עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. התקנתי את הגרסת ניסיון של אופיס07 ואני רוצה לחזור למה שהיה לי,איך אני מחזיר?

2. Started by LeftRight,

פירמטתי את המחשב ושכחתי מה עשיתי פעם שעברה בשביל שזה יעבוד.. אני רואה צבעים מוזרים יש לי ATI wmp9 ואת חיבלת המקודדים ace

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  3. Started by JHONLEV,

ברצוני לבנות מוד לאימיול. אני רוצה רש לשנות כמה דברים כגון תמונה , לחצנים ודברים כאלה... אז איך אני יוצר מוד ?

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  4. Started by IlanF,

ראיתי שאפשר לאחד אייקונים לקובץ אחד (לדוגמה בדום 3, בקובץ DOOM3.EXE יש 18 אייקונים) יצרתי כמה אייקונים בפוטושופ ורציתי לאחד אותם לקובץ אחד כמו הEXE של דום 3.. איך אני עושה את זה?

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  5. Started by No_Man,

אני לא מצליח לגלוש באינטרנט דרך IE6 או להתחבר ל-ICQ בגלל בעיה שקשורה לקובץ IExplorer.exe (כך לפחות טוענת הודעת השגיאה). אין לי בעיה להכנס לתיקיות או דברים כאלה. איך אפשר לתקן את הבעיה ? להוריד מחדש את הקובץ IExplorer.exe (אם אפשר ומאיפה)? תודה.

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  6. עבודות שישבתי עליהם שעות ימים ולילות, הרבה תמונות ועוד הרבה קבצים של סרטונים, אחי הקטן בטעות מחק אותם, הם גם לא בסל מחזור, זה היה בערך 20 ג'יגה - בעיה רצינית. האם יש אפשר לשחזרם? יש תוכנות מסויימות שיכולות לעשות את העבודה??? (ומצטער אם זה לא הפורום המתאים פשוט לא ידעתי איפה לכתוב - מקס' תעבירו) ת-ו-ד-ה !!!

• 8 תגובות
    • 711 צפיות
  7. Started by satlan1,

הורדתי איזה משחק ישן.. והסאונד של המשחק הוא מהמחשב עצמו(יענו הרמקולים סגורים ועדיין זה מרעיש :-X) איך אפשר להשתיק את זה? אין במשחק עצמו אפשרות לכבות סאונד. וניסיתי את האייקון הקטן ליד השעון של הווינדוס.. סימנתי שם השתק בהכל וזה עדיין לא עזר. יש לי ווינדוס XP, והמשחק עצמו פועל דרך הדוס. תודה

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  8. Started by easyuri,

אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לשחק עם המחיצות של הדיסק הקשיח. ניסית את partition magic ואני ממש לא מרוצה מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה מוצלחת יותר?

• 5 תגובות
    • 710 צפיות
  9. שלום לכולם אני פונה משני מחשבים למחשב בעבודה בעזרת תוכנת REMOTE DESKTOP אך עדיין לא מצליח להתחבר למחשב השני על הרשת המקומית למרות שאני קורא לו ב-IP שלו מה יכולות להיות הסיבות? יש לי XP HOME ו- XP PRO + רכזת 3COM תודה, יהודה

• 5 תגובות
    • 710 צפיות
  10. Started by dids22,

חיברתי למודם טלפון וקו בזק אני יכול בתצורה הזו להקליט את השיחה כן? איך בדיוק?

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  11. Started by BigDragoon,

כשאני רוצה לטעון אתר מה address bar, הוא לא עולה אוטומטית, אלא רק מוצג ב address bar ואני צריך ללחוץ על Entrer או על המשולש (GO to) שיש מימין ל address bar. לעוד משהו זה מתנהג ככה? משהו יודע איך לפתור את זה?

• 9 תגובות
    • 710 צפיות
  12. שלום חבר'ה הורדתי את הדרייבר לצ'יפסט שלי כי רציתי לעדכן אותו (לוח-אם Asus M2n-E, תומך בNfroce 570Ultra). אז נכנסתי לאתר של NVIDIA, נכנסתי לnforce drivers,משם ל570 SLI ואז לprimary download site, ואז זה הוריד לי את הקובץ ''nForce4_intel_8.22_winxp2k_english_whql.exe'' (http://www.nvidia.com/object/nforce_nf570_win2k_intel_8.22.html) אה?זה לא אמור להוריד את nforce5? בכל מקרה, התקנתי את הדרייבר ואז נכנסתי לprogram files כדי להפעיל אותו והוא עולה לשניה (המסל של נוידיה) ואז נכנס לטעינה ואז פשוט יוצא. אני התקנתי את הצ'יפסט הקודם מהדיסק של ASUS, והדיסק נראה לי קצת מיושן. אז זה אומר שהצ'יפסט כבר מעודכן?ויש תוכנה לבדיקת דרייברים של הרכיבים? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  13. כמו שאומרת הכותרת. אתמול התקנתי את ה-AV של AVAST (הגירסא המקצועית) ומארז כל האתרים עובדים לי בסדר ורק כשאני נכנס ל-IQPC ולוחץ "בנה מחשב" שום דבר לא קורה.אני לא יכול להיכנס לזה ולא לאף "אגף" בתפריט מצד ימין. מה קורה פה? זה קשור למשהו ב-AVAST? עריכה: שכחתי לציין שהעניין קורה רק ב-IE וגם כשאני נכנס עם ה-FF ומשתמש ב-IETAB

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  14. Started by The Dom,

הורדתי גרסה מהאתר שלהם בחינם ועשיתי סריקה- ומשום מה זה לא מוחק את אותם הקבצים והSPYWARS למיניהם. רק בגרסה המלאה אפשר למחוק ספייוורים?

