עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום לכולם, אני עובד בחברה שמפתחת משחקים בתחום הסלולאר. בשנתיים האחרונות, החברה שבה אני עובד, פיתחה כלי ליצירת משחקים לסלולאר בצורה מהירה ונוחה. אנחנו מארגנים כנס גדול של מפתחי משחקים על מנת לגבש קהילה ייחודית של חבר'ה מוכשרים שייפגשו אחת לשבוע וילמדו את הכלי שלנו. כמובן שאותה קהילה תזכה לרווחים מאותם המשחקים שיווצרו, היות ואנחנו מרושתים להרבה מאוד ערוצי הפצה ברחבי העולם. החל מספטמבר הקהילה תיפגש אחת לשבוע. יהיו שם סטודנטים ובוגרים של בית ברל,המרכז הבינתחומי, שנקר, בצלאל, המרכז הטכנולוגי חולון ועוד. מדובר בחברה המחוברת לגופים גדולים מאוד בעולם בתחום הסלולאר והיא מעוניינת להרכיב צוות של מפתחים מוכשרים בפרוייקט של חצי שנה. באים גרפיקאים,מתכנתים, גיימרים ואישים מתחום הסלולאר…

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  2. יש קבוצה מסויימת של חלונות ממוזערים,כשאני לוחץ על הקבוצה (נגיד חלונות מסנג'ר ואז על שיחה שלי עם אדם כלשהו) הקבוצה נסגרת והחלון לא נפתח ככה איזה 3 4 פעמים עד שהוא מחליט להיפת.. אני מדבר הרבה מאוד באייסי ובמסן אני חייב עזרה ממש דחופה. תודה רבה מרא.

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  3. Started by alm80,

האם יש למישהו ניסיון עם האנטי וירוס הזה? רכשתי אותו בגלל הגרסה 2009 שלדעתי הייתה מוצלחת מאד. אך למרות ש-2009 הייתה מוצלחת, מ-2010 התאכזבתי. לדעתי תוכנה כבדה מאד, מאטה את הגלישה בצורה משמעותית, בעקר הורדה מאתרים כמו ראפידשר. צריכים לחכות הרבה זמן עד שהמחשב מתחיל להוריד. שמתי לב שהאתרים נטענים באטיות ובאותו זמן האייקון של קספרסקי מהבהב. האם זה איזשהו צירוף מקרים או התוכנה באמת לא מוצלחת?

4. Started by No_Man,

אני לא מצליח לגלוש באינטרנט דרך IE6 או להתחבר ל-ICQ בגלל בעיה שקשורה לקובץ IExplorer.exe (כך לפחות טוענת הודעת השגיאה). אין לי בעיה להכנס לתיקיות או דברים כאלה. איך אפשר לתקן את הבעיה ? להוריד מחדש את הקובץ IExplorer.exe (אם אפשר ומאיפה)? תודה.

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  5. Started by totah,

כזו שמזכירה את Nero באיכותה. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  6. בוקר טוב, הורדתי סרטון של הרצאה מסוימת מהאינטרנט באורך של 2 שעות בערך. כאשר אני מפעיל אותו הכל עובד בסדר חוץ מזה שאני לא יכול לעשות "PAUSE" ולא יכול להעביר את זמני הסרטון. ז"א מרגע ההתחלה ועד הסוף אין לי אפשרות לשלוט על הסרטון. מה אפשר לעשות במצב הזה? יש איזה תוכנה שיכולה לעזור? (הרצאות אחרות מאותו האתר עובדות כרגיל למעט האחת הספציפית הזאת. אגב, ניסיתי גם להוריד אותה מחדש וזה לא עזר) תודה רבה מראש.

• 5 תגובות
    • 730 צפיות
  7. אני יודע שתוקף קיצורי הדרך תלוי בהגדרות ב-כלים--->אפשרויות אינטרנט - אצלי זה נמצא על 20.אבל למרות זאת כשאני רושם כתובת בשורת הכתובות היא לא נשמרת בגלילה (או בתיקיית history).

8. Started by Black_Devil,

מישהו יודע איך קוראים לתוכנה שהופכת עמודי אינטרנט שלמים מאנגלית לעברית?! תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  9. יש לי משחק (מחנות ולא משהו שהורדתי) שאני לא מצליח להתקין כי מייד לאחר שאני מכניס את הסיריאל הוא פותח חלון התקנת אבל מייד לאחר שנייה נעלם ולא קורה כלום. חשוב לציין שהמשחק הזה הותקן אצלי בעבר בהצלחה ולאחר שסיימתי אותו הורדתי אותו מהמחשב אבל עכשיו שאני שוב רוצה להתקין אותו אני נתקע. מה יכול להיות הבעיה? יש לי מקום פנוי ככה שאני יודע שזה לא הבעיה.

