עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by DXM,

הדבר הזה התחיל לבטל משחקים. מה זה microsoft virtual c?

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  2. השאלה בכותרת ^^^ תודה לעוזרים!!

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  3. Started by JHONLEV,

אני רוצה להתקין WINDOWS VISTA TCK אבל בדיסקים של הלוח אם של הכרטיס מסך לא כתוב שהם תומכים בWINDOWS VISTA אני יודע שאולי יש דרייברים תואמים באתר אבל אני לא מצליח למצוא ... אשמח אם תשלחו לי לינקים לדרייברים תואמים תודה מראש יהונתן לב... כרטיס מסך- GEFORCE 7600 GS לידיטק לוח אם של AMD 939 SOKET דגם= NFORCE 4 ULTRA למעבד דו ליבתי

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  4. Started by Crazy Bigi,

שלום לכולם איך אני יכול לשחזר קובץ שמחקתי ע"י לחיצה של shift del ? הוא היה בתקיה ... הקובץ דיי חשוב לי :'( איך זה אפשרי תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  5. Started by amitdavidi,

לכתבה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3342620,00.html

• 9 תגובות
    • 722 צפיות
  6. Started by alexxx2005,

הורדתי דיסק והוא בקובץ MP3 אחד והיה לי פעם תוכנה שמפצלת לפי קבצי CUE ושכחתי איך קוראים לה אשמח אם מישהו יגיד לי... תודה לעוזרים..!

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  7. יש לי כרטיס לכידה PVR 2000 LEADTEK שאיתו אני יכול לקלוט ווידאו וסאונד מהמסרטה ומהממיר של הטלוויזיה. עכשיו אם יש לי מסרטה עם חיבור DV זה משנה אם אני אקלוט ווידאו מהכרטיס לכידה (דרך חיבור שנקרא S-Video) או מכרטיס FIREWIRE רגיל? באיכות אני חושב שזה מאוד דומה, והכרטיס לכידה עולה פי 5 מכרטיס FIREWIRE...

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by ofir667,

אני לוחץ על האייקון של האקספלורר וזה לא נכנס לי לאינטרנט, זה יש עושה לי את הקטע הזה עם הדו"ח שגיאות האינטרנט עצמו כן עובד אני יכול להיכנס ממקום אחר. אם צריך להתקין אקספלורר חדש אז תגידו לי איך כי אין לי מושג

• 7 תגובות
    • 816 צפיות
  9. מחפש דרייברים ותוכנה לסורק הבא: chieftain דגם ct - f300e עבור WINDOWS XP. תודה.

• 5 תגובות
    • 929 צפיות
  10. באיזה דרכים אוכל לברר עם באמת פרצו לי? ואיך למנוע את זה? :s05:

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by marlboro,

אני רוצה לסרוק בצורה רצינית את המחשב שלי (משהו שגם מנקה לא כמו hijackthis)

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  12. Started by ofir667,

כשאני משאיר את הICQ שלי פתוח אז הוא מתנתק, כאילו אני לא יודע שהוא התנתק אבל חברים שלי אומרים לי שהתנתקתי כשאני בטוח שאני מחובר ורואה את עצמי מחובר. עזרה אם אפשר?

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  13. Started by Vidati,

NERO מגביל אותי בצריבה וכותב שאני לא יכול לצרוב קובץ שגדול יותר מ2GB... איך אפשר לפתור את זה?

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  14. Started by snaidis,

ברשותי MAXTHON 2 ויש לי בעיה קטנה לדוגמא אם פתוח לי TAB כלשהו ואני רוצה לשנות את הכתובת שבו, אז כשאני משנה ולוחץ ENTER הוא פותח לי את האתר ב TAB חדש. חיטטתי בהגדרות אך לא מצאתי משהו שיכול לסדר את זה. אולי יש למישהו מושג? תודה. עריכה:בסדר כבר הסתדרתי, אבל רק בשביל שהתרד לא יהיה לדווא אז בשביל לפתור את "הבעיה" נכנסים להגדרות של מקסתון הולכים ל TABS BAR ותחת הכותבת Open New Tab from צריך להוריד שם את ה V ב Address Bar.

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  15. Started by ofir667,

איך אני מבטל את הtoolbar? אני לא יכול למחוק את הקבצים של הtoolbar אחרי שעשיתי uninstall

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  16. שימו לב שרשמתי כמה חינמיים בהתחלה. אם אתם משתמשים באף אחד מאלה - רשמו אותו אם ממש לא נהנתם מאנטיוירוס שהופיע ברשימה - תכתבו למה... תודה

• 28 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. Started by talisman,

שלום יש לי IPOD ואני בעיקרון משתמש ב ITUNES בשביל להעביר שירים.. אבל התוכנה הזו מפגרת מאוד ולא הכי קל להשתמש בה... יש אולי תוכנות טובות יותר וקלות יותר לשימוש בשוק?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by IG,

אני בד"כ גולש בFF, ומותקן אצלי IE6... אני רוצה לדעת אם כדאי לי להתקין את 7 או שעדיף להישאר עם הישן? תודה

• 63 תגובות
    • 5.7k צפיות
  19. Started by zedisdead,

כאשר אני מושך אי מייל מה GMAIL שלי ל OUTLOOK EXPRES אם המיל גדול הוא מפסיק באמצע למישהו יש רעיון?

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  20. Started by avivlyaviv,

הכנסתי לתוך מודל איזה תמונה ובתאות התמונה נכנס לרקע ככה שאני רואה את התמונה שהכנתי בתור BACKGROUND! עד עכשיו הייתי עושה שלא יהיה מסומן V בSHOW BACKGROUND אבל עכשיו אני רוצה לעשות רינדוד אז הוא מציג לי את הרקע בקשה איך אני מבטל את ברקע הזה? הבעי נפתרה [ ] יש בעיה חדשה[למטה] :s05:

• 4 תגובות
    • 521 צפיות
  21. Started by eladbu,

האם ידוע לכם אם יש את שואו רום הגרסה הפרו?

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  22. Started by The Dom,

כשסטים עוד התחבר לי, נכנסתי לשרתים וכול שנייה זה יצא לי ואמר ERROR VERYFING USER ID-TICKET או משהוא כזה. ניסיתי לכבות ולהדליק את סטים וזה חזר שוב. נכנסתי לאתר שלהם (SUPPORT) ומצאתי את הנושא ושם אמרו למחוק קבצים מסויימים בתיקייה של סטים. מחקתי את אותם קבצים ועכשיו סטים מתעדכן כול פעם מחדש... כשהוא מסיים הוא לא נכנס לשירות אלא הוא רק מתחיל מהתחלה את העידכון. זה קרה לעוד מישהוא? מה אני עושה?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. יש לי כרטיס 1950XT אין לי מושג אם זה קשור, אבל כשאני מפעיל סרטונים שעולים בדף אינטרנט הסרטון נראה בצבע מרוחך ירוק חזק עם סגול ואדום, אבל שומעים טוב וזה קרה לי גם כשהפעליתי סירטונים של WMA וHD בכל התוכנות ובMV2PLAYER מה שמוזר שתוכנה של נרו 7 רואים הכל מצויין, ד"א יש לי מקודדים עדכניים, ואני רואה סרטי XVID DIVXכרגיל.. מה הבעיה?

• 9 תגובות
    • 629 צפיות
  24. Started by avivlyaviv,

שאני עושה סריקה אז יש לי בקום של :DETECTED וניגד שיש שם 1 מה זה אומר? שהוא מצא וירוס? שהוא מחק אותו? יש גם UNTECTED 1 מה זה אומר? זה טוב? אם הוא מוצא לי וירוס ואני רוצה שימחוק אותו, מה צריך להיות: -:DETECTED 1 -:UNTECTED 1 או -:DETECTED 1 -:UNTECTED 0 ?

• 2 תגובות
    • 519 צפיות

דיונים חדשים בפורומים