תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני חייב דרייבר למדפסת הזאת לווינדוס 64BIT בבקשה חרשתי את האינטרנט...!!! תודה מראש !
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
לאחר התקנת FIREFOX התוכנה עולה בצורה כזאת(מצ"ב תמונה): כיצד אני פותר את הבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה ידידותית (ורצוי חינמית ) לעריכת סרט DVD. יש לי מס' סרטונים בפורמטים שונים (asf, avi, mpeg, mpg וכו') שאני רוצה להכין איתם סרט DVD עם תפריט והכל ( ממש DVD ולא VCD או משהו דומה). יש לי תוכנה מסויימת שקיבלתי עם המחשב החדש ועם צורב ה - DVD אבל משום מה היא נתקעת לי לאחר שהיא משלימה 5% בלבד מההכנה לפני הצריבה (בטח קידוד או משהו). בעצם, היא לא ממש נתקעת אלא יותר נכון לומר שהיא לא מתקדמת, היא מראה שהיא עובדת, וכתוב גם שזה מכין את הכותרות/תפריט וכו' אבל זה לא זז במשך שעות מעל 5% (מעל 10 שעות) בכל מקרה הייתי רוצה לנסות תוכנות אחרות אם יש. אגב לתוכנה שיש לי קוראים POWER PRODUCER תודה.
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
יש לי לפטופ עם מודם ואני רוצה לחבר לקו טלפון להתקשר דרכו איזה תוכנה הכי ממולצת לעשות את זה?
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
יש לי בעיות שם{קודקים שבורים למשל מדווחים על בעיות ברגיסטרי ולכן אני לא מצליח לראות סרטים...] אני זקוק לתוכנה.כל המלצה תהיה טובה.תודה.
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
http://mygoldstar.ios.st/Front/Tools/homepage.asp כנסו לאתר הזה בהתחלה יש לוגו מאוד יפה אתם יכולים להגיד לי דרך איזה תוכנה עשו את הלוגו?
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
תקשיבו מה שלא הורדתי לכרטיס מסך זה לא עובד ... נכון שעושים לחצן ימיני בדסקטופ אז זה צריך להביא שם כזה סימן של ati של הדרייברים אז אין לי שם כלום מה לא הורדתי מה לא נישיתי כלום לא טוב וגם התיקיות שאני עושה בגלגלת למטה כזה זה זז לאט כזה ... למה? משהו יכל להביא לי דרייברים טובים לכרטיס שלי אבל טוב שהוא בדק אותם שיש לו אותם וחדשים בבקשה יש לי כרטיס Radeon x800 xl pci-e 256mb מאוד תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 702 צפיות
-
-
השגתי לאחרונה כבל נתונים בשביל ה TELIT X95 שלי התקנתי את הדרייברים הבעייה היא שאי אפשר לגשת לפלאפון ללא תוכנה... אני מחפש תוכנה שתוכל להכניס לי רינגטונים תומונות ועריכה של הפלפון באופן כללי ... מי שמכיר ויכול לעזור תודה רבה ...
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
היי מחפש תוכנה להמרת WAV ל MP3 אם אפשר תוכנה חפשית תודה
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-
-
היא טובה? יש לי כרגע Photoshop 7. יש הבדל גדול בין השתיים? מה היא מוסיפה? עוד דבר, מישהו יודע כמה היא עולה? תודה.
-
- 9 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אני צריך לדעת אם MotherBoard Monitor תעבוד על לוח MSI MS-6198
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אני זוכר שקיים דבר כזה, אז אשמח אם מישהו יוכל להפנות אותי למקום המתאים.. תודה!
