עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by ofir667,

כשאני משאיר את הICQ שלי פתוח אז הוא מתנתק, כאילו אני לא יודע שהוא התנתק אבל חברים שלי אומרים לי שהתנתקתי כשאני בטוח שאני מחובר ורואה את עצמי מחובר. עזרה אם אפשר?

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  2. Started by talisman,

שלום יש לי IPOD ואני בעיקרון משתמש ב ITUNES בשביל להעביר שירים.. אבל התוכנה הזו מפגרת מאוד ולא הכי קל להשתמש בה... יש אולי תוכנות טובות יותר וקלות יותר לשימוש בשוק?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Vidati,

NERO מגביל אותי בצריבה וכותב שאני לא יכול לצרוב קובץ שגדול יותר מ2GB... איך אפשר לפתור את זה?

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  4. היי לא, אני לא מבולבל, אני מתחבר וזה מראה לי שהוא מוריד לי דואר אך שום דבר (פרט לאחד או שניים.......לפעמים) לא מגיע לתיבת דואר נכנס. להיכן זה נעלם ומדוע ??? תודתי מראש, יהודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by avivlyaviv,

שאני עושה סריקה אז יש לי בקום של :DETECTED וניגד שיש שם 1 מה זה אומר? שהוא מצא וירוס? שהוא מחק אותו? יש גם UNTECTED 1 מה זה אומר? זה טוב? אם הוא מוצא לי וירוס ואני רוצה שימחוק אותו, מה צריך להיות: -:DETECTED 1 -:UNTECTED 1 או -:DETECTED 1 -:UNTECTED 0 ?

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  6. Started by snaidis,

ברשותי MAXTHON 2 ויש לי בעיה קטנה לדוגמא אם פתוח לי TAB כלשהו ואני רוצה לשנות את הכתובת שבו, אז כשאני משנה ולוחץ ENTER הוא פותח לי את האתר ב TAB חדש. חיטטתי בהגדרות אך לא מצאתי משהו שיכול לסדר את זה. אולי יש למישהו מושג? תודה. עריכה:בסדר כבר הסתדרתי, אבל רק בשביל שהתרד לא יהיה לדווא אז בשביל לפתור את "הבעיה" נכנסים להגדרות של מקסתון הולכים ל TABS BAR ותחת הכותבת Open New Tab from צריך להוריד שם את ה V ב Address Bar.

• 0 תגובות
    • 480 צפיות
  7. Started by mastercod,

אני כותב באופיס מילה ואחרי המילה הזאת זה לא כותב כלום גם כשאני מחפש משהו בגוגל זה כותב מילה ואז זה לא ממשיך בקיצור זה קשור בכתיבה בכל מקום תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 491 צפיות
  8. Started by mastercod,

בוינדוס XP יש הגדרה שיראו את רשימת הסרטים בקטן בריבוע אז אני לא רואה אתה (אני חושב שזה אחרי שהתקנתי את WINDOWS MEDIA PALYER 11) זה לא אומר שאני לא יכול לראות את הסרטים אני כן יכול לראות את הסרטים אבל לא את הקדמה שלו בריבוע תודה מראש לכל העוזרים

• 10 תגובות
    • 915 צפיות
  9. Started by avivlyaviv,

הכנסתי לתוך מודל איזה תמונה ובתאות התמונה נכנס לרקע ככה שאני רואה את התמונה שהכנתי בתור BACKGROUND! עד עכשיו הייתי עושה שלא יהיה מסומן V בSHOW BACKGROUND אבל עכשיו אני רוצה לעשות רינדוד אז הוא מציג לי את הרקע בקשה איך אני מבטל את ברקע הזה? הבעי נפתרה [ ] יש בעיה חדשה[למטה] :s05:

• 4 תגובות
    • 519 צפיות
  10. היי נתקלתי בהודעה הזו כשניסיתי להתקין uTorrent איך אני מסיר/מתקן את הדבר ? והאם זה קשור לזה שהאימיול וכל תוכנת טורנט שניסיתי מתנתקים אחרי 10 דק' תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 934 צפיות
  11. Started by zedisdead,

כאשר אני מושך אי מייל מה GMAIL שלי ל OUTLOOK EXPRES אם המיל גדול הוא מפסיק באמצע למישהו יש רעיון?

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  12. יש לי סרט שאני רואה להוציא ממנו פריים אחד. ניסיתי בהתחלה עם PrintScrn אבל קיבלתי שחור כעשיתי paste בצייר. אחר כך ניסיתי עם תוכנה בשם SangIt אבל גם שמה קיבלתי מסך שחור. איך אני יכול לקבל פריים אחד מתוך הסרט בתור קובץ תמונה?

• 2 תגובות
    • 934 צפיות
  13. Started by nadav1379,

יש לי צורב DVD ואני לא יודע איך לצרוב יש לי שני תיקיות AUDIO_TS ו VIDEO_TS ואני לא יודע באיזה תיקיה אני שם את התרגום XXX.sub \ XXX.txt אני צריך לפתוח תיקיה חדשה לתרגום או שאני זורק את זה באחת התיקיות שיש לי וידיאו אידיו?

