עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by moshirez,

.

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  2. אז כמו שרשמתי בכותרת, אני מעוניין לסדר את קבצי הMP3 במחשב וחלק מהסידור והארגון דורש מציאת קבצים דומים/זהים על מנת שאוכל למנוע כפיליות ומקום מיותר, לכולנו התופעה מוכרת, מורידים שירים ממיינים, אחרי שנה שוכחים ואז מורידים שוב את אותו שיר, ולכן יש צורך בתוכנה שתמצא קבצים בעליי שם זהה ותציג לי את כל הכפילויות.

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  3. הורדתי סרט HD X264 והסאונד לא תואם לתמונה בחלקים מסויימים התקנתי את כל הקודקים כל התוכנות לא פועלל עכשיו הבנתי שהנגנים משתמשים רק בCORE 1 מהמעבד ולא ב2 כלומר CORE אחד עובד על 100 אחוז שהשני על 2 אחוז ובגלל זה אני לא רואה את התמונה עם הסאונד בקצב אחיד כי אין למעבד מספיק כוח השאלה שלי אם יש דרך לפתור את הבעיה הזאת אולי נגן שמנצל את כל כוח המעבד או משהו כזה זה ממש מציק לי אני אודה למי שיצליח לפתור לי את בהבעיה

• 6 תגובות
    • 810 צפיות
  4. Started by assaf990,

1) העזרה שלי רק באנגלית למרות שהתקנתי תוספת HEB לאופיס XP ולמרות שהגדרתי עזרה בעברית ושפת ממשק בעברית מה שקורה: האופיס בעברית F1 מגיב לשאילתות רק שהן בעברית אבל אחרי שהוא פותח לי את התפריט עזרה עם כל ההסברים - זה באנגלית. למה? 2) איך להפעיל אשף בעת יצירת מסמך חדש? יצרתי תבנית עם שדות למילוי ע"י המשתמש (MACROBOTTOM) אני רוצה שבכל פעם שאפתח מסמך חדש המבוסס על תבנית זו, ייפתח אשף ובו יתבקש המשתמש למלא את כל השדות. 3) לא מצליח להוסיף שם קובץ כ"שדה" בתבנית. אני יוצר תבנית ואז בכותרת עליונה אני מוסיף שדה: "שם קובץ". כשאני יוצר מסמך חדש מבוסס על תבנית זו אז נשמר לי שמה בשדה: DOCUMENT1 וגם כאשר אני נותן שם לקובץ, מעדכן שדות זה לא משתנה! רק אם אני מוסיף ידנית שדה של "שם קובץ" אז ז…

• 0 תגובות
    • 414 צפיות
  5. איך זה יכול להיות שאני מקבל יותר FPS ב BF2 אם DRIVER 6.4 מאשר DRIVER 7.1? אם X1800XT OMEGADRIVERS 7.1 ו CATALYST 6.4??

• 0 תגובות
    • 460 צפיות
  6. שהיא אומרת. אף אחד כאן לא יודע בפורומים? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 688 צפיות
  7. Started by IG,

אני מחפש הרחבה שתאפשר לי להגביר תדרים מסויימים (איקוואלייזרים) בWMP, או תוכנה אחרת שמאפשרת השמעה של כל סוגי קבצי הסאונד ותהייה נוחה כמו הWMP, ומאפשרת שליטה על תדרים מבלי להרוס את הסאונד (כמו האיקוואלייזרים המובנים של הWMP...) תודה

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  8. Started by SpLiNtEr,

שלום לכולם, התקנתי את התוכנה: Voice Changer 5.0 Diamond וכרגע אני מעוניין להסיר אותה, אבל הוא מציג לי הודעת שגיאה. אודה לכל העוזרים, בתודה. לינק (תמונה): http://img249.imageshack.us/my.php?image=151314901497148814925rj.png יש להזכיר: ניסיתי להסיר גם דרך Your Uninstaller! 2006 והוא מציג לי את אותה הבעיה.

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by sahargt,

שלום חברים אני רוכש זיכרון של CL4 2GB ברצוני לדעת איך אפשר לדעת איזה זיכרון זה באוופן וודאי,כלומר עם ישנה תוכנה שבודקת ומבדילה בן CL4 ל CL5?

• 2 תגובות
    • 436 צפיות
  10. התקנתי Explorer 7 בעברית ובאו איתו כמה בעיות שלא אהבתי אז ככה: שאני לוחץ CTRL +ENTER הוא עושה לי www.com במקום www.co.il ניסיתי הכל לא הצלחתי לשנות עכשיו למעלה יש לי אפשרות חיפוש אצל מנוע חיפוש אז בא ברירת מחדל חיפוש אצל google.com ואני לא מצליח לשנות לgoogle.co.il נגיד אני עושה update מהדפדפן הוא שולח אותי לmicrosoft.com מוזר הוא מתנהג כאילו האו באנגלית רק השפה בעברית זה מה זה מציק לי אני התרגלתי לכל הקיצורים האלו חייב שתעזרו לי בזה תודה לכולם!!!

• 6 תגובות
    • 831 צפיות
  11. Started by o.k,

ערב טוב לכולם... רציתי לשאול האם מישהו יכול לומר לי איזה תוכנה טובה ואיכותית יש להמהרת מהירות הגלישה באינטרנט ??? והאם אפשר קישור להורדה תודה רבה לעוזרים...

