עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by MaStRiX,

איך משתמשים בתוכנה הזאת? דרך דיסקט? \= אוויי לא פירקתי ממזמן את הכונן דיסקטים,ואין לי כוח לחבר אין איזה תוכנה אחרת או משהו שאפשר לבדוק אם הזכרונות פגומים,דרך הוואינדוס או משהו כזה ? תודה.

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  2. Started by Arturh87,

מאיפה אפשר להוריד open office? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  3. אני מחפש המלצה לתוכנה בה אוכל לשלוח אימייל למספר מרובה של משתמשים מבלי שתוצג כל רשימת התפוצה למקבל האימייל, רק את הכתובת הפרטית שלו. כדי שכל אחד ירגיש מיוחד..

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by hofshi,

בעקבות שאלות חוזרות מחברים, החלטתי לכתוב מדריך למשתמש המתחיל בפיירפוקס. המדריך מתאר את תהליך ההתקנה ואת השימוש בדפדפן. הוא מכיל גם המלצות להרחבות הכי שימושיות לדעתי. אשמח להערותיכם. האם חסר משהו שכדאי להוסיף? תודה, רן המדריך: http://hofshi.blogspot.com/2007/07/blog-post_17.html

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  5. Started by emailaya,

גירסה 1.3.0 של תוכנת הדואר האלקטרוני החינמית בעברית שוחררה היום רשימת השינויים והתוספות הן: * הפרדה דינמית בין המכתבים לצפיה מקדימה, לא רק בצפייה ב"כל החשבונות" * כפתור הפסקת פעולה מול שרתים בזמן קבלת מכתב, היה נכבה לפני הזמן + אפשרות לקבוע בהגדרות חשבון, האם מכתבים מחשבון זה יקבלו הודעה כשהמכתב נקרא + אפשרות למחיקת נספחים לאחר הכנת המכתב לשליחה ^ אפשרות לבחור ארץ שונה מישראל, לשליחת SMS. ^ אפשרות להגדיל חלון ראשי לכל המסך ^ אישור פעולה במידה ונספח כבר קיים בתיקייה בה רוצים לשמור אותו + אייקון מיוחד למצב לא מקוון, ליד השעון ^ אפשרות לבדוק שרתי דואר (גם בתכונת ה SMS/ICQ), עד למינימום של כל 5 דקות * באגים בניהול אנשי הקשר ^ אפשרות שהמספר שמופיע ליד השעון יראה רק א…

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  6. Started by asw3,

לאחרונה עשיתי פורמט למחשב ועשייתי את זה על הכונן הלא נכון רציתי לדעת אם אני יכול להקטין את הגודל של הכונן למינימום כלומר מה שמשתמש עכשיו בפועל וליצור כונן חדש מהשטח שהתפנה ולהריץ שחזור של הקבצים שישחזר את מה שהיה ולהעביר אל הכונן החדש השאלה אם אני יקטין את גודל המחיצה זה לא יפגע בחומר בה? והאם יהיה אפשר לסרוק מחיצה שהוקטנה?

• 5 תגובות
    • 734 צפיות
  7. Started by lioron7,

אנשים מכיון שאני לא מסתדר אם ghost יש לכם המלצות לתוכנות גיבוי אחרות

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  8. Started by shlomi219,

שלום לכולם סיימתי קורס בתוכנת 3DS MAX, ואני רוצה להתנסות בהדמיות חוץ בעיקר לאדריכלות הבעיה שהקורס אינו מלמד מהם השלבים בפרויקט אדריכלי אלא רק את התוכנה נטו. אם יש למישהו ידע בתחום ויוכל לעזור אני אשמח. בעקרון אני צריך לפחות את נקודות ההתחלה, שרטוטים ושלבים עד המידול. בתודה, שלומי

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by eladbu,

שלום לכולם יש לי דיסק בן 4 שנים של תמונות שלי מחו"ל דיסק מאוד יקר לליבי.ניסיתי להעביר את הקבצים למחשב ב ACDSEE PRO 8 והוא מראה לי רק חלק המקבצים ולא את כולם כולל הויזארד של מיקרוסופט להעברת תמונות הוא אמנם מראה את התמונות אך על חלקם הגדול ב ACDSEE הוא מראה סימן של אין כניסה ולא מוכן לפתוח או להעתיק אמרתי לעצמי בטח הידסק כבר אכול וכאלה אבל ב DVD שלי הוא מראה את כל התמונות ללא כל קושי מה הבעיה?

• 4 תגובות
    • 796 צפיות
  10. Started by RayZ,

לא רק לי יש את הבעיה הזו, אבל בגרסה העברית של המסנג'ר "המשופר", בעת ההתחברות,אני מקבל שגיאה,שיש לכבות חומת אש.. כיביתי אנטי-וירוס,לא עבד. אין לי עוד חומות אש.. חוץ מ SP2. בכל מקרה, איך פותרים את הבעיה? למישהו יש מושג?

• 6 תגובות
    • 647 צפיות
  11. Started by tomer_et,

אני מחפש תוכנה שמבצעת מחיקה יסודית של כל החומר הלא נחוץ במחשב. כזאת שגם עוברת מספר פעמים על השטחים שאמורים להיות ריקים ו"מנקה" גם אותם. פעם הייתה לי כזאת אבל אני לא זוכר את שמה. כשהייתי משתמש בה - גם אם הייתי בטוח שמחקתי את כל הזבל ועברתי עם יישום הניקוי של WINDOWS תמיד היא הייתה מצליחה למצוא עוד איזה 100-200 מגה מיותרים... אשמח אם תוכלי להמליץ לי על תוכנה מהסוג הזה. תודה מארש.

• 3 תגובות
    • 918 צפיות
  12. Started by zik125,

שלום לכולם צצה לי בעיה לאחרונה שאין עליה מענה - אני מנסה להיכנס למערכת מסחר דרך אתר האינטרנט של בית ההשקעות איתו אני עובד ומשום מה לא מתאפשרת גישה למערכת מאחר ואני מקבל הודעה שהדפדפן לא נתמך (הגדרות המינימום הן אקספלורר 4 כשבפועל יש לי 8) אשמח לדעת למה הבעיה הזו קיימת ואיך ניתן לפתור אותה (כפתור תצוגת תאימות באקספלורר 8 לא פתר את הבעיה) בתודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by ychamp,

אני צריך מערכת הפעלה שתתפקד לי בתור נגן MP3 יש לי פנטיום 3 לא בשימוש וחשבתי לקנות LCD ולהפוך אותו לנגן הקטע הוא שאני לא מוצא מערכת הפעלה שתומכת בשלט רחוק בחיבור LCD ועושה BOOT ישירות לנגן צריך עזרה דחוף

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  14. שלום אני מרכיב כרגע מחשב , וקיבלתי מפרטים דומים משתי חנויות (בקשר לשאר הרכיבים כבר ביררתי). אחת החנויות מציעה לי את הLeadtek עם קירור Heatpipe (מעין צינור מתכת) , והשניה של Gainward עם קירור Heatsink . שניהם עם Geforce 8500 ו256 מגה בייט DDR2. לא אכפת לי מHD. איזה קירור נחשב לטוב יותר גם מבחינת הביצועים וגם הרעש? איזו חברה נחשבת לאמינה יותר ? (כן, אני יודע ששתיהן לא GigaByte)... אין לי ממש אפשרות לחרוג מהתקציב, כך שאין מה לדבר על שדרוג הציפ עצמו...

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  15. שלום, החלפתי היום ראוטר ופיירפוקס הפסיק לעבוד... התוכנה עצמה נפתחת אבל האתרים לא נפתחים. בIE הכל עובד חלק ואין שום בעיה. אני מניח שצריך לשנות הגדרות חיבור כלשהו בפיירפוקס, אבל השאלה היא איפה ואיך תודה מראש

• 4 תגובות
    • 740 צפיות
  16. האם יש תוכנה שיכולה לעקוב אחריי פעילות המחשב ולדווח מתי שיש reset אוטומטית שקורה לפעמים אחריי עידכונים למשל של ווינדוס ? ויכולה להגיד מה עשו במחשב ?

• 5 תגובות
    • 862 צפיות
  17. Started by event,

אני יודע שבאופן עקרוני התוכנה הזאת משמשת גם כמעיין IM, וגם נותן לך לעשות שיחות באינטרנט בחינם. נגיד אני רוצה להשתמש בתוכנה הזאת להוציא שיחות לבזק\הוט\אורנג' זה אפשרי וזה יוצא זול יותר??

