עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. בהמשך לנושא שפתחתי בעבר(אבקש מהמנהלים לא לנעול את הנושא הנוכחי). אתן הסבר קצר תחילה ואז בקשתי. לפני כחודש הורדתי את התוכנה uTorrent בגרסא 3.1.3,באותה תקופה(של המחשב הישן),עבדתי עם וינדווס XP SP 3. התוכנה הורדה,ולא שיניתי שום הגדרה ושום דבר,הורדות רצו לי במהירות של כ 800-1200 ק"ב בשניה. לפני כשבוע קניתי מחשב חדש,שבו מותקנת מערכת הפעלה וינדווס 7 SP1 התקנתי את אותה התוכנה(מאותו אתר) באותה הגרסא(3.1.3) ולא שיניתי כמובן שום דבר בתקווה שימשיך להוריד לי כבעבר. משום מה התוכנה תקועה על 10 ק"ב בשניה ולעתים מגיעה ל-30 ק"ב בשניה. *לא יודע האם זה קשור לנושא אבל שמתי לב שגם האינטרנט עובד קצת לאט ולפעמים מראה לי שהוא מחובר אך אין גישה לרשת. בכל מקרה,עשיתי ריסט למודם בתקווה שזה יעזור. שמ…

• 2 תגובות
    • 929 צפיות
  2. Started by tiger3,

האם אני יכול לגבות את המעודפים שלי ב - FireFox עם Export כמו שיש ב - Explorer אם כן איך אם לא אז אם יש שיטה אחרת תודה רבה ;D

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  3. Started by slrr,

VAIO vgn-txn25n חפשתי בכל מקום... וזה לא מוריד לי מהאתר של דםמט לא יודע למה בבקשה עזרה ואני צריך אותם ל-XP

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  4. Started by redead,

אני רואה שבהרבה דירוגים הוא מופיע ראשון..

• 2 תגובות
    • 893 צפיות
  5. שלום, ברשותי מחשב מיני נייד מסוג +MSI WIND U100 מותקנת בו מערכת ההפעלה XP. אני סטודנט וזה מחשב שמיועד רק ללימודים כלומר לכתוב בוורד וקצת אינטרנט מהמכללה... באופן כללי הוא פועל טוב, יש רק בעיה אחת וגם היא רק לעתים רחוקות (מה שמקשה עליי להבין מה הגורם לכך). כשהווינדוס עולה, מופיע הרקע של שולחן העבודה - אבל שום דבר חוץ מזה לא מופיע. לא האייקונים על הדסקטופ, לא הפס למטה של ההתחל START, כלום. והסמן של העכבר לא "טוען/חושב"... הוא רגיל. כשאני עושה CTRL ALT DEL אני יכול לפתוח את הטסק מנג'ר או לנסות לעשות ריסטרט, אבל כשאני לוחץ על כיבוי וריסטרט משם זה לא ממש מפעיל את זה, זה נשאר ככה במצב הסטטי הזה. העניין הוא כזה - זה קורה אפשר להגיד אחת ל 10 הפעלות של המחשב. וגם זה לא מדויק... כל…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. במקום להפעיל לי אותו בצבעים נורמלים, הוא מפעיל לי את הסרט בצבע בולט אחד, בצע כחול כזה בכל המסך, אבל עדיין רואים את הסרט, אבל בצבע כחול. תעזרו לי בבקשה לפתור את הבעיה....

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  7. שלום, אני עובד עם windows xp.קיים במחשב שלי אנטי וירוס (eset nod32). מפעם לפעם הוא מקפיץ לי הודעה: wrong username or password. לחצתי: ctrl_alt_del ונכחתי לדעת במחשב אצלי רצה תוכנית לא מוכרת בשם boomprice. לחצתי על end task והתוכנה ירדה. למשך שניה. אח"כ המסך נהיה ריק, התמלא מחדש וב task manager שוב הופיע שם התכנית הבלתי רצויה: boomprice. הרצתי: msconfig ובדקתי את ה startup. שום תוכנית בשם boomprice לא מועלית באיתחול. בצעתי search ל boomprice ולא מצאתי שום תכנית בשם כזה בדיסק. זה וירוס ? תכנת spy? איך מתפטרים מזה ? תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. היי! סייעו לי במציאת דרייברים עדכניים ללוח אם MSI דגם :RC410M2 הלוח O/B תודה!

