עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by pilotkevin,

זה לא סיפור רציני, סתם רכיב ריגול פעוט שלא יסכן אף אחד. אז איך הוא לא נמצא בתוצאות החיפוש?! פתאום שמתי לב שיש לי רכיב ריגול במחשב (כשקופץ לך חלון מדי פעם בלי קשר ויש תוכנית שצצה וחוזרת ברשימת התוכנות הפעילות, לא קשה לדעת). ב-Task Manager, התוכנה החשודה היתה WindowsSecurityUpdate.exe, שקפצה פנימה והחוצה מהרשימה בלי הפסקה, מה גם שלא ראיתי אותה מעולם - במיוחד אחרי שביטלתי בכלל את העדכונים של מערכת ההפעלה. ביצעתי חיפוש רגיל ומצאתי את הקובץ ב-c:\windows. באתי למחוק אותו, אבל חשבתי למה לא לבדוק את התוכנות שלי עם אתגר. לא אתגר הכי קשה, כי זה נראה לי סתם מסכן ולא רציני - סתם פותח חלונות מדי פעם כשיש אינטרנט, לא עושה מעבר לזה. ועוד בתיקיה כזו (windows).. בין המקומות הראשונים לחפ…

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  2. Started by liordavid,

טעות...

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  3. אני עובד ברזולוציה גבוה בגלל המסך, ואני סתם הורס לעצמי את העניים בגלישה

• 0 תגובות
    • 481 צפיות
  4. Started by ofeky1,

האם יש איזה תוסף או כלי בתוכנה שמאפשר לי לחתוך סרט לפי מספר חלקים\גודל של החלקים?? ואיך אני מקודד סרט לאותו פורמט שהוא מבלי לשנות את סוג הקידוד שלו(מקווה שהבנתם אותי!)? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 421 צפיות
  5. יש לי סרט DVD [VOD] עכשיו אני רוהצ לראות אותו במחשב עם כתוביות.... אני צריך תוכנה שתיתן לי את האפשרות הזאת.... כמו BSPLAYER רק שתומך בסרטי DVD

• 4 תגובות
    • 757 צפיות
  6. Started by shuy,

ע"מ לאמץ את 2 הליבות ב-E6600. תודה.

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  7. Started by bz_amir,

יש לי בעיה עם שינוי השפה מאנגלית לעברית באתרים, אני עושה ALT+SHIFT וזה לא משנה לי מאנגלית לעברית אבל שאני סתם פותח פנקס רשימות אוו אייסיקיו (כמו איך שאני רושם עכשיו) זה משתנה לי והאייקון של סרגל השפה, לא מופיע לי שמה עברית, למי שלא מבין במה מדובר

• 0 תגובות
    • 452 צפיות
  8. Started by moris,

היי! אפשר בבקשה לומר לי מה פשר הודעה זו: תודה!

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  9. Started by bordo,

יש לי בעיה להתקין תוכנות כל פעם ההתקנה נתקעת ולא משנה באיזה תוכנה וכתוב שהוא לא מצליח ליצר את התקיה או לא מוצא את הEXE ,נשמע מוכר למישהו? יכול להיות שחסר לי קובץ מסוים שנמחק בטעות? מה כדאי לעשות? גם כשפותחים את המחשב יש הודעת שגיאה של האקספלורר בהתקנה הנוכחית של הZONE ALARM הוא כותב COULD NOT LOAD THE DDL LIBRARY בהתקנה של הפנדה COULD NOT CREATE OUTPUT FILE בהתקנה של הSPYBOOT הוא כבר מתקין עד הסוף אבל כשאני בא להפעיל את התוכנה הוא רושם שהוא לא מצליח למצוא את הקובץ SPYBOT.EXE בהתחלה חשבתי שזה וירוס מסוים שלא נותן לי להתקין תוכנות הגנה אבל זה בכל התוכנות ניסיתי אפילו להתקין את האקספלורר מחדש אבל גם הוא לא מצליח להתקין.

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  10. Started by NETANELKOREN,

שלום שמי נתנאל אני צריך עזרה לגבי האימיול פשוט הוא זז לעט אז איך אני עושה אותו מהיר ואיזה אימיול הוא הטוב ביותר

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  11. הדבר התחיל לפני זמן מה לפתע, שקודם לכן ב-FF לא הייתה הבעייה. אני גולש באתרים אפילו באתר הזה, ואני מקבל הודעות קופצות של Play65, ויזה לארה"ב ועוד כל השאר השטויות... אני עושה כל שבוע בדיקה בעזרת מספר תוכנות לגילוי SPY, והדבר ממשיך לקרות. (אני עושה זאת בקביעות, כך שעשיתי זאת גם לפני שהבעייה התגלתה). יש לציין שמופעל לי AD-BLOCK והכל, כנראה ששום דבר לא עוזר.... אני כבר די נואש, אז אם למישהו יש איזשהו פיתרון אני אשמח. תודה לעוזרים מראש

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. מצטער על הכותרת הארוכה... אז ככה, למקלדת ישנם כאלה קיצורי דרך, פליי, סטופ, FF, וכל השטויות האלה אבל הבעיה שהם עובדים רק עם מדיה פלייר, ואני משתמש במוזיקה בווינאמפ, ולווידיאו בVLC, ובהגדרות של שתי התוכנות הללו לא ניתן להגדיר את זה. מה אפשר לעשות? תודה!

