עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by elior021,

שלום לכולם אני מקווה שזה המקום הנכון לפתוח את הדיון מצטער אם אני טועה. יש לי וידנוס xp חוקי כמובן ויש קובץ שמופיע לי כל הזמן על שולחן העבודה אפילו אם אני מוחק אותו הוא חוזר זה קובץ txt שבתוכו רשום את האות b השם של הקובץ הוא dxva_sig מזה אומר ומה אני צריך לעשות?

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  2. Started by Aviv C,

אני מחפש אתר טוב לקניית תוכנות. יש הצעות? (לא ZAP, אני כבר מכיר אותו)

• 2 תגובות
    • 947 צפיות
  3. שלום לכולם, אני מחפש תוכנה שאוכל להתקין אותה על אחד המחשבים שלי בבית, והיא זוכרת / מתעדת כל הקלדה במחשב, ובסוף היום שולחת לאימייל או משאירה איזה קובץ כך שאוכל לראות מה הוקלד במחשב. אני צריך את זה למעקב אחר גלישת הילד במחשב. לא אכפת לי גם תוכנות בתשלום. תודה.

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. Started by urilotan,

שלום לכם. רציתי לדעת האם מישהו מכיר בארץ, חברה שמתמחה בבניית מפרטים לצורך עבודה של Post production? הכוונה חברות כדוגמאת - boxx, lantech , cad2 וכדומה שמתחמות במיוחד במחשבים לצורך אנימציה תלת מימדית, קומפזטיניג, חוות רינדור וכדומה? אשמח לדעת, תודה.

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  5. Started by GRiM,

בעיה מוזרה מתרחשת אצלי, ה-ICQ מתחיל להתחבר ואז מתמזער מעצמו, כשאני פותח שוב - כאילו ולא לחצתי על "התחבר" בכלל (וככה כל פעם).

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  6. אני רוצה להקליט קטע קול שמושמע בstreaming אבל אני לא רוצה שהעוצמה המקורית תשתנה. (יש תלות בעוצמת היציאה שמכוונת במחשב) אם אני שם על הכי חזק אז זה לא יוצא טוב. האם יש תוכנה שמאפשרת לי לעשות את זה? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  7. Started by amit_amit,

שלום כולם, אני מחפש תכנה שמראה את המלים של השירים שמתנגנים כעת במחשב כמו שEvil Lyrics עושה, אבל אני צריך אחת שעובדת על ויסטה עם מדיה פלייר 11 כמובן, תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  8. שלום רב, פירמטתי את המחשב כדי לשדרג מוינדוס 98 ל- XP, ועקב כך האופיס נמחק. על המחשב הייתה מותקנת אופיס 2000, רציתי לדעת האם אופיס 2003 יעבוד אצלי? כמו כן, מה ההבדל בין אופיס 2003 לאופיס XP? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  9. שלום! בעיקרון אני מחפש תוכנה להסתרת תוכנות שרצות הרקע שמי שמשתמש במחשב לא יראה שהתוכנה פועלת בכלל והיא תסתיר גם את הסמלים שבהתחל (ליד השעון) תודה לעוזרים!!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  11. Started by dror_gh,

שלום. לחבר שלי יש הארד דיסק חיצוני שהוא משתמש בו ל WII כדי לשחק משחקים. ההארד דיסק הוא 500GB או 1TB (לא זוכר בדיוק). בשביל לשים משחקים של WII הוא צריך לפרמט את ההארד דיסק בצורה מסויימת (וזה מה שהוא אכן עשה) וכדי לעבוד איתו על המחשב הוא צריך פירמוט אחר. כך שהוא חייב 2 מחיצות , שכל אחת תהיה מפורמטת בצורה אחרת. כרגע יש לו כ300GB תפוסים והכונן עובד על המערכת של הWII. האם אפשר ליצור מחיצות בעזרת תוכנה בלי לפרמט (כי זה מכה בשבילו לגבות כל מה שיש שם, אין לו מקום במחשב)? ואם אתם ממליצים על תוכנה , הייתי שמח לקבל הסבר קצרצר על איך לעבוד עם אותה תוכנה. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. ואם לא, אז ממליצה מה להוריד, או אפילו נותנת לינקים... ניסיתי אחד כזה, אבל הוא דורש הרשמה של 30$ לחודש.... מישהו מכיר? תודה לעוזרים מראש

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  13. Started by 888,

מישהו מכיר את התוכנה Cain & Abel ? אם מישהו מכיר יוכל לתת לי פירוט על התוכנה תודה..

