עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. יש לי 2GB פנויים בדיסק C הראשי. המחשב בעיקר לאינטרנט ודברים קטנים. רוב החומר נשמר על דיסקים אחרים. דיסק C הוא של מערכת ההפעלה ועוד כמה תוכנות. אחרי כמה שעות של גלישה וכדומה אני מתחיל לקבל הודעות שכמעט אין מקום בC. זה התחיל רק בחודש האחרון. לפני כן אל היתה התופעה. אחרי reset למחשב, המצב חוזר לקדמותו ושוב יש לי 2GB פנויים על C. ושוב חרי כמה שעות פתאום אין מקום. יש למישהו רעיון בנושא? תודה!

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  2. Started by Eviljelly,

אבל כזאת שמקליטה רק כשיש תזוזה במסך (תוכנת אבטחה כזאת ..) , רצוי חינמית ..

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  3. יש ברשותי כמה סרטי דיוידי של הופעות ואני רוצה להוציא מהם את הקובץ סאונד בלבד ולהפריד אותו מהסרט על מנת שאני יוכל לשמוע אותם בנגן MP3 שלי.... ולכך אני צריך לדעת אם זה אפשרי? ואם איזה תוכנה אני עושה את זה ? ואיך ???

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  4. איך אני מראה נניח את כל מדינת ישראל וגם אגרום לתווית של טבריה להיראות בכל זאת למרות שאני לא קרוב אליה?</blockquote>

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  5. עכשיו הוא חסם לי את האימיול ואני רוצה להוריד שירים והוא לא נותן לי להתחבר לשום שרת מה אני עושה ?

• 6 תגובות
    • 744 צפיות
  6. מישהו מוכן לתת לי שם של דפדפן נורמאלי שלא עושה כל כך המון בעיות כמו האחרים?!!! :cwm23: :cwm23: :cwm23: :cwm23:

• 7 תגובות
    • 744 צפיות
  7. Started by marlboro,

נמחק סרט, תוכנות שיחזור לא מזהות אותה בתור כונן, אבל בוינדוס רואים את השם שלה, כמו כן המלצה לתוכנת שיחזור ;D

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  8. Started by motir,

שלום, לאחר ה-CRASH האחרון והקטלני שהיה לי, החלטתי להתחיל לגבות בצורה סדירה. אני מחפש תוכנה טובה שתוכל לעזור לי: 1. לסמן קבצים לגיבוי (למשל, את כל ספרית ה-My Documents שלי) 2. לעשות ZIP לספריות מסוימות ולגבות אותן כ-ZIP (למשל, את כל ה-Favorites שלי. אני לא אוהב לגבות אותם כספריה אלא כ-ZIP אחד) 3. להריץ תוכנות חיצוניות כחלק מהתהליך (למשל, את תוכנת הקיטלוג לדיסקים כי היא מייצרת קובץ ARCHIVE שאותו מגבים) - כמובן שהגיבוי צריך להיות על דיסק (לא אכפת לי אם התוכנה לא תצרוב בעצמה אלא רק תייצר ספריה שאותה אני אצרוב עם NERO). - אני מעונין שהגיבוי יהיה INCREMENTAL, ז"א שמידע שכבר גובה בעבר לא יגובה שוב אלא אם הוא השתנה כבר אני לא צריך SCEHDULING. להיפך, אני מעדיף להריץ אותה ידנית. חי…

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  9. Started by zvika.e,

אהלן. קניתי לפטופ חדש ויש לו מסך HD וכרטיס מסך HD. כדי לצפות בסרטים שהם HD אני צריך נגן מיוחד בשביל זה? או שאני יכול להסתפק ב mv2player והוא יראה לי את זה באיכות של HD? אני צריך להוריד מקודדים מסוימים? תודה רבה!!

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  10. Started by Aviranzag,

אני מתקין אקספלורר בעברית זה רושם לי התקנה זאת אינה תומכת בשפה הנוחכית של מערכת ההפעלה שלך אבל אקספלורר 2006 עבד לי בעברית ויש לי xp בעברית ושאני מקתין באנגלית בסוף ההתקנה זה רושם לי ככה תעזרו לי בבקשה

• 5 תגובות
    • 744 צפיות
  11. Started by guyyug,

אני משתמש בנירו לצרוב ניסיתי לצרוב קצת יותר הדיסק נצרב "בהצלחה" אבל אי אפשר לקרא אותו מה לא הגדרתי נכון

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  12. Started by Oranl,

גירסת 2009? משהו בו מעצבן אותי, עוד לא הצלחתי לשים על זה את האצבע..

