תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני מנסה להתקין .NET 3.5 על המחשב ואני לא מצליח זאת ההודעת שגיאה שאני מקבל מה אפשר לעשות? http://img560.imageshack.us/i/erroriv.jpg/
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התחלתי לעבוד לא מזמן עם השועל, הדפדפן מזהה שאין לי את adobe flash player ומבקש ממני להתקין אותו, אני לא מצליח לעשות את זה משום מה גם באופן ידני
-
- 2 תגובות
- 5k צפיות
-
-
הורדתי all seeing eye ואחרי שהורדתי לחצתי Install ויקבלתי את השגיאה הזאת: Can't write file. Disk full ? הדיסק - לא מלא! אולי זה בגלל שיש לי ויסטה ? תודה
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
הי, אני מנסה להתקין, ואז זה שואל אותי אם למחוק גרסה אחרת שיש במחשב, אני אומר לו שכן, ואז אחרי כמה שניות יש שגיאה - העלתי תמונה מה עושים? תודה : )[ATTACH=CONFIG]2941[/ATTACH]
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
מה שכמובן לא נכון אני Admin מלא עם כל ההרשאות שצריך ואין לי אף יוזר מוגבל, מה יכולה להיות הסיבה שהמחשב מגביל התקנה והאם ישנה דרך לעקוף את זה כמובן שניסיתי את גל האפשרויות דרך לוח-הבקרה וכן דרך control userpasswords2 ובכל המקומות אני מוגדר כADMIN ומשויך ל-ADMINISTRATORS [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים . כבר שבוע שאני מנסה להתקין את התוכנה GPU-Z אך ללא הצלחה, אני לוחץ להפעיל אותו אחרי התקנה והוא קורס רושם לי עליו להסגר. יש למישהו איזה רעיון למה זה קורה ולא משנה מאיפה ובאיזו גרסא הורדתי. מערכת ההפעלה שלי היא WIN64, כרטיס המסך שלי הוא MSI HD7970 /OC אני יודע שיש תוכנות אחרות אבל אני רוצה להבין מה הבעיה חוץ מזה שהיא נוחה. תודה.
-
- 7 תגובות
- 988 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין icq 5, ההתקנה נתקעת בסוף ממש ואני מקבל את ההודעה: windows cannot access the specified device path or file. you may not have the appropriate permissisions access the item. מה עושים? יש רעיונות?
-
- 15 תגובות
- 953 צפיות
-
-
הורדתי התקנה אוטומטית התקנתי התוכנה עבדה אבל לא הורידה לי אוטומטית. לאחר שעשיתי שהיא תכנס לדפדפן {פיירפוקס} היא השתלטה על כל כתובות ולא נתנה לי אופציה אחרת. שניסיתי להוריד זה נתן לי שגיאה - התוכנה לא יכולה להגיע אל הכתובת שם הכתובת ו 80. משהו כזה בערך. חשבתי שאני צריך לפתוח פורטים אבל לא הייתי בטוח. בכל אופן הסרתי את התוכנה בכל הצורות האפשריות והתקנתי אותה {ניקיתי את הרג' } וכל התקנה אחרת שאני מנסה לאחר מכן לשים זה מתקין לי אבל התוכנה לא עובדת. היא אומרת לי שהיא נכנסה לדפדפן פיירפוקס אבל לאחר מכן היא נותנת לי הודעה שכנראה לא התקנתי את התוכנה {הסרתי אותה שוב ושוב עם תוכנה יסוסית והורדתי את ההתקנה מהאתר שלהם} ושוב פעם אותו הדבר. אין לי מושג מה לעשות. כל מה שחשבתי עליו וניסי…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. מנסה להתקין את Internet Explorer 9 Beta 64 bit מכאן: http://windows.microsoft.com/en-US/internet-explorer/download/ie-9/worldwide ומקבל שגיעה. מישהו מבין למה? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי IPOD חדש ומן הסתם הוא דורש כשאני מחבר אותו למחשב שאני אתקין ITUNES בקיצור אני מתקין ובאמצע ההתקנה עולה השגיאה הבאה ניסיתי: לכבות פיירוול ואנטי וירוס למחוק הכל ולהתקין מחדש מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
The wizard was interrupted before Java 6 Update 11 could be completely installed... חשבתי שאולי ההתקנה דפוקה... הורדתי מחדש ועדיין הבעיה קיימת
-
- 2 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אולי זה בגלל הפיירוול של האינטרנט סיקיוריטי? הודעת שגיעה.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בסוף ההתקנה אני מקבל הודעה שעשיתי uninstall לחלק מההתקנה ולכן אצטרך להתקין מחדש. אני לא עשיתי כלום יותר חשוב מזה, כאשר אני נכנס כאדמיניסטרטור לlocal security policy אני מקבל הודעה הבאה: Windows cannot open the local policy database. Access to database has been denied יש לי win2k עם sp2
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
לאחר ניסיון להתקין מטלב 7 על מערכת "טרייה" (שרק עכשיו התקנתי עליה וינדוז), קיבלתי את התגובה הבאה: The installer cannot read the mwinstall.dll file, This is probably due to a CD reader which can only read files with an eight.three naming convention. Please see the technical support page at www.mathworks.com for assistance. ולפי עצתם, פניתי לאתר, וקיבלתי את הדברים הבאים: http://www.mathworks.com/cgi-bin/texis/webinator/search_dropdown/?db=MSS&prox=page&rorder=750&rprox=750&rdfreq=500&rwfreq=500&rlead=250&sufs=0&order=r&is_summary_on=1&ResultCount=10&pr=Support&query=mwinstall.dll&searchArrow.x=9&searchArrow.y=9 לא הבנת…
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי את התוכנה NERO 7 . לאחרונה היא עושה לי בעיות רבות והחלטתי לעדכן לגרסא 8 . אני מנסה להתקין את גרסא 8 ונתקל בבעיה ולא יכול להתקין . יש לציין שהדיסק ניבדק והותקן על מחשב אחר . הסרתי את הגרסא הקודמת , עדיין לא יכול לשדרג . הסיריאלי של התוכנה תקין ותקף , את התוכנה אני מתקין על מחשב אחר ללא שום בעיה תודה וצום קל!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה הבעיה בהתקנה: זה עושה לי את זה בכול גרסאות התוכנה.. תודה.
