תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! במקרה אני בצופים (חמשוש אם זה מדבר למישהו... זה אומר שאני כיתה ט') ואני כרגע עובד על אתר לשכבה שלנו. אז התחלתי קצת קצת לעבוד עליו אבל אז הבנתי ש-HTML רגיל זה יראה מעפן. כמו הפרוייקטים האלה בטכנולוגיה.. \= קיצור מישהו שאני מכיר עזר לי קצת עם הלוגו אבל הוא אמר שאין לו כוח לעשות את השאר... כאן הפנייה שלי אליכם. אני אשמח אם אחד מהתותחים פה יעזור לי בעיצוב ממש פשוט בפוטושופ. לא משהו מיוחד. בסיגנון של האתר: http://www.pyroland.net/. אני חושב שמשהו בסגנון הזה יהיה טוב. רק שצריך שהרקע יהיה כתום והכיתוב שחור, או להפך. בכל אופן מי שמעוניין/רוצה/מוכן לעזור שיכתוב פה. תודה מראש לכולם! נ.ב הנה האתר בינתיים: www.hermon.tk
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
זה לא משנה עם זה עם DIVX REAL PLAYER או כול נגן אחר, לפעמים הסרטונים מופיעים לי בצבע ורוד (למרות שלפני זה הם עבדו מצויין). למה זה? איך אני פותר את זה?
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
-
שלום, לא ידעתי לאיזה פורום הבעיה הזאת מתאימה יותר, אז אנא סלחו לי אם זה לא מתאים לכאן אז ככה, יש לי מצלמת וידאו חדשה של JVD מדגם DV משהו, המלצמה מגיעה עם יציאת MINIUSB, לחיבור המצלמה למחשב דרך USB, ועם תוכנת IMAGE MIXER WITH VCD, בעזרת התוכנה עם הכבל אני יכול לראות את הסרטים שצילמתי עם המצלמה על קלטת וידאו, במחשב וגם להקליט אותם למחשב. הבעיה מתחילה כאשר אני מנסה לקליט את הסרט מהקלטת שבמצלמה אל המחשב כקובץ AVI ,דרך התוכנה שקיבלתי. בתחלה ההקלטה עובדת בסדר גמור, אך לאחר מספר דקות הסנכרון בין הפס קול לבין התמונה נדפק, ואני מקבל את האחד לפני שני וכ"ו. אין לי מושג כתוצאה ממה נגרמת הבעיה, אולי התוכנה דפוקה, אולי המצלמה, אולי הכבר, אולי יש עוד איזה סיבה. יש לי USB2, על מעבד P4HT…
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום חברים, ברצוני לחשוף את ה סרגל הכלים החדש שאני וחבר שלי עמלנו עליו - סרגל שמכיל מספר קטגוריות: 1. ספורט 2.חדשות 3.שימושון- בתוכו אפשר למצוא הרבה אתרים שימושיים ביום יום . 4.האח הגדול- אתר של הסדרה האח הגדול. 4. FACEBOOK- אתר ההיכוריות המפורסם בעולם. 5.בילויים- לינקים לאתרי בילויים . בקצרה אחלה של סרגל כלים מאוד מומלץ . להלן לינק להורדה . http://sabababar.ourtoolbar.com
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות ש: ALT+CTRL+C יהיה כמו CTRL+V(הדבקה).
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
תסתכלו ותראו לבד... http://planet.nana.co.il/moshe_ha/untitled121212.JPG
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
יש לי ZONEALARM ANTI VIRUS גרסה 6.. אף פעם לא השתמשתי בפיירוול הזה, התחלתי להשתמש בו היום או ליתר דיוק עכשיו לחאר המון המלצות על התוכנה.. לאחר התקנה של התוכנה אני פשוט לא מצליח להתחבר לאינטרנט.. הפיירוול חוסם לי ת'חיבור אבל אני לא יודע איפה משנים את ההרשאה מישהו יכול לעזור לי?
-
- 6 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אני מוריד מברשות לפוטושופ, העיניין שאני מוריד בכמויות.. יש אפשרות לטעון את כולם? האם יש אפשרות גם לסדר אותם לפי נושאים או משהו שכשאני צופה במברשות לא יופיעו לי מליון אלא רק אותו נושא?
-
- 6 תגובות
- 729 צפיות
-
-
משחקים היו עושים לי בעיות אז מחקתי את הדרייבר היששן של הכרטיס מסך ושמתי חדש. עכשיו נראה לי שנפתרו ללי הבעיות אבל ה-Control Center לא עולה אז אין לי עכשיו אפרות לשלוט על החיבורים לטלויזיה ... ואני לא רוצה לחזור לדרייבר הישן מה עושים??? ד.א. באתר יש דף שמסביר על ה-Control Center והתקנתי את שני הדברים ששם ומשהו לא מסתדר לי וזה עדיין לא עובד תודה.
-
- 7 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום חברים, אני צריך דרייבר לכרטיס טלויזיה מסוג liveview flyTV Prime 30 ל- windows 7 64bit. צריך את עזרתכם בנושא כי אני לא מצאתי אחרי הרבה חיפושים שעשיתי ברשת. תודה רבה מראש.
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
-
לאחר הפירמוט האחרון שלי החלטתי שתוכנה לניטור לא תמיד עוזרת לכן אני שואל האים יש תוכנה שמגבה דריברים? לכל מקרה שהאינטרנט לא עובד וכדומה? קצת בעיה לעבוד ממחשב למחשב בחיפוש אחר דריברים.
