תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שוחררה גירסה חדשה של תוכנת הדואר החינמית בעברית eMailaya התוכנה הינה קלילה וקלה לתפעול ואינה מצריכה התקנה הגירסה החדשה כוללת המון שינויים: ^ אם יש חשבון אחד, בשליחת מכתב, הוא יוצג אוטומטית ^ חלון עידכון גירסה מכיל רשימת שינויים ועדכונים + טיפול במשלוח אישור קריאה לשולח ^ שליחת מכתב בקיצור דרך alt + s + אפשרות לכיבוי המחשב לאחר שליחת מכתב ארוך * תעופה בעת הוספת איש קשר בלי לבחור קבוצה מראש ^ פעולות שונות על שרתי הדואר, נעשית במקביל + כיווץ אוטומטי של מספר נספחים לנספח אחד + נוספה אפשרות לשליחה מהירה לכתובת מסויימת + יבוא אנשים מאאוטלוק ואאוטלוק אקספרס + הפיכת שרת הדואר למעין כונן נוסף במחשב עם אפשרות לשמור קבצים ^ אפשרות לשנות שם חשבון בעריכת פרטי חשבון + שמות …
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
-
למה במדפסות הישנות הדריבר היה 1 מגה.ובמדפסותUSB הדריבר שוקל 50 מגה בערך?
-
- 7 תגובות
- 719 צפיות
-
-
היי חברים. יש לי בעיה בהפעלת VNC Viewer. כשאני מנסה להתחבר עם IP או HOST אני מקבל הודעת שגיאה : ReadExact: Socket error while reading ההודעה הזו מופיעה אחרי 10-15 שניות (עד אז יש מסך שחור). אני משתמש ב XP עם פיירוול מובנה ומאחורי ראוטר. יש למישהו רעיון \ פיתרון?
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום . עכשיו גלשתי באינטרנט ופתאום המוזיקה הפסיקה לנגן . נכנסתי להגדרות של הווליום ואני לא יכול לשנות שם שום דבר . איך אני יכול לסדר את זה ? תודה מראש .
-
- 5 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אבא שלי מנסה להפעיל סרט AVI אבל הוא לא מקבל כלום והCPU USAGE מתחרפן. מה הבעיה והפתרון? (המחשב של אבא שלי זה P4 עם פחות מ2 ג'יגההרץ, 768MB ראם וג'יפורס 6200).
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
איך אני מראה נניח את כל מדינת ישראל וגם אגרום לתווית של טבריה להיראות בכל זאת למרות שאני לא קרוב אליה?</blockquote>
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
-
תפסו אותה אם אתם צריכים: http://www.giveawayoftheday.com/partition-manager-9-5-personal-english/
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
מישהו מוכן לתת לי שם של דפדפן נורמאלי שלא עושה כל כך המון בעיות כמו האחרים?!!! :cwm23: :cwm23: :cwm23: :cwm23:
-
- 7 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום אנשים אני צריך תוכנה שתשלב לי לתמיד בין הסרט לכתוביות. תודה מראש אריאל
-
- 8 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אני צריך לעשות איזה סרט מתוכנה שאני מריץ, נגיד EMULE, עם איזה תוכנה אני יכול להסריט אותה בלי שיראו את שורת המשימות, ז"א רק את ה-EMULE, ושהסרט יהיה בפורמט הכי איכותי שיש וגם שהקול שלו יהיה באיכות הכי טובה. יש תוכנה כזאת??? תודה מראש, דור לוי.
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
-
svpack.exe אין אפשרות למצוא קובץ svpack.exe ודא שהנתיב ושם הקובץ נכונים ושכל הפריות הדרושות זמינות. שולחן עבודה לא הייתה אפשרות לטעון או להפעיל את svpack.exe שצויין בקובץ WIN.INI . ודא כי הקובץ קיים במחשב או הסר ההפניה אליו בקובץ WIN.INI . מה לעשות? אגב, אם אתם זוכרים לפני כמה זמן פתחתי ת'רד בקשר לסוס טרויאני שהתנחל אצלי במחשב, ההודעות החלו להופיע בדיוק אחרי שסוף סוף הצלחתי להיפטר מהטרויאני.