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  10. Started by Axel Foley,

יש לי סרט שהסאונד שלו הוא בשני ערוצים בלבד (ימין ושמאל). אני מחפש תוכנה שיהיה אפשר איתה להמיר את הסאונד גם לערוץ אמצעי וגם לסראונד אם זה אפשרי. תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 730 צפיות
  11. Started by Eli_1982,

המחשב במקום העבודה שלי חסום להתקנת תוכנות וישנה גם חסימה על אתרים מסויימים. הדפדפן שמותקן במחשב הוא אינטרנט אקספלורר 6. מכיוון שלא ניתן להתקין במחשב תוכנות, ואני רוצה דפדפן מתקדם יותר, הורדתי את Firefox Portable Edition (גירסה 3.04). לאחר ה"התקנה" FF עולה אבל לא ניתן לגלוש באתרים, כאילו החיבור לאינטרנט מנותק. מה יכולה להיות הבעיה? והאם ניתן לפתור אותה?

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  12. Started by Ac-Boy,

האם אתם יכולים להמליץ על הגנות בשביל המחשב? שזה: וירוסים. פיירוואל - חוץ מzonealarm. ספיוור. וכל תוכנות הריגול למניהם וכל הדברים המזיקים למחשב. אפשר בבקשה המלצות?

• 10 תגובות
    • 730 צפיות
  13. Started by Konchi,

הורדתי קבצי OGM ו SFV בטעות, חשבתי שהם יהיו קבצי וידאו רגילים (הם היו בתוך קבצי ביטורנט) למישהו יש מושג עם איזה תוכנה אני יכול להפעיל אותם? תודה.

14. Started by moshe_ben_kipod,

(אני מקווה שזה שייך לפורום הזה). פירמטתי את המחשב ויש לי דיסק קשיח של 80 ג'יגה בייט, ב-C. כשאני בודק בווינדוס (XP) כמה מקום יש ב-C רשום לי ש2 ג'יגה בייט. למה זה קורה ואיך אני יכול לשנות את זה? כי הוספתי עוד סוג של תיקייה כזאת בנוסף ל-C ובה יש מקום ל70 ומשהו ג'יגה בייט שזה סבבה, אבל בכל התקנה ודבר שאני עושה יש בעיה כי רוב הדברים נמצאים ב-C ויש דברים שגם כאשר אני מתקין אותם בתיקייה שיצרתי (ששמה הוא F, אך זה לא חשוב כ"כ), חלק מהם מותקן ב-C ובכללי כל התיקיות של הווינדוס וכו' נמצאות ב-C וזה גורם לי בעיות רבות. C מוגדר SYSTEM ואז כל דבר כמעט עובר שם הוא מותקן שם. איך אני הופך את F (הגדול יותר) ל"תיקייה/כונן/וואטאבר" הגדולה שבה הכל יותקן והיא תיהיה הברירת מחדל ולא C? או לחילופין…

• 5 תגובות
    • 729 צפיות
  15. ניסיתי להוריד עם פלש גט ועם ביט קומט ולא הצלחתי. י

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  16. עשיתי גיבוי של ה win בנורטון גוסט והקובץ הוא 7 GB אני אמור לצרוב אותו על דיסק? או שיש דרך אחרת

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  17. אנטי וירוס ואינטרנט סיקיוריטי ואיך הוא בכלל?

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  18. Started by Cyron,

אני מעוניין להתקין מחדש אי מיול מאחר והישן פשוט הפסיק לעבוד כמו שצריך. רציתי לדעת נכון לעכשיו מהי הגיסרה הכי מהירה\פופולרית ברשת ? תודה

• 6 תגובות
    • 729 צפיות
  19. Started by MOFRA,

אני צריך המלצה לתוכנה שנועלת תיקיות כאילו שמה עליהם קוד ככה שאי אפשר להכנס אליהם ללא קוד תודה

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  20. Started by simonsix,

רכשתי רישיון לשנה לקספרסקי 2012 (אינטרנט סקיוריטי) לאחר ההתקנה והאקטיבציה הפעלתי את היוטורנט להשלים כמה הורדות (מהאתר טורנטליץ') המהירות ירדה פלאים לאיזור ה 1-10KB יש הגדרות מיוחדות שאני צריך לבצע ביוטורנט או בקרספסקי? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  21. Started by Peri228,

היי ! כל פעם שאני מפעיל את ה Outlook ( יותר נכון כשהוא בודק הודעות חדשות ) , הוא מנתק אותי מהאינטרנט ! זה התחיל רק אתמול , למרות שלא נגעתי בשום הגדרה באאוטלוק .. Help (

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  22. Started by AmitDanan,

שלום לכולם אני עובד לפי המדריך כאן: http://www.fresh.co.il/dcforum/AVEditing/3470.html אני נתקע בשלב השני שאני צריך לטעון את ה VDR שאני מנסה לטעון אני מקבל הודעת שגיאה שהתוכנה לא תומכת בפורמט, איפה טעיתי?

23. Started by The UnKnown,

האקספלורר כשהוא פועל ממשל א לוקח הרבה זיכרון או משהו וגם הCPU USAGE על 1-3 אחוז אבל בכל זאת המעבד עולה באיזה 3-4 מעלות איך שאני מפעיל את האקספלורר, למה? תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 729 צפיות
  24. Started by elad-k1,

יש לי בעיה כיראה עם הכרטיס רשת המובנה על הלוח .. ויש לי כרטיס רשת שקניתי פעם במצב חדש הבעיה שאין לי את הדרייבר ואני גם לא מוצא... FPE F0041 זה השם שלו תודה

• 0 תגובות
    • 729 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.