תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
האם ישנה אפשרות בWINAMP שהוא יזכור את השיר האחרון שנוגן גם במצב SHUFFLE, כלומר נגיד יש לי רשימה של 10 שירים ושירים 1,5,9 הושמעו ואז סגרתי את הWINAMP אז פעם הבאה השיר הראשון שהוא ישמיע יהיה שיר מס' 9???
-
- 2 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם מישהו מכיר את התכונה שהתוכנות של ADOBE כמו פוטושופ עובדות עם 64 ביט וגם יודעות לנצל מעבדים עם 4 ליבות? תודה
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
התקנתי את התוסף של פייר פוקס וכאשר הייתי בדף של יוטיוב לא ראיתי שום לחצן שאמור לבצע את העבודה.
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
קיבלתי דואל עם קובץ מצורף. הבעיה שהקובץ הינו קובץ EXE והאוטלוק חוסם כל גישה לקובץ. איך מתגברים על הבעיה ומנטרלים את האווטלוק? מערכת הפעלה WIN 7 תוכנת OUTLOOK 2007.
-
- 2 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש ,תוכנה שהופכת מ- MP3 ל- WAV והפוך משהו פשוט וקל להפעלה בלי כל מיני באלגאנים מי שמכיר בבקשה שיתן שם של התוכנה תודה
-
- 2 תגובות
- 510 צפיות
-
-
כשאני כותב, רק חלק מהאותיות נכתבות כראוי ואילו חלקן נכתבות בצורות שונות כמו ריבועים פסיקים במקום לכתוב א ת האות המבוקשת. לעומת זאת בתכנת WORD כל האותיות נכתבות כראוי. מה לעשות? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 483 צפיות
-
-
שלום, איזו תוכנה טובה יותר לצפייה בסרטים עם תירגום?MV2 PLAYER או BSPLAYER? האם יש לכם מדריך כיצד לקנפג את התוכנות האלו? תודה...
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן אהלן אני מחפש דרך להתקין מעקכת הפעלה של מק על מחשב נייד במקום windows אם יש מישהו שיכול לעשות זאת תמורת שכר מינימום זה גם אחלה תודה רבה!!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי סרט בפורמט avi איך אני יכול לעדות אותו שהוא יעבוד בdvd איזה תוכנת ותוכנת צריבה אני צריך
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
הורדתי דרך האתר של מייקרוסופט ישראל את אינטרנט אקספלורר 7 בעברית ל-XP SP2 ומשום מה כשאני רוצה להתקין אותו אני מקבל הודעה שאומרת:"התקנה זו אינה תומכת בשפה הנוכחית של מערכת ההפעלה שלך." יכול להיות שזה בגלל שהווינדווס עצמו במקור הוא באנגלית ואז התקנתי עליו MUI בכדי שיהפוך לעברית? חשוב לציין שהכל חוקי עם רישיון ולא פרוץ וכ'ו...
