עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום לכולם. מכירים את Media Portal? אם לא, קראו כאן : http://www.team-mediaportal.com/ היא הופכת את המחשב לדמוי Windows Media Center ממנה אפשר לארגן את כל קבצי המדיה ולנגן אותם, להוסיף מידע מהרשת ועוד ועוד. היא חינמית (קוד פתוח) ומאוד ידידותית למשתמש. אז מה הבעיה אתם שואלים? כדי שהיא תעבוד חייבים להתקין WMP10 שנוא נפשי, DOT.NET ועוד ועוד ולכן היא פסולה מבחינתי. מישהו מכיר תוכנה דומה שמאפשרת לעבוד עם נגנים כמו VLC ו-Media Player Classic למשל ולא מאלצת אותי להתקין זבל כבד רצח של M$ שאני לא צריך? עדיף חינמית והכי טוב - כזו שאינה דורשת התקנה (אבל גם אם כן - לא נורא). תודה מראש, TMP

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  2. יש תוכנה שמוסיפה אקו?

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  3. שלום, לא מצאתי הסבר לאופן פעולת התוכנה. אשמח להסברים תודה.

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  4. פעם שנייה שאני מתקין SP1 ושוב נפלתי פעם שעברה גם היו בעיות והסרתי SP1 כרגע התקנתי SP1 ועכשיו המהירות שעון עומדת על מכפלה 6-7 ומהירות שעון באזור 800 במקום 2500 הנייד הוא I5 460M 2.5GH הסתכלתי בביוס אבל אין אפשרויות ניסיתי רק לבטל SPEEDSTEP ואז המהירות שעון עומדת על 1600 שזה עדיין לא 2500 הפעלתי משחקים כבדים לראות אם זה יגרום לשעון לטפס למקסימום שלו אבל הוא נשאר תקוע זה מעצבן עכשיו צריך להסיר SP1 ואת כל הדברים הנוספים שהותקנו בוינודס אפדייט היו שם כל מיני NET RUNTIME הלכתי לאתר של אינטל אבל אין שם מה להוריד או עדכונים http://bayimg.com/dAIcKAadk אני מפספס משהו? עכשיו אני רואה שנמחקו לי שנקודות לריסטור לעזאזל עשיתי במיוחד נקודת גיבוי וקראתי לה PRE SP1 …

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  5. כל כמה שעות, אני צריך להזין מחדש את הסיסמא של - eBay. נמאס לי. אפשר לעשות שלא אצטרך להקיש את הסיסמא, אלא להיכנס אוטומטית תמיד?

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  6. Started by ga123456,

שלום, בבקשה לא למחוק כי אני חדש ולא יודע איפה לשים את ההודעה הזאת. יש לי בעיה עם התקנת המשחק World of Warcraft (גירסאת ה PTR). כשאני מנסה להתקין את המשחק זה מראה לי ההודעה הבאה. "C:\......\PTR-Installer-en_GB.exe אינו חוקי ביישום Win32" את הקובץ הורדתי מהאתר של World of Warcraft אז אני לא חושב שהבעיה היא עם הקובץ ניסיתי לעשות סריקת וירוסים וזה לא עזר, וניסיתי להפעיל את קובץ שהמחשב נמצא ב Safe Mode וזה לא עזר. למשהו יש פתרון בשבילי בבקשה. בתודה מראש :xyxthumbs:

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  7. איך אני עושה import למעודפים מ FF ל IE ?

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  8. Started by AmitDanan,

שלום לכולם אני עובד לפי המדריך כאן: http://www.fresh.co.il/dcforum/AVEditing/3470.html אני נתקע בשלב השני שאני צריך לטעון את ה VDR שאני מנסה לטעון אני מקבל הודעת שגיאה שהתוכנה לא תומכת בפורמט, איפה טעיתי?

9. Started by x-boy_24,

שלום . עכשיו גלשתי באינטרנט ופתאום המוזיקה הפסיקה לנגן . נכנסתי להגדרות של הווליום ואני לא יכול לשנות שם שום דבר . איך אני יכול לסדר את זה ? תודה מראש .

