תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני לא מצליח לראות תרגומים בעברית. כמו שאתם רואים המחשב שלי בעברית, ואין לי שום בעיה לכתוב ולקרוא עברית (וינדוס 7) בכל תוכנה (WMP, BS ) התרגום יוצא לי בג'יבריש גם אם אני משנה את הפונט למשהו עם עברית. יותר גרוע - כשאני פותח ידנית את קובץ הSRT עם NOTEPAD- הכל שם ג'יבריש, שינוי הפונט ידנית לעברית גם לא עוזר, זה עדיין ג'יבריש. VOBSUB פלאגין הותקן ... וזה לא עזר. יש למישהו פתרון ?
-
- 4 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
יש לי את הגירסה 5.0 pro יש לי מחצה 1 בלבד ואני רוצה לפצל אותה לכמה חלקים איך עושים את זה? אנא עיזרו לי!!! אם מישהו יכול לעזור לי באייסיקיו אז הנה הוא: 135093468 אנא עזרו לי זה דחוףףףףףף
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
אני לא יודע עם יש קשר בין windows 7 לתמיכה שלו בתרגומים בעברית אבל שתי תוכנות שהתקנתי vlc-1.0.2-win32 ו - BS.Player.Pro.v2.50.1015.Beta בשתי התוכנות התרגום הוא בג'יבריש. חשבתי אולי זו בעייה רק עם שתי התוכנות אז הדבקתי את התרגום באמצעות PocketDivXEncoder_0.3.96 ואז כשהפעלתי אותו אז גם הוא הדביק את התרגום בג'יבריש. כשהיה לי windows xp הכל עבד פסדר ולא הייתה בעייה עם העיברית... אני אולי חושב שזה קשור בפורמט של הכתוביות כי הדבקתי לסרטים אחרים כתוביות וזה יצא בסדר אבל הייתה לי את הבעייה הזו לא רק עכשיו אלא גם לפני כן בסרטים אחרים (כל הבלגאן התחיל מאז שהתקנתי את windows 7)
-
- 11 תגובות
- 13.8k צפיות
-
-
אני מנסה שנה להתחבר לשם והוא נותן לי ת'הודעה הזו... כיביתי את כל הפיירוולים ואנטי למיניהם... אני מחובר דרך נטויז'ן... יש למשהו הצעות ?
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איך אני מגן על תא מפני מחיקה שאני מסמן הגן על תא והגנת חוברת עבודה עדיין אפשר למחוק תאים
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
-
המחשב שלי עובד רצוף על 100% ניצול מעבד,אז פתחתי ת'task manager וכשאני סוגר את אחד הscvhostים אני מקבל ת'אזהרה הזאת שהוא הולך לעשות ריסט אבל הפלא ופלא הניצול מעבד יורד ל0-2אחוז... זאת ממש לא פעם ראשונה שזה קרה לי ואני חושד בgaobot הקטע אבל שkarsepsky לא גילה שום דבר... מה עושים???
-
- 7 תגובות
- 694 צפיות
-
-
צריך תוכנה לעריכת סרטים רק לגזור ולהדביק כמה שיותר פשוטה וקלה לעבודה תודה
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אני מתחיל ממש בפרימייר (אתמול) ואני טענתי כמה קבצי תמונות והעליתי אותם מחלון הSOURCE לסרט עצמו והבעיה היא שהרזולוצייה שלהם משתנה בהתאם לרזולוצייה של הסרטון כלומר אם התמונה במקור היא 800 על 800 והסרטון הוא על 200 על 200 אז אני יראה 1/16 של התמונה. השאלה שלי היא איך אני יכול לעשות שאני יראה את כל התמונות בגודל מקורי. בתודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול הקפי (5.1), ואני רוצה לשלוט על כל ערוץ שלו (פרונט ימני, שמאלי, אחורי ימני, שמאלי, מרכזי) אני מתכוון שלכל ערוץ יהיה מד של שליטה על הווליום. יש תוכנה שאפשר לעשות איתה את זה?
-
- 14 תגובות
- 974 צפיות
-
-
אני מתחיל לעשות report עם everest ultimate זה מגיע עד הסוף benchmark sin julia מגיע עד הסוף סוף, עושה V והמחשב מתכבה. ככה כמעט כל report גם אם לא bench מה זה יכול להיות?! תודה לעוזרים. [המפרט בצד] האם זו בעייה ידועה במעבדי ה dual core x2 של amd ? יש מצב שזוהי בעיית חומרה? איך אפשר לדעת? ד"א הטמפ' בסדר.
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
התקנתי אימיול lionetwork במחשב של חבר ( מחשב חדש ). האימיול מסרב להתחבר לשרתים והוא רושם על כל שרת שאני מנסה להתחבר Appears To Be Dead . יכול להיות שזה בגלל ה SP2 שהותקן לא מזמן ?! ניסיתי לשחק עם ההגדרות של האימיול אבל לא מצאתי משהו שיכול להשפיע. בדקתי את ההגדרות של הפיירוואל בוינדוס וגם שם אין משהו שמונע ממנו להתחבר כמו שצריך. הסרתי והתקנתי את התוכנה זה גם לא עזר. הורדתי גירסה אחרת של אימיול וגם שם התוצאות די גרועות. תוכנה כמו סולסיק עובדת יחסית בלי בעיות מיוחדות. מה עוד ניתן לעשות ? כמו כן, במחשב לא מותקן פיירוואל . הפיירוואל היחיד שיש זה הפיירוואל של הוינדוס שהגיע עם הSP2. יש אנטיוירוס של נורטון. ותוכנות כמו spybot ו adaware.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
עם למישהו יש תוכנה מסוימת או משהו שיוכל לעזור לי בבקשה! ובבקשה אל תנעלו את ההודעה! ואני לא יקפיץ את ההודעה! אז בבקשה תעזרו לי!
