עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. חברים איני יודע מאיפה להשיג התקן קול למחשב שלי , הסוג של ההתקן הוא: P4P800S חברת Asus מי שמוצא לי מלך!!!!!!!!

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  2. יש לי לוח אם lanparty ultra-d ויש בו בעיה עם המאוורר של הלוח אם שמאוד מרעיש ולא מפסיק וזה פשוט משגע את השכל. אני מחפש תוכנה מאוד פשוטה ונוחה שתעלה עם הווינדוס וישר תכוון אוטוטומטית את המאוורר למהירות נמוכה כדי שלא יעשה רעש. יש למישהו המלצה לתוכנה? ולא SPEEDFAN שבחיים לא הצלתי לכוון איתה כלום... תודה!

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  3. יש מדריך בדוק שיכול להסביר איך ניתן להוריד מרפיד שאר הרבה לינקים בבת אחת .

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  4. זקוק לתוכנה חינמית לחלוקת מחיצות ללא פגיעה במידע. תודה רבה לכל העוזרים התותחים של HWZONE.

• 6 תגובות
    • 730 צפיות
  5. Started by KoM,

האם ניתן להריץ את התוכנה הזאת גם על וינדוס 2000 ולא רק על XP ?

• 5 תגובות
    • 730 צפיות
  6. Started by davidcohen,

שלום, יש לי ווינדווס מדיה פלייר 10 ואני לא יכול להעביר קטע של סרטון.(קובץ AVI) אני מושך למטה את הזמן אבל הוא כל הזמן חוזר לאיפה שהיה לפני רציתי לדעת מה צריך לעשות שזה יעבוד ואני יוכל להעביר ולהחזיר את הזמן. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  7. Started by zvika.e,

אהלן. קניתי לפטופ חדש ויש לו מסך HD וכרטיס מסך HD. כדי לצפות בסרטים שהם HD אני צריך נגן מיוחד בשביל זה? או שאני יכול להסתפק ב mv2player והוא יראה לי את זה באיכות של HD? אני צריך להוריד מקודדים מסוימים? תודה רבה!!

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  8. Started by גד :),

ההתקנה לוקחת הרבה זמן ואז הוא כותב שיש שגיאות בהתקנה חוזר אחורה ומבטל את ההתקנה... ??? (הבעיה היא לא בדיסק)

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  9. נניח שקובץ הוידאו שלי נדחס ע"י מקודד וידאו מסויים ואני רוצה לדחוס אותו במקודד וידאו אחר - איך אני עושה את זה?

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  10. Started by StreetRacer,

שלום. קיבלתי דיסק עם מידע מיוחד בקשר לרכב שלי מהמוסך בו אני מטפל (עד כאן זה לא חשוב). כאשר אני מריץ אותו דרך חלונות XP, התוכנה קורסת וחוזרת לחלונות. כאשר אני מריץ אותו דרך DOS ,היא עובדת. ניסיתי לשחק בהגדרות תאימות לחלונות, אך ללא הצלחה. יש למישהו פתרון או לפחות כיוון ? שמוליק

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  11. יש לי חשבון דואר POP והבעיה היא שאם אני מוריד את זה על מחשב אחד אני לא יכול ליקרוא את זה על השני, עכשיו יש לי שרת ואני רוצה להפוך אותו לשרת דואר שיקבל את כל הדואר ואז אני יוכל ליקרוא את כל הדואר משני המחשבים. אני מבין שEXCHANGE SERVER של MICROSOFT עושה את זה אבל אני לא יודע להגדיר את זה חוץ מזה אם אתם לא ממליצים על הEXCHANGE SERVER אז באיזה תוכנה להשיתמש. בתודה דניאל נורמן עריכה: לא שמתי לב שאני על פורום תוכנה תודה שהעברתם וסליחה על הטריחה

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  12. Started by Oranl,

גירסת 2009? משהו בו מעצבן אותי, עוד לא הצלחתי לשים על זה את האצבע..

• 7 תגובות
    • 730 צפיות
  13. אני מחפש תוכנה שהופכת את ה"טקסט" שאני סורק (בעברית) לטקסט שיופיע בוורד (בעברית) מאיפה אוכל להוריד תוכנה כזאת ובבקשה תתנו שמות.... :'(

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  14. Started by Green,

שלום אני עובד על ויסטה עם תוכנות WMP ו BS PLAYER בנוסף עם חבילת קודקים CCCP רוב הקבצים עובדים מצויין אבל חלק פשוט לא מוכן להתנגן איך שאני מפעיל את הקובץ הוא פשוט נשאר בפריים הראשון ולא מתנגן אני יככול להעביר קדימה ולראות תמונה אבל היא עדיין לא זזה אשמח לשמוע אם יש פתרון לזה תודה

• 8 תגובות
    • 730 צפיות
  15. אני צריך לוח מודעות לבצפר שיענה על הקריטריונים: 1. שיהיה כמה שיותר קל לתיחזוק (מדובר על מורים ומנהלה ;D) 2. אמור להצטרף לאתר קיים קישור 3. ויזואלית שיהיה דומה ללוח מודעות רגיל בצורה 4. שיהיו בו אפשרויות לשים פתקאות (כמו ששמים עם נעץ); הודעות חרום מכמה סוגים; שינויים בלוחות זמניים ופתקאות סגורות (כמו ההודעות האישיות) אני מחפש או תוכנה כזו או דרך בניית אתר שעושה את זה טוב, לא חייב בארץ תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  16. Started by Little_Nigger,

כרגע יש לי נוד32 ו AD-AWARE לא מספיק לי.... איזה מהאנטי ווירוס הבאים הכי עדיף??.. AVG Anti-Virus v7 5 472-DVT Symantec AntiVirus Corporate v10 1 6 6000-ZWTiSO Kaspersky Anti-Virus v7 0 0 125 WinAll-DEC0DE Kaspersky Anti-Virus v6 0 1 411 WinAll-TWK אין לי מושג ואני חייב עזרה!!!!!!!!!!!! :kopfpatsch: תודה מראש.......

• 8 תגובות
    • 730 צפיות
  17. Started by -yooy-,

עד עכשיו אף אחד לא יכול לעזור לי בכל הפורומים ביקרתי .. אי צריך דרייבר למצלמה שלי אין לי את הדיסק זיהיתי את הדגם של המצלמה באתר זאפ http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=137747 דגם: Silver Line 330PC אבל יש שתי דגמים במצלמה הזאת אחת כולל כפתור למעלה + מצלמה ואחת ללא כפתור למעלה וללא מצלמה לי יש ללא מצלמה ומה שיש בזאפ זה עם מצלמה בבקשה תעזרו לי ..

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  18. Started by dids22,

לפני כמה זמן פירמטתי את המחשב ואתמול הפעלתי את utorrent (בפעם הראשונה אחרי הפרמוט) (התקנתי את הגרסה החדשה 1.4) ושמתי לב שהמהירות איטית הורדתי על 80 kb ניסיתי עוד קובץ והמהירות היתה הרבה יותר נמוכה (החלפתי את הפורט ל 55320 (הוא טוב לא?)) עכשיו, אני לא יודע אם זה בעיה בהגדרות או שפשוט הטורנט איטי אתם יכולים להביא לינק לטורנט(כמובן שיהיה חוקי) שאתם מצליחים להוריד בו מעל ל 150 kb תוודה

• 5 תגובות
    • 730 צפיות
  19. Started by dbx22,

כשאני מדליק את IE6 הדפדפן נפתח ואחרי שניה הוא נסגר סרקתי וירוסים ואין כלום ואני לא יודע כבר מה לעשות... המחשב מוריד מאימיול בלי בעיה אבל אקספלורר עושה רק בעיות כשעשיתי שדף הבית יהיה BLANK אז הדפדפן לא נכבה אבל כשאני גולש לאתרים זה לא מראה לי תמונות או אייקונים שנמצאים באתרים. איך אפשר לפתור את זה? ובבקשה בלי תגובות כמו "תתקין פיירפוקס", זה לא בא בחשבון.

• 4 תגובות
    • 730 צפיות
  20. בוקר טוב לכולם, המחשב מתקשה בהפעלת תוכנות וזורק החוצה , נאמר לי שהבעיה היא בזכרון ,החלפתי אך זה לא עזר. במנהל ההתץקנים מופיע הסימן אזהרה הצהוב וכך רשום:"התקני זיכרון מסוג flash-pcmcia ובשורה מתחתיה רשום: m-systems diskoxichtp 2000 מה הבעיה ומה הפתרון? תודה

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  21. בעיקרון אני מכיר מלא תוכנות כאלו פשוט כולן "כבדות" אז למי שמכיר תוכנה פשוטה אשמח לקבל לינק ....

• 4 תגובות
    • 730 צפיות
  22. אני מנסה לצפות בסרטונים בוואלה או בספורט 5 וזה פשוט לא עובד.. ניסיתי להתקין Plug-in של ווינדווס מדיה פלייר אבל עדיין זה לא עובד.. במקרה של ספורט 5 עכשיו יש קול אבל עדיין אין תמונה. ועוד משהו.. יש אפשרות לעשות בסימניות בפיירפוקס שאם פותחים תיקייה אחת השניה תיסגר אוטומטית כמו באינטרנט אקספלורר? זה דיי מציק לראות שורה ענקית של מועדפים.. תודה

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  23. יש לי כמה חשבונות מייל בוואלה , YAHOO וכו'. האם יש תוכנה שתעבוד ברקע בשורות המשימות ותבדוק מדי פעם האם יש מייל חדש בחשבונות האלה (מאחר וחשבונות מבוססי WEB אינם יכולים לעבוד בתוכנות דואר רגילות כמו OUTLOOK EXPRESS)

• 1 תגובה
    • 730 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.