תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
היי, אני מחפש תוכנה שתיתן לי להפעיל XP בויסטה כי יש הרבה דברים שלא עובדים לי טוב בויסטה, מישהו מכיר?
-
- 11 תגובות
- 773 צפיות
-
-
^ העניין הוא שזה מגיע עד ל1 ג'י'גה.. ואז צריך להיכנס מחדש לדפדף או לסיים תהליך.. האם יש פתרון? תודה
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אז ככה לדוגמא אם אני רוצה לשנות את כל המקלדת שהיא תתאים לי.... נגיד אני רוצה שבמקום הלחצן של הA יהיה O....בקיצור לסדר מחדש את המקלדת... איך אני עושה את זה?? וכמובן אחרי זה להחזיר את זה למקורי...
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
היי אני צריך המלצה לתוכנה שמסוגל להקליט ממצלמת WEB רגילה. תודה רבה מראש!
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום הורדתי סידרה ואת הכתוביות שלה ועכשיו אני רוצה להכין dvd עם אפשרות לבחור כל פרק בנפרד. איך עושים את זה ?
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
בבקשה תנו לי אתרי כתוביות תודה מראש חיפשתי בכול האתרים אני מחפש כתוביות לסרט כנופיות ניו יורק בעברית
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
-
התקנתי רק עכשיו את התוכנה.! מה עושים יש פה הגדרות וכל מיני שטויות??!?
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
-
שלום , נעלמה לי האפשרות של שמירת סיסמא קבועה למשל כניסה לאינטרנט והייתי מבקש עזרתכם בפתרון הבעיה תודה
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
היי חברים. יש לי בעיה בהפעלת VNC Viewer. כשאני מנסה להתחבר עם IP או HOST אני מקבל הודעת שגיאה : ReadExact: Socket error while reading ההודעה הזו מופיעה אחרי 10-15 שניות (עד אז יש מסך שחור). אני משתמש ב XP עם פיירוול מובנה ומאחורי ראוטר. יש למישהו רעיון \ פיתרון?
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
לפי דעתי יש לי בעיה עם הזיכרונות או עם הHD ואני צריך תוכנה/ות שתאפשר ל לבדוק אותם מתוך ווינדוס. יש המלצות?
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
קניתם משחק חדש ואין לכם מושג למי יש אותו לשאר החברים שלכם בSTEAM? בא לכם לשחק במשחק ישן, אך אינכם בטוחים מי מחבריכם שיחק בשבוע/שבועים אחרונים במשחק הספציפי? התוכנה שבניתי, תעזור לכם לחפש את המידע הזה בקלות. איך זה עובד? אתם מקלידים שם או מספר ID שלכם (או של כל משתמש רשום שאתם מכירים) מכניסים את שם המשחק (לבינתיים בגרסה זו חייבים להכניס שם משחק במדויק) לוחצים על חיפוש, ומחכים. הבהרה: התוכנה לא דורשת התחברות למשתמש STEAM או משתמש כלשהו אחר. מה התוכנה עושה? לאחר שלחצתם חיפוש, התוכנה טוענת את כל רשימת החברים שלכם, ואז ניגשת לכל חבר ומחפשת ברשימת החברים שלו ברשימת recent או all games. אם התוכנה תמצא ששחקן X שיחק במשחק Y, יתוסף שמו או ID שלו לרשימה, וכך תוכלו לדעת מי …
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2779095,00.html
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
שלום לכולכם ... שאלתי היא : יש לי OUTLOOK XP שבו אני משתמש ביום יום וכמו כן רשימה ארוכה של אנשי קשר ב HOTMAIL איך אני יכול לצרף את רשימת האנשי הקשר שלי ב HOTMAIL ל OUTLOOK מבלי להעתיק אותם אחד אחד כי יש ממש הרבה הכוונה היא להעתיק את ה E MAIL של האנשים תודה רבה על העזרה אודי
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום, יש לי איזו בעיה בהתקנה של הAVG החינמי ונכנסתי לאתר שלהם והם אמרו להתקין C++ ממיקרוסופט. הוא מתקין ובאמצע הוא מבקש שאני יבחר מקור להתקנה.. כמו כשמוציאים דיסק של WIN באמצע! איך אפשר לסדר את זה?
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
למשהו יש פתרון לחרא הזה? פורמט לא עזר אני צריך להדגיש [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
היי, המחשבים מחוברים ברשת עם ראוטר של edimax אישרתי טוווח IP בשני המחשבים ברשת אך עדיין אין גישה ממחשב למחשב. ב zonealarm תחת firewall ניתן להוסיף host/site, IP address, IP range and subnet. אני הגדרתי IP range אך עדיין לא עובד. מה עושים? אגב, כשמנתקים את ZA הכל בסדר. אופיר
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
היי, אני מתכנן להתקין את וינדוס 7. מעוניין לשמור את כל הסטוריית הליגשה/סיסמאות/Bookmarks, ולהעביר את הכל לפיירפוקס שאני אתקין הוינדוס החדש? יש למישהו מושג איך עושים את זה? תודה לכל העוזרים מראש.
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
גירסת 2009? משהו בו מעצבן אותי, עוד לא הצלחתי לשים על זה את האצבע..
-
- 7 תגובות
- 773 צפיות
-
-
כשאני פותח את האקספלורר אז נפתחת לי עם אתר הבית גם פרסומת כזאת או משהו בשליש התחתון של המסך,זה נקרא SFUX או משהו. איך אני מבטל את זה?
-
- 5 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אני לא מוצא את גרסת הטריאל של dreamweaver באתר של adobe... הטריאל בכלל קיים?
-
- 7 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לראות וידאו מסויים אבל כשאני מפעיל אותו אני רואה צבעים לא ברורים (יש תמונה מצורפת) כבר התקנתי את כל הקודקים האפשריים ושאר הסרטים עובדים בסדר גמור אז מה לעשות? תודה
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום מה שלומכם ? אני חדש לפה לא מזמן הורדתי תוכנה BitComet_0.60_setup הכול יפה התקנה עבד .. אני אני רוצה להוריד משחקים למשל פיפא תמיד מוריד לי בסביבות 6 קיי גם אימול לחברים שלי הם מורדים בסביבות 100 קיי איך עובד להם , בקיצר תוכנה שיתוף הכול מוריד איטי אני לא מבין מה לא בסדר אולי אני חושב בעיה ראוטר לא ? יש לי מודם רשת הוא Alcatel שמחובר ל3 מחשבים .. תודה חג שמח (: אם לא הבנת אותי נכון תשאלו אותי
-
- 7 תגובות
- 773 צפיות
-
-
בשבועיים האחרונים אני לא מצליח לפתוח יותר מישום אחד בגלישה כאשר המחשב נידרש לפתוח קישור ללינק או להוריד דאר כאשר אני גולש הדפדפן ניסגר התקנתי שוב את האקס פי (עידכון) ואפילו התקנת ניטסקייפ במקום אקספלורר לא עזר מה עושים אני משתדל להימנע מפירמוט.
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-