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הרצתי את everest home כדי לראות ת'נתונים של המחשב שלי, לוח האם ואת מאפייני הזכרונות והביצועים אבל משום מה הוא לא מראה לי אותם. מכירים תוכנה מקבילה שרצה על XP? אני צריך גם את אותה התוכנה ל Windows7 כי אני מתעתד לשדרג בעתיד הקרוב... המון תודה, אייל
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי באקסל בתוך תא מספר מספרים מחוברים ב + . אני רוצה לסכום אותם בתא אחר. למשל בדוגמא המצורפת, אני צריך שסכום את התא הכחול [A1] יוצג בתא האדום [C1] בצורה אוטומטית. אני לא יכול להפריד את הערכים שבתוך התא הכחול (אקסל יודע לעשות את זה אבל הפתרון הזה לא מתאים לי) אשמח לפתרונות, אפילו יצירתיים כמו שימוש בקוד VB. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
-
מחפש אייקונים לIconPackager, הם צריכים להיות יפים,נקיים,אלגנטים ואחידים. יש המלצות?
-
- 2 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס קול קצת ישן שלקחתי מהמחשב הקודם שלי מחברת קריאייטיב מהסדרה SOUND BLASTER LIVE 5.1 הדגם זה SB0060 והבעיה שלי זה שהחברה לא מוציאה דרייברים מעבר לוינדוס XP ואני משתמש בווינדוס 7 x64 הסיבה שאני רוצה להתקין אותו זה כי יש לו ממשק MIDI ותמיד זה היה מחובר אצלי ככה ואני לא רוצה לקנות ממש MIDI ל USB כי זה עולה הרבה(מתחיל מ150 ש"ח ומעלה) יש אולי דרייבר חלופי או פתרון לזה? יש להם דרייברים לXP 64 ביט...
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום רב לכולם. ישנם אתרים, למשל כמו רוטר, ועוד רבים, שנכנסים לתוך דפים בתוך האתר למרות זאת כתובתם בשורת ה ADDRESS באקספלורר, נותרת תמיד ראשית. הבעיה פה היא כשרוצים לשלוח לחברים לינק לאותו מאמר. זה נהיה בלתי אפשרי. שלחו לי תגובה במהירות האפשרית. חג סוכות שמח שלכם ארז בר-זיו
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
היי אני מקווה שזה מתאים לפורום הזה, הורדתי סרט מאתר טורנט, DVDR-TGP (ככה כתוב) בתוך התקייה יש הרבה קבצי ראר שמכילים לדעתי את אותו הקובץ (הקובץ נראה כמו הסרט והוא בפורמט img) בנוסף בתקייה יש גם עוד הרבה קבצים שאני לא יכולה לפתוח. יש לי צורב DVD וניסיתי פשוט לצרוב את כל התקייה של הסרט אבל הצריבה נעצרה והראתה לי שגיאה שאני לא זוכרת מה היא. אני גם לא מצליחה לחלץ את אחד מקבצי הראר שם, גם אז אני מקבלת הודעת שגיאה בווינראר. אני לא יודעת אם כך, איך לפתוח את הקובץ. אשמח אם תוכלו לעזור לי ימית
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
אני אחד מהאנשים שלא מסוגלים להתמודד עם ממשק עברי, בגלל שאני רגיל למושגים באנגלית. לכן עד עכשיו הייתי שמח ומאושר בגרסה האנגלית של Intel PROSet/Wireless (מנהל הרשת האלחוטית של אינטל) שהגיעה עם המחשב הנייד שלי, אבל עכשיו הגיע הזמן לשדרג אותה. הורדתי תיקיית התקנה מהאתר של אינטל, התקנתי ו... אבוי! זה בעברית! חיפשתי בכל התפריטים, ולא הצלחתי למצוא שום דרך לשנות את השפה. הפתרון היחיד שאני מצליח לחשוב עליו הוא מחיקת העברית מהמחשב, התקנה מחדש של התוכנה ואז התקנה של העברית אבל זה סיפור מהפטרה :-\ מישהו יודע איך לשנות את שפת הממשק או לפחות מאיפה אפשר להוריד את הגרסה העדכנית של זה (10.5.2.0) באנגלית בלבד? ושאלה לא קשורה: משום מה Alt+Shift כמעט אף פעם לא עובד בIE7 - איך גורמים לזה לפעו…
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה כזאת שבעזרתה אפשר לנעול קבצים ו/או תיקיות בעזרת סיסמא, תודה
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להוריד דרייברים מהאתר, יש לי כרטיס מסך של nvidia geforce fx 5200 בקטגוריות של ההורדות של כרטיסי מסך של nvidia לא קיים דרייבר כזה אך קיימים סוגים שונים כמו ForceWare גרסה 81.85 WHQL לכרטיסי GeForce מה זה אומר WHOL ? הם זה אמור להתאים לכרטיס כמו שלי לדוגמא? בבקשה תעשו לי סדר בדברים תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לפתע פתאום, משום מקום, נחתה עליי הבעיה הבאה: שאני פותח את המחשב הוא מגיע לטעינה של הוינדואס, מוםפיע מסך כחול לשניה ומבצע ריסט. ביטלתי את הריסט ובמסך הכחול כתוב שהבעיה היא: UNMOUNTABLE_BOOT_VOLUME גיגלתי קצת את הבעיה וגיליתי שהפיתרון הוא REPAIR. ניסיתי 3 דיסקים שונים של XP, ובאף אחד מהם אין לי אפשרות להגיע למסך של הREPAIR. מה אוכל לעשות? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-