עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by prager,

יש לי מערכת הפעלה vista 32 bit.. התקנתי אתמול Internet Explorer 9 ואני מעדיף את Internet Explorer 8.. כשאני מנסה להתקין את IE8 בחזרה זה לא נותן לי: http://img830.imageshack.us/img830/4416/53681240.jpg ניסיתי למחוק את ה-IE ב-Control Panel\Programs and Features אבל אי אפשר..

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by zoloboy,

ב sensor שבו יש את ה טמפרטורה של המעבד והלןח אם יש aux ולידו תמונה של מסך מחשב מה זה בדיוק ה aux

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  3. (אם זה תצוגה וגרפיקה אז תעבירו, למרות שנראה לי שלא ) אני מנסה ליצור תמונה עם רקע שקוף. אבל הדבר היחיד שאני מוצא זה GIF ויש לו רק 256 צבעים. מישהיו יודע איך אני עושה קובץ כזה אבל באיכות טובה יותר? ד"א אני משתמש בפוטושופ. הצלחתי, פשוט פיספסתי אפשרות אחת בפוטושופ

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  4. שלום חדש פה,ויש לי שאלה. האם אפשרי לצלם תמונות מתוך סרטון במחשב? כי בסקרינשוט זה לא עובד. תודה לעוזרים יונתן.

• 4 תגובות
    • 508 צפיות
  5. Started by pergola,

המחשב מעביר לי את כל קבצי הRAW במחשב לסיומת CR2 איך אני יכול למנוע את זה? אני מעוניין שהקבצים ישארו בסיומת RAW.. אולי זה קשור לפוטושופ?

• 0 תגובות
    • 2.8k צפיות
  6. שלום אנשים כשפותחים ICQ במסך התחברות מופיעה חלונית עם הרשימה של האנשים שהתחברו על המחשב הזה. ע"מ למחוק שם צריך לבחור אותו->ללחוץ על הX (מחיקת משתמש מהמחשב)->להזין סיסמא הבעיה היא שיש לי מעל 20 אנשים ברשימה ואני לא אתחיל להביא את הדוד של החבר כדי שיסיר את המשתמש שלו מהמחשב שלי. האם אתם יודעים איך להסיר חלק מהרשימה או את כולה אם צריך? מלבד UNINSTALL ו REINSTALL? אני מעריך שמין הסתם הרשימה הזאת נמצאת באיזה קובץ INI או קובץ מקודד כלשהו ששומר את כל השמות ואני מעריך שמחיקתו תפתור את הבעיה. בתודה מראש, אריאל

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  7. שלום לכולם, זה קצת בעיית חומרה וקצת בעיית תוכנה, במידה וההודעה לא בפורום הנכון אודה למנהל אם יעביר אותה. יש לי שני כוננים קשיחים, אחד 500GB חדש והשני כונן IDE יחסית ישן של 200GB (המפרט המלא של המחשב מימין). לכונן IDE שהבאתי מהמחשב הקודם שלי נתתי את האות D בזמן הפירמוט וההתקנה של ויסטה. יש בו רק קבצים של מוסיקה, סרטים, תמונות וכו' משום מה אחרי התקנת Daemon Tools האות של הכונן השתנתה ל-H, בלי שמשהו תפס את האות D. בגלל שראיתי שאני בכלל לא צריך את התוכנה, ושגם נוסף לי CD-ROM שאין לי ב-Device Manager, הסרתי את ההתקנה של Deamon בתקווה שהמצב יחזור לקדמותו. התוכנה הוסרה וה-CD-ROM נעלם, אבל הכונן נשאר H. זה יוצר לי בעיה בהרבה קיצורי דרך שהיו לכונן D וספריות הורדה של אימיול וכו'. א…

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  8. Started by noam_mocca,

יש לי פליסטיישן 2 עם גו'ק והורדתי midnight club 3 DUB ואני לא יודע איך לצרוב אותו עם מישהו יודע על תוכנה לצריבת משחקים לפליסטיישן בבקשה שיגיב. ויש לי צורב דיוידי תודה.