• 7 תגובות
    • 744 צפיות
  13. Started by eladbu,

שלום לכולם יש לי HD4870 של גיגבייט הסרתי את הדרייבר הקודם עם דרייבר קלינר ומאז כל נסיון התקנה של CCC או של הדרייבר גורר הודעת שגיאה driver inf was not found מה עושים???

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  14. שלום.. אני מנסה לשמוע רדיו באינטרנט, ועובד חלק בלי עצירות או משהו, אבל אני שומע כזה מטושטש כאילו יש בעיה איפשהו ואני לא יודע איפה... ואני מקליט נגיד את מה שאני שומע ואז שומע את ההקלטה ושומעים טוב, אבל כשאני שומע בשידור ישיר אני לא שומע טוב, מה הבעיה יכולה להיות? תודה לעוזרים, זה דחוף היום חברה שלי ברדיו ואני חייב להקליט אותה.

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  15. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

אני מחפש תוכנה יעילה לניקוי קבצים מיותרים (גם DLL) וגם בעלת אפשרות לניקוי של הרגיסטרי. לא חשוב אם היא חינמית או לא, רק חשוב שתהיה יעילה.

• 5 תגובות
    • 744 צפיות
  16. אני מחפש איזה תוכנה/כלי שיפעילו עומס על המעבד, כדי לראות מה הטמפרטורה שלו במאמץ. אם אין דבר כזה, אשמח להמלצה מה כדאי להריץ כדי לבדוק את זה בצורה הכי טובה. תודה לעוזרים מראש

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  17. Started by frenzy,

מקפיץ למי יש מושג איפה אני יכול להוריד את החבילת שפה הזה לנירו? חיפשתי ולא מצאתי.

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  18. אני חושב שהכותרת אומרת הכל ... אבל בכל זאת מי שלא הבין ;D יש כל מיני קבצים עם כל מיני סיומות למשל "FILE.RAR" אז אני צריך תוכנה שיוצרת סיומת CAB ... את הקבצים עם הסיומת הזאת ניתן לפתוח עם WINRAR אבל לא מצאתי את האופציה שם איך יוצרים כזה קיבוץ מקווה שהבנתם מה שאני רוצה .... תודה מראש !

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  19. אני עובר ממחשב פנטיום 3 לפנטיום 4 . ורוצה להעביר את רכיבי התקשורת שיאפשרו לי להשתמש בתשתית הוט ובספק אקספון שיש לי על המחשב הישן .החיבור הוא של 2.5 מגה עם מודם טומפסון TCM425 ,האם יש דרך להעביר את מה שחסר כדי שאוכל להשתמש בתקשורת במחשב החדש?

20. Started by Omerole,

יש לי בעיה נורא מציקה.. כל פעם שאני פותח משהו בVLC כשאני בסקין של AERO,הוא משנה את זה לויסטה Basic. ושומעים רק סאונד...בלי וידאו,כדי שהוידאו יעבוד,אני צריך לפתוח עוד קובץ אחר,ולטעון ממנו את הוידאו,וזה מאוד מאוד מציק,מישהו יודע איך לסדר את זה?

21. יש לי ZONEALARM ANTI VIRUS גרסה 6.. אף פעם לא השתמשתי בפיירוול הזה, התחלתי להשתמש בו היום או ליתר דיוק עכשיו לחאר המון המלצות על התוכנה.. לאחר התקנה של התוכנה אני פשוט לא מצליח להתחבר לאינטרנט.. הפיירוול חוסם לי ת'חיבור אבל אני לא יודע איפה משנים את ההרשאה מישהו יכול לעזור לי?

• 6 תגובות
    • 744 צפיות
  22. Started by Zadu,

שלום לכולם איפה אני יכול למצוא את הChipset הכי חדש של המעבד : Intel Core 2 Duo E6750 ? הסתבכתי באתר של intel .

• 5 תגובות
    • 744 צפיות
  23. מחפש משהו טוב קל ופשוט כמו נרו אם יש תביאו תודה אה ועוד משו אם יש לי דיסקים של 4 גיגה של די וידי אני יכול לצרוב עלהם מידע גם אם אין לי צורב די וי די אלה רגיל?

• 14 תגובות
    • 744 צפיות
  24. Started by T-Flash,

בפוטושופ יש חלום ACTIONS ( ב WINDOWS-ACTIONS) מה הוא עושה? תודה :-*

• 1 תגובה
    • 744 צפיות

דיונים חדשים בפורומים