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
היי אני מנסה עכשיו להתקין את הpestparol וכל פעם שאני מסנ להתקין זה יוצא ממש באמצע ההתקנה... מה אני יכול לעשות? תודה מראש install
-
התקנתי היום פיירפוקס 1.0, רק כדי לבדוק - במקביל לאקספלורר. עובד מצויין מלבד לעובדה שאני לא יכול לראות פלאש. כאשר הדפדפן מנסה להתקין את ה- Plug-in של פלאש 7 אז הוא פשוט נשאר תקוע במשך ההורדה. יש פתרון?
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אז יש SolidWorks עם רישיון סטודנט מהלימודים, ובניסיון התקנה אומר לי שגרסת 32bit לאתתקין על מערכת ה64bit שלי (WIN 7). אז חוץ מהתשובות המובנות מאליו, יש דרך אולי לרמות את הSolidWorks בכדי שתחשוב שזוהי מערכת 32bit?
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה - אני לא מצליח להתקין את סיגאט. את שתי הגירסאות (שהורדתי דרך אתר הבית). הסרתי והתקנתי כמו שצריך, הכל היה חלק. אבל כל פעם שאני נכנס לתוכנה כתוב לי שחסר קובץ, לא כתוב איזה. ניסיתי להסיר את התוכנה דרך YOUR UNINSTALLER! 2004 PRO ולהתקין כרגיל אבל זה גם לא עבד. אולי יעזור אם אומר שכשהיה לי את פנדה הצלחתי להתקין את סיגאט אבל אחרי שהסרתי את הפנדה יש אני לא מצליח להפעיל אותו. מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
גירסא 8.5, לא 9 החדשה. למעשה ניסיתי להתקין את 9, ואז זה ביקש ממני להסיר את הגרסא הישנה, אין לי אותה בהסרת תוכנות, אני לא מצליח להתקין עכשיו אף גירסא, זה רושם שיש לי גרסא כבר מותקנת על המחשב, ולמעשה אין לי, ובדקתי גם בהוספה\הסרת תוכנות. HELP. :s05:
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי את הנייד שלי עם חלונות 7 וקיבלתי צמרמורת. כמשתמש וותיק של XP אני פשוט לא מסוגל להחליף את מערכת ההפעלה הזו ולעבור לחלונות 7. כאשר הכנסתי את דיסק ההתקנה של XP הדיסק אמנם עלה אבל הוא מודיע לי על שגיאה. אציין רק כי דיסק ההתקנה תקין. האם מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 31 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה קשור אבל אני חשוב שיש לזה קשר לבעיה שיש לי עכשיו טוב אז ככה פעם נדבקתי באיזה וירוס שאחותי הורידה ב אימיול.. מחקתי אותו חיסלתי אותו מכל מקום אפשרי משהו של irc לא זוכר תשם קיצר אחרי תקופה של שימוש ב ZoneAlarm החלטי להתקין אותו מחדש כדי למחוק את כל הלוגים וההגדרות.. אבל אחרי שניסיתי להתקין שוב אני מקבל את ההודעה הבאה אגב אני משתמש בגרסה החינמית ניסיתי גם גרסאות נסיון יותר מתקדמות אך התוצאה דומה כל הניסיות שלי להתקין כשלו... ניסיתי אפילו ב safe mode עכשיו אני משתמש בfirewall של sp2 אני מקווה שנתתי מספיק פרטים ושתצליחו לעזור לי
-
- 0 תגובות
- 431 צפיות
-
-
שלום אני מנסה להתקין אנטי ווירוס אך לא יכול הודעות שגיעה (נסיתי מס אנטי וירוסים) יש לציין שכוננן C לא מלא ויש מקום. חומת מגן לא פעילה משהו יכול לעזןר לי?
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום. אני מנסה להתקין אנטי וירוס, אך הוא מזהה אנטי וירוס שכביכול מותקן לי במחשב למרות שהסרתי אותו!... (panda) (דרך הסרה/התקנה). חיפשתי ב regedit מה שקשור ב panda ומחקתי כל מה שאפשר, עד שנהיה ריסט פתאומי למחשב... בכל מקרה השאלה שלי היא איך להסיר באמת את התוכנה, כדי שבהתקנות למיניהם היא לא תזוהה ותמנע את המשך ההתקנה... (האנטי וירוס שאני מנסה להתקין הוא Kaspersky.Anti-Virus.6.0.2 ) תודה מראש..
-
- 3 תגובות
- 883 צפיות
-