תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
מקאפי איתר לי את הטרויאני הנ"ל, מודיע לי שאותר ונמחק, אבל בכ"ז, כל שניה, אחרי שאני מאשר, קופץ חלון חדש עם קובץ EXE אחר שנגוע. הבעיות: 1. הקישור לאתר של מקאפי לא מציע פתרון (או שלא מצאתי את הREMOVAL) 2. הPATH שהוא טוען שהקובץ נמצא שם הוא: C:\system volume information אבל אני לא מצליח להגיע לPATH הזה. איך אני מוריד אותו, ואיך אני מגיע לPATH הנ"ל???
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
הספייבוט ו-HijackThis אומרים שיש בעייה עם הקובץ הזה. (נוד32 וADWARE לא מתריעים) אבל אף אחד לא מצליח להפטר ממנו גם לא במצב בטוח!! מה לעשות? שורה 020 בלוג Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 16:47:33, on 02/03/2007 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: D:\WINDOWS\System32\smss.exe D:\WINDOWS\system32\winlogon.exe D:\WINDOWS\system32\services.exe D:\WINDOWS\system32\lsass.exe D:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe D:\WINDOWS\Explorer.EXE D:\Program Files\NetLimiter\NetLimiter.exe D:\Program Files\Eset\nod32kui.exe D:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe D:\Program Files\Google\GoogleToolbarNotifier\1.2.1128…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאחר הסריקה של Disk Cleaner אני עושה FIX וזה פשוט לא נמחק ב Display Report כתוב על כל הקבצים Failed
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
מחקתי את הספרייה שלו, ניקיתי REG (עם תוכנת נקיון) ועדיין, תמיד חוזר לאותו דבר אני עושה את זה כי יש לי כמה בעיות איתו
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
לפני כמה זמן התקנתי תוכנה ולאחר מכן רציתי להסיר אותה אבל לא הצלחתי. ניסיתי את כל האפשרויות: דרך הוספה או הסרה של תוכניות, דרך קובץ ה- uninstall של התוכנה, במצב בטוח את שתי האפשרויות שהזכרתי מקודם, עשיתי repair לתוכנה (כמו התקנה מחדש). שום דבר לא עזר. כל פעם באה לי הודעה כמו בקובץ המצורף. מה אני צריך לעשות כדי להסיר את התוכנה? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
אני לא מצליח להסיר תוכנה,למה זה ? יש דרך אחרת להסרת תוכנה חוץ מאשר דרך הקונטרול פנל/לוח הבקרה והסרת תוכנה ?
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום אני מנסה להסיר את התוכנה total recorder 7 וכל פעם שאני לוחץ הסרה זה מה שקורה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום נכנסה לי למחשב תוכנה בשם radio canyon. היא מפציצה לי את הדפדפן בחלונות קופצים. ניסיתי להסיר אותה וקיבלתי הודעת חסימה מהאנטי וירוס (אווסט). אחרי זה ניסיתי עוד ולא הצלחתי בכלל (גם לא קיבלתי הודעה). מה עושים? תודה
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
אז ככה, הייתה לי תוכנה על המחשב... (לא תוכנה מוכרת - משהו של הלימודים - ומאוד חשוב...) מסיבה זו או אחרת הייתי צריך להתקין מחדש את מערכת ההפעלה שלי (XP PRO), מבלי לפרמט - על הישנה. מאותו הרגע אותה תוכנה לא עבדה. ניסיתי להתקין אותה מחדש, אך ברגע שהתחלתי להתקין אותה נאמר לי שיש לי גרסה אחרת של התוכנה ואני צריך להסיר את הישנה לפני ההתקנה. ברגע שניסיתי לעשות uninstall קפצה לי הודעה של uninstallshield שאמרה לי שלא ניתן להסיר את התוכנה כי לא נמצא קובץ ה - uninstall. בקיצור אחרי שבהרבה נסיונות לא הצלחתי להסיר את התוכנה, מחקתי את הספריה שלה ובדקתי (ע"י חיפוש) שאין שום אזכור לתוכנה ב - regedit. גם אחרי זה אני לא מצליח להתקין את התוכנה מחדש. מה לעשות - בבקשה עזרו, אני נואש....