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  13. אני לא מאמין! הורדתי איזה 2 סרטים של 4 G כל אחד הם היו על 90%+ עכשיו בטעות ביטלתי את הטורנטים! מחזקי אבל רק את הטורנטים!!!!הקבצים נשארו אני לא מאמין! איך אני יכל להחזיק את הטורנטים שיורידו רק מ90+%!!!! :'( :'( :'( :'( :'( :'(

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. הוא כל פעם נותן שגיאה. אני מוריד משחקים דמואים ואני לא יכול להתקין.גם אם אני מוריד מאתר אחר אותו משחק. מה אני עושה ? [attachment deleted by admin]

• 29 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by jackhammer,

מישהו מכיר מדריך לאנטי ורוס NOD32? הסברים על הפונקציות הבסיסיות... רצוי שיהיה בעברית או באנגלית קלילה לא שאני לא מבין אנגלית טוב פשוט פעם ראיתי את הממשק של התכנה הזאת והוא כל כך לא נוח שאם המדריך ישתמש באנגלית קצת מסובכת אני יסתבך תודה מראש

• 2 תגובות
    • 960 צפיות
  16. Started by lirany,

יש לי את msn מסנגר גירסא 7.5.234 אתמול כשהתכתבתי עם חבר פתאום הוא לא ראה מה אני כותב ניסיתי להתחבר אבל עדיין הוא לא ראה מה אני כותב בעצם כול מי שהיה לי ברשימה לא ראה מה אני כותב בתיבת הטקסט.. מחקתי את התוכנה התקנתי שוב אבל עדיין כלום הוא לא רואה מה אני כותב וגם אני לא ראיתי מה הוא כותב לי... יש למישהו מושג????

• 0 תגובות
    • 441 צפיות
  17. אני מגבה מדי פעם את My Music אבל קשה לי לעקוב אחרי אילו תיקיות חדשות התווספו מאז הגיבוי הקודם (אני מגבה רק את מה שחדש, לא את הכל) אי אפשר להסתמך על סידור לפי Modified בגלל שתיקיות משתנות אם אני מוסיף בהם רק עטיפה או תמונה או משהו... לכן, אני צריך תוכנה שתסרוק את התיקייה בתאריך מסויים ובפעם הבאה שאני אשתמש בתוכנה הוא יוכל לומר לי אילו קבצים חדשים התווספו ובכך להקל על חיפוש התיקיות החדשות... מישהו מכיר תוכנה כזו? תודה...

• 0 תגובות
    • 476 צפיות
  18. Started by המפרט,

יש לי בעיה שהפיירפוקס לא נותן לי לגלול לצדדים באתרים מסויימים. לדוגמא פה באתר אפשרי לגלול לצדדים, אבל בD-SPOT או בוואלה אנלא יכול. בתודה מראש, אריאל

• 2 תגובות
    • 476 צפיות
  19. Started by hichcock,

אני מוריד קבצים (קבצים חוקיים, אל דאגה [ומי מפה שמכיר אותי גם יעיד שהכל אצלי חוקי]) מהירות הורדה על 180 קילו ~~~ אבל מה שקורה בתאכלס שזה להערכתי מוריד על 1 קילו או פחות יש למישהו מושג מה הבעיה? יכול להיות שהוא באמת מוריד על 180 אבל בעצ מההורדה "שומר" במחשב רק חלק מאוד מאוד קטן ממנה? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 771 צפיות
  20. משהו שבקלות וביעילות אוכל לסמן כמה עוגיות קריטיות בתור "לא מחיקות", וכל השאר - שימחוק לי אוטומטית מדי זמן מה. לא חייב להיות תוכנה בחינם. הקש ששבר את גב הגמל - פתאום אני שם לב שכמה אתרים אחד אחרי השני שכחו את הקוקי שלי. לדעתי בגלל עומס בתיקייה ולא בגלל שהעוגיה פגה תוקפה, כי חלק עדיין זוכרים אותי...

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  21. יש לי חבר שמשתמש ב Remote Asisstance של Live Messenger וכשהוא רוצה לשלוח לי הזמנה לשליטה על המחשב שלו הוא מקבל הודעה שאין לו אפשרות לשלוח שליטה מרחוק מכיוון שהוא לא משתמש בגרסא האחרונה של מסנג'ר, הבעיה היא שהוא כן משתמש בגרסא של מסנג'ר ולמרות זאת הוא לא יכול לשלוח או לקבל שליטה מרחוק... איפה הבעיה? בעיה אחרת שהיא כבר קשורה אלי, יש לי בבית שלושה מחשבים, שניים מהם מחוברים לראוטר בצורה אלחוטית ועוד מחשב אחד ראשי שמחובר דרך כבל רשת לראוטר... כשאני מנסה לשלוח קובץ מהמחשב הראשי למחשב 1 שמחובר אלחוטית לראוטר אפשר לשלוח קבצים דרך האייסיקיו בלי בעיה אבל למחשב 2 מהמחשב הראשי אי אפשר. אני מקבל הודעה שאומרת Can't establish Connection מה בדיוק צריך להגדיר במחשב 2 בשביל שיוכל לקבל קבצי…

• 3 תגובות
    • 527 צפיות
  22. Started by visitor,

מחר יגיע המחשב החדש ויש לישאלה -יש לי דיסק קשיח של 80 גיגה לווינדוס ועוד שניים של 250 שעובדים ברייד 0. איפה כדאי להתקין את התוכנות אם המחשב עובד ברייד? על ההוא של הווינדוס או על הדיסקים של הרייד? תודה

• 6 תגובות
    • 947 צפיות
  23. אני מחליף מחשב ורוצה לשמור כמובן על כל הכתובות והפרטים של אנשי הקשר, על פגישות היומן וכן כל אלפי הודעות הדואל שיש לי. מה הדרך הממולצת? מערכת הפעלה XP HOME ED

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by דניאל52,

אני רוצה לצרוב כמה קבצים הכנסתי אותם לתקיה... עכשיו איך אני צורב אותם? לדיסק CD רגיל?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by naoriko,

שלום אני צריך שמות של תוכנות שמחברות סרטים עם תרגומים תודה...

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים