עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by guyaros,

מפרט המחשב שלי: Amd phenom 9650 Quad 2.30Ghz ATI HD3870 512Mb Catalyst 09.12 אני מריץ סרט ברזולוציית 1920X1080 13Mbps Mkv השם האו Coral Reef Adventure Imax (אם זה מעניין מישהו) WMP11: הסרט עובד מושלם, ניתן לדלג קדימה ואחורה במהירות, כאילו מדובר בסרט רגיל. מעבד 50-60 אחוז עבודה. מאיץ גרפי: 57-60 אחוז עבודה. CyberLink PowerDVD 9 ULtra: הסרט לא מתנגן בצורה תקינה, ישנן ריבוי תקיעות (Lag) ומידי כמה פריימים ישנם ריבועים אדומים ע"ג הסרט. לסיכום לא ניתן לצפות בסרט בצורה כזו. מעבד: 02-12 אחוז. מאיץ גרפי: 65 אחוז עבודה. יש לציין שרק הסרט הזה לא עובד בצורה תקינה, ושאר הסרטים באותה האיכות עובדים חלק, אבל עדיין בתכנת Power DVD 9 המאמץ מתרחש בכרטיס מסך ובכלל לא נעזר ביכולות העיבוד של …

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  2. Started by Snufkin,

תוכנה שתחבר לי בין שני חלקי סרט (שלא בפורמט של AVI). עדיף ץמיכה בכמה שיותר פורמטים ותוכנה פשוטה

• 4 תגובות
    • 720 צפיות
  3. אני רוצה לעשות נגיד נחנסתי לתוכנה CPU-Z ואני רוצה כאילו לצלם אותה ושהיא תהיה בקובץ בתמונות תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  4. Started by Vaz,

למה כל פעם שאני מנסה לשלוח אס אמ אס באיסיקיו אני מקבל הודעה של , u must reactivate your account? וזה מבקש את הפלאפון שלי כדי שאני אקבל קוד הפעלה זה עולה כסף ?

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  5. Started by moshe_ben_kipod,

(אני מקווה שזה שייך לפורום הזה). פירמטתי את המחשב ויש לי דיסק קשיח של 80 ג'יגה בייט, ב-C. כשאני בודק בווינדוס (XP) כמה מקום יש ב-C רשום לי ש2 ג'יגה בייט. למה זה קורה ואיך אני יכול לשנות את זה? כי הוספתי עוד סוג של תיקייה כזאת בנוסף ל-C ובה יש מקום ל70 ומשהו ג'יגה בייט שזה סבבה, אבל בכל התקנה ודבר שאני עושה יש בעיה כי רוב הדברים נמצאים ב-C ויש דברים שגם כאשר אני מתקין אותם בתיקייה שיצרתי (ששמה הוא F, אך זה לא חשוב כ"כ), חלק מהם מותקן ב-C ובכללי כל התיקיות של הווינדוס וכו' נמצאות ב-C וזה גורם לי בעיות רבות. C מוגדר SYSTEM ואז כל דבר כמעט עובר שם הוא מותקן שם. איך אני הופך את F (הגדול יותר) ל"תיקייה/כונן/וואטאבר" הגדולה שבה הכל יותקן והיא תיהיה הברירת מחדל ולא C? או לחילופין…

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  6. Started by skywalker13,

כל פעם שאני צורב דיסק דיוידי בנארו הוא שואל אותי את השאלה הבאה? you are going to burn a multisasion dvd wich is not readble by all the operating systems. ואז יש לי 2 אפשריות: burn miltisasion disk burn without bultisation מזה multisation? ומה כדאי לבחור?

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  7. Started by nore0,

יש לי מקודדים של CCCP

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  8. מה אתם מציעים? אני רוצה לחסום גם גישה של תוכנות לאינטרנט ולכן ה firewall של xp לא מספיק. איזו תוכמה מומלצת יותר? מי צורכת פחות משאבים? נ"ב, כאנטי וירוס אני משתמש בגרסא החינמית של AVG. המחשב שלי מחובר דרך ראוטר של edimax עם NAT פעיל. תודה, אופיר

• 10 תגובות
    • 719 צפיות
  9. Started by modgod,

יש ילדה בת 11 שביקשה ממני להביא לה את התוכנה PHOTOSHOP. עכשיו התוכנה הזאת עולה כסף (ולא, קראק לא בא בחשבון, אז בבקשה אל תזכירו את הנושא), אז יש לה תחלופה חינמית? ותזכרו שהילדה היא רק בת 11, אז לא צריכים תוכנה ממש מתוחכמת כמו פוטושופ.

• 7 תגובות
    • 719 צפיות
  10. http://www.hexus.net/content/item.php?item=15600 http://www.hexus.net/content/item.php?item=15600&page=2 CS4 יבצע פעולות באופן מהיר יותר עם שילוב ה GPGPU של nvidia.

