עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Moty_p,

שלום לכם, יש לי קומפי ישן של הילדים מסוג LPT ואני לא מצליח להפעיל אותו אני לא חושב שיש לו בעיה אלה לא כל תוכנה מתאימה לו ואני לא יודע איזה כן מתאים לכן השמח אם תוכלו להגיד לי מה כן מתאים אם אתם יודעים ואיך אפשר לעשות בדיקה ולראות בלי תוכנה שהחלק הזה אכן עובד תקין תודה.

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  2. התקנתי את התוכנה ואני מקבל את ההודעה הבאה: your subscription to mecafee internet security suite must be veified. אני לוחץ על: verify your subscription now. ומקבל את ההודעה הבא: All data is updated. One or more programs require renewal: mcafee internet security suite mcafee virusscan plus לוחץ על renew והוא מביא אותי לאתר של החברה ומשם אני לא יודע מה לעשות... אשמח לקבל עזרה. תודה!

• 4 תגובות
    • 567 צפיות
  3. Started by Kukishin,

הוא אומר לי שכך וכך קבצים לא הותקנו, ואח"כ בהפעלה לא נותן לי להוריד...

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  4. Started by SweeT_EviL,

תראו בתמונה מה הארור שהוא נותן לי(לא חסמתי אותו בפיירוואל או משהו) [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 463 צפיות
  5. איך מסדרים את זה? עידכנתי וגם זה לא עזר. תודה

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  6. Started by ETB,

אני לא מצליח להתחבר לסרבר על מנת שהתוכנה תתחיל לפעול. מופיעה לי הודעה: Error2250: server unavailable will try contacting server again in 60 minutes.

7. Started by ofirrjd,

הורדתי את גרסת הניסיון מהאתר שלהם. התוכנה לא עולה ומופיע תיבת זו שיח ובה נאמר שאין תמיכה במערכות unicode. ??? המערכת שלי היא dual boot ל XP ו VISTA אופיר[br]פורסם בתאריך: 7.02.2008 בשעה 08:35:12 אני מתנצל, הייתי מוחק את ההודעה אם הייתי יודע איך.אחרי חיפוש בגוגל מסתבר שיש ל RM7 בעיה עם מערכות שיש בהן שפת unicode בנוסף לאנגלית, דוגמת עברית. הם אומרים שהבעיה עברה למפתחים להמשך טיפול. בינתיים יש את גרסה 6. תודה, אופיר

8. Started by DannyBoy1904,

תמיד כשאני פוותח את התוכנה היא סורקת משהו בהתחלה עד שהיא מגיעה למשהו שכתוב S.M.A.R.T ואז אי אפשר לעשות כלום חוץ מלהזיז את העכבר! ואחריי כמה שניות הכל נתקע לגמריי! כולל העכבר! וחייב לעשות ריסט! מה הבעיה פה? איך אני מסדר את זה

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  9. שידרגתי את הווינדוס 7 לגירסא החדשה (7100) , ככה שהייתי צריך לפרמט את המחשב. מאיזושהיא סיבה לא ברורה , סטים פשוט מסרב לעבוד. ניסיתי להסיר אותו ולהתקין מחדש , אבל בכל פעם אחרי ההתקנה כשהוא עושה לעצמו UPDATE , הוא מודיע שהוא לא מצא את STEAM.DLL ואז נכשל בעצם בעדכון , ניסיתי מלא פעמים להתקין ולהסיר מחדש , RESTART וכו'... למישהו יש רעיון איך אפשר להתקין את סטים ושיעבוד ? כי זה דיי חשוב לי..

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  10. כשאני מנסה להפעיל זה כותב לי : "מצטערים, אך הגרסה החדשה של מפות google אינה תומכת בדפדפן שבו אתה משתמש" "הגרסה החדשה של מפות Google תומכת בשלב זה בדפדפנים הבאים בלבד: Chrome, Firefox, ‎Safari 6+ או Internet Explorer 10+‎. הורד אחד מהדפדפנים האלו ונסה שוב ללחוץ על קישור ההזמנה. החוויה החדשה במפות Google מותאמת במיוחד לדפדפן שתומך ב-WebGL, כדוגמת Chrome." כתוב שזה כן תומך בפיירפוקס, והכרטיס מסך שלי מעודכן וכך גם הדפדפן. פיירפוקס תומך בwebgl, לא ? אז למה זה לא פועל... ניסיתי לחפש בגוגל אך ללא הצלחה.

• 6 תגובות
    • 894 צפיות
  11. Started by aldema,

יש לי במחשב את הסרט החדש CHICKEN LITTLE וכשאני פותח אותו הוא מראה לי את הסאונד ולא את הוידיאו... גם בעיה נוספת היא שאני מפעיל את הפרקים של"אבודים" הוא כותב לי CANNOT RENDER THE FILE... מה לעשות?? יש לי קודקים של K-LITE 2.63...

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  12. מצאתי בגוגל איזה פתרון שאצלי לא עבד (החלפת הקובך XPTHEME.DLL). עזרה נוספת תתקבל בברכה.