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  9. Started by yan,

האם יש תוכנה שבודקת אם החומרה של המחשב שלי תקינה? שמשהו לא מזייף שמשהו לא הלך בגלל הפסקת חשמל וכו'

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  10. -------------------------------------------------------------------------------- היי לכולם... יש לי משחק שקניתי spellforce 2 shadoe of wars כשאני מנסה להתקין את patch 2 המחשב כותב לי install folder not found יש לי מערכת הפעלה חלונות 7 הבנתי שבגלל שזה משחק דיי ישן אז על XP אין בעיות איתו במערכת החלונות החדשה כנראה זה לא מתקין את המשחק אוטומטי ל program files וכנראה שכאן מתחילה הבעייה הבעייה שאם אני מתקין מחדש זה שוב מתקין את זה לאותו מקום אוטומטי... אשמח לקבל עזרה בנושא....תודה רבה...

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שלום לכולם, לפני המון זמן הייתה לי תוכנה (יכול להיות שמצאתי אותה דרך הפורומים פה אפילו) שהסירה את הכוכביות או העיגולים הקטנים בשורת הסיסמא בוינדוס. אם לא הבנתם, נגיד יש אתר אינטרנט שדורש סיסמא כדי להתחבר אליו, אז האקפסלורר שומר לכם את שם המשתמש והסיסמא, ובמקום הסיסמא הוא מציג עיגולים שחורים קטנים או כוכביות. אז התוכנה מציגה את הסיסמא האמיתית במקום את הכוכביות. בכל מקרה, חיפשתי בגוגל ובאתר ולא מצאתי... אני ממש לא זוכר איך קוראים לתוכנה. זה ממש ממש חשוב לי ואודה מאוד למי שיעזור. תודה רבה רבה!!!

• 2 תגובות
    • 3k צפיות
  12. Started by duk4u,

הקובץ הוא מדיה אבל אין לי מושג כיצד לפתוח אותו. תגובות יתקבלו בברכה...

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  13. Started by Mr.Quest,

שלום. אשמח אם תמליצו לי על תוכנה קלילה לשינוי ה-Themes של WinXP ( מה לעשות, אין הרבה אפשרויות במקור) לשינוי הסגנון החזותי ללא דרישת ביצועים מיוחדת. ** נתוני חומרה כלליים : P4 2.4 Ghz 256 MB DDR. בתודה מראש, אלוני יאיר.

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  14. Started by jackhammer,

שלום לכולם יש לי מסמך אקסל שאני צריך ליצור ממנו גרפים וחתכים אני מעלה מסמך שבניתי בקצרה כדי להמחיש את העניין המסמך מחולק לכמה קטגוריות (כל קטגוריה צבועה בצבע אחר, גם במסמך האמיתי זה ככה) כל קטגוריה זה בעצם קורסים שונים שמתבצעים בתאריכים מסוימים ולכל קורס יש משתתפים ומשתתפות כמו כן זה מחולק לתכנון המקורי וממש בתחיל הארוע או הקורס מוכנסים נתונים (ידנית) לגבי מספר המשתתפים הסופי שתכלס נכנס (בנים ובנות) עכשיו מה שאני צריך לעשות זה ליצור 24 גראפים או חתכים כל 2 גרפים מתייחסים לחודש אחד (אחד עבור הכמות התכנונית ואחד עבור הכמות בפועל) המטרה של כל זה היא לדעת כמה אנשים יש לי בכל אירוע או קורס בכל חודש בנוסף כל העניין הזה צריך להיות דינאמי כדי שאם יכניסו שורות חדשות למסמך, הגרף יד…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Sango,

המערכת היא : GIGABYTE GA-EP43 Q9550 HD 4870 WIDNWOS XP 32 ניסיתי גם דרך הדרייבר שמקבלים בקופסה וגם דרך הדרייבר הכי חדש לכ.מ. הבעיה היא : כשאני מדליק 3DMARK 05 או 3DMARK 06 זה פשוט לא נכנס לתוכנה, כלומר רואים את "WELCOME" שאין שם בכלל אפשרויות.. המעבד בזמן זה פועל על 25% אבל ממש לא קורא כלום.. אשמח לקבל עצה לפתרון, תודה!!