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  12. Started by sherlock1212,

בתחילת התקנת visual basic6 מופיע לי השגיאה הבאה: מישהו יודע מה הבעיה?ואיך אפשר לתקן את זה? ניסית כבר לשנות תאימות.

• 2 תגובות
    • 499 צפיות
  13. היי, רציתי לשאול איך אני עושה את הדבר הבא: כשאני לוחץ על שולחן העבודה עם הימני ואז "חדש" -> מסמך של MS word 2003, אני רוצה שהוא יציג לי דף עם כותרת תחתונה ועליונה שאני יבחר מראש אבל שזה יהיה אוטומטית בכל דף ובכל פעם שאני יוצר מסמך חדש.. (הכוונה שהוא ייצור את זה אוטומטית ושאני לא יצטרך להוסיף ידנית לכל מסמך חדש שאני פותח כותרת עליונה ותחתונה) ..אני רוצה שזה יהיה מובנה.. בתודה רבה לכולם! אתר פ33ה! ניר ישראל חן

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  14. לאחר ששידרגתי מאקספלורר 6 ל-7 שמתי לב שהתכנים בעברית (האותיות) כתובים בצורה פחות ברורה מאשר קודם לכן. קשה לי לעמוד על ההבדלים אך לטעמי זה בעיקר החדות. אם ניקח לדוגמא את האתר הזה ניתן לעבור בצד שמאל למטה בין הפורומים,במחשב אצל הילדים שלי (פנטיום 3 פשוט עם אקספלורר 6 ) רואים את זה יותר ברור. האם יש למישהו מושג מה הבעיה והאם ניתן לתקן זאת? בתודה ערן

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  15. יכול להיות שאני אצתרך כמה עיצובים בתשלום כמובן

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  16. Started by esJ,

רציתי להתחיל ללמוד לעצב בפוטושופ אשמח לאתרים עם מדריכים טובים, עדיף לי בעברית .. תודה לכל העוזרים ואל תפחדו לתת כמה שיותר יותר טוב שבת שלום!

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  17. Started by badmama,

היי אנשים, יש לי בכונן החיצוני בערך 60 ג'יגה של מוזיקה שהעתקתי מחבר. עכשיו אני מעוניין בתוכנה שתקטלג לי את השירים לפי אומנים וכו'. התקנתי את MUSICMATCH JUKEBOX והתאכזבתי. יש משהו אחר שאתם ממליצים עליו?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. גם כל ההמרה היתה באיכות גרועה (ההגדרות היו בסדר)

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  19. אני הורדתי את ה-Partition Magic גיסאת דמו ולא הצלחתי לשנות פורמט כונן, אפשר לשנות את זה בוינדוס או משהו? +אני רוצה להגדיל את נפח הכונן כי יש לי 100GB שלא בשימוש...

• 0 תגובות
    • 480 צפיות
  20. Started by Fighter,

מתחיל להימאס עליי לפעמים אני עושה פתח כדי שיפתח ישר מהinternet temporary files אבל הוא נותן שגיאה ולא פותח בווינזיפ זה אף פעם לא היה עושה את זה אבל ווינזיפ לא תומך באף פורמט חוץ מזיפ או שאני לא מעודכן יש משהו רשמי וטוב שיותר טוב מווינראר?

• 28 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. Started by aquas,

היי אוקיי משהו מוזר אני לא מצליח להפעיל את אקספלורר גם אחרי ריסטארט,ואפילו לא כ-new task *אינטרנט אקפלורר לא רץ בתהליכים תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 893 צפיות
  22. Started by omri_ro,

משום מה לפעמים (ככה סתם בלי שום סיבה) מקשי החיצים, HOME/END וPAGE UP/DOWN מפסיקים להגיב אצלי ורק איתחול של הFF מציל אצת המצב ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש, פרופיל חדש (ללא שום תוספות) אבל זה לא זה למישהו יש עוד רעיון לפני שאני זורק את השועל לקיבינימאט?

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  23. אני אחרי התקנה מחדש של מערכת ההפעלה וכו', ועכשיו יש לי בעיה במספר תוכנות שעל סרגל הכלים שלהן, יש מסגרת לבנה מסביב למילים, הנה דוגמא: זה מהמסנג'ר והתופעה קיימת בעוד כמה תוכנות אם כי לא בכולן... אשמח לדעת איך לסדר את זה...

• 0 תגובות
    • 461 צפיות
  24. Started by eladm230,

יש לי לפטופ של lenove וכשאני מנסה לראות קבצים מסויימים של וידאו שצרבתי על dvd אני רואה כתמים ירוקים ממש על כל המסך. העתקתי את הקבצים להארד-דיסק ועדיין אותה בעיה! אבל כשניסיתי לצפות ב dvd על מחשב אחר הכל היה תקין. עידכנתי את ה media player ל-11 ועדיין אני רואה כתמים ירוקים... אודה לכם מאד אם תוכלו לעזור לי תודה!

• 5 תגובות
    • 612 צפיות
  25. Started by liordavid,

שלום... אני משתמש בתוכנה klitekpp243e והיא לא מתחברת ? האם יש איזשהו PATCH שחסר לי ? הגדרות FIREWALL ?

• 7 תגובות
    • 796 צפיות

דיונים חדשים בפורומים