תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
תקשיבו מה שלא הורדתי לכרטיס מסך זה לא עובד ... נכון שעושים לחצן ימיני בדסקטופ אז זה צריך להביא שם כזה סימן של ati של הדרייברים אז אין לי שם כלום מה לא הורדתי מה לא נישיתי כלום לא טוב וגם התיקיות שאני עושה בגלגלת למטה כזה זה זז לאט כזה ... למה? משהו יכל להביא לי דרייברים טובים לכרטיס שלי אבל טוב שהוא בדק אותם שיש לו אותם וחדשים בבקשה יש לי כרטיס Radeon x800 xl pci-e 256mb מאוד תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 746 צפיות
-
-
המערכת היא פנטיום 4 1.6 לוח של אינטל 512 זיכרון radeon 9800np omega drivers איך להגדיר את הדריברים ב וינדוס?
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
יש לי חשבון דואר POP והבעיה היא שאם אני מוריד את זה על מחשב אחד אני לא יכול ליקרוא את זה על השני, עכשיו יש לי שרת ואני רוצה להפוך אותו לשרת דואר שיקבל את כל הדואר ואז אני יוכל ליקרוא את כל הדואר משני המחשבים. אני מבין שEXCHANGE SERVER של MICROSOFT עושה את זה אבל אני לא יודע להגדיר את זה חוץ מזה אם אתם לא ממליצים על הEXCHANGE SERVER אז באיזה תוכנה להשיתמש. בתודה דניאל נורמן עריכה: לא שמתי לב שאני על פורום תוכנה תודה שהעברתם וסליחה על הטריחה
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
היי, המחשבים מחוברים ברשת עם ראוטר של edimax אישרתי טוווח IP בשני המחשבים ברשת אך עדיין אין גישה ממחשב למחשב. ב zonealarm תחת firewall ניתן להוסיף host/site, IP address, IP range and subnet. אני הגדרתי IP range אך עדיין לא עובד. מה עושים? אגב, כשמנתקים את ZA הכל בסדר. אופיר
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
יש לי קבצי X FLV - ותהיתי אם מישהו מכיר תוכנה טובה וזריזה להמרת הקבצים לMP3. תודה רבה, ושבת שלום!
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום יש לי קובץ video על המחשב, ואני מעונין לצרוב אותו על דיסק DVD ולראות אותו בנגן DVD שלי. יש לי במחשב צורב DVD, ובתוכנת הנרו לא מצאתי אפשרות לצרוב video ל DVD ולראות שם. האם יש אפשרות לבצע את זה בנרו? אם כן איך? ואם לא, איזה תוכנה מומלצת יש? תודה
-
- 5 תגובות
- 746 צפיות
-
-
היום חזרתי מטיול ארוך ומיהשו נגע לי במחשב והכל איטי... תפטרו לי את הלוג בבקשה... Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 23:32:56, on 21/08/2006 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\Program Files\Symantec\LiveUpdate\ALUSchedulerSvc.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccSetMgr.exe C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\VS7DEBUG\MDM.EXE C:\Program Files\…
-
- 4 תגובות
- 746 צפיות
-
-
בנוסף אני רוצה גם שתהיה אפשרות לא לכלול בגיבוי קבצים מסויימים למשל סרטים שאין צורך לגבות... רק את הוינדוס וכל התכנות שמותקנות... תודה
-
- 4 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה שתקליט לי כל מה שמשודר במסך ותהפוך את זה לסרט AVI או MPEG תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
אם גם אתם רוצים גישה לפייסבוק צ'אט ללא הצורך להיכנס לאתר עצמו, זה אמור לעזור לכם: http://www.facebook.com/sitetour/chat.php כל מי שמשתמש ב pidgin או כל תוכנת IM אחרת שתומכת בפרוטוקול XMPP, יכול להיכנס ולדבר עם אנשי הקשר שלו ישירות דרך התוכנה.
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
למה אני לא מצליח לראות תמונה של המצלמה שלי בתוכנה NETMEETING ובתוכנה המצורפת למצלמה אני כן מצליח לראות
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לפני כשבועיים והתקנתי עליו ויסטא. לפני כמה ימים מחקתי את הויסטא והתקנתי XP. ה XP לא מזהה בכלל את הכרטיס קול ולא מופיע בו שום דבר שמציין שהוא קיים. התקנתי את הUAA של מיקרוסופט ואת הדריברים של Realtek ועדין כלום ובויסטא זה עבד מעולה. יש לי לוח GA-P35-DS4 וכרטיס כל HD של Realtek.