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, מבקש את עזרתכם בבעיה שאני לא מצליח לפתור כבר כמה שעות. היום בצעתי מספר עדכונים במחשב לאחר ה restart המחשב הפסיק לזהות את כרטיסי הרשת, sound drivers וכמובן אין אפשרות להתחבר לרשת המחשב לא מאפשר לי להסיר את התוכנה החדשה ולא מאפשר להתקין את ה drivers מחדש אני מקבל את ההודעה: setup failed to launch installation engine אודה לכל עזרה, איציק. :'( :'(
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
בעקבות מדריכים רבים שעקבתי אחריהם אני לא מצליח להעביר את הכתובת של gmail לה qutlook הכוונה , יש לי כתובת ב gmail , ואני רוצה להשתמש , לקבל דואר לשלוח דואר דרך האוטלוק , עכשיו הגירסא אוטלוק שברשותי היא 2007 , אני מצליח רק לקבל מייל , ולא מצליח לשלוח . למישהו יש פתרון לבעיה ? או אולי ההגדרות שאני עושה לא נכונות .
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מסמן עברית וזה נשאר על אנגלית... מה לעשות? מצטער שכתבתי פה, טעות שלי, תעבירו בבקשה.
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום... יש לי אימיול 5.3 ואני לא מצליח להוסיף קבצים ממש גדולים להורדות איך אפשר לסדר את זה? תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מצ"ב הודעת השגיאה המתקבלת בעת ניסיון להעברת מייל אל תיקיות אישיות. הבעיה מוכרת למישהו? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
ברשותי CANON A2000 , אתמול היה לי קונצרט ויש לי שם סרטונים חשובים, העניין הוא כשניסיתי להעביר סרטונים בפעם הראשונה המכשיר והמחשב נתקעו אז הייתי חייב לנתקו. כשניסיתי לחבר אותו עוד פעם ולהעביר את הסרטונים ADOBE PHOTOSHOP כתב לי שלא ניתן להעביר את הסרטונים מהמכשיר ויש לבדוק אם המכשיר טעון או שהכרטיס זיכרון במקום. כשאני מנסה להפעיל את הסרטונים דרך המצלמה הם פועלים רק אי אפשר להעבירם למחשב. מה אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
יש לי חיבור USB לפלאפון מסוג סוני אריקסון C902, אחרי שאני מחבר אותו למחשב ובוחר באופציית העברת הקבצים בפלאפון, זה מופיע ונפתח לי במחשב. לאחר מכן אני נכנס לתיקייה, מנסה להעביר קובץ ואז באה ההודעת שגיאה הבאה : גם ניסיונות הוצאה והחזרה מחדש לא עולים בהצלחה. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב סוני ואיו עם טלפון של הייץ טי סי אני רוצה להעביר דיסק של שירים לטלפון. הכנסתי את הדיסק חיברתי את הטלפון למחשב דרך היו אס בי והוא זיהה את המכשיר עשיתי סינכרון דרך המדיה פלייר אבל האפשרות הזאת לא זמינה ולא פעילה בקיצור אין לי אפשרות להעביר . מה לעשות תודה.
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אנשים אין איזה removal tool או משהו ? אחי הקטן לחץ על הכתובת המעצבנת הזאת מהאיסיקיו מאז המחשב שלו בקושי מתפקד הקספרסקי כל פעם מגלה וירוס ומוחק אותו אבל הוירוס כל פעם חוזר ובסריקה באנטי וירוס הוא לא מוצא כלום ניסיתי גם לעדכן אותו |: אני מיואש מחר אני סוגר חג בבסיס ואני לא רוצה שאח שלי הקטן ישאר עם מחשב דפוק \: תודה מראש לעוזרים !