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אהלן פירמטתי את המחשב אח'כ התקנתי את האימיול מחדש ומשהו לא בסדר כל הזמן המחשב תוקע את האימיול שולח הודעה נוט ריספונגינג מה עליי לעשות ? לא פעם ראשונה שאני מפרמט ומתקין הכל כולל האימיול ופעם הזאת זה עושה בעיות בבקשה עזרה תודה מראש עריכת המודר: כותרות כאלו לא מקובלות בפורום. חכה בסבלנות, זה לא צ'אט.
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
מבצע מוצרי גיבוי ושחזור ACRONIS - יש להעתיק את מספר הקופון בעת ביצוע ההזמנה. הקופונים - מתחת ללינקים http://virtualtools.tech.officelive.com/Acronis.aspx
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
-
השתמשתי במדריך הזה כדי להוסיף כתוביות לקובץ DVD http://planet.nana.co.il/madrihh/dvdr-m1.htm הגעתי לשלב האחרון, לפני הצריבה. והתוכנה IFOUPDATE מציגה לי הודעת ERROR ומבטלת את הפעולה. מה הבעיה, מה זה בכלל PGC ? אגב יש בכונן כמעט 10 GB פנוים אם זה חשוב. הנה תמונה: [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום לכולם וערב טוב. קודם כל...יש לי אנטיוירוס קספרסקי שלא תחשבו אני משתמש בנורטון כאנטיוירוס,אני משתמש בסיסטםוורק רק לשם speed disk optimies , cleanup ו one botton check . לאחרונה עשיתי ניקוי רג'סטרי ולאחריו פתאום הנורטון לא עבד לי...קשור או לא...אני לא יודע...אבל זה קרה אחרי זה ...... (ואין backup ) אבל זה לא משנה,באתי ללוח בקרה להסיר את נורטון ולהתקין מחדש. כבר בהסרה זה עשה לי error uninstall . אז מחקתי ידנית כל מה שמצאתי קשור לנורטון. לאחר מכן עשיתי חיפוש במחשב שלי "norton" אחרי זה "symantec" ומחקתי כל תקייה וקובץ של זה. ולאחר כל זה שאני מנסה להתקין את זה מחדש זה רושם לי "error install" .... מה יכול להיות הגורם ומה עושים?
-
- 6 תגובות
- 729 צפיות
-
-
פעם שנייה שאני מתקין SP1 ושוב נפלתי פעם שעברה גם היו בעיות והסרתי SP1 כרגע התקנתי SP1 ועכשיו המהירות שעון עומדת על מכפלה 6-7 ומהירות שעון באזור 800 במקום 2500 הנייד הוא I5 460M 2.5GH הסתכלתי בביוס אבל אין אפשרויות ניסיתי רק לבטל SPEEDSTEP ואז המהירות שעון עומדת על 1600 שזה עדיין לא 2500 הפעלתי משחקים כבדים לראות אם זה יגרום לשעון לטפס למקסימום שלו אבל הוא נשאר תקוע זה מעצבן עכשיו צריך להסיר SP1 ואת כל הדברים הנוספים שהותקנו בוינודס אפדייט היו שם כל מיני NET RUNTIME הלכתי לאתר של אינטל אבל אין שם מה להוריד או עדכונים http://bayimg.com/dAIcKAadk אני מפספס משהו? עכשיו אני רואה שנמחקו לי שנקודות לריסטור לעזאזל עשיתי במיוחד נקודת גיבוי וקראתי לה PRE SP1 …
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום אנשים יש לי קובץ SWF זה של פלשמדיה אז אני רוצה להוציא משמה את המוזיקה. איך אני עושה אז זה? נ.ב. יש את אותו קובץ איך אני עושה ממנו קובץ מדיה (AVI,MPEG) ?
-
קודם אני מוכרח לציין שאצלי אין שום בעיה, זאת אחותי שבוכה לי על זה כל היום... היא אומרת שמיד אחרי שהיא עדכנה היום לגרסה החדשה הוא פשוט לא מוכן לטעון שום אתר, לא משנה איזה כתובת היא רושמת זה בכלל לא מנסה לעלות אותה אלא פשוט ישר זורק מסך עם ההודעה שהוא לא מצליח להתחבר לשרת. עברתי איתה על ההגדרות והן בסדר גמור, למרות שבכלל הן לא היו צריכות להשתנות, היא ניסתה להסיר ולהתקין מחדש וגם לא עזר. אקספלורר, אגב, עדיין פועל. לעוד מישהו יש בעיות כאלה?
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
הemule מוריד לעט מידי , אמרו ךי שזה יכול להיות lowid ,מה זה אומר?
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
כשאני מקבל מייל ב OUTLOOK 2007 מושמע צליל אני מעוניין לשנות אותו חיפשתי בכלים ולא ממש מצאתי מישהו יודע? תודה
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
תוכנה שתחבר לי בין שני חלקי סרט (שלא בפורמט של AVI). עדיף ץמיכה בכמה שיותר פורמטים ותוכנה פשוטה
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום לכולם אחר כבוד הורדתי את ULEAD VIDEO STUDIO PLUS בתשלום כל נסיון להצמיד את קבצי ה HD עולים בתוהו ונראה כי התוכנה לא תומכת בפורמט ה AVCHD למרות הנאמר כאן http://www.camcorderinfo.com/content/Real-Time-AVCHD-Editing-Is-Here.htm
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-