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by aleXtazi,

מחפש פלאג אין של נרו... של mpeg2 codec encoder

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  15. Started by 1900GT,

שלום, יש לי בעיה עם המחשב. יום אחד הוא פשוט הפסיק לעבוד וכל פעם שהדלקתי אותו הוא נדלק ונכבה אחרי שתי שניות. אחרי סיפור ארוך המחשב נדלק אבל לא מגיב לשום דבר. עכשיו אחרי שאני מוציא את הבטריה מהלוח אם למשך 20 דקות המשחב עולה מגיב למסך וכל שאר החלקים החיצוניים אבל הוא נתקע במסך השחור בהתחלה שרשום את כל החלקים שמחוברים. ולמטה רשום שיש שגיאה: CMOS CHECKSUN ERROR-DEFAULTS LOADED *****WARNING :SYSTEM BOOT FAIL****** YOUR SYSTEM LAST BOOT FAIL OR POST INTERUPTED. PLEASE ENTER STUP TO LOAD DEFAULT AND REBOOT AGAIN מה עושים??? זה בעיה של ביוס???

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  16. Started by h_yoav,

יש לי שני מחשבים בבית מאחד אני מצליח להכנס לאתר ומחשב אחד מעלה את האתר אבל אומר שיש שגיאה בדף ואי אפשר ללחוץ על שום קישור המחשב עם הבעיה גם לא מפעיל את המשחקים בוואלה.. יכול שחסר לי משהו שצריך להתקין? יואב

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  17. Started by yahalom,

היי אני צריך שני דברים 1. יש לי לינק לאתר אשר במועד מסויים ישודר דרכו קטע וידאו יש שם נגן כזה שצריך ללחוץ שם PLAY בזמן השידור איך אני יכול להקליט את זה למחשב ? 2. אני רוצה להקליט למחשב סרטון מ flix איך אני עושה את זה ? -אני רוצה גם מ YouTube (יש מלא אתרים שאומרים שהם שומרים מ יוטיוב אבל משום מה הם לא שומרים אצלי כאילו חסמו את האופציה הזו ) http://www.convertmytube.com/ http://www.techcrunch.com/get-youtube-movie/ עבור הלינק הבא תודה

18. יש לי ווינדוס ויסטה, ודף הבית שלי הוא האתר של HP. כשאני נכנס לאינטרנט נפתחות לי תמיד 2 לשוניות של האתר הזה. איך אני מחזיר את זה שתיפתח לי רק לשונית אחת? תודה.

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  19. Started by ychig,

יש פתרון?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אני מחפש תוכנות מקצועניות לבדיקת מעבד,ספק כח,זכרונות ,לוח אם,דיסק קשיח ,וכרטיס מסך מחפש גם תוכנה שאפשר לבדוק איתה את הטמפרטורה של החום בספק כח לדעת מה המקסימום שהוא יכול להגיע בטמפרטוהרה של החום אשמח גם למדריכים לתוכנות הורדתי תוכנה שנקראת s&m הרצתי בדיקה הכל היה תקין חוץ מדבר אחד שלא הבנתי מה הבעיה קחו לינק http://www.siz.co.il/my.php?i=nnzmzzctkz2h.bmp הבעיה מסומנת באדום תגידו לי מה הבעיה תודה

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  21. שלום , לאחר שנים מרובות בצריבת דיסקים בתוכנה הפנימית של הXP , כשעברתי לצורב DVD זה כבר לא תופס... אז עכשיו יש לי את הנרו 7 , ולאחר הפעלה זריזה ראיתי שהיא מסובכת משהו... כולה אני מנסה לצרוב דיסק DVD על DATA , ולהכניס משהו ששוקל 3.9 GB , ופתאום הוא אומר לי שאין אפשרות להכניס קובץ של מעל 2 GB ( אז למה קניתי צורב DVD...). בכ"א למישהו יש פתרון לבעיה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  22. הי פתאום עכשיו כשאני גולש על כל קישור הוא פותח לי דף חדש בנוסף לקישור שעליו לחצתי, כל הזמן זה לא היה ככה ופתאום עכשיו זה התחיל... זה ככה גם באינטרנט אקספלור וגם בפייר פוקס... משהו יודע מה הבעיה.?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום לכולם, קצת קשה היה לי להסביר בכותרת אז אפרט: אני רוכב אופנוע ומשתמש ב-GoPro עם כרטיס של 128 גיג. בכל פעם שהכרטיס מתמלא, אני שופך את כל קבצי ה-MP4 המאוד גדולים לתקיה באחד הכוננים שלי. אני רואה לאן זה מגיע, ואין לי כח לערוך כל קובץ בנפרד, אז מחפש תוכנה שתדע לקחת את כל הקצים ולבצע Convert או רינדור לפורמט שונה שיהיה יותר קל. כרגע יש לי כמעט 300 קבצים, כאשר הממוצע של כל קובץ הינו 2 גיג. התיקייה כבר שוקלת חצי טרה, אשמח לעצות. תודה מראש.

24. Started by blackorder,

יש לי תקלה מעצבת שאני לא מצליח לאתר איפה הבעיה. נכון כשנכנסים לתיקיה אז שומעים קליק כזה, הרבה פעמים אני שומע צרור של קליקים כאלה בלי שאני נכנס לתיקיה או משהו סתם ככה וכל פעם זה בא בתדירות שונה לפעמים זה נפסק . אם מישהו יכול לעזור לי אודה לו מאוד

• 2 תגובות
    • 801 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.