תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני לא מצליח לראות עברית בתוכנה איזה פונטים צריך בשביל זה?. ומהיכן אני מוריד אותם תודה ושבוע טוב
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
יש לי maxtor 80 GB sata ABIT AN7 guru יש באתר של אביט את הדריברים אבל יש שם כל מיני איזה מהם אני אמור להוריד?? קישור לדריברים באתר: http://www2.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=AN7&fMTYPE=Socket%20A&pPRODINFO=Driver תודה רבה לעוזרים!!!
-
- 8 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני משתמש חדש באימיול המהירות של ההורדה איטית ביותר זה החיסרון היתרון שאני מוצא זהו המבחר הגדול ומושקע שעושים האתרים הישראליים בנושא. רציתי לשאול אותכם מנסיונכם על איזה תוכנות לשיתוף קבצים אתם ממליצים הן מבחינת אבטחה(וירוסים וכו')והן מבחינת מהירות. עיקר ההורדות אצלי הן סרטים עם תרגום,ומשחקים. אנא תציינו איזה גירסת תוכנה עדיפה התוכנות ששמעתי עליהם: [1-ביטורנט 2-sabbadc+ 3-קאזה תודה צביקה
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אז ככה הבעיה היא ככה ברגע שאני מוריד משו ומוחק אותי לגמרי הוא נמחק אבל במאפיינים של הכונן הוא מראה כאילו הוא שם הנפח נשאר אותו נפח מה יכולה להיות הבעיה?! תודה ענקית לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת מה הם המשאבים שאנטיוירוסים מוכרים לוקחים מהזיכרון ומהמעבד וכנל לפיירוולים תביא לי 3 מכל אחד אם אתם יכולים אני אשמח מאוד תודה!
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
רציתי לדעת על גירסה של OFFICE אתם ממליצים להשתמש למחשב עם WINDOWS XP PRO?
-
- 8 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שאני סם איזה שיר אז אני סם שומך מסך כזה של הWINAMP אז עכשיו השומר מסך הזה זה לא על כול המסך איך בידיוק אני עושה שזה יהי על כול המסך:? picks
-
- 5 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה התקנתי מזמן את ה- Mcafee Firewall+Spam Killer והכל עבד חלק. עד לפני אתמול. הוספתי ל- XP עוד user, שיחקתי עם כמה דברים (חוץ מה- Mcafee), ואז התחילו בעיות: קודם כל, כל התוכניות שעלו אוטומטית עם החלונות הפסיקו לעלות (המפתחות שלהם ברג'יסטרי, ב- run, נמחקו!!! ). סידרתי את זה לבד. הבעיה עכשיו היא מאד מוזרה: הסמל של Mcafee תמיד עולה כשהוא בצבע שחור, אני שם את סמן העכבר מעליו, והוא כותב לי שה- Firewall ב- disable. כשאני נכנס להגדרות של ה- firewall כתוב שם 'שה- firewall מותקן ומגן כרגע על המחשב, במידה ואני רוצה לשים אותו ב- disable עליי ללחוץ כאן'!!!! כלומר הוא ב- disable אבל הוא לא ??? כמובן שאני יכול, דרך התפריט שעולה מה- icon, לשים אותו על enable ואז הצבע ה…
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
כל פעם שאני שם סרט דרך האינטרנט - ספורט 5 , ארץ נהדרת וכו' ... המעבד מראה על אחוז מאמץ מטורף 70 - 100 אחוז וכל המחשב מקרטע גם בגלילה זה קורה לי ובאתרים כבדים עם הרבה משתמשים אני מוריד את הסרט והוא חוזר להיות 15 אחוז שפוי ... יש לי אנטי וירוס יש לי AD-AWARE וזה לא עוזר מה עושים ?
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
היי, חיברתי את המחשב (יותר נכון, הכרטיס מסך) אל הטלויזיה באמצעות כבל RPG סטנדרטי. עד עכשיו הכל היה בסדר, אבל עכשיו, אין לי מושג למה, אבל רואים שחור לבן בטלוזיה. בהגדרות הכל בסדר.. ניסיתי לשחק עם הכבל לא עוזר.. למישהו יש לו מושג מה אפשר לעשות? אה, ד"א יש לי כרטיס מסך ATI 3850HD
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
מוזילה הודיעו שעד הבטא הרביעית של פיירפוקס 3.1 (שם קוד Shiretoko) היא תשנה אותו לפיירפוקס 3.5. זה לא אמור לשנות משהו למשתמש, אך כעת יהיו בעיות של התאמה מחדש של התוספים לפיירפוקס 3.5 במקום פיירפוקס 3.1. השינוי נובע מכך שיהיו בו יותר ממה שהיה מתוכנן (סביר להניח בגלל התחרונות ההולכות וגוברת ממתחרים חדשים וותיקים, כרגע פיירפוקס נמצא בפיגור בדברים מסוימים מאחורי דפדפנים מתחרים). בנוסף סביר להניח שפיירפוקס 3.2 לשעבר יקרא פיירפוקס 3.6 או שיבוטל. אני אישית חושב שהיה עדיף להשאיר אותו פיירפוקס 3.1, להוסיף רק את החידושים שתוכננו, לבטל את פיירפוקס 3.2 ולהשקיע את כל המאמצים להשיק את פיירפוקס 4 (מוזילה 2) מוקדם ככל האפשר ב2010.
