עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by zvkel,

קיבלתי מחול מצגת power point ואני צריך לתרגם אותה לעברית לצרכי עבודה כשאני רואה את הקובץ בעזרת power point viewer הכל הולך חלק כשאני מנסה לפתוח את הקובץ בעזרת power point 2003 (חוקי כמובן) אני מקבל הודעת שגיאה שאומרת pwoer point cant read c:\blabla\bla.pps הבנתי שהקובץ נעול על מנת שלא יוכלו לערוך אותו אין לי כוח לעשות את כל המצגת מחדש ואני בסך הכל צריך לתרגם אותה לעברית בלי לשנוות בה כלום אין דרך לערוך את הקובץ? אני אאלץ לעשות הכל מהתחלה??

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  2. Started by ניר.,

שלום רב, אני לא מצליח להתחבר לרשת קדמליה באימיול (0.50C) וכן לא מציג את רשימת אנשי הקשר .. מישהו יודע מה הבעיה וכיצד אני פותר אותה ? דחוףף .. תודה על העזרה לעונים ..

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  3. בגוגל לא מצאתי הרבה חוץ מהפניות לאתרים בתשלום, או בכלל חרטא! תודה רבה לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  4. Started by avigdo,

האם קיימת תוכנה כזאת? או שחייבים חומרה?

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. Started by elad2k,

שלום חברים. צצה לי בעיה בזיהוי ה HUB USB של המסך שלי - iiyama 454pro החומרה מופיעה כ unknown device ואני לא מצליח למצוא דרייבר מתאים. הבעיה בערך חודש אך רק היום שמתי לב אליה (מצלמה שמחוברת למסך לא מזוהה בווינדוס) יש למישהו מושג איך אני פותר את הבעיה? הכבל שבין ה HUB למחשב תקין אגב. תודה אלעד.

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  6. Started by avi2014,

עכשיו יש לי עבודה לעשות לבגרות במחשבים באקסס, יש לי בבית אופיס 07 ובבית ספר 03...עכשיו יש מספר שינויים שאני רוצה לעשות בבית...האם דברים שאני יבצע ב07 יעבדו על 03?

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  7. Started by IlanF,

ניסיתי דרך TASK MANAGER (תהליכים וגם רגיל), ניסיתי דרך הX של התוכנה, ניסיתי עם קליק ימיני בטסק-באר -> סגור, אבל שום דבר לא עובד... התוכנה עדיין דלוקה (ותקועה כדאי גם לציין ) מה עושים עם תוכנות עקשניות כאלה?

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  8. אהלן , לאחרונה אני פותח סרטונים בYouTube , יש וידאו אבל אין אודיו. חשבתי שזה בגלל הפיירפוקס , פתחתי את אותו דף בYouTube באינטרנט אקספלורר , וגם , אין אודיו. יש לציין שלפני תקופת הYouTube שלי , זה לא קרה. יש אולי איזה Addon שפותר בעיה זאת? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by juve12,

יש לי תוכנית DOS שרצה תחת WINDOWS אבל עושה בעיות כול הזמן לפי דעתי יש בעיה של חוסר זיכרון בזיכרון הבסיסי מה שרואים זה Largest Executable program size 541kb אבל שמעלים את המחשב ב command prompt אז הוא מראה 558kb ואז לתוכנית אין שום בעיה. לפי מה שאמרו לי אני צריך לשנות משהו ב config.sys אבל לא מצאתי מה אני יכול לשנות אולי אתם תעזרו לי הנה מ שמןפיע שם: device=c:\windows\himem.sys device=c:\windows\emm386.exe ram ניסיתי לכתוב במקום RAM את NOEMS אבל זה לא עזר dos=high,umb fileshigh=200 buffers=35 devicehigh=c:\windows\setver.exe devicehigh=c:\windows ommand\display.sys con=(ega,1 country=972,886,c:\windows ommand ountry.sys shell=c:\windows ommand.co…

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  10. Started by Cupid Me,

^ תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by ashkenazone,

מחפש ריפר/קונברטור חינמי לMP3, רצוי מכל שאר הפורמטים אבל הכי חשוב מWMA.

