עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by ex_,

פשוט נשבר לי הז** מהבאנרים/סרטוני פלש, אלו שמוצגים בפורטלים הגדולים יש דרך לעצור באופן אוטומטי כל ניגון של פלאש ב FF? תודה,

• 6 תגובות
    • 780 צפיות
  2. Started by maccabeast,

יש חיה כזו?

• 5 תגובות
    • 780 צפיות
  3. Started by OMStyle,

אוקיי,אני לא יודע לכמה מכם זה קרה או יקרה,הבעיה ממש חמורה לפי הבדיקה שלי וקרתה או עלולה לקרות בכל מחש גרסאת אופיס 2007 פשוט לא מתפקדת. זה מבטל את כל האייקונים ולא נותן אפשרות כתיבה. -במבות ותגובות יתקבלו בברכה D: . תמונה:

• 6 תגובות
    • 780 צפיות
  4. Started by avi112211,

יש לי דיסק קשיח שעבר פירמוט. אפשר בבקשה תוכנה שיכולה לשחזר קבצים שאבדו בזמן הפירמוט? תודה לעוזרים. (לא יודע אם זה קשור לפורום הזה)

• 6 תגובות
    • 780 צפיות
  5. Started by The UnKnown,

in the contact list how can change the left and right buttons... i already chose "dont display this massage again" what can i do ?

• 4 תגובות
    • 780 צפיות
  6. Started by braveheart24,

שלום כולם יש לי בעיה שאני לא יודע איך לפתור אותה כאשר אני מפעיל אימיול אז הוא תוקע לי את כל האינטרנט ורק איפוס מודם או הפעלה מחדש של המשחב פותרת זאת, לפעמים אני צריך לחכות כמה ד' ואז האינטנרט מסתדר, אותו דבר כאשר אני מפעיל בערך 7 קבצים להורדה ביוטורנט ואז שנת על אותו תהליך של הדלקת מחשב או איפוס למודם למישהו יש מושג איך לפתתור זאת?

• 7 תגובות
    • 780 צפיות
  7. Started by yotamoo,

שלום, בעקבות המלצות חוזרות ונשנות בפורום הורדתי את מוזילה פיירוורקס. באמת יש בו הרבה דברים מצויינים, אך יש אתרים מסויימים כמו Ynet ו-video.org.il שלא עולים טוב, ואני לא יודע איזה פלאג להתקין כדי לפתור את הבעיות. האם יש חבילה שמתקינה מס' פלאגים במכה שתעזור לי? תודה

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  8. Started by helga,

אומרים שהתפוח לא נופל רחוק מהעץ...ואז אץ לו רץ לו ביל גייטס ואוסף אותו. ה"השראה" של אפל על מיקרוסופט היא ידועה. כעת מעביר ביל גייטס מצגת על חלונות "ויסטה" ויש תחושה חזקה של דז'ה וו... האם זה צירוף מיקרים??? http://www.metacafe.com/watch/66582/microsofts_forbidden_apple/

• 6 תגובות
    • 780 צפיות
  9. Started by Fkl0ster,

הפעלתי עכשיו את התוכנה, כל רשימת הקונטקטס לא קיימת . סגרתי, הפעלתי מחדש - שום דבר. מיותר לציין שזה חשבון בו אני משתמש בו דרך קבע, למעשה השתמשתי בו עוד אתמול בלי בעיה. מישהו כאן יודע מה יכול לגרום לכזה דבר?! ???

10. Started by Raziel Elmaliach,

שלום התקנתי את התוכנה הכל עבד טוב אבל נוצרו לי שני בעיות שאני נכנס לתוכנה 1.שאני פותח את התוכנה היא נפתחת לי בצורה כזאת:. 2.והשניה שיש לי את ההודעה הזאת שאני סוגר את התוכנה מה לעשות כדי לפתור את שני הבעיות ? בתודה מראש רזיאל נ.ב לגבי הבעיה השניה אין לי את הקובץ שצריך על המחשב אז איך אני משיג אותו ?

11. Started by Alexkmr,

מה עושים במצב כזה? [br]פורסם בתאריך: 29.06.2010 בשעה 08:35:07 ?[attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  12. Started by ga123456,

שלום, בבקשה לא למחוק כי אני חדש ולא יודע איפה לשים את ההודעה הזאת. יש לי בעיה עם התקנת המשחק World of Warcraft (גירסאת ה PTR). כשאני מנסה להתקין את המשחק זה מראה לי ההודעה הבאה. "C:\......\PTR-Installer-en_GB.exe אינו חוקי ביישום Win32" את הקובץ הורדתי מהאתר של World of Warcraft אז אני לא חושב שהבעיה היא עם הקובץ ניסיתי לעשות סריקת וירוסים וזה לא עזר, וניסיתי להפעיל את קובץ שהמחשב נמצא ב Safe Mode וזה לא עזר. למשהו יש פתרון בשבילי בבקשה. בתודה מראש :xyxthumbs:

