עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by T-Flash,

יש שם דבר כזה Vanishing point... מה זה עושה? ניסיתי ולא הבנתי כלום... :

• 4 תגובות
    • 808 צפיות
  2. Started by domuzy,

:nixweiss::nixweiss::nixweiss::nixweiss: אני לא מבין נכון?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by galCool,

יש לי שתי שאלות דיי טיפשיות אבל לא הצלחתי להבין אותן.. 1. איך מתזמנים video effect? שיהיה מתי שאני רוצה ולא כל הtrack.. 2. איך מוסיפים מעברים? תודה!! מצטער על הבורות..

• 0 תגובות
    • 453 צפיות
  4. אני רוצה להתחיל להתעסק עם פוטושופ , ואין לי ממש מושג בתוכנה הזאת והייתי אוצה ללמוד , יש מדריך בעברית?

• 4 תגובות
    • 870 צפיות
  5. Started by Alexkmr,

מחפש תוכנה שיוריד לי על מהירות מהירה ככול האפשר, ושתוריד את כולם אחד אחרי השני אוטומטי. ניסיתי את (E)lephant וRapidshare Plus והם לא עובדים טוב.

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  6. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אני מחפש תוכנה פשוטה לידידה שלי לעריכת תמונה,כאלה שאפשר להוסיף שם מיסגרות או כול מיני סימנים כתוביות או קישוטים. שתיהיה פשוטה זה הכול.

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  7. תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by nore0,

אני רוצה לשים עיצוב של ויסטה Aero עם השקיפות והכל על XP היום התקנתי את התוכנה WindowBlinds שמתי את הסקין Noire שנראה כמו ויסטה אבל יש כמה בעיות בחלק מהתקיות לא רואים את הפס גלילה שיורדים למטה או למעלה או לצדדים http://img214.imageshack.us/img214/9093/jkhov8.jpg הצד של הכתוביות והכפורים סגור שחזר ומזער התחלפו http://img127.imageshack.us/img127/3111/windowblinds1dt1.jpg ובחלק מהתפריטים לא רואים את הסרגלי כלים http://img102.imageshack.us/img102/3299/windowblindsvd0.jpg יש תוכנה אחרת שמאפשרת עיצוב ויסטה בלי כל הבאגים האלה ? ראיתי את אלו אבל אני לא יודע איך מתקינים אותם http://splintered13.deviantart.com/art/XP-to-Vista-51827792 http://milork.deviantart.com/art/MiLork-Vista-T…

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  9. Started by hck,

שלום! אני מעוניין לדעת כיצד ניתן לבצע טישטוש פנים בתמונה דרך פוטושופ. אני מתכוון למשהו כמו שרואים בטלוויזיה ולא סתם למחיקת פנים.

• 6 תגובות
    • 4.5k צפיות
  10. תמונה מצורפת לבעיה. גם באתרי אינטרנט שונים שיש בהם סרטון, אותה התקלה. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  11. Started by LinkTree,

שלום - יש לי מחשב נייד של LG R405 שמגיע עם ויסטה home basic יש לי תוכנה שאיתה אני מתחבר לעבודה אבל אין לה גרסה לויסטה ולכן אני רוצה להתקין XP - הבעיה היא שאני לא מוצא דריבר לכרטיס מסך! (ati xPress 1250) הורדתי כבר כל גרסה של CATALIST (7.9) ועוד כמה יותר ישנות - ואני לא יודע מה לעשות! אשמח לעצה / עזרה או משהו אחר איך למצוא דריביר לכרטיס מסך. תודה רבה רבה רבה

• 9 תגובות
    • 939 צפיות
  12. היי אני לא מצליח לראוות את הפרקים המלאים של האח הגדול וגם לא את הדוח היומי במחשב.יש לי k lite האחרון מותקן ןגם פלש 10 האחרון. גם במחשב הנייד וגם במחב הנייח אותה בעייה. מה עושים בבקשה? את השידור של ה 24 שעות החי אני כן מצליח לראות וגם יו טיוב. מה הבעייה?אני לוחץ על פליי ונהייה לי ארור

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. Started by golans1,

הורדתי את הסדרה 24 והפכתי את הקבצים לפורמט VCD איך אני צורב מספר פרקים לדיסק אחד כדי שיעבוד לי ב DVD ? -- ניסיתי לצרוב את קבצי ה VCD כDATA עם NERO אך ללא הצלחה .