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  14. Started by gangsta,

אני מקווה שזה המקום הנכון הכל התחיל בזה שנכנס לי וירוס בשם "comdlg64" ומאז זה עשה לי כל פעם שאני נכנס למנהל משימות זה עושה ככה: עשיתי הרבה סריקות של אנטי וירוס ובתוכנות כמו Registry Mechanic עשיתי סריקה בHijackThis אבל אני לא מבין בזה אז הנה הקובץ שיצה לי : http://rapidshare.com/files/8030595/hijackthis.log.html אני מקווה שתעזרו לי בבקשה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by eladbu,

האם ידוע לכם אם יש את שואו רום הגרסה הפרו?

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  16. Started by The Dom,

כשסטים עוד התחבר לי, נכנסתי לשרתים וכול שנייה זה יצא לי ואמר ERROR VERYFING USER ID-TICKET או משהוא כזה. ניסיתי לכבות ולהדליק את סטים וזה חזר שוב. נכנסתי לאתר שלהם (SUPPORT) ומצאתי את הנושא ושם אמרו למחוק קבצים מסויימים בתיקייה של סטים. מחקתי את אותם קבצים ועכשיו סטים מתעדכן כול פעם מחדש... כשהוא מסיים הוא לא נכנס לשירות אלא הוא רק מתחיל מהתחלה את העידכון. זה קרה לעוד מישהוא? מה אני עושה?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by eladbu,

שלום לכולם אני מחפש תוכנה בד=כדי שאוכל לגבות את אוסף ה DVD שלי אני מחפש תוכנה פשוטה וטובה כמן 321 STUDIOS בזמנו שלא תהיה יות מדיד מסובכת וכמובן מהירה בתודש מראש! פינק

• 7 תגובות
    • 773 צפיות
  18. הניחוש הראשון שלי היה וירוס. אבל הורדתי את התוכנה avast ואת כל העידכונים והרצתי בדיקה (ניקה מה שניקה) וגם את AVG anti spyware ושום דבר לא עוזר (על הדרך מצאתי המום מזיקים לא רצויינים) אבל אף אחד מהם לא היה זה שמכבה לי את המחשב. כמובן שנאלצתי לעשות את הסריקות ב safe mode כי אם לא זה מפסיק לי אותם באמצע. אם יש לכם רעיונות איך אני נפטר מזה אני אשמח לשמוע. בגדול לא היה איכפת לי למפרמט אם זה היה המחשב שלי ולא של אבא שלי, אבל מכיוון שיש לו המון אימיילים שחשובים לו ואין לי מושג איך לגבות את זה אני נאלץ לעשות את זה בדרך המייגעת. דרך אגב רציתי לדעת אם יש לי ווינדוס חוקי במחשב שלי אני יכול להתקין אותו גם במחשב של אבא שלי או שזה יגיד לי שהווינדוס לא חוקי וישגע אותי עם ההודעות האלו. …

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by AdamS,

שוב שלום (חח אני מפציץ היום P:), יש לי כמה קבצים במחשב שלא מוכנים להימחק. ניסיתי הכל, Safe Mode, UnLocker, Dr.Del - ה-כ-ל ושום דבר לא עוזר, הם פשוט לא נמחקים. יש דרך נוספת שאני לא יודע עלי על מנת למחוק את הקבצים? תודה מראש, אדם

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by chinchi,

כאשר אני פותח את רוב האתרים האפשריים קופצת ההודעה של ה activex ... אני מאשר להוריד האתר עולה מחדש ואז הודעה על קובץ חסר\ בעייתי. הבנתי מתוך חיפוש שזה שייך ל macromedia flash התקנתי ידנית וגם לא עזר מצורפת תמונה תודה אנשים! [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  21. הרכיב הוא PCI DIVICE השאלה היא מה זה הרכיב הזה? אני לא מצליח להתקין אותו. האם הוא חשוב או שאני אנסה לבטל את זה שהוא שואל אותי בכל פעם. הנה תמונה מהמנהל התקנים: [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 745 צפיות
  22. Started by lmlm,

יש לי תוכנה שהיא בסיומת CAB ואני לא יודע איך להפעיל אותה. ובכללי איך אני מפעיל קובץ CAB? (סליחה על הנוביות)

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  23. Started by ofer1928,

אני צריך תוכנת וידאו שאפשר לערוך איתה סרטים שאני מצלם. שאפשר לחתוך קטעים, להוסיף כותרות של במאי וכל התודות בסוף ושאפשר להוסיף פסקול ברקע...

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  24. Started by bmw5,

חבר שלי יש לו בעיה נהיה לו 30 יום איך מבטלים את זה?

• 6 תגובות
    • 935 צפיות

דיונים חדשים בפורומים