תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
חברה שככתי פה סיסמא של הראר שלי בבקשה עזרו לי !! זה הקובץ בבקשה תביאו לי את הסיסמא !! http://www.filesonic.co.il/file/1822351704
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
הכוונה היא לשלוח פקס דרך המייל באמצעות תוכנה כלשהיא - ולא ע"י אתר ומפציץ את הפקס בפרסומות. פשוט יש לי מסמך ואני רוצה לשלוח אותו בפקס, ואין לי מודם פקס. בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
שלום הורדתי את השרת אפצ'י האחרון שיצא ויש לי בעיה! אני פשוט לא יודע איך מגדירים אתר ואיך מפעילים את השרת בבקשה תעזרו לי
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
-
כמו שחלקכם יודעים האתר הראשון שהצגתי כאן לפני חודש בערך הוא: www.d-designs.co.il חוץ מהאתר הזה, הרגשתי צורך לבנות עמוד שיתאים במיוחד לאדריכלים כי האתר הזה (לדעתי) נמרח מדי, יותר מדי פוזה. אדריכלים לא אוהבים את זה. לכן בניתי איזשהו עמוד חלק בלי קישקושים, אלא רק תמונות שיתרכזו בהן: http://www.d-designs.co.il/DD/Collections/New%20Collections/B/NC1.htm אולי מגיע לזה "אין פה עיצוב", אבל בכל זאת רציתי משהו מאוד מינימליסטי, משהו שגם אדריכלים אוהבים וגם משהו שלא דורש ידע רב מדי בתכנות, מה שאין לי. 1. אז בכל זאת, איך העיצוב? 2. האם הניווט פרקטי? (גם בין תמונות וגם בין עמודים) 3. עשיתי רק לחצני NEXT ו-PREVIOUS מכיוון שבהתחלה לא ידעתי שאצטרך להכניס יותר מדי קולקציות. אבל עכ…
-
כל כמה שעות, אני צריך להזין מחדש את הסיסמא של - eBay. נמאס לי. אפשר לעשות שלא אצטרך להקיש את הסיסמא, אלא להיכנס אוטומטית תמיד?
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אני מנסה לסדר סרטונים לפי קריטריונים לדוגמא אורך הסרטון. הקבצים הם כל מיני (לא אותם סיומות) ונראה שווינדוס פשוט לא מצליחה לעשות את זה כמו שצריך גם בטוטאל קומנדר זה לא עובד. רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
לפי הבנתי שניהם עושים אותו דבר- יכולים לשמש CDRW ב"דיסקט גדול". אז מה בכל זאת ההבדלים?
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת האם אפשרי שכתובת הGAMIL שלי תהיה הכתובות שלי במסנגר? תודה לעוזרים!
-
- 9 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום. קיבלתי דיסק עם מידע מיוחד בקשר לרכב שלי מהמוסך בו אני מטפל (עד כאן זה לא חשוב). כאשר אני מריץ אותו דרך חלונות XP, התוכנה קורסת וחוזרת לחלונות. כאשר אני מריץ אותו דרך DOS ,היא עובדת. ניסיתי לשחק בהגדרות תאימות לחלונות, אך ללא הצלחה. יש למישהו פתרון או לפחות כיוון ? שמוליק
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
שלום יש לי IPAQ HX2000 והברית הפוכה ,איך אני יכול לפתור את הבעיה הזאת?
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי איזו תוכנה שעובדת רק דרך דוס התוכנה עבדה עד כה רק דרך דיסק שמעלה דוס ופונה ישר לתקיה ב -C ה CD הלך לעולמו זהו מחשב ישן עכשיו אני מחפש דרך להעלות את התוכנה דרך דיסקט... הבנתי שדרך דוס עתיק של וינדואס ניתן לעשות זאת... ניסיתי דרך ה MS-DOS יצירת דיסקט של XP לא הלך יש איזה לינק והאם זה אפשרי להוריד בחינם דוס עתיק של WINDOWS...???
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום חברים, ברצוני לחשוף את ה סרגל הכלים החדש שאני וחבר שלי עמלנו עליו - סרגל שמכיל מספר קטגוריות: 1. ספורט 2.חדשות 3.שימושון- בתוכו אפשר למצוא הרבה אתרים שימושיים ביום יום . 4.האח הגדול- אתר של הסדרה האח הגדול. 4. FACEBOOK- אתר ההיכוריות המפורסם בעולם. 5.בילויים- לינקים לאתרי בילויים . בקצרה אחלה של סרגל כלים מאוד מומלץ . להלן לינק להורדה . http://sabababar.ourtoolbar.com
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות ש: ALT+CTRL+C יהיה כמו CTRL+V(הדבקה).
