עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. היי, המחשבים מחוברים ברשת עם ראוטר של edimax אישרתי טוווח IP בשני המחשבים ברשת אך עדיין אין גישה ממחשב למחשב. ב zonealarm תחת firewall ניתן להוסיף host/site, IP address, IP range and subnet. אני הגדרתי IP range אך עדיין לא עובד. מה עושים? אגב, כשמנתקים את ZA הכל בסדר. אופיר

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  2. שלום לכולם ברוך השם חזרתי לאקספי לאחר שבמשך מספר חודשים הויסטה קרסה פעמים. [נתעלם מהעובדה שלהפטר מהויסטה שדפק את כל הכונן וסירב לתת לי להתקין XP נורמלי] התקנתי SP3 והכל יפה ועובד חוץ מ2 דברים... 1)לא קשור לפה אבל שיהיה... שאני עושה מאפיינים על קובץ אני לא יכול לעשות חיפוש יעד הכפתור כזה קפוא. 2) הבעיה העיקרית שבשבילה גם יש את האשכול, מזעור המדיה פלייר לשורת ההתחל... פעם גם באקספי הקודם שלי [שזה אותו האחד] וגם אצל אבא שלי וגם בויסטה יכלתי למעזר את המדיה פלייר [לאחר שלחצתי לחצן ימני על שורת ההתחל->סרגלי כלים ושם הופיע לי המדיה פלייר] והיא הייתה הופכת לסרגל כלים יפה כזה שהיה עליו עוצמה, פליי ולהעביר שירים. אבל עכשיו משום מה אני לא מצליח לעשות את זה שוב. אפשר עזרה? תודה

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  3. Started by ras81,

שלום יש לי בעיה, התקנתי אוטלוק 2007 ואין לי אפשרות לייבא אנשי קשר, הלחצן/פקודה פשוט לא מאופשר. מישהו מכיר פתרון לבעיה? תודה

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  4. Started by frenzy,

מקפיץ למי יש מושג איפה אני יכול להוריד את החבילת שפה הזה לנירו? חיפשתי ולא מצאתי.

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  5. למישהו יש מדריך בנושא, אני אשמח ....

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  6. מחקתי בטעות מהרגיסטרי כל מה שהיה קשור בתכנה anti malware malwarebyets anti ועכשיו שאני בא להתקין מחדש אני מקבל הודעת שגיאה צירפתי קובץ תמונה שמראה את ההודעה שאני מקבל איך מסדרים את זה? ההודעה היא "access violation at address 00000000. read of address 0000000000 עכשיו איכשהו הצלחתי להתקיםן ושאני מעדכן אני מקבל הודעה כמו שרשום בקובץ שצירפתי [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  7. Started by nadavos,

כבר הייתה לי בעיה דומה, מסכים כחולים, והנה היום שוב פעם היה לי מסך כחול ובעיות בהפעלת המערכת. לבסוף איכשהו הצלחתי להכנס עשיתי את כל הסריקות האפשריות כולל הסריקה של nod32 שמצא איזה 3 וירוסים/משהו מסוכן. עכשיו אני לא מבין למה הוא לא ניטרל אותם לפני זה? למה רק בסריקה הוא גילה את זה? יכול להיות שהוא לא מספיק טוב? (הוא מעודכן) יכול להיות שהוא נותן לוירוסים להכנס ובגלל זה יש מסך כחול? או שאולי זה בכלל בעיית זיכרון כי יש לי 256SDRAM. תודה!![br]פורסם בתאריך: 5.02.2007 בשעה 21:30:21 שחכתי לציין שמהחשב נתקע כמה פעמים והייתי צריך לעשות ריסט...ובאחד הריסטרים פשוט היה מסך כחול והכל התחיל...(בפעם המי יודע כמה)

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  8. אשמח אם תוכלו לעזור לי... תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  9. Started by oren1,

שלום לכולם לפי כמה ימים שדרגתי את המחשב שלי למפרט מתקדם החלפתי לוח אם של ג'יגביט GA-MA74GM-S2H שידרגתי לכרטיס מסך של palit 9500GT 1GB - נוודיה מאז השידרוג אני חש בקירטוע של המחשב באקפלורר הדבר בעיקר מתבטא כאשר אני שומע מוזיקה אז אני שומע תאקים קטנים של תקיעה של המחשב [ נגיד כאשר עכשיו אני רושם עכשיו מהר מהר לוקח למחשב לחשוב טיפה עד שנכתב בתיבה הכתב וגם המחשב מאט והפירסומות פלאש שבצד לדוגמא נתקעות..] לפי דעתכם מדובר בבעיה באקספלורר ? או משהו חומרתי ? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  10. Started by sherlock1212,

אני מחפש דרך לראות סרטים על הסלולרי שלי אז גיליתי שאפשר לעשות את זה בעזרת המרה לקובץ 3gp. אז איך אפשר לעשות את זה? תודה.

11. Started by Posford,

אשמח לתוכנה לקידוד קבצי אודיו (Mp3) לקודד לפי איכותיות וכו'. שתתמוך ב- Vista. תודה.

