תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
איך אפשר לסדר זאת? בטאב מיקס יש את הפונקציה מתי להסתיר את סרגל הכלים טאבים זה לא עוזר.
-
- 3 תגובות
- 507 צפיות
-
-
היי מקווה כי הגעתי לפורום הנכון כשאני פותח דף אינטרנט ומנסה לראות מפה מאתר אני רואה איקסים במקום את התמונה איך פותרים את הבעיה תודה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כשאני צורב דיוידי data בנרו כמה סרטיםבאותו סדר שאני רוצה לאחר הצריבה אני לא רואה את הסרטים באותו סדר שרציתי ( בנגן הדיוידי) איך ניתן לתקן זאת כך שסדר הופעת הסרטים או הרצועות מתוך אותו סרט ינוגנו בסדר שאני קובע??
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
כשאני צורב VCD בNERO אני לא מצליח לעשות שהמסך ישמר בגודל המקורי או לפחות שאני אראה אותו ב-16:9 איך אני עושה את זה ?
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
זה מופיע מידי פעם.
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
------------
-
- 5 תגובות
- 763 צפיות
-
-
כשה EMULE שלי עובד, כשרק מפעילים אותו עוד לפני שהוא מתחבר לסרבר, הגלישה באקספלורר נעשית איטית כמו מודם 14.400 ניסיתי להתקין תוכנה אחרת, שידרגתי ירדתי בדרגה כלום!!! מה עושים?
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אחרי שאני מדליק את המחשב יש לי שגיאה(תמונה) מה זה השגיאה הזאת? איך אני מעיף אותה? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אני מחובר ופתאום הוא מתנתק ואומר את הדבר הבא: [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אם יש לכם פיתרון יותר טוב מלהשתמש בתוכנות למיניהן כי הן בד"כ שוקלות הרבה וזה יכול להיות מסובך. אז אם למישהו יש פיתרון אני אודה לו. תודה מראש.
-
שהמחשב עולה והוינדאוס צריך לעלות הוא מופיעה מסך כמו שמותנים 2 וינדאוסים במחשב רק האופציה השנייה היא תוכנית ההתקנה של הוינדאוס Windows XP Pro Setup ויש לי רק כמה שניות ללחוץ על הכפתור כי אחרת הוא יעלה את תוכנית ההתקנה ואז צריך להפעיל מחשב ולהספיק ללחוץ על כפתור אז השאלה שלי היא איך לעשות שישר יעלה הוינדאוס מבלי שיופיע המסך של הבחירה כאילו יש 2 וינדאוסים?
-
- 1 תגובה
- 481 צפיות
-
-
אנשים הורדתי את הגירסה החדשה ביותר ועדיין יש לי בחלק מהמשתמשים את הבעיה הזו שפתאום שולחים לי הודעה ואני רואה במקום עברית גיבריש ?? יש לכם רעיון מה הבעיה !?
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
לא עברה יממה מאז השקת הדפדפן IE7 וכבר אנו מתבשרים על כשל אבטחה ראשון שנתגלה בו.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם מחשבי אינו מצליח לבצע התקנה של קבצי Windows לאחר שהוא מוריד אותם, כמו כן כאשר אני מנסה להוריד קבצים מאוד פופולארים הוא מסמן אותם כפגומים (לדוגמא Bitcommet עובר מ חץ ירוק---> לאיקס אדום, או באימיול צובע את ההורדה במלבן עם פסים צהוביים שחורים באלכסון). ראוי לציין כי המחשב עבר פורמט והותקן בו גירסא תקינה של Windows. אין לי מושג מה יכולה להיות הבעיה אשמח לשמוע ממכם בהקדם...
-
- 8 תגובות
- 674 צפיות
-
-
הי פתאום עכשיו כשאני גולש על כל קישור הוא פותח לי דף חדש בנוסף לקישור שעליו לחצתי, כל הזמן זה לא היה ככה ופתאום עכשיו זה התחיל... זה ככה גם באינטרנט אקספלור וגם בפייר פוקס... משהו יודע מה הבעיה.?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הנה.הלוג,אני.מקבל.שגיאה.אחרי.הריבוט.הראשון: [04/07/10,12:03:07] Microsoft Silverlight: [2] Error code 1502 for this component means "The event log file is full. " [04/07/10,12:03:08] Microsoft Silverlight: [2] Component Microsoft Silverlight returned an unexpected value. [04/07/10,12:03:08] Microsoft Silverlight: [2] Return from system messaging: The event log file is full. [04/07/10,12:29:40] VS70pgui: [2] DepCheck indicates Microsoft Silverlight is not installed. ***EndOfSession***[04/11/10,11:50:36] Microsoft Application Error Reporting: [2] Error: Installation failed for component Microsoft Application Error Reporting. MSI returned error code 1603 [04/11/10,11:50:42…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני פשוט רוצה לדעת אם להתקין את התוכנה המצורפת או שREAL PLAYER מספיק לי.
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום חברים, (לא ידעתי לאיזה פורום לשייך את זה, אז במידה וזה לא מתאים לפורום אשמח אם תעבירו לפורום המתאים). לחברה שלי יש מסך מחשב שהוא גם טלויזיה (מחובר לממיר של הוט) - דגם SAMSUNG P2370MS, הבעיה היא שכשאנחנו מדברים בSKYPE והיא מעבירה את המסך לINPUT של הוט, הרמקולים של המחשב משתקקים, אבל לעומת זאת אני יכול לשמוע אותה מדברת גם כשINPUT על הוט ולא על המחשב. כמובן שהיא משתמשת ברמקולים חיצוניים ולא ברמקול של המסך, והרמקולים מחוברים למחשב עצמו ולא למסך, אז מה שקורה כנראה זה שהמסך מעביר מידע למחשב שהוא לא מחובר ומשתיק, אבל אם הוא משתיק, איך אני עדיין יכול לשמוע אותה מדברת במיקרופון? המטרה היא שהיא תוכל לראות טלויזיה ולדבר איתי בסקייפ (ושישמעו אותי לשם שינוי). כרטיס מסך ATI X200 O…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בווינדוס 7 יש אפשרות רק לNEXT שברגע שאתה לוחץ שם כל הווינדוס הישן עובר לתיקייה windows.old ויש אפשרות פירמוט שלא נשארת התיקייה הזאת השאלה שלי היא מה עדיף? הרי מצד אחד זה מעביר הכל לתיקייה windows.old אבל זה לא פירמוט? מה מנקה יותר טוב תמערכת והאם יש עוד הבדל חוץ מזה שהתוכן הישן עובר ל windows.old? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
השאלה בכותרת
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
כשצופים בסרט בלי להוריד כלומר בסטרים האם הסרט יורד להארד דיסק ?
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מה ההמלצה הכי חמה (ועובדת) לתוכנה שאפשר לעשות שחזור לפרטיטישן שנמחק ומעליו נוצר חדש ופורמט תודה
-
- 2 תגובות
- 501 צפיות
-
-
קטנות יותר. גם כשלוחצים על F11 זה עדיין בגודל אמיתי ולא נפרס. יש מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איך אני כותב ה-פוטושופ CS3 בעברית, כך שהכתב לא יצא לי הפוך. תודה אלון
-
מישהו יכול לעזור לי בזה..איך מסדרים את הכתב...הכל מבולגן...שחקתי בפונטים כלום לא עוזר... למישהו יש רעיון?
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-