-
- 5 תגובות
- 771 צפיות
-
-
האם אפשרי לארגן את כל השירים מלמעלה למטה מהתאריך הכי עדכני להכי ישן? ככה אוכל לסדר את הרשימה לפי השירים הכי חדשים למעלה והכי ישנים למטה... תודה אנשים יקרים![br]פורסם בתאריך: 14.06.2010 בשעה 17:12:44 מישהו ? בבקשה זה נורא דחוף
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי בעיה דחופה ביותר: לפני מספר ימים אבא שלי יצא לחול עם מחשב שמתקן עליו Remote administrator בשביל שאני יעזור לו מהארץ. המחשב מחובר לLAN עם שתוכנה Remote administrator, אני לא יכול להתחבר אליו כי אין לו אי פי משלו, אני יודע שאפשר להגדיר לשרת שינתב את הפורט של התוכנה ישר לאיפי הפנימי שלו ברשת, אבל מנהל הרשת לא זמין..... מה שאני צריך זה למצוא איזה דרך לשלוט על המחשב הזה, עדיף למצוא פיתרון לחיבור על ידי Remote administrator שיעקוף את הבעיה ברשת, או תוכנה דומה שתעקוף את הבעיה ברשת או כאשר אין ברירה תוכנה שתתקשר דרך מודם של טלפון (עדיין משתמשים בזה). מי שיכול לעזור, בבקשה בבקשה בבקשה תעזרו לי :'( תודה
-
- 6 תגובות
- 771 צפיות
-
-
יש לי את התוכנה symantec winfax pro 10.02 ואני מאוד מרוצה ממנה, היא נוחה ויעילה מאוד. הבעיה היא שהתוכנה הזו לאחר התקנה זוללת (או יותר נכון מחסלת) את הזיכרון. ואני מדבר על זה שהיא מוסיפה service אחד ועוד 2 ישומים שרצים כל הזמן ברקע. בנוסף אם לא מגדירים לתוכנה שלא תענה לכל שיחת טלפון כשיחת פקס היא מעלה עוד תכונה לזיכרון שיושבת על הקו ועונה לשיחות נכנסות. אז ככה.. אני משתמש בתוכנה הרבה פעמים אבל כמובן שאני לא משרד ואני לא צריך שהתוכנה תענה לי לכל השיחות הנכנסות אז ביטלתי את הדבר המעצבן הזה. גם את הservice של התוכנה ביטלתי וזה לא מפריע לי לפעילות תקינה של התוכנה, מה שנשאר זה שני הישומים הקטנים שרצים ברקע ועדיין לא הבנתי את מטרתם. את הראשון שבהם wfxswtch.exe הורדתי מהזיכרון וז…
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
ניסתי להתקין את NetLimiter בשביל להבין ולשלוט במהירות החיבור שלי אבל (מה לעשות, אני NOOB עם התוכנה) היא חוסמת לי את כל הגישה לאינטרנט אחרי שאני מתקין אותה איך אני מתקן את זה? ואיך אני משתמש בה בכלל? אני משתמש ב1.30
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
היי, סופסוף השתדרגתי ועברתי לכרום+הגדרתי אותו,כדפדפן ברירת המחדל שלי,ואת האמת - חבל,שלא עשיתי זאת הרבה מאוד זמן קודם.! גירסאת הכרום,אשר התקנתי:23.0.1246.0 יש לי 3 שאלות: 1.למרות,שכרום מוגדר כדפדפן ברירת המחדל שלי - עמוד חשבון הGmail שלי,מוצג עדיין בIE9,שזה מוזר - איך מסדרים בהגדרות של הGmail ובהגדרות של הכרום (בגירסא שלו,שכבר התקנתי:23.0.1246.0),שיוצג בכרום,ולא ע"י תוסף,אלא ע"י דאבל קליק על אייקון המעטפה של Gmail Notifier? 2.איך לסדר,שכל כותרות תוצאות החיפוש באנגלית יתורגמו אוטומאטית לעברית (בכל חיפוש)? - אני יודע בוודאות,שזה אפשרי. 3.מתוך רשימת התוספים,התקנתי את התוסף "(ישומון) Yahoo Mail Widget" - הבעיה:חיכיתי יותר מ5 דקות,והוא לא מעביר אותי ישירות לתיבת הדואר הנכ…
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
יצרתי MOVIE CLIP בתוך מצגת שמכיל אנימצייה שמשתתפים בה BUTTONS או קיי. עכשיו כשאני מריץ אותה אני אכן רואה את האנימצייה בסירטון כמו שצריך ובסופו גם יש לי אפשרות ללחוץ על הכפתורים שמופיעים בה (מופיע סימן היד בעכבר) אבל כשבאתי להוסיף קישור לאותו הכפתור ב-ACTIONS נכנסתי ל-CLIP ואז נכנסתי ל-GROUP מסוים שבתוכו נמצא הכפתור וב-ACTIONS שלו (Actions -Button) רשמתי: on (press, release) { gotoAndPlay("Scene 1", "Start"); } כלומר אני רוצה שהוא יחזור לסצנה הראשית ויתחיל לרוץ מפריים מסוים שה-LABEL שלו נקרא START אבל הבעיה היא שכשאני מריץ את המצגת ולוחץ על הכפתור באנימצייה הוא נשאר בתוך הסירטון ופשוט מריץ את האנימצייה שב-CLIP מהתחלה ולא יוצא לסצנה הראשית ומריץ את הפריים שביקשתי, מה הבעיה …
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
יש לי עמודה של מספרים שקשורה בפונקציה מסויימת לעמודה אחרת. כלומר אם אשנה איזה מספר בעמודה השנייה, המספר המקביל לו בעמודה הראשונה ישתנה. הבעיה היא שאני רוצה למיין את העמודה השנייה אני לא יכול, כי היא קשורה לעמודה הראשונה. מה שאני רוצה זה- לבטל את הפונקציה שקשורה לעמודה הראשונה אבל לשמור על הערך שבתוך התבנית. (כי אם אני מוחק את הפונקציה, אז אין ערך בתבנית). איך אני עושה את זה? תודה מראש !!!!