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  12. אני משתמש בMaxthon 3, והחוסם פרסומות ממש על הפנים. איך אני יכול לשפר אותו?

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  13. Started by aviramgo,

יש לי עכשיו חלון לבן על המחשב של אינטרנט ואני לא יכול לצאת ממנו ניסיתי בכל דרך אפשרית וגם ניסיתי לכבות אותו ולהדליק אני לחוץ מאוד בקשר לזה כי זה מחשב חדש ומערכת ההפעלה שלי היא ויסטה. אשמח לתשובה שאני יוכל לצאת מהחלון הזה. נ.ב:גם לא רואים את שורת הכתובת וכו'...

• 8 תגובות
    • 728 צפיות
  14. Started by zglazer,

שלום לכולם יש לי בעייה בהצגת וידאו באתרים מסוימים ומפנים אותי להורדת Flash Player אך משום מה אני לא מצליח להתקין את הנגן ניסיתי מכל מיני דפדפנים אך ללא הועיל וגם לא מקבל חיווי על שגיאה מסוימת פשוט רואים חלון לבן עם סמל של הפלאש אנא עזרתכם האדיבה והמהירה נ.ב מותקנת מע הפעלה XP PRO על מחשב חדש תודה

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  15. Started by darkman,

אז ככה אני צריך פלאג אין ל WINAMP שהוא יסגור רק את הWINAMP תוך "X" זמן

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  16. הי, במחשב של מכר הבעיה הזאת קיימת כבר המון זמן. בכל פעם שמנסים לשלוח Attachment כמו תמונה או וידאו (ששוקלים אפילו פחות ממגה) הם נתקעים ב- Out box ואם באמת מחכים איתם, לוקח יום-יומיים עד שהם יוצאים משם. האימייל שמוגדר שם הוא אימייל של 012. אבל חושב לציין שכששולחים אימייל דרך השרות באתר של החברה, הכל עובד בסדר. חשבתי על למחוק את Outlook ולהתקין מחדש, אבל אולי יש פתרון פשוט יותר ומהיר יותר שאתם מכירים. (אני גם לא בטוח שמחיקה תעזור) תודה!

• 5 תגובות
    • 728 צפיות
  17. אהלן, רציתי לדעת האם יש תוכנה לכיבוי של המסך ע"י לחיצה עם העכבר על משהו, זה נהיה מעצבן כשאני במיטה וכדי לכבות את המסך צריך לקום עד אליו. אני ידוע בלפעמים לשאול שאלות מטופשות, אבל זה יקל עלי מאוד אם יש תוכנה כזו תודה!

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  18. Started by shimon956,

בנו סקירה ממש כמו איזה באנצמרק של איזה כרטיס מסך חדש רק לתוכנות והנה היא!! http://www.thepcspy.com/articles/other/what_really_slows_windows_down/5

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  19. Started by eliil1,

שמתי לב יש שם אפשרות של TV, מה אני צריך בשביל להשתמש בזה? וכמה ערוצים התוכנה מראה?

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  20. Started by hellyeahmofo,

יש לי קובץ Toast , מאיפה הוא הגיע ומה הוא מכיל , זה לא חשוב אני רוצה לצרוב אותו , ואין לי מושג איך ניסיתי לברר פרטים בגוגל וכל מה שאני יודע שזה image של מק , אבל בטוח אפשר להמיר ולצרוב או לצרוב כמות שהוא בבקשה , עזרה

21. Started by tom1989,

אני לא יודע אם זה המקום, אבל יש לי בעיה בOUTLOOK הרגיל והWEB ACESS, כול פעם שאני מקבל מייל הוא מגיע בצורה מחורבשת וכול הסוגריים והדברים מתלגנים, גם בעברית וגם באנגלית, מישהו יודע איך אפשר לסדר את זה בOUTLOOK או בWEB ACESS?

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  22. Started by omri_ro,

משום מה אני לא רואה אנימציות FLASH אצלי בדפדפן(סמיילים בפורומים וכאלה) התקנתי את קובץ הACTIVEX ועדיין כלום במחשב השני עם דפדפן AVANT אין לי שום בעיה

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  23. Started by edoson,

אני מנסה להפעיל את בתוכנה פרטישיין מגיק 8 ומיד מקבל ERROR... למה? INIT FAILED ERROR 100:PARTITON TABLE IS BAD. יש אפשרות לעשות משהו? דרך אגב, אני לא יודע על שום בעיה עם המחיצות שלי מעולם לא היתה לי בעיה שכזו.

• 6 תגובות
    • 728 צפיות
  24. ולהתקין מחדש את WIN XP מה עליי לעשות על מנת לשמור את אפשרות הבוט לשתי המערכות?

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  25. אני הרגע סיימתי להתקין את הWIN XP PRO ובקספלורר הוא נותן לי אפשרות לשלוח דרכו מייל,אבל אני לא מוצא את הלינק כמו שתמיד היה לי על הdesktop של הoutlook,ואני לא זוכר איך מוסיפים אותו...מישהו יודע????

• 5 תגובות
    • 728 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.