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  16. Started by Da-Funk,

אני מנסה שנה להתחבר לשם והוא נותן לי ת'הודעה הזו... כיביתי את כל הפיירוולים ואנטי למיניהם... אני מחובר דרך נטויז'ן... יש למשהו הצעות ?

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  17. Started by THE-MASTER,

אני מתחיל ממש בפרימייר (אתמול) ואני טענתי כמה קבצי תמונות והעליתי אותם מחלון הSOURCE לסרט עצמו והבעיה היא שהרזולוצייה שלהם משתנה בהתאם לרזולוצייה של הסרטון כלומר אם התמונה במקור היא 800 על 800 והסרטון הוא על 200 על 200 אז אני יראה 1/16 של התמונה. השאלה שלי היא איך אני יכול לעשות שאני יראה את כל התמונות בגודל מקורי. בתודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  18. Started by yoss,

מחפש אייקונים לIconPackager, הם צריכים להיות יפים,נקיים,אלגנטים ואחידים. יש המלצות?

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  19. Started by gt2,

שלום, יש לי כרטיס קול קצת ישן שלקחתי מהמחשב הקודם שלי מחברת קריאייטיב מהסדרה SOUND BLASTER LIVE 5.1 הדגם זה SB0060 והבעיה שלי זה שהחברה לא מוציאה דרייברים מעבר לוינדוס XP ואני משתמש בווינדוס 7 x64 הסיבה שאני רוצה להתקין אותו זה כי יש לו ממשק MIDI ותמיד זה היה מחובר אצלי ככה ואני לא רוצה לקנות ממש MIDI ל USB כי זה עולה הרבה(מתחיל מ150 ש"ח ומעלה) יש אולי דרייבר חלופי או פתרון לזה? יש להם דרייברים לXP 64 ביט...

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  20. שלום רב לכולם. ישנם אתרים, למשל כמו רוטר, ועוד רבים, שנכנסים לתוך דפים בתוך האתר למרות זאת כתובתם בשורת ה ADDRESS באקספלורר, נותרת תמיד ראשית. הבעיה פה היא כשרוצים לשלוח לחברים לינק לאותו מאמר. זה נהיה בלתי אפשרי. שלחו לי תגובה במהירות האפשרית. חג סוכות שמח שלכם ארז בר-זיו

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  21. כאשר ההתקנה עובדת ומגיעה ל 60% המחשב מאתחל את עצמו , מדובר בהתקנה של Zone Alarm-Internet suite האחרונה (גרסה 8) , הייתה לי לפני זה גרסה ישנה יותר , הורדתי אותה ועדיין הבעיה נמשכת ... תודה לעוזרים ...

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  22. Started by shodan,

מחפש תוכנה אמינה שמסוגלת להוריד אתרים שלמים כולל התתי לינקים

• 2 תגובות
    • 6.5k צפיות
  23. Started by TimoTy,

טוב אחרי שהורדתי וקיווצתי את הסרט עם DVD SHRINK איך אני צורב אותו אם התוכנה או בלי כל עזרה תתקבל ההרכה תודה מראש

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  24. Started by shainov,

שלום לכולם,חג פסח ב שמח. יש לי בעיה כאשר אני גולש באתרים מסויימים (דוגמת YNET WALLA) ופתאום מבצבץ לי סרטון WEB כשאני מפעיל אותו הוא מראה לי אותו בצבעים "נמרחים" וירוק,צהוב וכחול כאלו..יש לי DIVX PACK CODEC PACK מה אפשר לעשות עם זה..להתקין חבילת CODEC אחרת?? ואם כן איזה מומלצת??או שאולי זו בעיה אחרת לגמרי??

• 2 תגובות
    • 487 צפיות
  25. Started by The Dom,

^^ ואני לא מצליח לשחזר אותה. ז"א יש לי את כול הסימניות תחת "סימניות" בתפריט אבל אני לא יכול לשים אותם בשורה...

• 2 תגובות
    • 609 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.