12. Started by ZorD,

שלום. לפני זמן מה הורדתי את תוכנת ה-Bittorrent של ABC מפני שראיתי הרבה תגובות חיוביות על מהירויות התוכנה ועל התוכנה ביכלל, אך משום מה אני לא עובר את ה-12\15 KB/s ואני רוצה יותר :-\ אולי לא הגדרתי אותו כמו שצריך? אשמח לכל פיסת מידע בנושא, ואם אנחנו כבר כאן בבקשה אימרו לי מה היא הגירסה המועדפת (ובזאת גם המהירה ביותר) שלכם. (לינק לקובץ יתקבל בשימחה) ובקשר ל-eMule אני מישתמש במוד של WFAW ואני כבר מישתמש בה כ-4 חודשים ואין שיפור משמעוטי במהירות ההורדה (הכוונה היא שיש לי מספיק קרטית בשל ההישתמשות הרבה שלי עם התוכנה אך המהירות עדיין לא גבוהה במיוחד) אולי המוד שבו אני מישתמש אינו מומלץ? אולי לא הגדרתי את האימיול כמו שצריך? אשמח לכל פיסת מידע גם בנושא זה, ושוב אם אנחנו כ…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. אז ככה, הייתה לי תוכנה על המחשב... (לא תוכנה מוכרת - משהו של הלימודים - ומאוד חשוב...) מסיבה זו או אחרת הייתי צריך להתקין מחדש את מערכת ההפעלה שלי (XP PRO), מבלי לפרמט - על הישנה. מאותו הרגע אותה תוכנה לא עבדה. ניסיתי להתקין אותה מחדש, אך ברגע שהתחלתי להתקין אותה נאמר לי שיש לי גרסה אחרת של התוכנה ואני צריך להסיר את הישנה לפני ההתקנה. ברגע שניסיתי לעשות uninstall קפצה לי הודעה של uninstallshield שאמרה לי שלא ניתן להסיר את התוכנה כי לא נמצא קובץ ה - uninstall. בקיצור אחרי שבהרבה נסיונות לא הצלחתי להסיר את התוכנה, מחקתי את הספריה שלה ובדקתי (ע"י חיפוש) שאין שום אזכור לתוכנה ב - regedit. גם אחרי זה אני לא מצליח להתקין את התוכנה מחדש. מה לעשות - בבקשה עזרו, אני נואש....

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by i.k,

התחילו אצלי לא מזמן בעיות אם התוכנה הזאת ,אני ממיר סרטים באופן קבוע מי avi לdvd או svcd . ובסרטים האחרונים שהמרתי גיליתי שחסרים לי חלקים בתרגום אחרי ההמרה של הסרט. בדקתי את הavi של הסרט ושם הכול בסדר,הבעיה הזאת חוזרת על עצמה עכשיו כמעט בכול סרט שאני ממיר,ואני משתמש בvobsub 2.23 להדבקת התרגום לסרט וכבר מזמן ממיר אם שתי התוכנות האלה vobsub וwinavi ומעולם לא היו בעיות . אשמח אם תעזרו לי למצוא פתרון לזה.

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  15. שלום! היום קיבלתי את המחשב החדש, שאמור להיות מאוד חזק!: מעבד quad 9550 לוח אם ep43 ds3l כרטיס מסך ati hd4850 4 ג'יגה זיכרון 800. התקנתי ויסטה 64, ומשום מה, המחשב עובד דיי לאט, לוקח לו יחסית הרבה זמן לגשת למקומות, הוא לפעמים תקוע מאוד כשאני משתמש בwinrar למשל, או כשאני מתקין תוכנה מסויימת... אני משער שלפחות אחת משתי הסיבות האלה הן הגורמים: 1. ההארד דיסק איטי מדיי ומונע מהמחשב לרוץ 2. הויסטה מקרטע כי הוא לא יציב אני לא מבין, המחשב אמור לטוס!... למה זה קורה??? תודה רבה אשמח לקבל עזרה!

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  16. Started by Frozen-Ice,

שלום קניתי מחשב חדש (עדיין לא הגיע) ואני צריך המלצה לתוכנות חיוניות למחשב וגם בכלל תמליצו על כל תוכנה שעוזרת לכם: אנטיוירוס.פיירוול.אנטיספייוור.עריכת וידאו/תמונות.תחזוקה.דפדפן.נגנים ובכלל כל תוכנה רק בבקשה לכתוב את הגירסה המלאה של התוכנה תודה נ.ב מפרט המחשב : Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box Abit AB9 PRO G.Skill DDR2 667MHZ DUAL CHANNEL 2048MB 5-5-5-15 WD 320GB 7200RPM 16MB SATAII BFG GeForce 8800 GTS 640MB PCI-E OC VERSION CREATIVE X-Fi Platinum ASUS DRW-1814BLT DVD-RW X18 LIGHTSCRIBE SATA GIGABYTE 3D Aurora 570 BLACK/SILVER ENERMAX LIBERTY 400W Dell 20'' LCD Dell 2007WFP 16MS Logitech Z-5500 Digital 5.1 Speaker System ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro PWN

• 18 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. Started by overload,

אני רוצה להקליט שיר מהרדיו של המדייה פלייר. איך אני עושה את זה? תודה.