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  13. Started by CreativeX,

יש לי בעיה בICQ, כל פעם שמישהו שולח לי הודעות בעברית כאשר אני אופליין, אז שאני מקבל אותם אני רואה רק ג'יבריש, ואי אפשר לקרוא את זה. הבעיה קוראת רק שכותבים בעברית, ורק כאשר אני במצב אופליין, אם אני אונליין זה בסדר גמור. הבעיה לא הייתה קיימת פעם, לפני שפירמטתי את המחשב. ניסיתי להתקין מחדש וזה לא עזר. מישהו יודע מה הבעיה? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  14. יש לי בעיה בתוכנה שכאשר אני רוצה לפתוח קובץ מסוים (שזה סרט/סרטון כמובן) אז היא לא מזהה לי את רובם. כשאני לוחץ על Open Video File אז נפתח לי כמובן החלון של בחירת הקובץ. לצורך העניין (וזה ככה בדיוק) יש לי בתיקיה מסוימת 13 קבצי וידאו, אז בתוכנה כשאני נכנס לתיקיה הזאת אז היא מזהה לי רק 7 קבצים!! אבל כשאני עושה לה All Files אז היא מזהה את כל הקבצים כמובן, וכשאני פותח את הקובץ שאני רוצה לדחוס אז התוכנה רושמת לי את מה שאתם רואים בתמונה! נ.ב הקובץ שפתחתי הוא קובץ שהתוכנה כביכול לא זיהתה ב All usable types!!! מה אני עושה?? :'(

• 9 תגובות
    • 779 צפיות
  15. Started by Evilized,

מה הכי מומלץ להגדיר ב לשונית 3D שככוללת בפנים AA וכו' כדי לקבל את המקסימום ביצועים במשחקים ובסרטים תודה!

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  16. אם כן אשמח להמלצה על אחת כזו

• 5 תגובות
    • 779 צפיות
  17. Started by kondson,

זקוק לתוכנה שתהפך לדריבר של מדפסת ומכל אפליקצית וידוס תיצר קובץ PDF

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  18. Started by aladin_7,

אני מעוניין להכן סרט DVD ולהוסיף את קבצי הכתוביות כך שאני יוכל לבחור איזה כתובית אני רוצה לראות. מישהו יודע איך אני עושה דבר כזה ויכול להסביר את כל הדרך (כולל אזה תוכנה צריך ועוד.....) תודה

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  19. Started by johnwoo,

יש לי בעיה מעצבנת : 1) רכשתי את המשחק THE WITCHER, וגיליתי שיש קובץ MINI IMAGE, אשר בעזרת DAEMON TOOLS 4.10, אמור להריץ את המשחק ללא צורך בדיסק. אני לא אוהב להשתמש בדיסק המקורי מחשש שיהרס ולא יהיה ניתן להשתמש בו. ניסיתי וזה באמת עזר, אבל אחרי שעשיתי אתחול למחשב, והפעלתי את המשחק, הוא נתן לי הודעה שצריך להכניס את הדיסק. ובכונן הוירטואלי בו הגדרתי את הקובץ, הוא נתן לי הודעה שהכונן ריק. ביררתי בהמון פורומים ואמרו שהבעיה תיפתר עם DT גירסה 4.11. שדרגתי לגרסה 4.11, ועוד פעם אותה בעיה. בפעם הראשונה התוכנה יודעת לזהות את הקובץ MINI IMAGE, והמשחק עובד יופי בלי דיסק. אחרי אתחול של המחשב, חוזרת אותה בעיה. למישהו יש פתרון, למה DT פעם מזהה את הקובץ, ופעם לא? קבצים אחרים ה-DT מזהה בל…

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  20. התקני win7 home איזה תוכנות מומלץ להתקין על מנת להגן על המחשב? ליעל את העבודה? האןם התוכנה עם ה-firwall שwindows מציעים security essential אפקטיבית?

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  21. Started by avner0075,

מצטער שאני שואל שוב. איך מוצאים את הכיסוי השחור מהעניים של האימיול?

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  22. Started by the king2006,

תראו את התמונה למה לא מופיע לי שם המשתמש????

23. ראיתי תוכנה שפותחת תצוגה מקדימה לעמוד הראשון של תוצאות חיפושים בגוגל ואולי גם בדפדפנים אחרים. מישהו מכיר ? יודע מה שמע? איפה מורידים?

• 5 תגובות
    • 779 צפיות
  24. Started by Liran -,

שלום, הורדתי תוכנה מהאינטרט וזה הוריד לי אותה כקובץ rar, כשפתחתי את הכיווץ נפתחו לי שני קבצים . אחד sfv ואחד mdb . יש איזושהי תוכנה שמאפשרת לפתוח את הקבצים האלה ? תודה מראש, לירן .

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  25. עבודות שישבתי עליהם שעות ימים ולילות, הרבה תמונות ועוד הרבה קבצים של סרטונים, אחי הקטן בטעות מחק אותם, הם גם לא בסל מחזור, זה היה בערך 20 ג'יגה - בעיה רצינית. האם יש אפשר לשחזרם? יש תוכנות מסויימות שיכולות לעשות את העבודה??? (ומצטער אם זה לא הפורום המתאים פשוט לא ידעתי איפה לכתוב - מקס' תעבירו) ת-ו-ד-ה !!!

• 8 תגובות
    • 779 צפיות

דיונים חדשים בפורומים