• 1 תגובה
    • 448 צפיות
  14. Started by nw,

אני משתמש ב- easy CD creator 5 בשמות הקבצים במקום עברית הוא צורב לי קווים: ___ ____.mp3 יש לזה פתרון?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. שלום לכולם. לאחרונה הותקפתי באחמדינאג'אד חדש שטוחן לי את המעבד על 100% ואינו מניח לי לעבוד עד שאני מעלה task manager וסוגר את ה-service. אני מודע לעובדה שהתהליכים שנקראים svchost (ויש לי 4-5 תהליכים כאלה בו זמנית) הם תהליכים של מעאכת ההפעלה וחיוניים למערכת, אבל עד שאני לא מכבה בברוטליות את השירות אינני יכול להמשיך בעבודה. מותקן אצלי כדרך קבע אנטי וירוס NOD-32 מעודכן, כמו כן הייתי מחובר לפיירוול של windows עד שקיבלתי הודעה (מצ"ב קובץ תמונה). כמו כן הרצתי אין ספור פעמים avg anty spywear ו- search & destroy ולא נמצא שם ממצא מחשיד. הרצתי גם סריקות מאתרים און-ליין ונאדה. גם מעקב אחרי תהליכים ב- msconfig ו-regedit לא העלו ממצאים מלבד אולי הקובץ נווידיה nvcpl.dll ש…

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  16. יש מישהו שיודע מה חדש בתוכנה זו? יש לציין כי לא ביקשתי דברים לא חוקיים ואני מעוניין לקבל תגובות בעלי תוכן חוקי בלבד. תודה לכל העונים.

• 5 תגובות
    • 612 צפיות
  17. Started by KoDkOd,

היום באתי בתומי להפעיל את קאזה איך שאני מפעיל זה רושם לי את ההודעה של שליחת ההודעה למיקרוסופת כאילו וזהו בלי שום ארור או משהו ניסית להתקין גירסא אחרת אותה גירסא שום דבר לא עובד למישהו יש רעיון ? [xp]

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  18. Started by Artista,

שלום אז מי שלא יודע אני מתעסק בעיצוב כתחביב שאולי בעתיד אקח אותו יותר רחוק. בקרוב (שנה הבאה ) אני אמור להתגייס וכנראה הפרופיל שלי לא הולך להיות הכי מדהים וקרבי כנראה אני לא יהיה למרות שזה מאוד חבל לי. בכל מקרה עיצוב הוא תחום שמאוד מעניין אותי ורציתי לדעת אם בצ"הל ישנם יחידות המתמקדות בעיצוב גרפי וכדומה. אשמח לתשובה.

• 6 תגובות
    • 937 צפיות
  19. Started by yot,

שלום, אחרי חודש של מסכים כחולים ואין ספור פתרונות שלא פתרו כלום, בדקתי את ה-bootlog בעזרת התוכנה והיא הצביע על ntoskrnl.exe כאשם בקריסות. לצערי לא מצאתי את הקובץ הזה לא בחיפוש בגוגל להורדה ולא בדיסק של winxp שלי. לכן אני אשמח מאוד אם משהו (עדיף עם winxp sp2) יעלה את הקובץ הזה לאתר (הוא נמצא בתקיית system32). תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. Started by The UnKnown,

Every time when i use it to install a game it shows error in transffering some file... i need HELP! its driven me NUTS! Thanks! BTW, its not WAREZ, i am not asking about the game just on the specific program!

• 6 תגובות
    • 872 צפיות
  21. לא שיניתי כלום, לא עשיתי עדכונים, זה לא רק בWMP, עכשיו שעשיתי ריסט זה בכל התוכניות וזה קרה פתאום.. פתחתי קובץ של סרט וזה פשוט התחיל לנגן רק את הסאונד בלי התמונה? מה עושים?!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by elior021,

שלום לכולם. אני מנסה למחוק את אופיס 2003 דרך הוספה/הסרה אבל הוא לא נמחק גם במצב בטוח הוא לא נמחק אני מקבל את השגיאה הבאה: לא הייתה אפשרות לפתוח חבילת תיקונים וודא כי חבילת תיקונים קיימת ויש לך גישה אליה. מה אני אמור לעשות ? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 581 צפיות
  23. Started by Noither,

שלומות. כאשר נגמר שיש בוינאפ ואני מדבר על הגירסאות החדשות השיר נגמר בצורה הדרגתית כזאת שנעימה לאוזן ולא בום ישר נגמר. עכשיו רציתי לדעת כיצד אני יכול להפעיל את האפשרות הזאת כי משום מה זה לא פועל לי. תודה

• 5 תגובות
    • 761 צפיות
  24. הכרטיס שלי (RADEON 9000 PRO) ,אני לא מצליח להפעיל איתו שום דבר ב-OPENGL לא קאונטר סטרייק , לא RTCW (שסתם ניסיתי לראות איך זה יילך בהשוואה לMX400 שהיה לי....) פשוט אי אפשר ! מה עושים ? התקנתי דרייברים אחרונים מATI וזה לא עזר !

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  25. Started by haim1440,

אני מנסה לפתוח את מנהל המשימות והוא רושם לי "מנהל המשימות הוגדר כלא זמין על ידי מנהל המערכת שלך" איך אני מסדר את זה?

• 2 תגובות
    • 759 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.