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אני לא מנסה לפתוח פה עוד פעם ת'רד של "איזה אנטיוירוס/פיירוול הוא הכי טוב" אני מנסה להבין איזה מהם יעבוד בצורה הכי נורמלית, במיוחד עם האתר הזה, בדגש על תוכנות חופשיות. היה לי עד עכשיו נורטון אניטיוירוס ונורטון פיירוול ונמאס לי מהחסימה המוחלטת שהם עושים בלי אפשרות לסנן. אז הסרתי אותם ועכשיו אני מנסה לעבוד עם avast! אנטיוירוס הגרסה החופשית עם kerio firewall הגרסה החופשית ועם Noads, ויש לי בעיות, במיוחד עם hwzone. לגבי האתר הזה - אני מקבל כל עמוד לפחות פעם אחת error של JAVA שמתייחס לשורות 50, 55 או 370, ובעיקר בעמוד הראשי (שם אני נכנס ללופים של שגיאות בשורה 370 כשאני עובר על שורת הלינקים+תמונות העליונה). מה אני חוסם שגורם לזה ובאיזו דרך אפשר לעקוף את זה? וכללית - ה kerio מ…
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-
-
האקספלורר שלי עובד בסדר גמור ומציג תמונות בכל האתרים בלי שום בעיה, רק מה חלק מהאתרים דוגמת GAMESPOT עושים לי בעיות.. ופשוט לא מראים את התמונות באתר, במקום אני רואה את ה- X האדום למעלה. וכנ"ל ב LIONETWORK (רק הקישורים של תמונות המשחקים שלקוחים מGAMESPOT) ומדי פעם אני נתקל בעוד אתרים עם אותה בעייה.. ולא עוזר עם אני לוחץ REFRESH על התמונה, כאילו איזשהו פלאג נדפק שם ולא משנה מה הסיומת של הקובץ, זאת אומרת JPG הוא כן מראה לי אבל לא כשזה בGamespot למישהו יש הסבר לתופעה?
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אני הורדתי את האימיול החדש 0.44A אבל שאני פעיל אותו אז זה רושם לי כאילו חסר לי קובץ adresses וזה לא נותן לי לחפש דברים ולא מוצא לי שרתים מאיפה אני מוריד אחד כזה?
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה התקנתי מזמן את ה- Mcafee Firewall+Spam Killer והכל עבד חלק. עד לפני אתמול. הוספתי ל- XP עוד user, שיחקתי עם כמה דברים (חוץ מה- Mcafee), ואז התחילו בעיות: קודם כל, כל התוכניות שעלו אוטומטית עם החלונות הפסיקו לעלות (המפתחות שלהם ברג'יסטרי, ב- run, נמחקו!!! ). סידרתי את זה לבד. הבעיה עכשיו היא מאד מוזרה: הסמל של Mcafee תמיד עולה כשהוא בצבע שחור, אני שם את סמן העכבר מעליו, והוא כותב לי שה- Firewall ב- disable. כשאני נכנס להגדרות של ה- firewall כתוב שם 'שה- firewall מותקן ומגן כרגע על המחשב, במידה ואני רוצה לשים אותו ב- disable עליי ללחוץ כאן'!!!! כלומר הוא ב- disable אבל הוא לא ??? כמובן שאני יכול, דרך התפריט שעולה מה- icon, לשים אותו על enable ואז הצבע ה…
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
היי ! כל פעם שאני מפעיל את ה Outlook ( יותר נכון כשהוא בודק הודעות חדשות ) , הוא מנתק אותי מהאינטרנט ! זה התחיל רק אתמול , למרות שלא נגעתי בשום הגדרה באאוטלוק .. Help (
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
האתר http://prosearching.com/ פשוט השטלת על אתר הבית שלי ואין לי מושג איך להפתר ממנו, מחקתי את כל הקוקיז, את כל ההסטוריה ועשיתי מיליון סריקות כדי לאתר כל קובץ שקשור אל האתר הזה וכלום לא עזר.... אז בבקשה תעזרו לי להפטר מהאתר המציק הזה...