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אין לי מושג איך זה הגיע לי למחשב אבל כרגע זה המצב: איזה ספיי אחד אפשר לומר השתלט לי על האנטרנט אקספלורר, על כול אתר שני שאני מנסה לעלות, עולה לי במקום איזה אתר מזורגג אחד שהוא כביכול אתר של אנטי ספי שטוען שיש לי ספי במחשב ואני צריך ליקנות את התוכנה כדי לטפל בבעיה. אני אפילו לא מצליח לעלות את YNET הרצתי :Norton Internet Security, Ad-Aware SE Persona וקספר סקיי אנטי וירוס. לפני זה עידכנתי את כולם כמובן וגם הרצתי אותם בSAFE-MODE. מחקתי גם את כול הקוקיס שלי ואת כול מה שבתיקיית TEMPORARY INTERNET FILES. כול זה לא עזר לי. יש לכם פיתרונות להציע לי חוץ מלפרמט את המחשב? תודה מראש לכולם. :-\
-
- 8 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום רב, כאשר אני מנסה להעלות Matlab ע"י לחיצה על האייקון ב desktop אז נפתח חלון הכניסה לשנייה ואז הוא יורד וה Matlab לא נפתח, ניסיתי גם ע"י לחיצה על קובץ באצווה שיש ב c:\program file\Matlab אך ללא הועיל. למה זה קרה ואיך אפשר לתקן את זה? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברה! מה שלומכם? תקשיבו רגע יש לי בעיה מעצבנת אני לא מצליח להפעיל חלק מהאתרים בעברית לאחרונה. אתרים כמו רוטר וכל מיני... סגרתי את האנטי-וירוס (קספרסקי) ואת הפיירוול (זון אלארם פרו), ובכל זאת זה לא עוזר. אני משתמש באקספלורר 6. תעלו רעיונות ואני אבדוק אותם. תודה!
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה memtest 86 והרצתי אותה בווינדווס וזה בסדר אחר כך שמתי אותו על דיסקט בשביל להעלות בדיקה אחרי הבוט והוא רושם לי להוציא את הדיסקט בשביל להמשיך או לעשות ריסטארט אז חשבתי שהבעיה היא בגלל שהורדתי את הגרסה של הדיסקים ושמתי על דיסקט אז הורדתי את התוכנה בשביל הדיסקט ושמתי מה שצריך בדיסקט ועשיתי ריסטארט ועוד פעם אותה בעיה הוא רושם לי או להוציא את הדיסקט או לעשות ריסטארט תודה מראש ! אבב ויש לציין שאין שום בעיה אם הזיכרון רק אני עושה את זה לעצמי סתם בשביל לבדוק אם הזיכרונות באמת עובדים טוב כי הם מחברה לא מוכרת!
-
- 10 תגובות
- 837 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה להעלות תמונה אני מקבל את הודעת השגיאה error loading image זה בחיים לא קרה , רק אתמול זה התחיל משום מה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
יש לי דיסק עם קובץ IMAGE שאני מעוניין להעתיק למחשב. הדיסק הזה די שרוט ואני מנסה להציל את מה שהIMAGE הזה מכיל. ניסיתי לפתוח אותו בדמון טולס, אבל לקראת סיום העתקה הדמון טולס סוגר את הIMAGE (עושה לו UNMOUNT מהכונן) והעתקה מתבטלת. ניסיתי גם עם אלכוהול 120%, אבל קורה בדיוק אותו הדבר. יש דרך להציל את המידע שבתוך הIMAGE? יש דרך אחרת להעתיק ממנו את הקובץ? (זה הקובץ האחרון שיש לי להעתיק ממנו. והקובץ די חשוב)
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה. כשאני בוחר advance לצריבה וכו' זה לא עושה כלום. במצב רגיל (לא advance ) זה עובד בסדר. עזרה בבקשה.
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-