עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. יש לי באנר שחור גדול כזה מסביב לכתוביות וזה לוקח לי 1/4 מהתמונה (הבאנר הזה מופיע רק כשאני מטעין כתוביות) איך אני מעיף את הפס השחור העבה הזה??

2. Started by skywalker13,

כל פעם שאני צורב דיסק דיוידי בנארו הוא שואל אותי את השאלה הבאה? you are going to burn a multisasion dvd wich is not readble by all the operating systems. ואז יש לי 2 אפשריות: burn miltisasion disk burn without bultisation מזה multisation? ומה כדאי לבחור?

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  3. Started by Holography,

"קניתי" בטעות נרו 6 בגרסה הספרדית התקנתי וגיליתי את הטעות עכשיו מחקתי את הגרסה הספרדית ו"קניתי" גרסה אנגלית proper אבל כל פעם שאני מתקין אותה (את נרו 6) זה מתקין לי את התוכנה בגרסה ספרדית למשהו יש פתרון?

• 6 תגובות
    • 703 צפיות
  4. Started by Ghosthunter,

אני צריך קליינט. עם AUTO REJOIN אחרי קיק. ובלא אוואי.

5. Started by ofeky1,

משהו מכיר תוכנה שיכולה לפצל את הדיסק הקשיח שלי לכמה מחיצות דרך הוינדוס משהו פשוט בלי הרבה בלאגן בדוס ופקודות?? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 703 צפיות
  6. Started by idan1836,

יש לי את הפיירוול הזה גרסה: pro 5.5.062, ועכשיו אחרי שהתקנתי אותו אני לא יכול להוריד באימיול כלום. מישהו יודע למה זה ככה ? או אם צריך לפתוח פורטים שם, או לשנות משהו, כי בעקרון עשיתי לחיבור שלו ALLOW . תודה.

• 5 תגובות
    • 703 צפיות
  7. Started by Bug2000,

שלום חברים. יש לי בעיה "קניתי" כמה סרטים והקול לא מסונכרן עם התמונה. כנראה שבעיה במקודד אבל אין לי מושג איזה אחד אני צריך להתקין . מה שיש לי עכשיו זה ככה : XVID DIVX AC3 filter בגרסאות החדשות. מקווה שתעזרו לי , תודה.

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  8. בעיקרון אני מכיר מלא תוכנות כאלו פשוט כולן "כבדות" אז למי שמכיר תוכנה פשוטה אשמח לקבל לינק ....

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  9. Started by ofer_mat,

שלום אני מחפש תוכנה שתקליט לי כל מה שמשודר במסך ותהפוך את זה לסרט AVI או MPEG תודה מראש

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  10. Started by Zadu,

שלום לכולם איפה אני יכול למצוא את הChipset הכי חדש של המעבד : Intel Core 2 Duo E6750 ? הסתבכתי באתר של intel .

• 5 תגובות
    • 703 צפיות
  11. Started by viper_sb,

הורדתי את הגירסה אחרונה ואני לא מוצא את HDD TOOLS מישו יכול לעזור לי ?

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  12. Started by KoM,

האם אפשרי לבצע גלילה שכזאת ב-IE8 ? כמו התוסף ל-FIREFOX ?

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  13. יש לי מצלמה דיגטלית PANASONIC TZ5 שמצלמת בHD אבל כל דקת צילום זה 300MB אני צריך תוכנה שיכולה לקבץ את הסרטונים בליפגיעה באיכות. תודה אריאל

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  14. Started by eladbu,

שלום לכולם אחר כבוד הורדתי את ULEAD VIDEO STUDIO PLUS בתשלום כל נסיון להצמיד את קבצי ה HD עולים בתוהו ונראה כי התוכנה לא תומכת בפורמט ה AVCHD למרות הנאמר כאן http://www.camcorderinfo.com/content/Real-Time-AVCHD-Editing-Is-Here.htm

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  15. מוזילה הודיעו שעד הבטא הרביעית של פיירפוקס 3.1 (שם קוד Shiretoko) היא תשנה אותו לפיירפוקס 3.5. זה לא אמור לשנות משהו למשתמש, אך כעת יהיו בעיות של התאמה מחדש של התוספים לפיירפוקס 3.5 במקום פיירפוקס 3.1. השינוי נובע מכך שיהיו בו יותר ממה שהיה מתוכנן (סביר להניח בגלל התחרונות ההולכות וגוברת ממתחרים חדשים וותיקים, כרגע פיירפוקס נמצא בפיגור בדברים מסוימים מאחורי דפדפנים מתחרים). בנוסף סביר להניח שפיירפוקס 3.2 לשעבר יקרא פיירפוקס 3.6 או שיבוטל. אני אישית חושב שהיה עדיף להשאיר אותו פיירפוקס 3.1, להוסיף רק את החידושים שתוכננו, לבטל את פיירפוקס 3.2 ולהשקיע את כל המאמצים להשיק את פיירפוקס 4 (מוזילה 2) מוקדם ככל האפשר ב2010.

