עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by xtract1,

נכנסתי ל MSCONFIG ואז לSTARTUP וראיתי את nwiz.exe הזה... חיפשתי בגוגל ואמרו שזה משו של הכרטיס מסך של NVIDIA משהו בסגנון.זה נכון? והשאלה הכי חשובה..מזה בדיוק עושה והאם אני יכול לבטל אותו שיעלה על ההתחלה

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by asafgolan,

קבעתי את גודל הכתוביות בBSPLAYER על 55, אבל כמעט כל פעם שאני מפעיל את התוכנה מחדש גודל הכתוביות משתנה בצורה רנדומלית למספר אחר. ניסיתי הסרה והתקנה מחדש של התוכנה, אינספור גרסאות ואפילו בדקתי במחשב אחר, והבעיה נשארת. האם מדובר בבאג ידוע או שמדובר במקרה פרטי? יש פתרון?

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  3. אני שמעתי פעם על דרך של לחפש את המשתמשים בחיפוש הזה של האייסיקיו אבל זה לא עובד.... אז אם מישהו מכיר דרך או תוכנה שעושה את זה בבקשה שיגיד לי.... תודה

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  4. Started by dans41,

שלום, אני לא יודע איך ולמה אבל עכשיו כל פעם שאני פותח טאב חדש בפיירפוקס זה פותח לי את yahoo במקום את המלבנים האלה של אתרים נפוצים שאני משתמש. בעבר הייתה לי בעיה זהה ופתרו לי אותה כאן בפורום אבל משום מה אני לא מוצא את הדיון. בכל מקרה, אני רוצה להחזיר את המצב לקדמותו, וגם היה לי אופציה בחיפוש המהיר בצד לחפש ישירות באיביי, זה נעלם לי משם וכנסתי לאיביי זה לא הציע לי אפשרות להוסיף אותו למאגר הזה. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 2.8k צפיות
  5. מישהו יכול להביא לי לינק לדך הרשמה לעשות מסנג'יר? אני לא מוצא את .תודה.

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  6. תוכנה חינמית, רצוי בעברית, אבל אם אין ברירה אז באנגלית עם אפשרות להזנת טקסט בעברית. המטרה בעיקר לשמור את פרטי הלקוחות ומעקב אחר תשלומים וחייבים, לא ניהול חשבונות.

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  7. Started by The Dom,

לא מצאתי כול כך את הפורום המדוייק לזה אז אני ישאל את זה כאן, קיצר אם אני עכשיו צופה במשהו דרך הפיירפוקס (כמו מסמכים) זה מוריד את זה למחשב או משהו כזה?

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  8. צריך עזרה-יש לי סידרה שאני רוצה לצרוב כנסו בבקשה יש לי את הסידרה הקוסם מארץ אוץ ואני רוצה לצרוב את זה לדי וי די שאני יוכל לראות ושהמכשיר יוכל לזהות את זה כי בעבר צרבתי וזה לא זהה אולי יש דרך אחרת בנירו לצרוב את כול הפרקים האלה ולראות זה 52 פרקים ישמח עם תוכלו להגיד לי מה לעשות בכבוד רב eliran23

• 2 תגובות
    • 503 צפיות
  9. Started by xpepx,

למה כאשר נכנסים לאתר בעל תוכן רב יותר עם פרסומות פלאש וכו', קשה לדפדפן יותר לזוז והוא נתקע? ולא מדובר במחשב חלש, עם השועל (FIREFOX) אותו אתר עובד תקין. ולמה לא ניתן להשתמש בבילון עם שימוש בכרום? הוא לא מצליח "לתפוס" את המילה? חפשתי בגוגל פתרון ומה שמוצע שם לא ברור - אפשר בבקשה הסבר מבעלי הניסיון. תודה רבה.

10. Started by Voodude,

אני מעונין לדאוג שהאימיול שלי יפעיל את עצמו כל יום בשעה 7 בערב (19:00) אני צריך להוריד תוכנה? אם כן איזה? אם לא מה צריך לעשות?

• 2 תגובות
    • 519 צפיות
  11. זו ההודעה שזה נותן לי שאני לוחץ על התחבר. כל הפרטים שנתתי הם נכונים כמו שאני נכנס ל-MSN Messenger

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  12. Started by dbx22,

שלום כשאני פותח דברים קטנים כמו שבכתבה מסויימת יש תמונה ואני לוחץ עליה ויוצאת תמונה גדולה, או במכרזים שאני מסתכל על תמונה גדולה של מוצר, אז כשאני סוגר את החלונות האלה כל החלונות של אינטרנט אקספלורר נסגרים. מה אפשר לעשות כדי לתקן?

