עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by shmoolm,

יש לי הרבה קבצי זיפ ואני לא רוצה עכשיו לעבור אחד אחד ולפתוח אותו עם Winzip.... האם יש דרך לפתוח את כולם ביחד?? (כולם צריכים להגיע לאותה ספריה) אני זוכר משהו עם Pkunzip...

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  2. Started by liran2003,

שלום, ביצעתי סריקת אונליין של וירוסים באתר של סיימנטק (יש לי NOD32) והוא גלה לי סוס טרויאני שה-NOD32 לא מזהה אותם כמזיקים. הקבצים הנגועים נמצאים בתיקיה C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\MSWNInfo קבצים בשמות: mscw16.exe ServiceDLLrun.exe ServiceUdater.exe למישהו יש מושג אם הקבצים האלו אכן נגועים? באיזו עוד ניתן לסרוק/לטפל בהם? תודה מראש

3. Started by o.m.l,

אני מנסה להתקין את הניד פור ספיד החדש ואחרי שאני כותב את הסיריאל מופיעה לי הודעה שאני צריך להתקין את הDirectX החדש אבל כבר יש לי אותו במחשב~ ניסיתי להוריד כמה גרסאות של DirectX אבל בכולם מופיעה הודעה שחסר קובץ מסויים בהתקנה ואי אפשר להתקין מישהו יכול לעזור תודהההה

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  4. תפריט שנוצר ב-TMPGEnc DVD Author לא מופיע ישר ב-DVD הסרט מתחיל להתנגן וכדי להגיע לתפריט שיצרתי אני צריך ללחוץ על כפור ה-menu בשלט איך אפשר לעשות שזה יעלה אוטומטית?

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  5. Started by eliranzango,

שלום, יש לי RADEON 1900GT של Sappire. ניסיתי להתקין לו את הדרייברים מהאתר של amd, וגם מ- WINDOWS UPDATE אך הוא לא מאפשר לי לראות משהו כשאני נכנס לחלונות (המסך מתכבה-נורה כתומה) ב- windows xp sp2 32bit. מחקתי את כל בדרייברים שהתקנתי וניסיתי שוב להתקין בנפרד את אלה שמהאתר אך שוב, אותה בעיה. כנ"ל לגבי הדרייברים מWU. ניסיתי להתקין את אלו מהדיסק- אך ההתקנה נתקעת באמצע. הקיצר- בלאגן גדול. מה אני עושה? יכול להיות שהבעיה היא בדרייברים של המסך?

• 7 תגובות
    • 732 צפיות
  6. Started by oren,

שלום, אני מחפש תוכנה שתאפשר לי ללכוד תמונות בזו אחר זו ללא צורך להמתין ולהעלות מחדש את חלון ה"לכידה" של תוכנת הלכידה. כלומר שיהיה לי חלון שבו אראה את מה שרואים במצלמה ושיהיה לחצן שלחיצה עליו תשמור את התמונה אך שאני אוכל ללחוץ עליו ברצף בלי שיסגר החלון לכידה. תודה.

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  7. Started by denzel12,

שלום אנשים, קודם כל מקווה שהגעתי למקום הנכון לשאלתי. בכל מקרה, האם ידוע לכם מדוע כשאני רואה קטע וידאו ב- streaming דרך האינטרנט איני שומע קול. יש לציין שאין בעייה עם הרמקולים או עם הכרטיס קול. אודה לתשובתכם.

8. קיבלתי עם הלוח אם דיסק של התוכנה הזאת רשום שם THINK FAST ובכוכבית קטנה רשום , powered by mcafee. משהו מכיר את התוכנה שווה להתקין?

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  9. פירמטתי את המחשב ואני מעוניין בתוכנה שתשמור את המצב הקיים כלומר אני מתקין אותה עכשיו והיא זוכרת כל מה שמותקן על המחשב כך שביא בעתיד תעף את כל הזבל שמצטבר

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  10. Started by J.allmighty,

כול פעם ששיר מתנגן לו החלון AVS קופץ , למרות שאני סוגר אותו , איך שהשיר הבא מתחיל הוא קופץ איך אני מעיף את זה ? עריכה: פיתרון למי שזה גם מפריע יש PLUGIN בpreferences של התוכנה שנקראת( AVS (visual studio something להסיר מנהלים ניתן לנעול , תודה

11. Started by yanivgold11,

שלום רב יש לי מחשב פנטיום 3 - WIN XP SP3+ אנטי וירוס AVG 8 + FIRE WALL של ZONEALARM. באתי לבצע התקנה של אימיול והמחשב התריע על תקלה - הוא לא מאפשר לי לפתוח את הקובץ של אימיול ואף מתריע על סוס טרויאני. מה כעלי לעשות כדי לסדר את הנושא ?! תודה מראש !

12. Started by guyaros,

מפרט המחשב שלי: Amd phenom 9650 Quad 2.30Ghz ATI HD3870 512Mb Catalyst 09.12 אני מריץ סרט ברזולוציית 1920X1080 13Mbps Mkv השם האו Coral Reef Adventure Imax (אם זה מעניין מישהו) WMP11: הסרט עובד מושלם, ניתן לדלג קדימה ואחורה במהירות, כאילו מדובר בסרט רגיל. מעבד 50-60 אחוז עבודה. מאיץ גרפי: 57-60 אחוז עבודה. CyberLink PowerDVD 9 ULtra: הסרט לא מתנגן בצורה תקינה, ישנן ריבוי תקיעות (Lag) ומידי כמה פריימים ישנם ריבועים אדומים ע"ג הסרט. לסיכום לא ניתן לצפות בסרט בצורה כזו. מעבד: 02-12 אחוז. מאיץ גרפי: 65 אחוז עבודה. יש לציין שרק הסרט הזה לא עובד בצורה תקינה, ושאר הסרטים באותה האיכות עובדים חלק, אבל עדיין בתכנת Power DVD 9 המאמץ מתרחש בכרטיס מסך ובכלל לא נעזר ביכולות העיבוד של …

