עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by DF30,

אני משתמש, (ומרוצה מאד) ב Music Match גירסה 7.0 הכל עבד מצויין עד שבוקר אחד בהיר התחילה בעייה מוזרה...(שאגב, לא נפתרה ע"י התקנה חדשה). מי שמכיר את התוכנה יודע שהיא מורכבת מכמה חלונות שונים ש"מחוברים" בד"כ ביניהם (חלון מוסיקה שמתנגנת, חלון הפעלה וכו'). בכל מקרה, בהפעלה של התוכנה הם היו תמיד נמצאים במצב האחרון בו סגרת אותה, או מחוברים יחדיו. מאותו בוקר בהיר, כאשר אני מפעיל את התוכנה, כל חלון נפתח במיקום שונה על המסך...(ניתן עדיין לחבר אותם ע"י הזזה שלהם). בקיצור, זו לא בעייה קריטית, או בעייה שמונעת עבודה עם התוכנה, אבל היא מרגיזה... (ניסיתי שדרוג לגירסאות מתקדמות יותר וזה לא עזר.) איך מגדירים את זה? איפה הקובץ הדפוק??? מה לעשות?? ??? ??? ??? דרור

• 4 תגובות
    • 873 צפיות
  2. האם יש דיסק כזה שמעדכן את הגוק ? תיאור הבעיה יש לדוד שלי פליסטיישן 2 הוא נפל לו מגובה של 40 סמ' בערך והוא לא קרוא חלק מהדיסקים מה הבעיה ?? גם צרובים וגם מקוריים. ועוד שאלה קטנה איפה מורכב הג'וק שנותן אפשרות לקרוא דיסקים צרובים??? :s05:

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  3. Started by kinggil,

תודה

• 5 תגובות
    • 731 צפיות
  4. הורדתי אתמול את התוכנה הזאת HijackThis . עשיתי סריקה בסדר מצא הרבה . עשיתי וי על הכל עשיתי FIX תיקון . הוא אמר לי להפעיל מחדש את המחשב . ופיתאום האנטי וירוס לא עובד לי עכשיו. סרגלי כלים של הדפדפן לא נמצאים מלא דברים חסרים לי פתאום מה קרה איך מחזירים אחורה. אזה בלאגן עם התוכנה הזאת. תעזרוו לי ?

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  5. יש לי אחת כזאת אבל הבעיה היא שאחרי שהיא מדביקה אין סאונד!!!

• 3 תגובות
    • 900 צפיות
  6. יש לי מלא שירים על המחשב, ואני מתכוון מלא (לפחות איזה 10 GB) ואני בטוח ב-100% שכל שיר חוזר על עצמו לפחות פעמיים שלוש. אם אני יעשה חיפוש של כל קבצי המוזיקה שיש לי במחשב, יש תוכנה שתידע לזהות שירים כפולים למרות שהשמות אולי שונים <? ככה גם יהיה לי יותר נוח (כי כל השירים יהיו בתיקייה אחת) וגם יתפוס לי פחות נפח (משהו שקצת חסר לי עכשיו). יש דבר כזה ?

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  7. Started by ran.inc,

היי, עד היום היה לי כרטיס של ATI, ובדרייברים שלהם היה ממש קל לחבר את הטלויזיה שלי ולהעביר אליה תמונה ברזולוציה של 1280X720, עכשיו יש לי NVIDIA 8800GT ובNVIDIA CONTROL PANEL אני לא מצליח לשלוח לטלוויזיה תמונה ברזולוציה מעבר ל1024X768. פשוט בCHANGE RESOLUTION אין לטלויזיה אפשרות לרזולוציה מעבר ל1024X768. הטלויזיה שלי מחוברת עם RGB שמחובר עם מתאם DVI(בטלויזיה יש חיבור RGB), זה אותו חיבור בו השתמשתי בכרטיס הקודם של ATI... אשמח לעזרה..