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  11. מבלי להסיר את האנגלית? ואם לא או שלא רצוי- האם אפשר להסיר רק את WORD כדי להתקין את הגרסה העברית מחדש או לחילופין להתקין על (=לדרוס)??? תודה

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  12. Started by AmitDanan,

שלום לכולם אני עובד לפי המדריך כאן: http://www.fresh.co.il/dcforum/AVEditing/3470.html אני נתקע בשלב השני שאני צריך לטעון את ה VDR שאני מנסה לטעון אני מקבל הודעת שגיאה שהתוכנה לא תומכת בפורמט, איפה טעיתי?

13. Started by nitro_6,

אני רואה סרטים במדיה פלייר 11 כשהסרט והקובץ כתוביות נמצאים באותה תיקיה ובעלי אותו שם. הכתוביות תמיד מופיעות על הסרט עצמו ולא על השוליים השחורים, איך אני עושה שהכתוביות יופיעו על השוליים השחורים? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  14. Started by avner_ad,

הנטמיטינג ב-xp עושה לי בעיות קודם כל כשהמחשב עולה נפתח חלון ובו כתוב שהוא לא מחובר ל-directory server דבר שני אני לא מצליח לקבל שיחות אלא רק לחייג דבר שלישי כשאני פותח או סוגר את הנטמיטינג עולה מסך שחור לכמה שניות ורק אז נפתח אודה מאוד אם תוכלו לכוון אותי לפתרון הבעיה

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  15. שלום, יש לי סיכום בפורמט pdf שסרוק מכתב יד ובחלקו הוא לא כל קריא, לא בגלל כתב היד עצמו אלא מכיוון שהוא מטושטש. איך אפשר לערוך אותו, להוסיף לו אולי ניגודיות או כל דבר אחר שאפשר לעשות ובעזרת איזה תוכנה זה אפשרי?

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  16. Logfile of HijackThis v1.99.0 Scan saved at 14:44:45, on 12/01/2006 Platform: Windows XP SP1 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2800.1106) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\PROGRA~1\Grisoft\AVGFRE~1\avgamsvr.exe C:\PROGRA~1\Grisoft\AVGFRE~1\avgupsvc.exe C:\WINDOWS\System32\drivers\CDAC11BA.EXE C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\VS7Debug\mdm.exe C:\WINDOWS\System32\nvsvc32.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C…

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  17. ואם תתנו גם הורדה זה בכלל יהיה מעולה.. תודה רבה לעוזרים רן.

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  18. ??

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  19. Started by Shmoolik,

יש לי ICQ 2002a , ואני לא יכול לקבל EMAIL EXPRESS , ניסיתי כל מיני דברים , וכל פעם שניסיתי לבדוק אם זה עובד , שלחתי לעצמי דרך האתר של ICQ ולא קיבלתי כלום! ניסיתי ללכת ל PREFERNECES ואז EMAIL PREFERNCES , שם ל EMAIL ALERTS , ואז ADD EMAIL ACCOUNT , ובחרתי ICQ MAIL , וסיסמא ואימייל סרבר הוא לא נותן לבחור , רק DESCRIPTION ושם משתמש. מה שאני לא כותב שם הוא אומר לי שהשם משתמש שלי לא נכון או הסיסמא. למישהו יש דרך ? או משהו אחר לפיתרון ? תודה.

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  20. Started by pkatypus,

הורדתי תוכנה : דחוס ב RAR הכוללת שני קבצים 1 BIN.* 2 CUF.* איך אני פותח וצורב את הקבצים הנ"ל ?

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  21. Started by ofirn2,

באיזה תוכנה אני צריך להשתמש כדי לשרטט ב-3D ולעצב מארזים וכאלה, איזה תוכנה הכי נוחה וטובה למתחילים ושקל לעבוד איתה? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  22. Started by GaTor120,

של ASUS תודה רבה למי שיעזור

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  23. האם אפשר לקבוע את שעת העידכונים ? נניח ב-3:00 בלילה

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  24. Started by tal249,

שלום, אני חייב להגדיל את את המחיצה -C כי נשארו לי בסביבות 100 MB פנוי וזה רק עם מערכת ההפעלה (XP pro) ניסיתי לעשות זאת עם PARTITION MAGIC 8.0. יש לי במחשב 3 כוננים C D ו-E השתמשתי ב "resize partition" וניסיתי להוסיף 400 MB ממחיצה E למחיצה C במהלך הפעולה התוכנה רשמה לי שגיאה שאומרת שאי אפשר להזיז את המחיצה ומה שקרה בפועל זה שיש לי עכשיו 400 MB על הדיסק שלא שייכים לשום מחיצה "unallocated" וכונן C נשאר באותו הגודל (כונן E קטן ב-400). ניסיתי להשתמש ב"redistribute free space" על מנת להכניס את ה-400 MB האלו ל-C אך שוב אני מקבל אותה הודעת שגיעה. מישהו יודע מה עושים?

• 8 תגובות
    • 719 צפיות
  25. Started by DXM,

הדבר הזה התחיל לבטל משחקים. מה זה microsoft virtual c?

• 2 תגובות
    • 719 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.