תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום, לאחרונה החלה אצלי בעיה עם המראה של NOD32... ניסיתי להתקין מחדש, לפרמט את המחשב - כלום לא עזר.... צירפתי תמונה להמחשה, אין לי מושג מה לעשות.. תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב פנטיום 3, 800 שעד היום ברוך השם פעל מצוין הפעלתי אותו לפני מספר ימים והוא מתחיל לעשות לי בעיות- אני לא מצליח לראות סרטים בכמה נגנים- יש לי במחשב את bsplayer, vlc. הורדתי כמה מקודדים חדשים שעד היום לא היו לי כמו נימו וזה בכל זאת לא עוזר. בדקתי את המחשב בתוכנות אנטי וירוס וזה לא עזר לי. וגם שחזרתי את המערכת לחודש שעבר וגם זה עלה בתוהו. מה עליי לעשות? אודה להתייחסותכם, צח
-
- 8 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אהלן, אני עובד על עריכת וידיאו שצולם במצלמה ביתית כך שיש הפרעות של שמע וקולות רקע. רציתי לדעת אם יש תוכנה שאני יכול לסנן איתה קולות ורעשים,אולי גם למחוק פסי שמע מהוידיאו אם זה אפשרי. אשמח לעזרה בהקדם האפשרי.
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
מה נשמע? הרבה זמן לא פירסמתי פה כלום כמה עבודות שלי שעשיתי בחודשים האחרונים SOFTIMAGE | XSI & Mentalray
-
- 4 תגובות
- 798 צפיות
-
-
הטקסט נימצא בעברית בקובץ-word2003 האם יש דרך להפוך אותו בצורה חינמית לרוסית? חשבתי על האפשרויות הבאות: תוכנה \אתר אינטרנט\אופציה אחרת. התרגום לא חייב להיות מושלם ,מבחינתי מספיק שהוא יהיה קריא ומובן לבן אדם ממוצע שדובר רוסית. אני חייב פיתרון דחוף וכל הצעה תתקבל בברכה תודה מקרב לב לכל המגיבים
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום לכולם, שמתי לב שהמהירות הורדה ביוטורנט בזמן האחרון מאוד איטית... בהורדות ישירות אני מצליח לקבל MAX (לדוגמא באתר FileFlyer) אבל דרך טורנטים אני לא... בדקתי אם הפורט פתוח בראוטר והוא פתוח בדקתי אם יש הרבה סידרים לטורנט ויש הרבה מה הבעיה? תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני משתמש בדפדפן Firefox (גרסה אחרונה). במחשב הקודם שלי, יכולתי להפעיל Firefox כמה מופעים בלי בעיות (כל אחד עם ה TAB-ים שלו). במחשב החדש, הפעלת Firefox פעם נוספת מחזירה אותי חזרה ולא פותחת מופע חדש... לא מצאתי שום דבר מתאים בהגדרות Firefox, מישהו יודע מה צריך להגדיר ??
-
- 8 תגובות
- 851 צפיות
-
-
-
יכול להיות שלא קיימת גרסא תומכת OS X לוגאס? ואם כן מה הן האלטרנטיבות או הדרכים להפעיל את התוכנה על הMAC? בתודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אתרים כמו airbnb וכו.
-
- 6 תגובות
- 15.3k צפיות
-
-
לא יודע מה הבעיה פתאום לא מצליח להתחבר לי ,ולמשתמשים אחרים במחשב שלי הוא כן מתחבר ללא בעיות. שאני מנסה להתחבר הוא עושה כאילו הוא מתחבר ואז רושם-MERGING DATA ונתקע עד ההודעה המוכרת-שלח את תשלח... למישהו יש מושג?
-
- 9 תגובות
- 880 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שאפשר באזרתה להקליט קול תוך כדי שאתה צופה בסירטון לדוגמא לקחת את הסירטון למחוק ממנו את הקול שלו ולהקליט קול חדש תוך כדי שרואים את הסירטון יש תוכנה כזאת ?
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
לא יודע למי זה רלוונטי אבל חיפשתי פלאג-אין שיתן לי לשלוט על הוינאמפ עם השלטים הסטנדרטים של המדיה סנטר ומסתבר שיש כבר אפשרות כזאת בהגדרות התוכנה. מצורף סקרין שוט. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם והמשך ש.טוב. אציג בפניכם שני בעיות מוזרות שנתקלתי בשני מחשבים חדשים שונים. הראשון המחשב הנייח, עשיתי לו פירמוט התקנה מחדש. והעכבר היואסבי שהיה מחובר כבר למחשב, הפסיק לפעול עם ההתחלה של המחשב.. כלומר הווינדוס איך שעלה בפעם הראשונה, זיהה את העכבר, זז קצת העכבר, ואז הפסיק לזוז !..הפסיק לפעול כמובן שעשיתי הסרה של העכבר ניתוקו ואז שוב התקנה אז שוב הוא זיהה אותו זז לשניה וחצי, ואז הופ הפסיק לזוז.. חיברתי כל עכבר יואסבי אחר ואותה תקלה. כאילו יש התנגשות שיחקתי הגדרות עם הביוס, הורדתי יואסבי הפעלתי הכל , ולא עזר לא היה מנוס מלפרמט מחדש, לדאוג שהעכבר לא יהיה בפנים, ואז שהווינדוס עלה, רק אז לחבר את היואסבי. במחשב השני המחשב הנייד חדש חדש נקנה לפני יומיים. יש בו ווינ…
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
-
איך יכול להיות שלאתר מסויים אני לא מצליח להיכנס עם אינטרנט אקספלורר אבל עם גוגל כרום אני נכנס חלק? כמובן שהבעיה היא לא וירוס במחשב (מה שחשבתי בהתחלה כשלא הצלחתי להיכנס עם אינטרנט אקספלורר). אז איפה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
היי, אני צריך תוכנה שתיכך AC3 וM2V ותחבר אותם לVOB. למישהוא יש? כעקרון התוכנית שלי היא לעשות קובץ VOB בלי תוכן של סרט אלא רק סראונד וככה ליצור SACD.... תודה רבה!!, יאיר.