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אהלן, אתמול התחילה במחשב שלי בעיה מאוד מוזרה, כאשר לפתע גיליתי שאני לא מצליח לעשות לוגין לחלק מהאתרים - אחרי שאני ממלא את הפרטים (הנכונים), פשוט לא קורה כלום וכעבור כמה דקות אני מקבל הודעת שגיאה של the page cannot be displayed. יש לציין שאחד האתרים האלו הוא הפורום הזה ממש, כך שהבעיה היא בוודאות בקצה שלי. מכיוון שאני משתמש (לרוב) ב-FireFox, ניסיתי לבצע את אותה פעולה דרך IE - ונתקלתי באותה תוצאה, למרבה הפלא. ישנם אתרים שבשני הדפדפנים הללו אני לא מצליח לבצע אליהם לוגין, בעוד שאתרים אחרים עובדים בלי שום בעיה. כמובן שניסיתי למחוק את כל הקבצים הזמניים, את כל הקוקיז ואת כל מה שאפשר למחוק - אבל עדיין אני נתקל באותה הבעיה, בשני הדפדפנים. הניחוש שלי הוא שמדובר בבעיה כלשהי של שמי…
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
אז ככה: יש לי סרטים על המחשב שהורדו מהאינטרנט. הם פעלו לי בלי בעיות חוץ משניים שבשבילם הורדתי מקודד שנקרא KLITE BASE אז התחילו כל הבעיות: בסרטים שפעלו קודם כמו שצריך, התמונה התחילה לקפוץ כל הזמן. אז מחקתי את KLITE והתקנתי מחדש את DIVX אבל בכל סאת הסרטים לא פעלו (זה אותו מקודד שאיתו הסרטים פעלו קודם) לאחר אין ספור נסיונות התייאשתי וניסיתי להתקין מחדש וינדואס שנתקע בתהליך ההתקנה אז הייתי צריך לפרמט את הכונן ולהתחיל מחדש. עכשיו, כשבאתי להפעלי את הסרטים אחרי שהתקנתי את כל הדרייברים והמקודד DIVX באתי להפעיל את הסרטים. את חלקם אני רואה כמו שצריך אבל בחלק מהם יש קול בלי תמונה... מה אני אמור לעשות?? :-[ ??? תודץ מראש
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
פתאום יש לי בעיית התחברות למסנג'ר. אני מקבל את הודעת השגיאה המצורפת. אשמח לדעת איך פותרים את זה. תודה מראש וחג שמח, dr70 [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
אני רוצה שהפיירוול יאפשר את האימיול, יש יש לי LOW-ID. שאני מבטל את הפיירוול, אז אין בעיה.
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום, אני מחפשת תוכנה שמאתרת את כל הקבצים הכפולים במחשב. מצאתי כמה כאלו באינטרנט, הבעיה שכבר כמה שניסיתי לא ידעו לקרוא תיקיות ששמם בעברית כך שהחיפוש לא היה רלוונטי. מישהו מכיר תוכנה שיודעת לחפש גם בתוך תיקיות וקבצים ששמם בעברית? :s05: תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
תיראו הורדתי את התוכנה Style XP והתחלתי להשים סקינים טוב סיימתי פיתאום התוכנה לא עובדת לי היה לי סיוטים עד שמחקתי אותה ואני מנסה להתקין מחדש ואזה מתקין לי חלקית ואי אפשר להיכנס לתוכנה כמו שהורדתי בפעם הראשונה שאני מתקין עדיין אין לי את התוכנה! מישהו מבין בתוכנה הזאת???Style XP??? שיעזור לי בבקשה זה חשוב!
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
הסרת תוכניות בעיה אפשר בבקשה שאני מנסה להסיר את התוכנה הוא כותב לי את זה ולא נותן לי להסיר אותה. ניסיתי אם התוכנה add remove וגם לא נתן לי . מישהו יודעה איך אפשר להיתגבר על זה ולהסיר אותה מהמחשב תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
משום מה מאתמול ה-MPC פשוט נשאר מעל כל שאר החלונות. אני לא יכול לפתוח שום חלון אחר "שיעלה" על גבי MPC. אני קודם צריך להוריד את MPC ל-TASKBAR ורק אז לדפדף בין שאר החלונות הפתוחים שלי. מישהו יודע למה?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, התחלתי לא מזמן ללמוד after effect ואני דיי מצליח בתוכנה. אני מכיר את האתרים 2create ו-VideoCopilot (שד"א אני ממליץ עליו מאוד למי שלא מכיר.. האנדרו הזה מצחיק ) בכל אופן אני מחפש עוד מדריכים (עדיף וידיאו ) אבל לא משנה לי.. תודה רבה !