• 5 תגובות
    • 699 צפיות
  10. האם יש אזשהי דרך לשליחת בקשת אישור קריאה רק לחלק מרשימת התפוצה? ז"א שאם אני שולח ל-5 נמענים שישלח רק לאחרון "אישור קריאה"

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  11. תמונה אחת כל פעם? התקנתי פיקאסה במחשב שלי וזה משום מה לא מוריד תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  12. שלום. יש לי מחשב דואל קור 1.83 גיגה הרץ זיכרון של 1 גיגה שעובד על וינ אקס פי sp3 לאחר ההדלקה לוקח לו די הרבה זמן לעלות ולאחר לחיצה על הדפדפן לוקח לו זמן נוסף. יש אפשרות לזרז את העלאה שלו? אולי להוריד תוכנות שלא אמורות לעלות בעת ההדלקה? ואם כן איך אפשר להוריד אותן. ארצה להוסיף ולציין שאני גולש עם ראוטר של בזק 1025 w במהירות חבילה של 2.5 מגה וגם שהאנטיוירוס שלי לא עדכני אני עשיתי סריקות לגילוי חוגלות דרך כמה תוכנות והכל היה נקי. תודה.

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  13. 950 MHZ 320 SDRAM MB מטרות: סרטים אין אינטרנט וורד תיכנות דוט נט WIN 2000? XP PRO? XP HOME?

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  14. Started by esaly,

היי אנשים, יש לי בעיה מוזרת בפתיחת אתרים בIE8 וVISTA. כשאני מקליק על חלק מהאתרים אז מופיע לי DONE למטה משמאל והדף שנפתח ריק לגמרי. זה קורה בכל מיני אתרים. עוד משהו מוזר שבמידה ועמוד כן מצליח להפתח חלק מהתמונות בעמוד לא נטענות (כמתואר בצילום שצירפתי) גם בחלק מהאתרים בFF הדבר קורה באופן מוזר (מצורפת תמונה) ניסיתי לחפור בגוגל ולא ממש מצאתי פיתרון... אם תוכלו לעזור זה יהיה מעולה, יום נעים! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  15. Started by MasterDK,

היי אני משתמש בגרסא החינאמית של AVIRA ANTIVIR ויש לי בעיות עידכונים, הוא פשוט לא מצליח להתעדכן. מה ניתן לעשות עם זה? כרגע אני לא מצליח להוציא את ה REPORT כי מסיבה מסויימת הוא לא נותן לי...

• 5 תגובות
    • 699 צפיות
  16. Started by blue wings,

שלום לכולם, כרגע יש לי מחיצה אחת על המחשב וברצוני לעשות עוד מחיצה על מנת לעשות דואל בוט עם לינוקס. שמעתי רבות על ה-Partition magic ככושלת וראיתי שיש תוכנה דומה ומומלצת: Acronis Disk Director. אפשר להפריח ממני את השמועות על Partition magic או שעדיף להשתמש בתוכנה החלופית? עריכה: לא משנה הפעולה הושלמה בהצלחה בעזרת Partition magic

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  17. איפה לעזעזל אני מחליף את ה browser default search למה שאני רוצה ?

• 10 תגובות
    • 699 צפיות
  18. Started by Eden 6600,

אחרי חיפושים רבים אחר דפדפן נורמלי לגלישה התחלתי להשתמש ב-Firefox. האמת היא שאני מעדיף את maxthon מכל בחינה אבל מאז שהתקנתי עברית במחשב יש לי בעיות יציבות מטורפות. אני משתמש גם במנהל הורדות IDM ורציתי לדעת איך אני מגדיר שכל ההורדות שאני מבצע מה-Firefox ירדו ב-IDM. ברשימת הדפדפנים שעובדים ב-IDM ה-firefox אמנם מסומן אבל בתכלס זה לא עוזר. ה-IDM לא מוריד לינקים שנלחצו ב-Firefox.

