עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. חבר'ה מצאתי תוכנה יותר טובה אפילו מהקאזה הפרוץ ככה שכל מה שנשאר לכם לעשות הוא להיכנס לקרוא את חוקי הפורום ולהוריד את התוכנה ולהתפנן בהצלחה חברה ותגידו לי מה אתם חושבים עליה

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  2. שתאפשר לי לראות מתי מישהו צופה ב AWAY שלי יש דבר כזה חבר שלי הוכיח לי אבל הוא לא רוצה לגלות איך קוראים לזה אני רק יודע שזה או תוספת או קליינט שונה תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  3. אני חושב שהכותרת אומרת הכל ... אבל בכל זאת מי שלא הבין ;D יש כל מיני קבצים עם כל מיני סיומות למשל "FILE.RAR" אז אני צריך תוכנה שיוצרת סיומת CAB ... את הקבצים עם הסיומת הזאת ניתן לפתוח עם WINRAR אבל לא מצאתי את האופציה שם איך יוצרים כזה קיבוץ מקווה שהבנתם מה שאני רוצה .... תודה מראש !

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  4. Started by Real_Me,

אני מנסה שוב לקבל עזרה לעניין הנ"ל ומקווה שהפעם למישהו תהיה תשובה : מדובר במדפסת BJC 2100 של CANON. אני רוצה להגיע למצב שברירת ה-DUPLEX תהיה מאופשרת באופן קבוע לעומת המצב הנוכחי שאני צריך לסמן אותה לפני כל הדפסה. בספר של המדפסת יש הסבר איך ליצור פרופיל הדפסה רצוי אבל לא איך להגדיר שהוא יהיה ברירת המחדל. אני מפספס משהו?

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  5. Started by omri_ro,

אני מנסה לגרום לADDONS MANAGER להראות "כמו שאני רוצה"(מב שיש לי בFF3.6 ולא כ"כ מצליח, מצאתי STYLE שעושה בגלול מה שאני רוצה אבל עושה דברים נוספים שאני לא ולא הצלחתי לבודד את חלקי הקוד הרלוונטיים. הSTYLE שמצאתי: http://userstyles.org/styles/36762/addons-manager-steel-fx4-mf הסברים נוספים בתמונות: המצב(הרצוי) בFF3: המצב (המצוי)בFF4: [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  6. היי... פירמטתי את המחשב דרך ווינדוס לפני כמה ימים ומאז כל משחק שאני נכנס כתוב לי connection timed out הבעיה היא לא באינטרנט בגלל שאני כן יכול לדבר בדיסקורד וכן יכול לגלוש בגוגל אני חייב עזרה אני חושב שהבעיה בווינדוס או משו דרך אגב פירמטתי דרך ווינדוס עם האופציה יש איפוס מחשב בבקשה אני חייב עזרה זה מבאס אותי שזה מתחיל לקרות פתאום

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  7. מחפש תוסף למסנגר שמגלה אם הוסרתי. בעבר היה תוסף כזה אבל הוא הפסיק לפעול. יש תוסף כזה שכן פועל נכון להיום ?

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  8. Started by elad-k1,

יש לי בעיה כיראה עם הכרטיס רשת המובנה על הלוח .. ויש לי כרטיס רשת שקניתי פעם במצב חדש הבעיה שאין לי את הדרייבר ואני גם לא מוצא... FPE F0041 זה השם שלו תודה

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  9. שלום חברים, אני צריך דרייבר לכרטיס טלויזיה מסוג liveview flyTV Prime 30 ל- windows 7 64bit. צריך את עזרתכם בנושא כי אני לא מצאתי אחרי הרבה חיפושים שעשיתי ברשת. תודה רבה מראש.

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  10. Started by Zeev86,

קניתם משחק חדש ואין לכם מושג למי יש אותו לשאר החברים שלכם בSTEAM? בא לכם לשחק במשחק ישן, אך אינכם בטוחים מי מחבריכם שיחק בשבוע/שבועים אחרונים במשחק הספציפי? התוכנה שבניתי, תעזור לכם לחפש את המידע הזה בקלות. איך זה עובד? אתם מקלידים שם או מספר ID שלכם (או של כל משתמש רשום שאתם מכירים) מכניסים את שם המשחק (לבינתיים בגרסה זו חייבים להכניס שם משחק במדויק) לוחצים על חיפוש, ומחכים. הבהרה: התוכנה לא דורשת התחברות למשתמש STEAM או משתמש כלשהו אחר. מה התוכנה עושה? לאחר שלחצתם חיפוש, התוכנה טוענת את כל רשימת החברים שלכם, ואז ניגשת לכל חבר ומחפשת ברשימת החברים שלו ברשימת recent או all games. אם התוכנה תמצא ששחקן X שיחק במשחק Y, יתוסף שמו או ID שלו לרשימה, וכך תוכלו לדעת מי …

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  11. Started by Born2Kill,

נגיד התקנתי תוכנה מסויימת ואני רוצה למחוק אותה כליל, כלומר חוץ ממחיקת התוכנה דרך לוח הבקרה ומחיקת קבצים שנשארו בכונן, יש עוד משהו שאני אמור לעשות?