-
- 5 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לראות וידאו מסויים אבל כשאני מפעיל אותו אני רואה צבעים לא ברורים (יש תמונה מצורפת) כבר התקנתי את כל הקודקים האפשריים ושאר הסרטים עובדים בסדר גמור אז מה לעשות? תודה
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
מחקתי בטעות מהרגיסטרי כל מה שהיה קשור בתכנה anti malware malwarebyets anti ועכשיו שאני בא להתקין מחדש אני מקבל הודעת שגיאה צירפתי קובץ תמונה שמראה את ההודעה שאני מקבל איך מסדרים את זה? ההודעה היא "access violation at address 00000000. read of address 0000000000 עכשיו איכשהו הצלחתי להתקיםן ושאני מעדכן אני מקבל הודעה כמו שרשום בקובץ שצירפתי [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
איך אפשר לערוך סרט שהוא הגיע כבר לשלב של DVD? ז"א אני הכנתי סרט על מחשב אחר (דרך AVID) סיימתי את הכל ועכשיו אני רואה שיש צורך בתיקונים. יש אפשרות לגרום לתוכנה להשתמש בקבצים האלו? הקבצים שיש לי הם: 3X*.vob 2X *.ifo 2X *.bup כאשר קובץ אחד של vob שוקל 750 מגה. תודה,בר
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
-
הורדתי סרט בTORRENT והקבצים אינם כמו בדר"כ בEXTRACT אלא יש גופן לבן בצורת דף עם נקודות באמצעו, אמרו לי שקוראים לזה ISO, (אולי?), מה עושים כדי לראות את הסרט הזה?
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
פירצה חדשה באקספלורר מאפשרת להאקרים להשתלט על המחשב מבלי שהמשתמש יעשה דבר. מאת וואלה: http://computers.walla.co.il/?w=/4/621116
-
- 6 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום קודם כל אם הנושא הזה לא חוקי אז תנעלו את האשכול. יש לי בבית משחק (NFS:C לצורך העניין) על דיסק DVD. עכשיו אני רוצה לעשות לו גיבוי על DVD אחר, השאלה איך? ניסיתי להעתיק את התוכן שבדיסק לתיקיה במחשב אבל זה לא הצליח. יש למישהו רעיון איך אני עושה את זה? תודה
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שמעו חברים אני מחפש את הגירסה של קאזה ++k . אני מחפש בגוגל, אבל אני לא מוצא כלום. מן הסתם כי החברה שמפעילה את קאזה המסחרית רוצה לסגור את הגירסה הזאת כי היא לא מכילה פרסומות ותוכנות ריגול... אבל אני יודע שעדיין יש אתרים ברשת להוריד את זה, היה לי אחד אבל הוא נפל, אז בבקשה אני מתחנן אם מישהוא יודע איפה להוריד את הגירסה הזאת שיכתוב! (לא סבבה לייט זה בכלל לא אותו דבר!) ##בבקשה לא למחוק את התר'ד התוכנה עצמה היא חוקית, אולי התכנים לא...##
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום חברים, אני צריך דרייבר לכרטיס טלויזיה מסוג liveview flyTV Prime 30 ל- windows 7 64bit. צריך את עזרתכם בנושא כי אני לא מצאתי אחרי הרבה חיפושים שעשיתי ברשת. תודה רבה מראש.
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
לאחר הפירמוט האחרון שלי החלטתי שתוכנה לניטור לא תמיד עוזרת לכן אני שואל האים יש תוכנה שמגבה דריברים? לכל מקרה שהאינטרנט לא עובד וכדומה? קצת בעיה לעבוד ממחשב למחשב בחיפוש אחר דריברים.
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה אשר אני יוכל לעבוד על המחשב ובאותו הזמן להציג סרט בטלויזיה האם קיים כזה דבר??
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
יש לי שני קבצים כאלו ומשום מה התוכנה tempg אינה מוכנה לפתוח אותם בטענה שהיא לא מכירה את הפורמט הזה.יש למישהו אולי הצעה? תודה מראש לעונים
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה Easy Video Joiner לחיבור מספר קבצי וידאו קטנים לקבצי וידאו גדולים, ובתוכנה Easy Video Splitter לפיצול קבצי וידאו גדולים למספר קבצי וידאו קטנים. יש לי בתיקייה אחת הרבה מאוד קבצי וידאו קטנים. אני צריך תוכנה שעובדת ב-batch, ומאחדת את כל קבצי הוידאו בעלי שם זהה לקבצי וידאו גדולים בספרייה אחרת בפעולה אחת. אני עובד עם קבצי mpg, אבל זה יהיה נחמד אם התוכנה תעבוד גם עם קבצים בעלי פורמט שונה (כמו למשל avi, wmv). ספריית מקור: Bus 1.mpg Bus 2.mpg Bus 3.mpg Car 1.mpg Car 2.mpg Train 1.mpg Train 2.mpg Train 3.mpg Train 4.mpg ספריית יעד: Bus.mpg Car.mpg Train.mpg :auto:
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-