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  19. Started by Los,

לאחרונה שאני מפיעל את המחשב וSTEAM עולה אוטמאטית ואני ונכנס אליו דרך המשתמש שלי הוא מראה לי ב"משחקים שלי" את כל המשחקים שקימים ב STEAM ואת רוב המשחקים אני יכול לשחק ולהוריד כרגיל [יש לציין שהמשחק היחיד שלי לי בחשבון הזה הוא LFD1]ץ לדוגמא הורדתי את HL2 /TF2/CS והם פועלים כרגיל כאילו קניתי אותם כנ"ל לרשת. עכשיו אם אני יוצא מהחשבון ונכנס שוב זה נכנס לי לחשבון שלי כרגיל יש לציין שבדקתי את הנתיב של אתחול התוכנה והוא זהה לזה שאני נכנס אליו . הנה דוגמא לתמונה מהמשחק http://i45.tinypic.com/29ofs4m.jpg לדגומא זאת תמונה מהמצב STEAM שלי כעת יש שמה אפילו משחק שאני מוריד ולא קניתי אותו בכלל. http://i47.tinypic.com/2a5lq2c.jpg ודוקא את המשחק שקניתי LFD הוא לא נותן לי להוריד. מה אפשר…

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  20. שלום לכולם, בעבר נעזרתי בכם ובסופו של תהליך נאלצתי לפרמט את המחשב, אני מקווה שהפעם הבשורות יהיו טובות יותר.. בכל מקרה, חבר שלי סובל מבעייה במהלך גלישה באינטרנט כאשר הדפדפן (IE6), עושה REDIRECT לאתרי פורנו, משחקי פלאש, סרטים וכדומה. מאחר ולא הייתה לו שום הגנה על המחשב, הרצתי לו בדיקות של ANTI MALWARE,AVG,SUPER ANTI SPYWARE, בנוסף לנטרול של שחזור המערכת. הבדיקות העלו (וניקו), מספר סוסים טרוייאנים שרובם רוכזו בתקיות ה-TEMP תחת יישומי EXE, לדוגמא הנה מספר שמות של תהליכים שזה מצא: 588.exe netprint.exe 227119.exe כעת למרות כל הסריקות שיוצאות נקיות, הבעיה מתחדשת עם החיבור לאינטרנט (ישנה טעינה של תהליכים בדמות 227119.exe), ממה שראיתי הקבצים האלה יושבים גם ברג'יסטרי של המחשב. השאל…

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  21. Started by D-M-X,

יש לי GHOST 14 ויצרתי IMAGE מאיפה אני מביא את הדיסקט/דיסק שאיתו אני עושה BOOT?

22. האנטיוירוס גם מודיע לי שהם trojans אז אני ממש רוצה להיפטר מהם

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  23. Started by david86,

אני מוריד מי ריפידש דברים אבל הרוב כשאני רוצה להוריד הוא מראה לי מספרים ואותיות לדוגמע יצא לי 5 מספרים ואני לא יכול לרשום 5 מספרים רק 4 מספרים ואותיות איך אני יוכל לר שום יותר מי 4 אותיות הוא מספרים?

• 10 תגובות
    • 699 צפיות
  24. Started by eliil1,

אני מקיש מילה , לוחץ שיפרש אותה והוא לא מפרש , תראו מה הוא עושה: והוא לא מראה את הפירוש =\

• 6 תגובות
    • 699 צפיות
  25. לקבלת התמונה המלאה זה קשור לתר'ד אחד שלי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=353780.0 טוב צרות צרורות מאי פעם... אני נקלעתי למצב מורכב מאוד אני לא יודע מה הסרתי מהספייבוט שגרם לכך שעכשיו הויינדוס לא עולה גם לא בסייפ-מוד (מגיע מסך כניסה מראה דסקטופ ריק וחוזר למסך הכניסה-הוולקם סקריין של XP) מצב זה קרה לי בעבר, אז השתמשתי תמיד בלייב סידי-ERD COMMANDER על מנת לעשות שיחזור מערכת-ריסטור הבעיה עכשיו היא, שאין לי נק' שחזור זמינות מפני שלפני שהסרתי את הדבר הזה מהספייבוט, שגרם לווינדוס לא לעלות, מחקתי את תוכן התקייה prefetch כי היו שם קבצים שנראו לי חשודים...וזה כנראה מחק\השפיע איך שהוא על נק' השיחזור (שנמחקו) ועכשיו אני בבעיה, אין לי מושג מה לעשות!!! אשמח לעזרה. (אני מ…

• 7 תגובות
    • 699 צפיות

דיונים חדשים בפורומים