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום רב. מע' הפעלה : XP PRO. מסתבר שאחד המשתמשים במחשב, הוריד והתקין דבר הנקרא "מסנג'ר פלוס". בדיעבד הסתבר שהנ"ל, כלל כל מיני צרות צרורות, אחת מהן נקראת THUKNITRABIN, והיא באה בצורת TOOLBAR, המופיע באינטרנט אקספלורר, כסרגל מתחת לשורת הכתובת.לאחר הסרה מסודרת של ה PLUS, מלוח הבקרה, עדיין מופיע הסרגל הנ"ל... חיפשתי אותו ב REGEDIT. בשורה היחידה שבה הוא זוהה, הסרתי אותו, אך ללא הועיל. מסתבר שגם הותקנה הגירסה האחרונה - 6.2, וממה שקראתי במקומות שונים, גם היא מכילה סכנות שונות ומשונות, ואכן המחשב מתנהג משונה לאחרונה- איטיות רבה, הן בגישה לאתרים והן בשליפת דוא"ל, ולאחרונה גם תקיעה מוחלטת של המע'. יש לציין שמותקן נורטון אנטיוירוס, גירסת 2002, ופיירוול זון אלארם, הנבדקים תכופות לצור…
-
- 8 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אשמח אם תוכלו לעזור לי... תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
שמעו חברים אני מחפש את הגירסה של קאזה ++k . אני מחפש בגוגל, אבל אני לא מוצא כלום. מן הסתם כי החברה שמפעילה את קאזה המסחרית רוצה לסגור את הגירסה הזאת כי היא לא מכילה פרסומות ותוכנות ריגול... אבל אני יודע שעדיין יש אתרים ברשת להוריד את זה, היה לי אחד אבל הוא נפל, אז בבקשה אני מתחנן אם מישהוא יודע איפה להוריד את הגירסה הזאת שיכתוב! (לא סבבה לייט זה בכלל לא אותו דבר!) ##בבקשה לא למחוק את התר'ד התוכנה עצמה היא חוקית, אולי התכנים לא...##
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום, לא ידעתי לאיזה פורום הבעיה הזאת מתאימה יותר, אז אנא סלחו לי אם זה לא מתאים לכאן אז ככה, יש לי מצלמת וידאו חדשה של JVD מדגם DV משהו, המלצמה מגיעה עם יציאת MINIUSB, לחיבור המצלמה למחשב דרך USB, ועם תוכנת IMAGE MIXER WITH VCD, בעזרת התוכנה עם הכבל אני יכול לראות את הסרטים שצילמתי עם המצלמה על קלטת וידאו, במחשב וגם להקליט אותם למחשב. הבעיה מתחילה כאשר אני מנסה לקליט את הסרט מהקלטת שבמצלמה אל המחשב כקובץ AVI ,דרך התוכנה שקיבלתי. בתחלה ההקלטה עובדת בסדר גמור, אך לאחר מספר דקות הסנכרון בין הפס קול לבין התמונה נדפק, ואני מקבל את האחד לפני שני וכ"ו. אין לי מושג כתוצאה ממה נגרמת הבעיה, אולי התוכנה דפוקה, אולי המצלמה, אולי הכבר, אולי יש עוד איזה סיבה. יש לי USB2, על מעבד P4HT…
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
במחשב לשי מותקנים נורטון אנטי וירוס 2003 ונורטון פיירוול 2002. כאשר הויינדוס עולה (HOME XP) לוקח להם לפחות דקה לעלות אחריון ולהיות פעילים. בזמן הזה אני תקוע, לא ניתן להיכמס לאינטרנט או לעשות משהו אחר. מדוע זה לוקח למחשב כל כך הרבה זמן, ומה הפתרון לבעיה ? למשיב, אודה.
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה שתאפשר לי ללכוד תמונות בזו אחר זו ללא צורך להמתין ולהעלות מחדש את חלון ה"לכידה" של תוכנת הלכידה. כלומר שיהיה לי חלון שבו אראה את מה שרואים במצלמה ושיהיה לחצן שלחיצה עליו תשמור את התמונה אך שאני אוכל ללחוץ עליו ברצף בלי שיסגר החלון לכידה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-