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  9. Started by Rhx,

אני צריך אנטי ווירוס טוב וחינמי שלא עושה בעיות,נפטרתי מהנורטון.

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  10. Started by pain_killer12,

חבר שלי כתב קובץ בוורד, עם תמונה ברקע והכל יפה. שלח לי כדי שאדפיס את זה, אבל הקובץ הוא XML, וכשאני מנסה לפתוח אותו עם הוורד 2003 אני לא מצליח. מה אפשר לעשות?

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  11. אז ככה, אני צריך להתקין JDK+ECLIPSE על 20 מחשבים מחוברים ברשת...יש דרך לקצר את התהליך? לא בא לי לבלות על זה יותר מדי זמן...

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  12. Started by giladbe,

האם מישהו יודע האם יש תוכנה (חופשית או בקנייה) אשר יודעת לחפש או לאתר תמונה מסויימת מתוך תמונה אחרת (למשל חיפוש של אדם מתוך תמונה של הרבה אנשים) ? כלומר תוכנה לזיהוי קלסתרון או משהו דומה לכך. תודה

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by d_v,

אני רוצה להמיר קובץ מ vob ל mpeg. קראתי שאפשר פשוט לעשות rename ואז המחשב יזהה ויראה אותו, כמו כן מה שמעניין אותי זה הוידאו בלבד, ולא הסאונד. המון תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 910 צפיות
  14. יש לי בעיה, התקנתי לאחרונה רשת מחשבים בבית ואני לא מצליח לראות את שאר החברים ברשת אלא אם אני מכבה את הFIREWALL תהיתי אם מישהו יודע כיצד אני מגדיר את הפורט של המחשבים האחרים בFIREWALL, ואם כן אם אפשר בבקשה לקבל הסבר מפורט של שלב אחר שלב כדי לחסוך לי טרחה, בתודה מראש ALDRON

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  15. שלום! הורדתי סרט מתוכנת bittorrent, וקבילתי שלושה סוגי קבצים: vob. ifo. bup. כאשר כל אחד מקבצי ה-vob שוקל כג'יגה, והשאר מאוד קטנים... למישהו יש מושג איך פותחים קבצים אלו על מנת שאפשר יהיה לראות את הסרט? אני בטוח שיש פה כמה שיודעים.... תודה בכל מקרה

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  16. Started by Shasoosh,

למי שחיפש ולמי שרצה לזרוק את המצלמה לפח.. GPT או ICam הנה הדרייברים : http://www.cameradigital.co.il/support.asp

17. Started by nissim_y,

דרך אתר macromedia זה עולה 400$ האם ניתן להשיג בעלות סבירה את התוכנה ?

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  18. שלום לכם. אני משתמש קיום בתוכנת microsoft outlook 2007 בעברית. יש לי כבר חשבון אימייל אחד שם.(ממה שקיבלתי מחברת האינטרנט שלי.) יש לי גם חשבון אימייל נוסף באתר וואלה. הייתי רוצה לדעת אם את החשבון שיש לי בוואלה אני יכול לפתוח אותו שיעבוד גם ב- outlook 2007. שיהיה לי למעשה שתי חשבונות ב- outlook אחד. האם אפשרי שהאימייל שפתחתי באינטרנט יכול לעבוד בתוכנת outlook? אם כן איך אני עושה את זה? אם יש לכם מאמר על הנושא הזה אני אשמח לקבל !!! בתודה מראש בר לוי!!!

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  19. Started by deluxe,

אני מעוניין לרכוש אופיס, בינתיים לא זקוק ליותר מ-PP, WORD ו-EXCEL. מתלבט בין 2010 ל-2013. האם 2013 מביאה שיפור משמעותי או שהיא יותר דומה להבדל בין WIN7 ו-WIN8? תודה רבה!