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  15. שלום, ברצוני ליצור באמצעות AFTER EFFECT ו/או MAYA או כול דרך אחרת לפי הצורך את האפקט הבא: יצירת מסכים המתקרבים בהם רואים פריימים / צילומים שונים כפי שמופיע בדוגמא הנ"ל : http://vizrt.com/db/106/6/14/75/ITV_News_relaunch_640kb.wmv המטרה להכניס סרטונים שלנו כמו שמופיע בקישור הנ"ל. במילים אחרות איך ניתן לבצע את המסכים הללו - אם אפשר בצורה מפורטת. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  16. Started by Ac-Boy,

האם אתם יכולים להמליץ על הגנות בשביל המחשב? שזה: וירוסים. פיירוואל - חוץ מzonealarm. ספיוור. וכל תוכנות הריגול למניהם וכל הדברים המזיקים למחשב. אפשר בבקשה המלצות?

• 10 תגובות
    • 710 צפיות
  17. Started by Natan_Rozen,

היי שלום הורדתי סרט, בסיום ההורדה הסתבר לי שמדובר בסרט שמדובב לתורכית , עכשיו העניין הוא שאני לא תורכי, אני לא יודע תורכית. :-[ אצתי רצתי והורדתי את הפסקול המקורי של הסרט באנגלית, אני מעוניין לראות את הסרט ללא קידוד מחדש עם הפסקול שהורדתי. האם אפשר לייבא סאונד ולראות אותו עם הסרט שהורדתי ? (בתוכנה MV2PLAYER כמובן) ואם אי אפשר בתוכנה MV2PLAYER, יש תוכנה אחרת שיכולה לייבא סאונד? ??? תודה רבה לעוזרים. 8)

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  18. Started by Genom_g,

אז ככה אני משתמש כבר 3 שנים בתוכנה SOLIDWORKS עכשיו רציתי לדעת מה אתם אומרים על התוכנה הזאת דרך אגב זאת תוכנת 3D למי שלא יודע

19. אני מעוניין לעשות בדיקות מקיפות במחשבים בבית שלי נגד SPYWARES כי לאחרונה האינטרנט התחיל להיות איטי ואני רוצה לבדוק את העניין אם מישהו בבקשה יכול להמליץ לי על תוכנות נגד Spywares טובות אני אודה לו מאוד תודה

• 7 תגובות
    • 710 צפיות
  20. Started by miki891,

שלום אני משתמש בתוכנה Studio Version 9 של חברה Pinnacle. אני מנסה להקליט טלויזיה בשביל לימודים. ובסוף אני עורך עריכה וידאו בתןכנה Studio Version 9 אבל יש בעיה. רואים קובץ אחד וסרט מחולק תמונות לחלקים בנפרד. ולא הופך לסרט תמונה אחת. הוא פשוט מתחלק לכמה תמונות סרט. איך עושים שלא יחלק לי כמה תמונות סרט? אני רוצה שיראה סרט תמונה אחת הכל בפנים בסרט. אני נסיתי לבדוק כל מיני כיוונים כל האופשרויות, ולא היצלחתי. מה חסר לי שם? תעזרו לי בבקשה. זה מאוד חשוב לי בץודה מראש מייקל

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  21. Started by orlupo,

מחפש תוכנה שתמיר קבצי MP3 ל-MIDI ותעבוד, בניגוד להרבה שמצאתי בגוגל ולא עבדו. בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  22. Started by aorpaz,

מצאתי ת סרגל יהאו מאד מאד נוח וגם פתחתי אימייל אצלם הבעיה שמכתבים בעברית [כרגע מפלאפון] מגיעים בגיבריש - ניסיונות של כל הקידודים הקימים אצלי לא הועילו רעיון?

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  23. יש לי כמה חשבונות מייל בוואלה , YAHOO וכו'. האם יש תוכנה שתעבוד ברקע בשורות המשימות ותבדוק מדי פעם האם יש מייל חדש בחשבונות האלה (מאחר וחשבונות מבוססי WEB אינם יכולים לעבוד בתוכנות דואר רגילות כמו OUTLOOK EXPRESS)

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  24. הכוונה היא לשלוח פקס דרך המייל באמצעות תוכנה כלשהיא - ולא ע"י אתר ומפציץ את הפקס בפרסומות. פשוט יש לי מסמך ואני רוצה לשלוח אותו בפקס, ואין לי מודם פקס. בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 710 צפיות

דיונים חדשים בפורומים