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  12. Started by mitelka2004,

חברי הפורום הגאונים, אתם המוצא האחרון שלי: לפני כמה ימים חדר למחשב שלי סוס טרואיני. אני לא משוכנע שהוא הגורם לבעיה, אבל אני מניח כי פשוט אין אפשרות אחרת - מאז אותו רגע, כל הזמן המקום שלי בכונן C יורד לאפס בלי שום קשר לפעילות שעשיתי. הגעתי למצב שרוקנתי חצי כונן, המקום הפנוי היה X ג'גיה ושוב אחרי מספר דקות הוא החלה בצניחה עד שהגיע לאפס וכמובן ההתראות של המחשב על מקום נמוך בכונן, וכו'. המחשב פשוט לא מתפקד כמו שצריך. עכשיו, יש לי נוד 32, הורדתי Emsisoft Anti-Malware ולאחר המלצה בפורום אחר גם SUPERAntiSpy. הם כולם זיהוי ומחקו מספר רב של רוגלות, אך אותו סוס טרואיני (אולי אפילו שתיים) הן מצאו אך לא הצליחו לחסל. אם למישהו יש איך לעזור לי, אהיה אסיר תודה... ארז.

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  13. Started by ross,

יש לי מחשב עם core-I5 2500 ללא כרטיס מסך נפרד, עדכנתי לדריבר האחרון של אינטל ל-סנדי ברידג ומדד חווית ווינדוס בגרפיקת משחק ירד מ-5.8 ל-4.7 (מדד הגרפיקה נשאר 5.1). אני לא גיימר וזה לא מפריע לי, אבל זה עדיין מוזר שדריבר מעודכן יפגע באופן משמעותי בביצועים.

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  14. יש לי DESKTOP שמתחבר ל LCD יש תוכנה קלה ומהירה שאני יוכל להעביר בין המסכים ? במקום להשתמש ב Screen Resolution של Windows.

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  15. Started by gonecrazy,

ההורים שלי תפסו על המחשב שלהם וירוס, כשהם מנסים להכנס לאתרים מסויימים כמו גוגל הרוסי/ COM, פייסבוק ואתרים נוספים, מופיע העמוד שהוספתי בתמונה המצורפת. הבעיה היא גם ב IE וגם בפיירפוקס. ניסיתי להריץ AVIRA, אבל הוא לא פתר את הבעיה. יש רעיונות? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  16. Started by Dj Dor Z,

שלום לכולם יש לי בעיה שאני לא מצליח להיכנס למסנג'ר זה רושם לי קוד שגיאה 8E5E05F6 ולמשתמש אחר אני יכול להיכנס. אשמח אם יעזרו לי בהקדם האפשרי בתודה ושבת שלום דור

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  17. Started by thebenjamin,

אפשר לראות על כל קובץ את העמוד מקור שממנו מורידים את הקישור.. משום מה כשאני מקליק עליו זה מנסה לפתוח אותו במדיה פלייר במקום בדפדפן כלשהו.. גם יש את הקידומת של הפרוטוקול http:// וזה עדיין עושה זאת.

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  18. Started by ShmenTul,

כאשר אני מפעיל את המחשב שלי ושהווינדוס עולה, אני מקבל כל מיני הודעות שגיאה על DLL-ים שחסרים: mozglue.dll, nspr4.dll, plc4.dll, mozsqlite3.dll, nssutil3.dll. התקנתי מחדש את ה-c++ eviorment אבל זה לא פתר את הבעיה... אודה למי שיוכל לעזור.

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  19. Started by iSolt,

בעבר לא היתה לי בעיה לנגן שירים עם יוניקוד בנגן, כרגע אף שיר לא מתנגן אם הוא כולל תווים שלא באנגלית/עברית Sexion D'assaut Feat. Dry - Cérémonie.flac לדוגמא לא מתנגן, מחיפוש בפורום שלהם הבנתי שמדובר בבעיה שקיימת 7 שנים, מישהו מכיר פתרון? הרי אי אפשר לשנות שמות למאות שירים ובטח שלא לשנות את שפת המערכת (לתוכנות שאינן יוניקוד) כל דקה לשפה אחרת אל תציעו נגן אחר.

20. Started by bennybid,

שלום לכולם, לפני יומיים bluestacks עבד לי מצוין ואילו היום אני פותח אותו והוא יש נסגר. ניסיתי פעמים רבות לתקן את הבעיה אבל היא לא הסתדרה. אשמח מאוד מאוד אם תעזרו לי שיהיה לכם יום מוצלח ותודה

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  21. Started by mci10mat,

תגידו אם אעשה logmein או תוכנה אחרת לשליטה מרחוק (Uktravnc) נראה לכם שתהיה בעיה לעשות למחשב ניקוי כללי מוירוסים? אם כן מה הבעיות שאני אמור לצפות. כבר הבנתי שה renote assistance לא הכי נוח לעבודה מורכבת מרחוק. המלצות?

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  22. Started by DXM,

הדבר הזה התחיל לבטל משחקים. מה זה microsoft virtual c?

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  23. אני צריך איזה תוכנה ופשוטה שתיתן לי להוציא חלקים מסאונד של סרט. יש המלצות? תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 701 צפיות
  24. שלום, יש לי שני מחשבים (+שני מסכים) והייתי רוצה לראות מחשב אחד בשני המסכים. כאמור-אין לי DVI באף אחד מהמסכים ולכן שמעתי על כמה תוכנות שמסוגלות לחבר בין שני המחשבים ולעשות מין חיבור בין שניהם . למשל אם אני יזיז אח העכבר שמאלה עד סוף המסך-הוא יעבור למסך השני..וכל מיני אפשרויות drag & drop . יש באמת תוכנה כזו? תודה!! ואם אין הייתי רוצה הצעה לתוכנה כמו log me in שמאפשרת להתחבר למחשב מרוחק. תודה!

• 4 תגובות
    • 701 צפיות

דיונים חדשים בפורומים