנה ועדיין אני לא יכול להתקין מה יכולה להיות הבעייה אני צריך את התוכנה הזאת להמיר קובצי וידאו לפורמט AMV לנגן MP4 תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה בנייח והכל היה בסדר אבל כשבאתי להתקין את התוכנה על הנייד אני מקבל את ההודעה הבאה: http://www.siz.co.il/my/izjtcryoytxt.jpg מישהו יודע מה זו ההודעה הזו? מדוע הוא לא נותן לי להתקין את התוכנה?
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
לא מצליח להתקין את VISUAL STUDIO. הסיפור הוא כזה התחלתי להתקין את התוכנה כהמחשב נתקע באמצע. עשיתי ריסט וניסיתי להתקין שוב אך בגלל שההתקנה הקודמת לא הייתה מושלמת לא הצלחתי להתקין את התוכנה. הורדתי בלוח הבקרה מרשימת התוכנות את התוכנה וניסיתי להתקין אך שום דבר לא עזר. נראה לי שערכים מסוימים נשמרו ברג'יסטרי ולכן אני לא יכול להתקין את התוכנה וגם אין לתוכנה כפי שידוע לי תוכנת הסרה מסודרת. אז מה עושים חוץ מלפרמט את המחשב? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי את Zone Alarm Internet Security suite ולא אהבתי את כל האופציות, ב MSN זה כל הזמן רשם לי על זה בקיצור הסרתי את התוכנה וניסיתי להתקין את הזון אלארם פרו הרגיל ונתקלתי בשגיעה עם הEXPLORER של send או don't send ו TrueVector Service שזה גם רושם send error report או don't send בקיצור זה לא מתקין מחקתי את כל מה שקשור לזון אלארם מהמחשב וגם מהרג'יסטרי אבל כלום לא עוזר :s05:
-
- 7 תגובות
- 625 צפיות
-
-
קובץ עם הודעת השגיאה מצורף מישהו יודע מה זה? ועוד שאלה שאני אשאל כדי לא לפתוח עוד thead העפתי את ה za מהמחשב שלי , אחד הדברים היותר יעילים שהוא עשה היה לחסום פופ אפים וג'אווה מעצבנת , יש לזה תחליף טוב?
-
- 3 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום לכם. יש לי מחשב פנטיום 4 עם מערכת הפעלה win xp pro+sp3+ תוכנת אנטי וירוס שכולכם מכירים: avg 8 free. יש לי בעייה בהתקנה של האימיול הזה: emule booster 7.3. שאני מתקין אותו מיד לאחר ההתקנה קופץ לי חלון של האנטי וירוס ואומר לי שיש לי וירוס ששמו בפרטים emule. אני עושה לו ignore, ואחרי זה אני מנסה לעלות את האימיול הוא לא נותן לי לעלות אותו. אבל אם אני מתקין את ה- emule בלי שיש לי את התוכנה avg אז זה עובד. מה אני עושה במצב כזה ? למישהו קרה את הבעייה הזאת? ה- avg לא נותן לי להתקין את ה- emule הזה. בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, קניתי היום כרטיס מסך HD4890 וספק. הם התקינו לי את הספק והכרטיס הכל סבבה. באתי לבית להתקין את הדרייבר ויש בעיה. אחרי סיום ההתקנה זה מה שמופיע לי: http://www.uploadfileyou.com/files/x1cl4xgjdd4akplufwmy.png * הכפתור LOG לא עובד. ניסתי להתקין דרך הדיסק, ניסיתי להתקין דרך ההורדה שבאתר ATI, ניסיתי להתקין מדיסק ישן של ATI, וכלום לא עוזר, זה כאילו סיים להתקין אבל לא התקין כלום. תודה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 789 צפיות
-
-
מע' הפעלה WINXP היה קודם מותקן כ.טלויזיה מעפן של FLYVIDEO98 שהוסר... חיברתי את הPVR-150 שלי, זוהה ככרטיס וידאו מולטימדיה, ושום דרייבר לא מתאים איך מתקינים אותו?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב פעל כרגיל הפעלתי מחדש לפני שלושה ימים ואחרי ההפעלה מחדש הופיעה בעיה , המחשב לא מזהה את הכרטיס מסך אני לא יכול לעדכן דרייברים לא יכול לזהות את הרכיב חומרה עצמו, כשאני מדליק את המחשב דווקא מופיע בהתחלה הדגם וכמות הזיכרון אבל בפועל במערכת ההפעלה אני לא מצליח לזהות את הכרטיס ולהתקין אותו מחדש... מערכת הפעלה xp כרטיס מסך 8600 gt שום משחק לא עובד כמובן וכשאני מנסה להתקין דרייברים זה אומר שהוא לא מוצא חומרה מתאימה, ניסיתי להוציא ולחבבר מחדש את הכרטיס אפילו ניקיתי אותו כלום לא עוזר..
