עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by easyuri,

אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לשחק עם המחיצות של הדיסק הקשיח. ניסית את partition magic ואני ממש לא מרוצה מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה מוצלחת יותר?

• 5 תגובות
    • 744 צפיות
  2. Started by overload,

יש לי קבצי DVD 9 שאני רוצה להפוך לDVD 5 כדי לצרוב ( אגב, 30 שקל לדיסק?!...), אני מנסה להשתמש בתוכנה שנקראת DVD2ONE המליצו לי עלייה כמה פעמים, אבל אני לא מצליח לעבוד איתה (אם מישהו יכל לעזור זה יהיה טוב). אז באיזה תוכנה כדאי להשתמש?

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  3. Started by eladbu,

שלום לכולם יש לי זמן רב קניתי ב DVD את הסרט של הדלתות בחו"ל ממיטב כספי העניין הוא שאין לסרט תרגום כמובן בעיברית חבר שלח לי את התרגום שיצא לסרט בעיברית ופשוט ניסיתי להדביק את הכתוביות מה שלא צלח אז פשוט גיביתי את הסרט על המחשב בתור קובץ AVI ואיזה פלא התרגום עולה בסנכרון מעולה הבעיה שלי היא שהקובץ של התרגום הינו 2 חלקים כיצד אני מאחד את הקובף ליחידה אחת? עכשיו תגידו לי בטח תוריד את ווב סאב וכאלה העניין הוא שאני צריך הדרכה כיצד לעשות זאת בתודה מראש אני מקווה שהנושא אינו נכנס לקטגוריית הווארז

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  4. Started by Born2Kill,

נגיד התקנתי תוכנה מסויימת ואני רוצה למחוק אותה כליל, כלומר חוץ ממחיקת התוכנה דרך לוח הבקרה ומחיקת קבצים שנשארו בכונן, יש עוד משהו שאני אמור לעשות?

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  5. עלמנת לפתוח סרט מסויים.

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  6. Started by o.m.l,

אני מנסה להתקין את הניד פור ספיד החדש ואחרי שאני כותב את הסיריאל מופיעה לי הודעה שאני צריך להתקין את הDirectX החדש אבל כבר יש לי אותו במחשב~ ניסיתי להוריד כמה גרסאות של DirectX אבל בכולם מופיעה הודעה שחסר קובץ מסויים בהתקנה ואי אפשר להתקין מישהו יכול לעזור תודהההה

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  7. Started by Director,

שלום. קבלתי קובץ ממשהוא התקנתי ונוסף לי תהליך : "services" אפשר לדעת מה זה עושה? אני לא יכול לסגור את התהליך .

• 7 תגובות
    • 744 צפיות
  8. תפריט שנוצר ב-TMPGEnc DVD Author לא מופיע ישר ב-DVD הסרט מתחיל להתנגן וכדי להגיע לתפריט שיצרתי אני צריך ללחוץ על כפור ה-menu בשלט איך אפשר לעשות שזה יעלה אוטומטית?

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  9. Started by yarl,

אהלן פירמטתי את המחשב אח'כ התקנתי את האימיול מחדש ומשהו לא בסדר כל הזמן המחשב תוקע את האימיול שולח הודעה נוט ריספונגינג מה עליי לעשות ? לא פעם ראשונה שאני מפרמט ומתקין הכל כולל האימיול ופעם הזאת זה עושה בעיות בבקשה עזרה תודה מראש עריכת המודר: כותרות כאלו לא מקובלות בפורום. חכה בסבלנות, זה לא צ'אט.

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  10. Started by Peri228,

אני מחפש תוכנה ליצירת קטלוגים ... מישהו מכיר?

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  11. Started by roKp,

שלום, אני מחפש תוכנה, חינמית או לא, בשביל להכין טראקים טראנסים ושטויות... עד עכשיו השתמשתי ב Ejay ואני מחפש משהו יותר רציני. תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  12. שלום יש לי 3 רפטורים ודיסק אחד רגיל.אני מחפש תוכנה כדי לנטר את החום שלהם.האם יש תוכנה שיכולה לומר מה המידת חום של כל דיסק ודיסק?? לאחרונה שיפרתי את מערכת הקירור של המארז ואני רוצה לדעת עד כמה זה עוזר לתיפקוד שלהם. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 744 צפיות
  13. אני יודע שתוקף קיצורי הדרך תלוי בהגדרות ב-כלים--->אפשרויות אינטרנט - אצלי זה נמצא על 20.אבל למרות זאת כשאני רושם כתובת בשורת הכתובות היא לא נשמרת בגלילה (או בתיקיית history).

14. Started by Black_Devil,

מישהו יודע איך קוראים לתוכנה שהופכת עמודי אינטרנט שלמים מאנגלית לעברית?! תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  15. Started by vini,

הemule מוריד לעט מידי , אמרו ךי שזה יכול להיות lowid ,מה זה אומר?

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  16. כשאני מנסה לפתוח קבצים כמו AVI , MPEG, WMV מופיעה לי שגיאה אם אני מעתיק את הקובץ לשולחן עבודה אני יכול לפתוח אותו בשגיאה יש הסבר כיצד לתקן את זה אבל אני לא הצלחתי תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  17. Started by MetalB,

הורדתי סרט שאמור גם להיות בו קול כמובן... משום מה אני רואה רק תמונה ואין קול!! בטוח חסר לי איזה codec אבל אני לא מבין איזה התקנתי divx הכי חדש וגם את הישן יותר מה עוד יכול להיות חסר לי ???

• 5 תגובות
    • 744 צפיות
  18. PICAVIEW... תוכנה שממש אהבתי... פשוטה, שוקלת כלום, ונותנת גישה נוחה מאוד לתמונות, כפתור ימני בEXPLORER\MY COMPUTER וכל ממשקי WINDOWS בעצם... ואתה מקבל את התמונה מוגדלת אבל בקטן בתוך התפריט עם כמה אפשרויות עריכה בסיסיות ובלחיצה על התמונה היא הייתה נפתחת לגודל מלא. פשוט, נוח ועוזר המון לעבודה על המחשב. עכשיו עם XP pro 64bit היא כבר לא עובדת ואין לה עדכונים, זאת תוכנה שלא עודכנה מסוף שנות ה90... אני מחפש בנרות משהו דומה, אם מישהו מכיר אני אשמח לשמוע על פתרונות חלופיים ! תודה! אוהד.

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  19. Started by eladbu,

שלום לכולם אחר כבוד הורדתי את ULEAD VIDEO STUDIO PLUS בתשלום כל נסיון להצמיד את קבצי ה HD עולים בתוהו ונראה כי התוכנה לא תומכת בפורמט ה AVCHD למרות הנאמר כאן http://www.camcorderinfo.com/content/Real-Time-AVCHD-Editing-Is-Here.htm

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  20. Started by orendia,

שלום, המייל שלי בגימייל נמרח כאשר אני מנסה להשיב - מצורף צילום מסך אשמח לסיוע [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  21. אני זוכר שקיים דבר כזה, אז אשמח אם מישהו יוכל להפנות אותי למקום המתאים.. תודה!

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  22. בכל הדלקת מחשב אני רוצה שיהיה לי רקע אחר שאני אקבע... קיימת תוכנה כזאת?

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  23. ניסיתי להוריד עם פלש גט ועם ביט קומט ולא הצלחתי. י

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  24. עשיתי גיבוי של ה win בנורטון גוסט והקובץ הוא 7 GB אני אמור לצרוב אותו על דיסק? או שיש דרך אחרת

• 3 תגובות
    • 743 צפיות

דיונים חדשים בפורומים