• 6 תגובות
    • 662 צפיות
  18. Started by titun92,

שלום רב יש לי פרוייקט לסרטוט סקיצות של דירות כמו כאן איך נקראת התוכנה או משהו בסגנון תודה מראש. http://cafe.themarker.com/media/t/159/612/9/file_0_big.jpg

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. מחפש תוכנה כמו ה CCCLEANER רק שהיא לא מוחקת דברים שנחוצים למערכת תודה

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  20. אז ככה.. יש לי בבסיס מחשב נישא של איזה בכיר. המחשב התקלקל (אני לא בטוח מה קרה לו אבל אסור לי לפתוח בגלל חוזה אחזקה עם חברה אזרחית). אני צריך לגבות את כל המידע משם ולפרמט את הדיסק הקשיח. אין למחשב מערכת הפעלה. אני צריך להעביר את המידע דרך דוס. אין לי איך להשיג הרד דיסק חיצוני LPT. הבנתי שאפשר עם NORTON GHOST ליצור IMAGE דרך USB אם מפעילים את התוכנה בשני המחשבים ואחר כך עם GHOST EXPLORER רואים את נכנסים לקובץ ומעתיקים את מה שרוצים משם. אין לי כבל USB מוצלב להשיג. אז ככה אני צריך או מדריך להצלבת כבל USB או דרך אחרת להעביר את המידע משם. יש לי צורב חיצוני USB אם אפשר לצרוב איתו בדוס זה גם יעבוד תודה מראש DEMULTI

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by m0sh,

כן כן בשעה טובה...אומנם זה לא מופיע באתר שלהם כחדשות אבל זה בהחלט הגירסא הסופית בנתיים זה נראה נהדר אפשר להוריד את זה מ http://releases.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/releases/2.0/ תהנו EDIT: למתקשים: הגירסא באנגלית http://releases.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/releases/2.0/win32/en-US/Firefox%20Setup%202.0.exe

• 107 תגובות
    • 10.8k צפיות
  22. שלום לכולם. קניתי סיסמא מVIP-FILE ויש לי את התוכנה INTERNET DOWNLAOD MANAGER. קיצר אצל חבר שלי יש את אותו הדבר ואצלו מתי שהוא מוריד איזה משחק או סרט או כל קובץ זה מוריד מ7 שרתים מהVIP-FILE על מנת שתהיה מקסימום מהירות הורדה. יענו לVIP-FILE יש 7 שרתים שמהם אתם מורידים ואם הסיסמא יש אפשרות להוריד מכל ה7 בבת אחת כדי שתהיה מקסימום מהירות. קיצר אני אני מנסה להוריד אצלי וזה מוריד לי רק משרת אחד בלבד, לא מכל ה7 ביחד אלא רק מאחד וזאת מהירות מעפנה רצח.. יענו מוריד לי על איזה 200-250 ואני רוצה שזה יוריד לי על 370 שזה המקסימום בערך של 2.5MB אינטרנט. קיצר השאלה שלי היא איך אני עושה שזה יוריד מכל השרתים בבת אחת? תודה לעוזרים. למי שלא יודע מה זה VIP-FILE, זה אתר כמו ראפידשייר רק ששם אפש…

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  23. כשאני מנסה להפעיל זה כותב לי : "מצטערים, אך הגרסה החדשה של מפות google אינה תומכת בדפדפן שבו אתה משתמש" "הגרסה החדשה של מפות Google תומכת בשלב זה בדפדפנים הבאים בלבד: Chrome, Firefox, ‎Safari 6+ או Internet Explorer 10+‎. הורד אחד מהדפדפנים האלו ונסה שוב ללחוץ על קישור ההזמנה. החוויה החדשה במפות Google מותאמת במיוחד לדפדפן שתומך ב-WebGL, כדוגמת Chrome." כתוב שזה כן תומך בפיירפוקס, והכרטיס מסך שלי מעודכן וכך גם הדפדפן. פיירפוקס תומך בwebgl, לא ? אז למה זה לא פועל... ניסיתי לחפש בגוגל אך ללא הצלחה.

• 6 תגובות
    • 947 צפיות
  24. Started by Black_eagle,

שלום.. יש לי שאלה שוב... יש לי DVD R סרט. עכשיו יש לי 5 קבצי VOB ובנוסף היה עם זה עןד קובץ RAR שמכיל BUF ו IFO ו עוד VOB אבל קטנים יותר.. כשאני מנסה להכניס את כל הקבצים לתיקיה של VIDEO TS את 5 הקבצים הגדולים שהם בעצם הסרט הוא לא נותו להכניס ל תיקיה הזאת ואת ה VOB שהיו שם ב קובץ RAR שהם קטנים יותר הוא נותן להכניס... מה צריך לעשות פה במקרה זה?! תודה

• 6 תגובות
    • 833 צפיות
  25. Started by eyalib,

אתמול התקנתי יהאוו מסנג'ר ואיתו התקנתי (אם אני לא טועה) את ה"טולבר" FIZZLE BAR אני מנסה למצוא איפה הוא מותקן ואני לא מוצא...בדקתי גם בקונטרול פאנל ולא מצאתי אותו...ואין שום דבר למחוק אותו. אני חושב שהוא הסיבה לכך שדפי האינטרנט שלי נתקעים ונסגרים... עזרה ??

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.