תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
הורדתי כתוביות בעברית לסרט שהורדתי. אני מנגן את הסרט ואת הכתוביות ב-BS PLAYER, אבל משום מה הכתוביות נראות בג'יבריש ולא בעברית. יש פתרון למישהו?
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה יש לי דוד של Philips (משהו דק - לא יודע ממש את הדגם), צרבתי סרט DIVX עם קובץ נפרד של כתוביות בפורמט str והוא מציג את הכתוביות בג'יבריש. בדקתי בשפות ויש אפשרות לשנות לפונט רוסית אבל אין עברית יש איזו דרך להוסיף עברית או יש איזו דרך בכלל להציג את הכתוביות בעברית? מקווה שזה הפורום המתאים
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אני רואה סרט עם כתוביות בעברית והכתוביות מופיעות לי הפוך , מה הפתרון?
-
- 3 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, הרבה זמן זמן לא ביקרתי פה.. פעם ידעתי איך פותרים את הבעיה,אבל שכחתי.. נדמה לי, זה היה כשהיה לי WIN 98.. ובכן, אחרי התקנת WIN 7 הופיעו בעיות עם תוכנות שאינם באנגלית. הבעיות הם באותיות שאם זה לא אנגלית (עברית ורוסית,לצורך העניין)- לא רואים אותיות אלא תוים חסרי כל משמעות. הנקודה היא שאני צריך לעבוד עם תוכנות גם בעברית וגם ברוסית. נ.ב. משהו עם MUI או שאני טועה? אם כן מאיפה כדאי להוריד? ומה בדיוק? נ.נ.ב. אה, עוד משהו. משום מה הפסיק לעבוד משחק "Around The World In 80 Days", אם מישהו מכיר.. אז אשמח אם תעזרו לי עם זה.. תודה
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שיניתי בהגדרות לפונט עברי וגם שיניתי את ה- Charset ל-Hebrew יש עוד רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי סרט ותרגום אשר אני מנסה לצרוב ל- DVD באמצעות התוכנה AVI2DVD. הכל עובד מצוין, אלא שהכתוביות יוצאות לי הפוך. ניסיתי לשחק עם הגדרות התוכנה ללא הצלחה וחשבתי שאולי קובץ הכתוביות פגום. האם מישהו נתקל בתופעה כזו? האם יש למישהו פתרון עבורי? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חבר שלי קנה נגן DIVX של AIWA והכתוביות שם הפוכות בעברית. אני די בטוח שאין שם אופציה להפוך אותן חזרה כי חרשנו ביחד את כל האופציות הקיימות שם. בכל מקרה תהיתי אם יש איזה דרך להפוך את הכתוביות מראש? יענו תוכנה מסוימת? או אם מישהו נתקל בבעיה הזאת כיצד ניתן לפתור אותה בדרך אחרת?
-
- 1 תגובה
- 2.8k צפיות
-
-
היי, קניתי בארה"ב סרט DVD ללא כתוביות בעברית ואני מעונין להוסיף לו כתוביות בעברית אבל לא להטמיע אותן. פשוט לראות את הסרט במחשב עם כתוביות בעברית אבל ללא צורך להעתיק את הסרט למחשב אלה פשוט להוסיף לו תרגום כמו שמוסיפים תרגום לסרט XVID דרך תוכנה כמו BSPLAYER. מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה שמאפשרת זאת?
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
-
התקנתי את הקודק FFDSHOW שמומלץ בכל מקום. כשאני מריץ קובץ AVI\MPEG\MP4 עם כתוביות לידו, הכתוביות לא עובדות, גם לא נפתח האייקון הכחול והאדום למטה בבר. מישהו נתקל ויכול לסייע????