• 1 תגובה
    • 481 צפיות
  8. Started by Bose,

יש לי בעיה עם הווינאמפ, אני מנסה לפתוח אותו ואת התוצאה אתם יכולים לראות בפרינטסקרין. שלחתי דו"ח שגיאות כמה פעמים ולא עזר בינתיים, סגרתי תוכנות, הורדתי את הגרסה האחרונה ועדיין הווינאמפ מסרב להפתח. למישהו יש פיתרון? בבקשה, אני נואש, אני נאלץ להשתמש במדיה פלייר :-[ [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  9. Started by hugo_hand,

הי, אני עובד עם רפידשייר ו-jdownloader כבר תקופה ארוכה מאוד, אבל מאתמול חשבון הפרמיום שלי לא מוכר בתוכנה יותר. ניסיתי לשנות שם משתמש וססמא ולהוסיף את החשבון ל-jdownloader מחדש אבל זה עדיין לא עובד. מה שמוזר זה שאם אני טועה בססמא jdownloder יודע לדדוח על זה אבל כרגע כל מה שהוא רושם זה:No PremiumAccount אגב אין שום בעיה עם החשבון ואני עדיין יכול להוריד ישירות מהדפדפן... יכול להיות שרפידשייר חוסמים את השימוש במנהל ההורדות הזה (לא ניסיתי אחר)? יש לכם הצעות לפיתרון? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  10. Started by gargoil,

שלום לכולם נתקלתי בבעיה מוזרה באקסל גרסה 2002 ו 2003 מערכת הפעלה xp sp2 שינוי צבע גופן או הפיכתו למודגש גרם לקריסת התוכנה עד עתה לא מצתי פתרון לבעייה המוזרה הזו. זה קורה רק בקבצים קיימים ולא בקבצים חדשים. כלומר יצירת קובץ חדש מאפשרת לי לערוך אותו ככל שאני רוצה אבל ברגע ששמרתי אותו אין לי אפשרות לשחק עם הגדרות הגופנים שלו כל השאר עובד אבל שינוי גופן או הדגשה שלו שינוי צבע גופן גורם לקריסת התוכנה מחפש כיוון לפתרון

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  11. Started by amirn,

היי אני מחפש SERVER חופשי (חינם) של קבוצות דיון הסרבר שיש ל ISP שלי (בזק בינל) לא מכיל את הקבוצות שאני מחפש תודה

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  12. Started by mastermomo,

לאחר שהתקנתי ויסטה ואת ה3DMAX משום מה אני לא יכול לראות יותר את קבצי המקס כאיקונים כמו שרואים תמונה מקדימה של קובץ תמונה רגיל היתי רואה איקונים של קובץ התלת מימד חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי כיצד לשחזר זאת אם למישהו יש מושג כיצד לשייך קובץ לתוכנה מסוימת או כול פתרון אחר אני אשמח לשמוע אני מזכיר אני תקוע עם ויסטה תודה

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  13. תודה מראש לכל העוזרים לא לצרכים פיראטיים

14. Started by דודי הסטלן,

מי יכול לעזור לי בבקשה ולהגיד לי איך אני מזמין משתמש אחר למשחק שש-בש משובח במסנג'ר? נ.ב - המשחק לא מופיע לי תחת אפשרות "משחקים" בחלון השיחה...

15. יש אפשרות כשאני מפעיל תוכנה הווינדוס יחשוב שהרזולציה גבוה יותר או הDPI גבוהה יותר והכל יראה כאילו קטן יותר ויהיה לי יותר מקום לעבוד במסך? שהכל יראה קטן יותר כאילו הרזולציה ממש גבוהה מעלה למפרט של המסך עצמו <?

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  16. Started by ehud101,

שלום, לאחרונה ניסיתי להכנס לצ'אט של תפוז אך הבעיה חוזרת בעוד צ'אטים אני מקבל את ההודעות הבאות: exception ocuured! couldnt create directory "c:\program files\i2i internet solutions\i2i chat- platinum edition'tapuz" even though it does not exist (error 5) לוחץ אישור ומקבל את ההודעה הבאה: couldnt copy "c:\users\admin\appdata\local\temp\low\chat.dll to (הספריה שרשומה מעלה) from the following reason: 3 לוחץ אישור ומקבל את ההודעה הבאה: gettempfilename failed with error 267 parameters (מה שרשום בהודעה הראשונה) אשמח מאד לעזרה. תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. האם יש תוכנה כזו ?

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  18. Started by nissim_y,

איך ניתן למצוא בתיקיה של קבצי word, קובץ או קבצים המכילים מחרוזת מסוימת?