• 5 תגובות
    • 703 צפיות
  16. Started by tiptipon,

בימים האחרונים האימיול מתקשה להתחבר לשרתים מנסה הרבה זמן ולא מצליח רק מדי פעם הוא מצליח אבל לשרתים חלשים אבל כשהוא מתחבר אני מקבל ID גבוהה אז ככה שאין לי בעיה של פורטים ...

• 8 תגובות
    • 703 צפיות
  17. Started by r_h,

שלום לכולם: יש לי בעיה אבקש עזרה אני לא מצליח לפתוח את TASK MANEGER כנראה נדפק הקובץ יש איזה שיטה לשחזר את הקובץ או לתקן את זה בברכה רונן

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  18. שלום, כשברצוני לשמור משהו, או לבצע פעולה שכנראה משתמשת בלא מעט זיכרון מתקבלת ההודעה הבאה (מצ"ב צילום מסך). מצ"ב פירוט חומרה של המחשב (זו הדרך שאני מכיר, אני מניח שישנה אפשרות יותר מפורטת...) מערכת הפעלה XP, sp3 מקווה שזה מספיק מידע. תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  19. Started by Nosh,

Firefox 3.5 RC Candidate released. הורדה (אנגלית): http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/nightly/3.5rc1-candidates/build2/unsigned/win32/en-US/Firefox Setup 3.5 RC 1.exe הורדה (עברית): http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/nightly/3.5rc1-candidates/build2/unsigned/win32/he/Firefox%20Setup%203.5%20RC%201.exe [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  20. PICAVIEW... תוכנה שממש אהבתי... פשוטה, שוקלת כלום, ונותנת גישה נוחה מאוד לתמונות, כפתור ימני בEXPLORER\MY COMPUTER וכל ממשקי WINDOWS בעצם... ואתה מקבל את התמונה מוגדלת אבל בקטן בתוך התפריט עם כמה אפשרויות עריכה בסיסיות ובלחיצה על התמונה היא הייתה נפתחת לגודל מלא. פשוט, נוח ועוזר המון לעבודה על המחשב. עכשיו עם XP pro 64bit היא כבר לא עובדת ואין לה עדכונים, זאת תוכנה שלא עודכנה מסוף שנות ה90... אני מחפש בנרות משהו דומה, אם מישהו מכיר אני אשמח לשמוע על פתרונות חלופיים ! תודה! אוהד.

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  21. כאשר ההתקנה עובדת ומגיעה ל 60% המחשב מאתחל את עצמו , מדובר בהתקנה של Zone Alarm-Internet suite האחרונה (גרסה 8) , הייתה לי לפני זה גרסה ישנה יותר , הורדתי אותה ועדיין הבעיה נמשכת ... תודה לעוזרים ...

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  22. היי חברים אני מחפש תוכנה שתשטלט על צג הLCD 5 המשני שלי ותציד בו מידע כגון טמפ' של החלקים ושאר הדברים יש דבר כזה? מצורפת תמונה של המסך [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 703 צפיות
  23. Started by oorlevi,

אני צריך המלצה לאנטי וירוס טוב שלא לוקח הרבה משאבים היה לי את nod32 הייתי מרוצה ממנו משהו והוא גם לא חינמי. עכשיו יש לי את הקספרסקי הגרסה האחרונה היה לי קוד לעדכונים אבל עכשיו אני כבר לא מקבל עידכונים אז אני רוצה משהו חלופי טוב קל שבכלל אני לא ירגיש אותו ושיעלה מהר עם מערכת ההפעלה כי הקודמים גם קספרסקי וגם נוד32 לא עלו כול כך מהר והייתי צריך לחכות דקה או שתיים עד שזה יעלה אחרי שהמערכת הפעלה עלתה. את המפרט שלי אתם יכולים לראות בצד. תודה![br]פורסם בתאריך: 13.04.2007 בשעה 12:58:47 מה אתם אומרים על AVG Anti-Virus Professional Single Edition 7.1.407 ??...הוא טוב הוא לא לוקח הרבה משאבים והוא חינמי בכלל? מחכה לתגובות! תודה!

• 14 תגובות
    • 703 צפיות
  24. תגיבו אם יש לכם מה להגיד [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  25. Started by intel suck,

אני משתמש בראוטר של EDIMAX ופתחתי את הפורטים לפי המדריך ועדיין יש לי אייקון אדום בתוכנה שאומר לי שאני צריך לנחליף פורט כי הפורט הזה חסום יש לי גם פירוואל של הווינדוס (ויסטה) אבל אישרתי שם את התוכנה מה לעשות?

• 11 תגובות
    • 703 צפיות

דיונים חדשים בפורומים