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
האם קיימים כתוביות לגרסת 2 הדיסקים של הסרט,מה שמצאתי לא מתאים בכלל ועם delay מרגיז Silent.Hill.2006.DVDRip.XviD.AC3.CD1-JUPiT Silent.Hill.2006.DVDRip.XviD.AC3.CD2-JUPiT
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש למישהו אולי מושג איך אני מגדיל את התרגום לפני ההפיכה והצריבה של הסרט ככה שאני לא יצטרך להתאמץ לקרוא את הכתוביות הקטנות זה פשוט מוציא את העיניים :silly:
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
יצרתי קובץ כתוביות, יצקתי אותו לתוך הסרט והמרתי אותו לNTSC 19:9 WIDE SCREEN . יש לי כמה בעיות ושאלות.. 1. איך אני עושה שהכתוביות יהיו על הקטע השחור למטה בסרט ולא על הסרט עצמו? 2. האם NTSC זה טוב או שצריך PAL ? הסרט הוא 23.9 פריים. 3. בקטע של הסוג תצוגה.. יש 16:9 דיספליי רגיל ויש 16:9 525 ntsc line אני עובד עם התוכנות הבאות: Sub2SSA ליצירת הכתובית Virual dub ליצירת הסאונד, הכנסת הכתובית לצמיתות, והתחלת הFRAME SERVER . TMPGENC לבחירת סוג התצוגה, פורמט הסרט, והמרתו.
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
הורדתי איזה סרט וכתוביות בעברית . כשאני שם את הכתוביות בנגן(VLC) זה מראה לי את זה בשפה משונה. איך אפשר לסדר את זה??
-
- 6 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני רואה סרט ופתאום התרגום נעלם לטעון את התרגום מחדש לא עוזר..אני צריך לצאת מהתוכנה ולחזור לאותה נקודה שבה התרגום נעלם כדי להמשיך לראות את הסרט וזה קורה די הרבה פעמים בהרבה סרטים
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רואה סרטים במדיה פלייר 11 כשהסרט והקובץ כתוביות נמצאים באותה תיקיה ובעלי אותו שם. הכתוביות תמיד מופיעות על הסרט עצמו ולא על השוליים השחורים, איך אני עושה שהכתוביות יופיעו על השוליים השחורים? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
הורדתי סרט בפורמט mp4 והכתוביות לא מופיעות ניסיתי במדיה פלייר - לא עובד (שמות הקבצים זהים) ב-vlc הכתוביות ג'יבריש אפשר בכלל ראות סרט בפורמט mp4 עם כתוביות?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחפש תוכנה פשוטה להתמעת כתוביות קבוע עם סיומת SRV לסרטים תודה.
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הנגןVLC הבעיה שלי היא שהכתוביות בו הפוכות מבחינת שורות,עליונה מופיעה למטה ותחתונה למעלה,מה ניתן לעשות? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום רב, אני מנסה להצמיד כתובית בשפה רוסית לסרט באמצעות התוכנה AVI-RECOMP כשאני צופה בסרט בעזרת subtitle workshop או באמצעות נגן VLC (לפני פעולת ההצמדה כמובן), הרי שהכול מופיע בסדר גמור. אבל אחרי סיום הפעולה של AVI-RECOMP הכתובית מופיעה בג'יבריש. מה ניתן לעשות כדי לתקן את הבעיה? תודה וגמר חתימה טובה!
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
-
שלום, אני רוצה לייצר מסמר PDF ואין שום מושג איך. האם יש תוכנה/תוכנות בשביל זה (אם יש, אז אחת שיהיה קל לעבוד איתה לפחות) המסמך שאני רוצה לייצר זה נוסחאון לפיסיקה, אז יהיו בה הרבה נוסחות מתמטיות (יש לי את MATHTYPE) תודה
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
שלום. כיצד ניתן לכתוב נוסחאות מתמטיות בוורד 2007? האם יש תוסף חינמי לעניין או איזשהו רכיב שאני צריך להתקין? אם כן כיצד? תודה.
-
- 4 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש דרך לכתוב שברים ב-Word הכוונה ממש לקו שבר אופקי שניתן לרשום מעליו ומתחתיו, ולא לשימוש בתווים "\" או "/"
-
- 5 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
יש לי לפטופ של lenove וכשאני מנסה לראות קבצים מסויימים של וידאו שצרבתי על dvd אני רואה כתמים ירוקים ממש על כל המסך. העתקתי את הקבצים להארד-דיסק ועדיין אותה בעיה! אבל כשניסיתי לצפות ב dvd על מחשב אחר הכל היה תקין. עידכנתי את ה media player ל-11 ועדיין אני רואה כתמים ירוקים... אודה לכם מאד אם תוכלו לעזור לי תודה!
-
- 5 תגובות
- 618 צפיות
-