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  13. מישהו יכול לעזור לי? אין הרבה מה להגיד! פשוט התקנתי אותה הכל הלך רגיל ואיך שאני מפעיל אותה אני מקבל את ההודעה הזו! אותו הדבר גם לגביי World Wind Moon 1.3 שבא יחד עם World Wind 1.3 [glow=red,2,300]לא חשוב ! כבר הסתדרת[/glow]י [attachment deleted by admin]

14. שלום, תקלתי בבעיה מאוד מוזרה שלי אין פיתרון ואולי פה יוכלו לייעץ לי איך לסדר את זה... עד כה השתמשתי בתוכנות: Your Uninstaller! CCleaner והם עבדו לי כמו שצריך... אין לי מושג למה הם פיתאום לא עובדות הווינדווס עושה בסמן של העכבר חשיבה ולא עובד... יש למשהו מושג איך לסדר את זה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 473 צפיות
  15. שלום עברתי אחרי השלבים האלו שקיבלתי בדיון קודם: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=349686.new#new ומשום מה בXP זה עובד לי אבל בוויסטה לא ??? המפרט נמצא במשתמש שלי ואני משתמש בגירסא 8.9 של הדריוור וב POWER DVD 8 ULTRA ובנגן MPC 4.1.7 איזה דברים לשנות כדי שזה יעבוד ומה לבדוק? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  16. Started by tomer_et,

התקנתי OFFICE 2000 ואני לא מצליח להפעיל את תוכנת WORD. כשאני מנסה להפעיל אותה אני מקבל הודעת שגיאה ושאני מבקש פרטים אני מקבל את ההודעה הבאה: AppName: winword.exe AppVer: 9.0.0.4527 ModName: vbe6.dll ModVer: 6.0.89.67 Offset: 000ebeb3 שאר התוכנות של אופיס עובדות בסדר גמור, ורק עם WORD יש לי בעיה. ניסיתי להתקין מחדש את אופיס אבל הבעיה לא נפתרת. אני עובד עם WIN XP PRO. יש למישהו רעיון למה אני לא מצליח להפעיל את התוכנה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by ForresT,

התקנתי משחק(הגירסה עובדת 100% זאת לא בעייה בקובץ)אני בא להפעיל והוא כותב לי the application has faild to start becous msvcr71.dll was not found.re-installetion may fix this התקנתי את המשחק 3 פעמים ועדיין אותו ארור זה עושה ליט גם את הארור הזה בכמה משחקים שונים עזרה דחוף..תודה

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  18. Started by 1900GT,

שלום, יש לי FEARCOMBAT וזה עבד לי בסדר גמור כבר הרבה זמן. היום פתאום הוא לא מצליח להכנס למשחק (מודיע שיש דו"ח שאפשר לשלוח למיקרוסופט). אז הסרתי א המשחק ותקנתי מחדש אבל זה עדיין קורה.

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  19. איך פותרים את זה? תודה

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  20. Started by baruch28,

אני לא מצליח להפעיל את המשחק Rising Eagle תמונה של הבעיה http://www.picup.biz/viewer.php?file=1icchzgukuxvplynfih.jpg אני מנסה את GTA ומקבל את התגובה הבאה: failed to initialise direcinput מה קורה למחשב שלי?

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  21. Started by X-Style,

כל פעם שאני מנסה לעלות איזה משחק ישן שמופעלת דרך הcmd הזה ששכחתי איך קוראים לזה כבר, זה נכנס למשחק ואז פשוט ממזער אותו וחוזר לי לשולחן עבודה כשהמשחק עדיין פתוח ... אין דרך להשאיר את זה תקוע בתוך המשחק בלי שזה ימזער לי אותו? |:

22. שלום לכולם, הורדתי סרט ואני לא מצליח להפעיל אותו, צריך המצלה לתוכנה/קודק שיודע להריץ אותו. כנראה שאני צריך את להדליק את הקובץ בסיומת .map מצורפים סקרין שוטים של כל הקבצים שהורדתי. מישהו יכול לעזור? [attachment deleted by admin]

23. הסרתי והתקנתי מחדש את חבילת המקודדים שהייתה לי (K-LITE), אבל מאז אני לא מצליח לנגן שום סרט ! כשאני מנסה להפעיל סרט אני מקבל הודעת שגיאה: the source filter for this file could not be loaded (xvid mp3) ניסיתי להחליף מקודדים (הסרה והתקנה מחדש), אבל שום דבר לא הולך. יש למישהו רעיון ?

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  24. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

כשאני מפעיל סרט זה כותב "מוריד CODEC"ואז זה כותב "שגיעה בהורדת CODEC" מאיפה אני מוריד קודק ידנית???

• 7 תגובות
    • 625 צפיות
  25. Started by artyom,

יש לי קובץ שאני צריך להפעיל ואני לא יודע עם איזה תוכנה... זה קובץ .VW ו הוא אמור להיות משהו שקשור לסאונד תודה

• 0 תגובות
    • 810 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.