• 15 תגובות
    • 8k צפיות
  20. Started by amic,

אותי ל google.com איך אני משנה שיביר אותי ל google.co.il ? תודה מראש עמי

• 3 תגובות
    • 479 צפיות
  21. מה קורה? אז ככה בזמן שאני משחק כשיורד גשם במשחק או סופת חול הקול של המשחק נדפק וגם בכללי ז"א אני משתמש בתוכנה ventrilo ואני שומע את החברים שלי כאילו שהדלקתי את הטלוויזיה ויש רעש של שלג... וזה לא רק אם התוכנה גם אם שאני שומע מוזיקה בזמן שאני משחק וירד גשם זה יקרה! רעש של שלג... ממש בעיה מעצבנת.... עוד דבר אני לא רציתי לפתוח עוד נושא כי זה יהיה סתם ספאם אז משהו קרה לצבעי המסך שלי כאילו שזה ניהיה יותר כהה ניסיתי דרך המסך לסדר ולא הצלחתי ניסיתי גם להוריד דרייבר לכרטיס מסך ולא עזר... הבעיה הזאת קרתה שירד גשם במשחק ועשיתי Alt+Tab לשולחן העבודה והצבעים השתנו... תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 781 צפיות
  22. Started by x-boy_24,

עשו לי חתימה ואני לא יודע איך לשים אתה מישהו יכול להגיד לי

• 4 תגובות
    • 910 צפיות
  23. זה ממש מעצבן כל פעם אני ניכנס ואני רואה שמישהו אחר באנשי קשר שלי מסומן כחסום ואני מבטל את זה למה זה קורה??? יש לזה פיתרון? הגירסה שיש לי זה מסנג'ר לייב 2009 (V14.0.8117.416) מערכת הפעלה XP SP3 מקווה שתוכלו לעזור לי עם זה ניסיתי לחפש וירוסים בAVIRA אבל לא מצא משהו גםSPYBOT לא וגם Advanced SystemCare לא נ.ב :אני לא יודע אז זה קשור אבל גם בימים האחרונים משום מה לא עובד לי הסיוע מרחוק במסנג'ר שגם לא הצלחתי להבין למה וגם התחילה בעיה שהעכבר של המייקרוסופט מחליט שאני נותן לחיצה אחת על הכפתור השמאלי אז זה נותן לי 2 וזה משגע אותי....(במיוחד שאתה פותח 2 חלונות ו2 על מסך מלא וסוגר אחד על הX וזה מהלחיצה הזאת סוגר את שניהם... מקווה שתוכלו לעזור לי בתודה אלי.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. Started by ETB,

אני לא מצליח להתחבר לסרבר על מנת שהתוכנה תתחיל לפעול. מופיעה לי הודעה: Error2250: server unavailable will try contacting server again in 60 minutes.

25. Started by oOo0oOo,

סרטון של דקה אחת בלבד, קובץ בנפח 200 מגה, שצולם במצלמה דיגיטלית FHD בעלת דיסק קשיח, הקובץ הוא M2TS AVCHD אני מנסה להציג אותו ב VLC וב Media Player על גירסאותיהן האחרונות, אך הנגנים לא מצליחים להציג (קפיצות ותקיעות רבות). אני יודע בוודאות שהקובץ תקין (ראיתי אותו מוצג באופן תקין לחלוטין במחשב אחר), אני יודע בוודאות שהסיבה היא לא מחשב חלש, המחשב שלי הוא Intel Core 2 Quad 64bit Q6600 2.4GHhz עם 4 ג'יגה זכרון, כרטיס מסך GeForce 8800 GT, Windows Vists Ultimate Service Pack 2 אגב, המחשב מנגן ללא כל בעיה קבצי MKV בגודל 10 ג'יגה. אשמח לדעת מה ניתן לעשות ולבדוק, אני מניח שהכיוון הוא Codec/חבילת קודקים שמתאים לפורמט הסרט הזה ? תודה.

• 9 תגובות
    • 833 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.