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
איך אני יכול להכניס לסרט מוסיקה כלומר באיזו תוכנה אני יכול לעשות את זה? אנשים תענו בבקשה תתעוררו
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום! אני חדש פה.... התקנתי לפני כמה זמן את איסיקיו 6, ואני לא מרוצה ממנו. לכן התקנתי חזרה את 5.1. אז כשאני מנסה להפעיל אותו הוא רושם לי שקיימת גירסא חדשה ועל מנת להישתמש באיסיקיו אני חייב להשתמש בה. ניסיתי למחוק את שניהם והתקין מחדש רק את 5.1, אך אותה בעיה קפצה שוב לא ניסיתי מחיקה מלאה (שמוחקת גם את ההיסטורי, כי אני רוצה לשמור עליו) יש איזה פיתרון? בתודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אהלן, אני צריך שמישהו שיש לו פיירפוקס 3.6.8 ישלח לי ערך מסויים מהגדרות התוכנה שיכתוב באזור הכתובת : about:config לאחר מכן שילחץ על I'll be careful בשורת הפילטר שירשום : general.useragent.override יעמוד על השורה של הערך ילחץ מקש ימני modify ויעתיק את הערך בנוסף אני צריך גם את הערך של general.useragent.extra.firefox תודה מראש לכל מי שיעזור..
-
- 8 תגובות
- 894 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה יעילה לתחזוקה של הדיסק הקשיח, כדוגמת Norton Utilities 2005. קיימת תוכנה יותר טובה? נ.ב. אם מישהו יכול לעזור לי לגבי Norton Utilities 2005 (אני לא צריך עזרה טכנית, אלא...), אני אשמח לקבל הודעה פרטית.
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שב"ש קבלנו עבודת הגשה שבה אנו אמורים ליצור מערכת הפעלה מסוג WINPE,וגם ליצור IMAGE של המערכת. בין השלבים צריך להשתמש בתוכנית "SysPrep" אשר מוחקת את זהות המחשב. אני משתמש בתוכנה VIRTUAL BOX,שהתקנתי עליה מערכת הפעלה 7. בשלבים שהמורה תיאר,צריך להשתמש בתוכנית הSysprep עוד לפני יצירת הWINPE ע"י כלי הAIK. איך ניתן לעשות זאת אם המחשב הופך ל"חסר זיהוי"? לינק למאמר בפורום המכללה : http://www.practicu.com/forum/default.aspx?g=posts&t=94 1) האם צריך להשתמש קודם בAIK,ליצור WINPE ואז לבצע את הSysprep? 2) לאחר היצירה איך אני מושך את הIMAGE ? אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי להבין את השלבים הנכונים יצאתי מעט מבולבל בתודה רבה ושבת שלום
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה ברגע שאני מקבל דואר אלקטרוני עם קבצים מצורפים האטלוק כותב שאי אפשר לפתוח אותם בלשון הזאת-"הערה: לשם הגנה מפני וירוסי מחשבים, תוכניות דואר אלקטרוני עשויות למנוע שליחה או קבלה של סוגים מסוימים של קבצים מצורפים. בדוק את הגדרות האבטחה של הדואר האלקטרוני שלך כדי לבדוק את אופן הטיפול בקבצים מצורפים." איך אני פותר את זה
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח נייד שאליו אני מעביר את כל הסרטים שאני מוריד בכמה פעמים שהעברתי קבצי מדיה (סרטים, שירים) לדיסק הקשיח הנייד נפל הקשר המחשב הפסיק לזהות את ההתקן ורשם הערה שלא היה ניתן לשמור את כל הנתונים עבור קבצים מסויימים גם בזמן הקרנת סרטים המצב חזר על עצמו הקבצים לא נמחקו וכולם הועתקו ונשמרו בדיסק הקשיח הנייד ליתר ביטחון העתקתי את כל הקבצים בלי בעייה למחשב שלי אך כמות נכבדת של סרטים שהועתקו למחשב לא ניתן לראות ותוכנת הניגון מודיעה שיש תקלה ונסגרת וכך נשארתי עם כל הקבצים שחלק גדול מהם לא ניתן לראות איך אני פותר את הבעייה כדי שאוכל לצפות באותם סרטים שכנראה נפגמו או משהו אחר תודה רבה מראש ski farm
-
- 7 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום. אני ניסיתי להתקין גירסאות שונות של AVG ולא משנה איזה גירסה ניסיתי ניסיתי איזה 3 כל אחת נתקעה ונתנה לי את אותו ארורר העלתי תמונה... [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 552 צפיות
-