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  19. הייתי רוצה לשים גאדג'ט של RSS בסיידבאר .. לראות עדכונים של כמה אתרים ניסיתי להוריד כל מיני דברים לא ממש הלך לי .. אם מישהו יכול להסביר קצת מה להוריד ואיך עושים את זה?

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  20. Started by elad-k1,

שלום לכולם אני הורדתי נורטון אנטי יורוס 2004 ויש לי הגבלה איך אני מבטל את ההגבלה בבקשה

• 8 תגובות
    • 845 צפיות
  21. Started by avidash,

שלום לכולם, נתקלתי לאחרונה בבעייה חדשה ומעיקה: בזמן שיטוט באנטרנט, קופצים לי חלונות עם פרסומות וחומר אחר, אף תוכנה לא הצליחה לזהות ולהסיר את הגורם לבעייה. חלק ניכר מן הפעמים אני מגיע לאתר www.oldgames.se. נאמר לי כי הפתרון יותר מורכב משימוש בתוכנת anti-spyware רגילה, ועל כן אני זקוק לעזרתכם. בתודה מראש, אבידע

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. סוף סוף נראה שהפיתוח הרשמי של ה BITTORRENT מתחיל להראות יותר כמו תוכנות P2P מלאה, ולא רק תוכנה להורדת תכנים ספציפיים... בגרסא האחרונה של AZAREUS כבר היה לנו DECENTRALIZED P2P, ככה שאם יש TORRENT וה TRACKER שלו לא עובד, עדיין יהיה אפשר להוריד אותו מאנשים אחרים. http://azureus.sourceforge.net/whatsnew2300.php עכשיו הפיתוח הרשמי (דבר שיגרור בעתיד כנראה את כל ה CLIENTS), מוסיף ב BETA החדש אפשרות דומה ל AZAREUS של שיתוף קבצים בלי TRACKER, בדומה לפרוקוטול של KADEMILA (שה EMULE תומך בו), http://www.bittorrent.com/trackerless.html כמו כן, המפתח הולך להוסיף אופציה של חיפוש בכל הרשת השיתופית החדשה לתכנים מכל הסוגים.. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3089373,00.html משמע, כל …

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by yakir8,

שלום אני מחפש תוכנת שיחזור(אני חושב ששמעתי פעם עלה) שאתה מגבה את המחשב ישר אחרי הפירמוט ואז כשאתה רוצה לפרמט במקום להתקין הכול מהתחלה אתה מכניס את הדיסק שצרבת עליו את הגיבוי ואז מחזיר את המחשב ישר לזמן אחרי הפירמוט(הכול נימחק) ויש לך מחשב חדש אחרי פירמוט בלי לפרמט. יש תוכנה כזאת? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 520 צפיות
  24. Started by אבי11,

שלום אני צריך את עזרתכם הדחופה. שלחו לי (מחברת ביטוח) טופס למייל שלי. אני משתמש באופיס אאוטלוק 2003. המייל הגיע אבל התוכנה לא מאפשרת לי לפתוח את הקובץ המצורף. מופיע כיתוב ש"אאוטלוק חסם את הגישה לקבצים המצורפים הבאים העשויים להיות לא בטוחים". להקליק על הפס הזה בכותרת לא מניב כל תוצאה. האם ואיך ישנה דרך לפתוח את הקובץ? זה מאד חשוב ומאד דחוף לי! תודה.

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  25. יש סרטים בפורמט MKV שמוצמד אליהם כמה כתוביות בכמה שפות על קובץ הסרט עצמו. אז בתוכנת הניגון ניתן לברור איזה תרגום רוצים אם בכלל (כמו שמשניפ פסי קול למשל). אני לא מדבר על הדבקת כתובית לסרט ככה שאי אפשר להעלים אותה או לשנות פונטים וכ"ו וזה לוקח ים זמן. השאלה שלי היא איזו תוכנה עושה את זה..ועל הדרך שגם יהיה אפשר למחוק את שלל הכתוביות המיותרות שכבר מודבקות על הסרט. פשוט יש לי אוסף של חצי טרה סרטים עם ים קבצי SRT שהייתי רוצה להצמיד לסרטים עצמם.

• 2 תגובות
    • 969 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.