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לא נוח שאי אפשר להישתמש במדפסת דרך הנייח שהיא לידו. מדפסת - BROTHER MFL5460CN תודה לעוזרים...
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין וההודעה הזאת עולה לי http://img530.imageshack.us/img530/1721/10653276cj9.jpg מה צריך לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא מצליח להתקין את מיקרוסופט EARTH 3D גם לאחר ששניתי את הלוקיישן לארהב איך ניתן להתקין אותה?
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
ניסיתי להתקין את וינדואוז לייב מסנג'ר שוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ואני לא מבין איפה הבעיה. זו השגיאה שאני מקבל http://www.siz.co.il/my.php?i=tyykzynnymj2.jpg
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
כשאני מנסה להוריד את הסרגל כתוב לי שהוא פועל מגרסה 2.0 ומעלה ואחר כך מציע לי להוריד את הגרסה הכי חדשה. יש לי גרסה 3.0.6 והוא לא מזהה את זה. אשמח לקבל פתרון.
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אהלן רכשתי את העכבר MX MASTER, פניתי לאתר לוג'יטק להורדה התוכנה הנל. בזמן ההתקנה (במהלך חילוץ הקבצים שלה), ההתקנה קורסת ומדווחת הודעה שתהליך ההתקנה קרס. WIN 10 התקנה נקייה 64BIT ניסיתי להתקין גרסאות ישנות יותר של התוכנה, ללא הצלחה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, התקנתי אזוראס, עכשיו הוא רוצה ג'אוה, אז הורדתי ובתהליך ההתקנה הוא רושם חסר קובץ , ויש לי רק את האפשרות retry לא עוזר, ויציאה. מה עושים?? אגב אני משתמש ב FF ו IE ו DEER
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
הוא כותב לי: The HDA Audio bus driver is required and not found. מה לעשות?
-
- 7 תגובות
- 780 צפיות
-
-
לאחר רכישת מחשב חדש רציתי להתקין ת כל הדריברים אך ללא הצלחה. נתחיל מזה שהכונן DVD שלי לא קרא את הדיסק של הלוח אם אם והייתי צריך להעתיק אותו למחשב אחר ולהעביר אותו עם DOK. את הדיסק של הכרטיס מסך דווקא הוא כן קרא טוב. בעת נסיון להתקין את הדריברים של האינטרנט יש לי כל הזמן שגיאה כמו שבתמונה. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 890 צפיות
-
-
הי, יש לי הרדיסק חדש, שמתי עליו WINDOWS עם SP2 ומשום מה הוא לא נותן לי להתקין את הדרייבר של הכרטיס מסך, לא של הלוח-אם ולא שלי. אני מוריד את הדרייברים מהאתר של החברה (GIGABYTE) אבל משום מה הוא לא מקבל את זה. ובהרדיסק הקודם לא הייתה לי שום בעיה. יש לכם מושג מה יכולה להיות הבעיה? אגב הלוח אם זה GIGABYTE 8I945GZ-ME, והכרטיס מסך זה GIGABYTE 800XL. שאני מנסה להתקין אז הוא אומר לי "INF error. Video driver not found" ואז: "setup was unable to complete the instalation. Try to setup your display adapter with a standard VGA driver before the setup" אם יש לכם מושג מה עושים אז אני מחכה לכם... תודה!!!
-
- 5 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין את הדרייבר Audio למחשב שלי של Sis 7012 ואני פשוט לא מצליח, הוא מתחיל להתקין ומוציא את השגיאה שיש בתמונה, ופשוט יוצא מההתקנה, ניסיתי הכל, ללכת לDevice Manager לעדכן משמה והוא לא מצליח לבטל את החומרה של הSOUND ולהפעיל עוד פעם וזה עדיין לא מצליח, מה עליי לעשות? תודה רבה לעזורים! [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 632 צפיות
-
-
הורדתי את הדרייבר החדש של NVIDIA, ה178.13 כשאני מתקין אותו נראה כאילו הכל בסדר, הפס הירוק מתמלא אבל בסוף יש הודעה THE SYSTEM HAS NOT BEEN MODEFIED. ניסיתי מחוק מהDEVICE MANAGER, למחוק את הקודם, להוריד מחדש-כלום! מה שמוזר שהEXPERIENCE INDEX הופך ל-1 אני עושה REFRESH והוא נהפך לUNRATED.... מי יודע מה קורה כאן?
-
- 8 תגובות
- 899 צפיות
-
-
התקנתי עכשיו WIN7 ואני מנסה להריץ עליו את הכרטיס טלויזיה הענתיקה שלי ואני פשוט לא מצליח... לכל התוכנות והדרייברים שמצאתי שיניתי בלשונית "תאימות" לWIN XP ששם זה עבד מצוין... אני יושב על זה כבר המון זמן ואני פשוט עובד עצות... יש למישהו רעיון? (חוץ מלקנות כרטיס חדש...) תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-