-
שלום. קיבלתי דיסק עם מידע מיוחד בקשר לרכב שלי מהמוסך בו אני מטפל (עד כאן זה לא חשוב). כאשר אני מריץ אותו דרך חלונות XP, התוכנה קורסת וחוזרת לחלונות. כאשר אני מריץ אותו דרך DOS ,היא עובדת. ניסיתי לשחק בהגדרות תאימות לחלונות, אך ללא הצלחה. יש למישהו פתרון או לפחות כיוון ? שמוליק
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
לפי ההוראות התקנה של תוכנה מסויימת ואני לא יודע היכן לרשום את הערכים , אנא עיזרו לי זה ממש דחוף. Add the following string to your Enviroment Variables: LM_graphic_FILE = c:\flexlm\graphic.dat ניסיתי ב REGISTRY ולא מצאתי שום רמז , גם בתוכנה ניסיתי .. זה חיוני להרצת התוכנה. תודה
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום לכולם! במקרה אני בצופים (חמשוש אם זה מדבר למישהו... זה אומר שאני כיתה ט') ואני כרגע עובד על אתר לשכבה שלנו. אז התחלתי קצת קצת לעבוד עליו אבל אז הבנתי ש-HTML רגיל זה יראה מעפן. כמו הפרוייקטים האלה בטכנולוגיה.. \= קיצור מישהו שאני מכיר עזר לי קצת עם הלוגו אבל הוא אמר שאין לו כוח לעשות את השאר... כאן הפנייה שלי אליכם. אני אשמח אם אחד מהתותחים פה יעזור לי בעיצוב ממש פשוט בפוטושופ. לא משהו מיוחד. בסיגנון של האתר: http://www.pyroland.net/. אני חושב שמשהו בסגנון הזה יהיה טוב. רק שצריך שהרקע יהיה כתום והכיתוב שחור, או להפך. בכל אופן מי שמעוניין/רוצה/מוכן לעזור שיכתוב פה. תודה מראש לכולם! נ.ב הנה האתר בינתיים: www.hermon.tk
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
האם זה נכון שרוב גרסאות התוכנה החדשות (נניח הגרסא השלישית של פיירפוקס או השמינית של נרו וכו', או סתם תוכנות שפותחו לקראת אמצע-סוף 2008) תומכות ב2 ליבות ? האם ווינדוס XP (לא משנה איזה SP) תומכת בריבוי ליבות ?
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
ניסיתי לישלוח לחבר שלי קובץ באיציק אבל אי אפשר.... אני כיביתי את האנטי וירוס וגם הוא...!!!! בכל מקרה ניראה לי שהבעיה אצלו... כי לאנשים אחרים אני מצליח לישלוח!!!! השאלה שלי למה אליוי אני לא מצליח מה הבעיה אצלו????
-
- 5 תגובות
- 719 צפיות
-
-
האם קיים PLAYER שיכול להקרין את הכתוביות בחלק התחתון של המסך (בשוליים השחורים)? כלומר שעדיין אני אשאר עם שני קבצים(תלוי בסרט) של הסרט ושל הכתוביות. את השיטה הישנה של הטמעת הכתוביות והתעסקות מיותרת עם VIRTUAL DUB זה גם אני מכיר...
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אני רוצה לבדוק את הביצועים של ה HD (בהתאם לפרמנטציה בכוננים שלו)
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה כבר הרבה זמן כדי להאיץ את ההורדות באינטרנט. התוכנה בנוסף, תומכת בהורדות של קליפים למשל ביוטיוב, שפועלים בפורמט FLV, שבעזרתו ניתן להוריד את הקליפים מיוטיוב, לשמור אותם במחשב ולראות אותם מתי שרוצים. לאחרונה פירמטתי את המחשב, והתקנתי את התוכנה מחדש, אבל פתאום מעידכון שהתוכנה עשתה, כבר לא הצלחתי לראות יותר את הקליפים האלו. אפשר עזרה בתוכנה כיצד אוכל לצפות שוב בקליפים או תוכנה אחרת שתוכל לעזור לי לפתור את הבעיה?[br]פורסם בתאריך: 25.09.2009 בשעה 14:06:48 אם יש תוכנה אחרת גם טוב או איזה מקודד
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
קרה לכם שאחרי פתיחת כמה טאבים הפיירפוקס התחיל לאכול לכם מעל עשרות (אם לא יותר) מגהבייטים של זכרון? אז זהו, אתם לא לבד ובשביל זה הכינו באתר הבא רשימת תוספים בעיתיים שגורמים לזליגות זכרון ובעיות נוספות בשועל ופתרונותיהם. http://kb.mozillazine.org/Problematic_extensions Enjoy. מומלץ לשים כסטיקי מאחר והבעיה די נפוצה אצל משתמשי השועל הזועם.
-
- 8 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אם גם אתם רוצים גישה לפייסבוק צ'אט ללא הצורך להיכנס לאתר עצמו, זה אמור לעזור לכם: http://www.facebook.com/sitetour/chat.php כל מי שמשתמש ב pidgin או כל תוכנת IM אחרת שתומכת בפרוטוקול XMPP, יכול להיכנס ולדבר עם אנשי הקשר שלו ישירות דרך התוכנה.
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
יש לי בעיה נורא מציקה.. כל פעם שאני פותח משהו בVLC כשאני בסקין של AERO,הוא משנה את זה לויסטה Basic. ושומעים רק סאונד...בלי וידאו,כדי שהוידאו יעבוד,אני צריך לפתוח עוד קובץ אחר,ולטעון ממנו את הוידאו,וזה מאוד מאוד מציק,מישהו יודע איך לסדר את זה?
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-