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  13. נניח ויש לי דיסק חוקי ומקורי של משחק מסויים. האם ישנו חוק שאוסר עלי לצרוב עותק לגיבוי בלבד, אם הדיסק המקורי ילך לאיבוד או יצא מכלל שימוש? האם ישנו חוק שאוסר עלי להכין ISO של הקובץ כי נוח לי יותר להחזיק את כל הISOים בתיקיה מסויימת ולעשות MOUNT כשצריך, מאשר לחפש את הדיסק כל פעם (ואגב, את זה אני אכן עושה לא מעט)? שוב אני מדגיש: אני לא מדבר על שיכפול דיסקים בשביל חברים או הורדות מהאינטרנט.

14. Started by Nahum2,

יש לי וורד 2003 אנגלי ואני צריך SPELL CHECK בעברית מישהו יודע היכן ניתן להשיג DICTIONERY PACK מתאים?

• 7 תגובות
    • 731 צפיות
  15. Started by swg,

עריכה : הבעיה נפתרה מעצמה כנראה משהו זמני

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  16. Started by ofer97,

שלום למומחים! תמונה רקע לדף html שתכננתי מתאימה לצפיה ברזולוציה של 800x600 כאשר לגולש מוגדרת רזולוציה גבוהה יותר [1024x768] למשל, התמונה תראה כפולה. באתר למשל, אפשר להכנס בכל רזולוציה וזה לא משתנה. מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  17. Started by poltergeits,

היי שלום לכולם תראו הבעיה שלי היא כזאת שיש לי שני אחים כבדיי שמעיה ולשניהם יש מחשב חדש בשביל לתקשר אחד עם השני וכמובן איתי ועם כל המשפחה הקטע הוא שאני כל פעם צריך להסביר להם לנהל את המחשב מחדש אז אני הייתי רוצה לדעת איזה תוכנות מוצעות היום בשוק שמשתלבות טוב עם האקס פי פרופשיונל ...חשוב גם שיהיו קלות לתפעול כמב שאפשר

18. Started by thebenjamin,

אפשר לראות על כל קובץ את העמוד מקור שממנו מורידים את הקישור.. משום מה כשאני מקליק עליו זה מנסה לפתוח אותו במדיה פלייר במקום בדפדפן כלשהו.. גם יש את הקידומת של הפרוטוקול http:// וזה עדיין עושה זאת.

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  19. קיניתי מסך נוסף - ומנסה למטב את צורת העבודה האופטימאלית עם שני מסכים...כאב ראש לא קטן למשל אחד המסכים השמש למיילים - והפונטים בו קטנים מידי....איך אני מגדיל רק אותם ? מחפש תוכנה שיודעת לתת את מירב האפשרויות לשליטה נפרדת על כל מסך מישהו מכיר ?

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  20. Started by LeftRight,

פירמטתי את המחשב ושכחתי מה עשיתי פעם שעברה בשביל שזה יעבוד.. אני רואה צבעים מוזרים יש לי ATI wmp9 ואת חיבלת המקודדים ace

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  21. אודה לסיועכם בהמלצה על תוכנה להורדת/שמירת סרטוני פלאש ואחרים מהאינטרנט , לדוגמא מ-youtube

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  22. אז ככה כשאני מנסה להתקין משהו אני מקבל Feature transfer error ניסיתי לשחק עם ההגדרות Read-Only ואבטחה, ניסיתי להתקין דרך Safe mode וניסיתי להוריד תיקון לבעייה מאוד מאוד דומה (כל אלה הם הצעות לפתרון שמצאתי בחיפוש ברשת) מישהו מכיר פתרון שעבד לו מנסיון? למקרה שלא - אני צריך למצוא הורדה לגרסה כמה שיותר חדשה של InstallShield - רק למטרות התקנה, לא רוצה ליצור שום התקנה הבעייה היא שכל מה שאני מוצא מיועד ליצירת התקנות, ודורש הרשמה תודה מראש איל עריכה: עכשיו קיבלתי אותה שגיאה כשניסיתי להעביר קבצים מדיסק למחשב! Feature transfer error הפרמטר שגוי מה זה אמור להיות?

23. שלום שלום, אני עובד עם Winfax 10 ואינני מקל פקסים אוטומטית למרות שסימנתי קבלה אוטומטית. *אני כן יכול לשלוח מהמחשב לפקס אחר * אני כן מקבל פקס כאשר אני לוחץ על Manual recieve now אני מעוניין שהמחשב יקבל פקסים אוטומטית לאחר שעות העבודה במשרד ולכן קבלה אוטומטית חשובה. עוד מספר פרטים (חשובים או לא תחליטו אתם...): * השקע בקיר מפוצל לשניים- כניסת קו רגיל וכניסה גדולה יותר של טלפון לשם היה מחובר מכשיר הפקס וכעת מחובר לשם המחשב. * בדקתי שהגדרות הקבלה האוטומטית עומדת על 2 צלצולים מה עליי לבדוק?

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  24. Started by pkatypus,

הורדתי תוכנה : דחוס ב RAR הכוללת שני קבצים 1 BIN.* 2 CUF.* איך אני פותח וצורב את הקבצים הנ"ל ?

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  25. אני רוצה פשוט להוריד את הסרגל הזה לגמרי ... תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 731 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.