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
לגולשים שולם, בשבוע האחרון אני מקבל עשרות קישורים, לא לקובץ exe כמו שהיה עד עכשיו. המשתמשים שלכאורה שולחים לי את הקישורים טוענים שלא הם שולחים לי והם לא יודעים על מה מדובר, אנשים שולחים לי גם אם הם לא ברשימה שלי. לא לחצתי על הקישור, האם זה וירוס והאם מי ששלח לי את זה כבר נגוע? תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום לכולם. אחד התחביבים הגדולים שלי הוא צילום דיגיטלי, עיבוד התמונות והפיכתן למצגת בעזרת פאוורפוינט(גרסת אופיס 2000) הבעיה היא שהמצגות כאלו תופסות נפח עצום, דבר שמקשה על שליחתן באי מייל. בינתיים הדרך היחידה שמצאתי לכווץ את המצגת היא הורדת איכות הצילום והקול במצגת שזה פתרון די צולע.... לצורך השוואה, אני נוהג לקבל באי מייל מצגות למיניהן, באיכות תמונה וקול מעולים, עם מספר כפול של שקופיות וחצי או שליש מנפח הזכרון של המצגות שלי. האם יש דרך לכווץ את המצגת בלי לפגוע באיכות התמונה והקול? אשמח אם תעזרו לי.
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
-
כדי להתחיל לעבוד כמו שצריך כמה שיותר מהיר ,בקיצור מה לסמן באופציות ומה לא תודה
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום לכולם! אתמול העברתי תמונות מהמצלמה לתיקייה בשולחן העבודה ובטעות מחקתי אותם מהמצלמה והשולחן עבודה התמונות מאוד חשובות לי וברצוני לשחזר את המידע שאבד, האם זה אפשרי ? חשוב לציין שמחקתי אותם דרך Shift+Delete ולא לסל מיחזור ואז ניקיתי... תודה לעונים ויום טוב. קובי
-
- 5 תגובות
- 743 צפיות
-
-
כמו שבלינוקס אפשר לעשות 2 או 4 שולחנות עבודה ולהעבור בניהם, קיימת תוכנה שמדמה את זה לווינדוס ?
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
משחק בוואלה כיף במחשב אחד עובד במחשב שני לא.מה יכולה להיות הסיבה? המשחק זה " מאג´ונג 247 " מפה http://fun.walla.co.il/?w=/2/64 שני המחשבים עם ווינדוס חוקי עם העידכונים עד היום התקנתי עכשיו ג'בה הכי עדכנית יש מקודדים יש ווינדוס מדיה פליאר 11 מותקן כל הפקדי x מותקנים ביטלתי את חומת האש ההגדרות אבטחה באינטנרט על בינוני ומטה במחשב השני שהוא מבחינת תוכנה בול כמו זה שלא עובד מה לעזעזל זה יכול להיות?
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
יש לי הרבה קבצי זיפ ואני לא רוצה עכשיו לעבור אחד אחד ולפתוח אותו עם Winzip.... האם יש דרך לפתוח את כולם ביחד?? (כולם צריכים להגיע לאותה ספריה) אני זוכר משהו עם Pkunzip...
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
הבעיה קוראת בשני מחשבים שונים שניהם עם xp pro בראשון כאשר מפעילים ישומים כמו outlook וword אחרי כמה זמן המעבד מתחיל לעבוד על 100% כאשר שני הישומים האלו לוקחים הכל אם סוגרים רק אחד השני משתלט על המשאבים הנותרים. מדובר בoffice 2002. במחשב השני זה קורה עם הfirefox אבל אם סוגרים את tabs ומשאירים אתו פתוח זה יורד. בשני המחשבים ניסיתי להגדיר עדיפות נמוכה לישומים האלו וזה לא עזר. למישהו יש רעיון?
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום, ביצעתי סריקת אונליין של וירוסים באתר של סיימנטק (יש לי NOD32) והוא גלה לי סוס טרויאני שה-NOD32 לא מזהה אותם כמזיקים. הקבצים הנגועים נמצאים בתיקיה C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\MSWNInfo קבצים בשמות: mscw16.exe ServiceDLLrun.exe ServiceUdater.exe למישהו יש מושג אם הקבצים האלו אכן נגועים? באיזו עוד ניתן לסרוק/לטפל בהם? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 743 צפיות
-
-
האם יש למישהו ניסיון עם האנטי וירוס הזה? רכשתי אותו בגלל הגרסה 2009 שלדעתי הייתה מוצלחת מאד. אך למרות ש-2009 הייתה מוצלחת, מ-2010 התאכזבתי. לדעתי תוכנה כבדה מאד, מאטה את הגלישה בצורה משמעותית, בעקר הורדה מאתרים כמו ראפידשר. צריכים לחכות הרבה זמן עד שהמחשב מתחיל להוריד. שמתי לב שהאתרים נטענים באטיות ובאותו זמן האייקון של קספרסקי מהבהב. האם זה איזשהו צירוף מקרים או התוכנה באמת לא מוצלחת?
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-