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  13. שלום! ברשותי מצלמת אינטרנט trution twc 3500. המצלמה כוללת מיקופון פנימי ורציתי להשתמש בו לשיחות ברשת. כשאני הולך לבקרת עוצמה בוינדוס לא ניתן לי לכוון את אפשרות ווליום המיקרופון. אני רואה אותו אך הוא כאילו אינו פעיל. מה הבעיה ואיך אפשר לפתור את זה? תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  14. Started by shibie,

היי חברה, מישהו מכיר תוכנה או דרך כלשהי שאני יוכל לשלוט במהירות המאוורר שעל הכרטיס מסך? תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 876 צפיות
  15. יש לי מחשב נייד של טושיבה מדגם Satellite A200 14E, הכולל כרטיס מסך מדגם 7300GO. לאחרונה נאלצתי לפרמט אותו, וכעת אני לא מוצא דרייברים מתאימים לכרטיס המסך. באתר NVIDIA אין את הכרטיס הנ"ל ברשימה של הדרייברים להורדה, ואילו האופציה של חיפוש אוטומטי בהתאם לחומרה שלי מפנה אותי לאתר טושיבה, בטענה שכל יצרן מחשבים ניידים מתקין גרסאות משלו לכרטיסי המסך. אבל, האתר של טושיבה מאוד מבולגן, ואין שם רשימת דרייברים מסודרת. ניסיתי להוריד מספר חבילות (VISTA 32BIT, GEFORCE GO) הכוללות את הכרטיס שלי ברשימת הכרטיסים התומכים, אך כשניסיתי להתקין אותן קיבלתי הודעת שגיאה בנוסח "לא נמצאו דרייברים התואמים את החומרה שברשותך". כנ"ל עם אתרי דרייברים למיניהם - די והותר חבילות שאמורות להתאים למערכת שלי, א…

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  16. Started by osherdo,

שלום לכולם וצהריים טובים. השאלה שלי היא אם יש פה מישהו שיודע לתת מדריך או הסבר מפורט ככל הניתן בלחלק את הנפח אחסון של הדיסק הקשיח.באיזה שלב זה נעשה(לפני התקנת מערכת,בזמן התקנת המערכת,אחריה) וכיצד? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by dbx22,

שלום, אני מחפש תוכנה למחשב הנייד שלי, שכשאני משנה את הווליום אז אני אראה על המסך את השינוי, כמו שיש בהרבה ניידים.

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  18. מאתמול אני בבעיה שכל פעם שאני מתחיל את המחשב מחדש אז הקספרסקיי מסומן לי באפור ואני צריך לעשות לו Resume Protection ואז שאני עושה ריסט מחדש אני צריך לעשות את זה שוב. למישהו יש מושג איך אני פותר את הבעיה ?

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  19. Started by gilp123,

יש מישהו שמכיר את תוכנת PHOTOSHOP ? אני מנסה ללמוד אותה .... האם יש חומר לימוד בעברית עליה או רק באנגלית ? גיל

• 2 תגובות
    • 868 צפיות
  20. Started by NaNdoS,

Remote Desktop Connection מצאתי את התוכנה הזאת ב Communications <= Accessories לא הבנתי מה היא עושה, היא כמו pcanywhere?

• 2 תגובות
    • 3.9k צפיות
  21. ברצוני להפוך קובץ Avi (בפורמט Divx או Xvid) לפורמט DVD. המלצות? נרו 7 יודעת לעשות זאת?

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  22. אני רוצה להמיר את הדיסקים שלי ל-MP3 ואח"כ לשים בנגן שלי (IRIVER H140) 1 האם השירים בדיסקים (מקוריים) הם ב-WAV? 2 האם כדאי להשתמש בווינדוס מדיה פלייר? 3 מה זה OGG VORBIS?

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. Started by dids22,

יש לי ארד דיסק אחד במחשב והוא מחולק לשני כוננים אני מעונין שהגישה לאחד הכוננים תתיכן רק באמצעות הכנסת סיסמא אתם מכירים כזו תוכנה או משהו? תודה!!

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  24. Started by profiref,

חברים שלום משום מה מישהו כנראה התקין לי בטעות בנייד תוכנה של CYBER SECURITY כל מה שאני מנסה לעשות בכדי להסיר אותה מהמחשב (כולל הסרתה) אני לא מצליח...מישהו יכול לעזור לי ולתת לי סוף סוף תשובה איך אני מעיף את זה מהמחשב שלי ? תודה מרשא אסף

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  25. Started by the kon,

שלום. יש לי את התוכנה real flow גרסה 4. איך אני יכול לקחת אוביקט שעשיתי בMAX ולפתוח אותו בתוכנה? וגם איך אני לוקח את מה שעשיתי בתוכנה ופותח בMAX. משום מה כאשר אני פותח קובץ 3DS או כל קובץ תלת מימד זה או אומר שאין את הקובץ או שיש בעיה. מה אני יכול לעשות ובכלל האם יש תוכנה אחרת שעושה את אותו הדבר? תודה

• 2 תגובות
    • 611 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.