-
- 4 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום ! אני משרטט 3 אליפסות עם הכלי הוקטורי ellipse tool. האליפסות נמצאות בשיכבת background. ברצוני להכניס לאליפסות הווקטוריות כיתוב ועלי לכתוב זאת אלכסונית. אני לוחץ על כלי ה horizontal type ורושם נניח: XXX. בחלון layers מופיע מעל שיכבת background שיכבה נוספת: מסומנת באות T ללמדך שזו שיכבת טקסט. זו השיכבה המסומנת והפעילה ושמה XXX. אני בוחר מתפריט edit את האפשרות: free transform. ומה קורה ? שלושת האליפסות של שיכבת ה bg הן שמסומנות ע"י ה free transform ורק אותן, את האליפסות, אפשר להטות למרות ש bg איננה השיכבה הפעילה ! אני מעלים את שיכבת ה bg כדי לסלק את האליפסות הווקטוריות, השיכבה נעלמת (אני יודע לפי ריבועי השקיפות שמופיעים ברקע) אבל האליפסות נשארות ! אי אפשר להתפטר מהן ! ב…
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
המחשב שלי עמוס הוא אומר לי במאפייני מערכת (מאפיינים על המחשב שלי) בביצועים, שיש רק איזה 20 אחוז, ופחות פנוי. וזה בלי שמפעילים כלום. איך אני יכול לדעת מה מעמיס על המחשב? ולשאלה שלשמה באתי לפורום "תוכנות", האם יש תוכנה שמראה כמה כל תוכנה שמופעלת תופסת? תעזרו לי, אני מפחד שאני אאלץ לבקש מהמעבדה להרדים לי את המחשב.
-
- 7 תגובות
- 771 צפיות
-
-
יש לי מעבד amd athlon xp 1800 512mb DDR333 Samsung chips WESTERN DIGITAL 80gb 7200RPM 8mb cache קיבלתי ככה: מעבד - 4083 זיכרון - 3002 הרד דיסק - 975 האם זה טוב או לא? :
-
- 4 תגובות
- 771 צפיות
-
-
השאלה היא איך אני יכול לעשות שמתי שאני סוגר את הפיירפוקס בזמן שיש הורדות פועלות , זה יזהיר אותי לפני שאני סוגר . כי אני תמיד שוכח ואני סוגר ואז ההורדות מסתיימות באמצע
-
- 4 תגובות
- 771 צפיות
-
-
לאחרונה אני נתקל הרבה בשגיאה הזו [img width=780]http://i28.tinypic.com/246usl4.jpg אני עושה OK ושאני מנסה אח"כ לסגור את הדפדפן אני מקבל את השגיאה [img width=780]http://i27.tinypic.com/2956af8.jpg עושה עוד הפעם OK. וסוגר את הדפדפן ופותח עוד הפעם. יש לי ויסטה 64.
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
יש לי תוכנת 16 ביט שרצה עם התהליך NTVDM במערכת AMD+XP (מעבד בודד). ntvdm.exe is process that belongs to the Windows 16-bit Virtual Machine. It provides an environment for a 16-bit process to execute on a 32-bit platform. This program is important for the stable and secure running of your computer and should not be terminate האם יש לחשוש שבמעבר למערכת כפולת ליבה התוכנית תסרב לעבוד? מישהו יודע? בתודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 771 צפיות
-
-
הכוונה היא לשלוח פקס דרך המייל באמצעות תוכנה כלשהיא - ולא ע"י אתר ומפציץ את הפקס בפרסומות. פשוט יש לי מסמך ואני רוצה לשלוח אותו בפקס, ואין לי מודם פקס. בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-