• 0 תגובות
    • 891 צפיות
  18. Started by ozeini,

הי, יש לי הרדיסק חדש, שמתי עליו WINDOWS עם SP2 ומשום מה הוא לא נותן לי להתקין את הדרייבר של הכרטיס מסך, לא של הלוח-אם ולא שלי. אני מוריד את הדרייברים מהאתר של החברה (GIGABYTE) אבל משום מה הוא לא מקבל את זה. ובהרדיסק הקודם לא הייתה לי שום בעיה. יש לכם מושג מה יכולה להיות הבעיה? אגב הלוח אם זה GIGABYTE 8I945GZ-ME, והכרטיס מסך זה GIGABYTE 800XL. שאני מנסה להתקין אז הוא אומר לי "INF error. Video driver not found" ואז: "setup was unable to complete the instalation. Try to setup your display adapter with a standard VGA driver before the setup" אם יש לכם מושג מה עושים אז אני מחכה לכם... תודה!!!

• 5 תגובות
    • 721 צפיות
  19. יש לי מצלמה שהביא לי חבר ואין לי את התקליטור של הדרייברים ושאר התוכנות. אז איך אני בדיוק מתקין את המצלמה? זוהי מעין מצלמת WebCam מהסגנון של ההן היושבות על המסך. איזור העינית שלה כחול והשאר לבן, כתוב Quantum על המעמד ו.. זהו. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 4.4k צפיות
  20. Started by yaron266,

יש לי מחשב חדש ומהיר מאוד ואני מפעיל בו כרגע שני אנטי וירוסים-AVG ו-ANTIVIR ורציתי לשאול אם זה לא יעשה לי בלגן ולא יאט לי תמחשב

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  21. Started by coorva,

יש לי XP PRO באנגלית. ה- firewall והאנטי וירוס סגורים ובכל זאת ה- eMule אומר לי שה-ports שלי סגורים. איך ניתן לפתור את זה? תודה

• 5 תגובות
    • 977 צפיות
  22. Started by rafip77,

שלום, מהי הגרסה של GHOST שהגיעה אחרי גרסת 2003 ? והאם ניתן להשתמש בה בדיסקט ? כמו 2003 ? תומכת SATA2 ? והאם היא חופשייה להורדה ? תודה !

• 8 תגובות
    • 663 צפיות
  23. Started by 1,

אני מעוניין לעבור לICQ 5 אך לפני כן לעשות הסרת התקנה לICQ הנוכחי, כמובן שיש לי חשש לאיבוד ההיסטוריה ורציתי לדעת איך ניתן למחוק את הICQ הנוכחי ולגבות את ההיסטוריה ואח"כ לשחזרה להתקנה החדשה.

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  24. המחשב שלי לאחר פירמוט והתקנה כוללת של XP SP2 עם כל העידכונים של כ.מסך וכל החומרה מסביב 100% מעודכן. כמו כן גם יישמתי את המדריך להמהרת המאיול שמופיע בסטיקי.. לאחר מס' שעות האמיול פשוט קורס לי (וכן שיניתי את הלימיט ל50) מה שלא היה קורה לפני הפירמוט..אני כבר אובד עצות ולא יודע מה לעשות..פשוט כל שעתיים או פחות נגיד האמיול קורס והמערכת "משחזרת את עצמה לאחר שגיאה חמורה" (אולי הוא מנסה לכתוב לזכרון או משהו כזה ומשום מה לא מצליח)..הגרסא היא 6 עם מדריך הכי מעודכן.גרסא מאוד יציבה שלא אמורה לעשות בעיות מהסוג הנ"ל..אני משתמש בנוד 32 וADWARE הכול סרוק והמחשב פשוט חדש חדש ...רק באמיול זה קורה במשחקים לא שומע אפילו על כיוון של הבעיה הזו. והכול מעודכן לטוב ביותר...לא יודע מה לנסות ולעשות…

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  25. שלום, ה-IE עושה לי בעיות ולא מעלה אתרים כמו שצריך, החזרתי הכל לברירת מחדל וניסיתי הרבה דברים ללא הועיל. רציתי לדעת איך אני יכול להסיר את IE לחלוטין ולאחר מכן להתקין אותו מחדש. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 484 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.