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כשאני מנסה להתחבר לאחד מהשרתים הטובים אני מקבל הודעת שגיע כזאת: Warning DonkeyServer No1 (66.199.250.170:8911) - Your 23226 port is not reachable. Please review your network config. Connection attempt to "DonkeyServer No1" (66.199.250.170:8911 ) timed out זה משגע אותי מחקתי והתקנתי אימיול חדש, אין לי אנטי וירוס חוץ מהאנטיוירוס שמגיע עם ה SP2, אין ראוטרים, וכן פתחתי את הפורטים של האימיול!! מה אני עושה? הוא מתחבר לי רק לשרתים החלשים וזה בקושי זז. תודה :-*
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
בעיה ! מאז שעברתי לחלונות איכס פי לא הצלחתי לדחוס אפילו סרט אחד ל-DIVX !. לא עזר שניסיתי CODECS שונים (ישנים וחדשים) , נגנים שמיועדים ל-DIVX ותוכנות שונות כולל אלו שעבדו לי בעבר לפני איכס פי ותוכנות חדשות (כולל כמה שאמורות לעשות הכל לבד, החל מה-RIP וכלה בחלוקת הסרט לשני דיסקים במידה ומשתמשים באיכות מאד גבוהה). לעומת זאת הצלחתי לעשות את זה בצורה מעולה עם ה - WINDOWS MEDIA 8 CODEC אחרי "טיפול" ראשוני בעזרת Xmpeg (הגירסה האחרונה שיצאה). אפילו כיתוביות יש לי ! הבעיה שאני לא ממש מתלהב לעבוד עם פורמט של מיקרוסופט למרות שהאיכות מצוינת וזה עובד ממש בכל נגן מדיה. מישהו נתקל בבעיות דומות ? יש רעיונות / הצעות או פתרונות ? ???
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
גיליתי היום שבתקיית c:users <myname<appdata<local<temp יש 12 גיגה תמונות (GIF) של צילומי מסך שלי משנת 2012 ועד לרגעים אלו. לאחר בדיקה התברר לי שיש תהליך ששמו DANGER.EXE והוא שמייצר את התמונות האלה כל 10 דקות ועשרים שניות בדיוק. מעניין אותי לדעת לאן הוירוס הזה שולח את התמונות? לפחות לאיזו מדינה? האם יש דרך?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, דודה שלי מתכננת ללמוד גרפיקה (נראה לי שהיא תעבוד בעיקר עם פוטושופ) והיא ביקשה ממני לעזור לה למצוא מחשב. שמעתי מהרבה מקומות שעדיף מחשב נייח לגרפיקאים על פני נייד. השאלה שלי היא מה הסיבה לכך?? כלומר מצאתי למשל את הנייד הבא: ׳�׳—׳©׳‘ ׳*׳™׳™׳“ "15.6 ׳�׳¢׳‘׳“ Core i7-2630M ׳–׳™׳›׳¨׳•׳� 8GB ׳“׳’׳�: Dell Inspiron N5110BKi263 - Inspiron N5110BKi263 ולפי מה שהבנתי מה שחשוב לתוכנות העריכה הוא מעבד חזק וזיכרון ופחות הכרטיס מסך (פרט לכאשר עושים זום בתמונה). ובמחשב הזה המעבד ממש חזק ויש בו 8 ג'יגה ראם. אני די בטוח שזהו מחשב ממש טוב, אבל אני לא כל כך יודע מה הדרישות שצריכות ליהיות ממחשב של גרפיקאים, והייתי שמח אם מישהו שמתעסק עם זה יוכל להסביר לי למה עדיף נייח?
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת האם אני צריך קודק מיוחד בשביל לראות סרטים בHD??....דרך המדיה פלייר והמדיה סנטר? הסיומת של הסרטים הם MKV וTS..ויש גם אחד שהוא AVI... ומה מבחינת הציוד?..צריך איזה משהו מיוחד?
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אהלן, רכשתי לאחרונה דיסק קשיח גדול וחדש - וברצוני להעתיק אליו את כל האוסף תמונות הענק שלי. התמונות מפוזרות במספר הארד דיסקים ודיסקים. עד היום נעזרתי ב"סידור ע"פ תאריך שינוי אחרון" וככה היה לי סדר כרונולוגי לתמונות. ברגע שאני אעתיק את כל התמונות - התיקיות יהיו באותו תאריך והסדר הכרונולוגי יאבד האם מישהו מכיר תוכנה שבעזרתה אני יכול לסדר את התמונות ע"פ תאריך הצילום או שבעזרתה אני אעתיק את הקבצים ללא שינוי תאריך היצירה בכונן הקשיח ?
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-