תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
למי שחיפש ולמי שרצה לזרוק את המצלמה לפח.. GPT או ICam הנה הדרייברים : http://www.cameradigital.co.il/support.asp
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי פה בפורום סגרו מס' לא קטן של שרתים וכתוצאה מכך לי לפחות קצב ההורדה ירד משמעותית וישנן הורדות שפשוט תקועות. יש פיתרון?
-
- 7 תגובות
- 739 צפיות
-
-
כל כמה שניות קופצות לי מלא פרסומות בוינדווס וזה לא נראה לי הסרביס מסנג'ר הזה.. כי הוא בדיסאייבל... הפרסומות מגיעות בכתובת http://ad.yieldmanager.com למישהו יש מושג מה אפשר לעשות..? עכשיו גם התחילו פרסומות של myfunmouse או משהו כזה..
-
- 9 תגובות
- 739 צפיות
-
-
תוכנה חינמית או תיכנות כלשהו? תודה[\
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
-
אחותי משגעת אותי כי היא רוצה שאני ישיג לה איזה תוכנת תירגום מאנגלית לעיברית בשביל הלימודים שלה , אז אם מישהו יוכל לעזור לי אני יודה לו מאוד תודה לכול העוזרים!!!!!!.....
-
- 6 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אני צריך את 3 הדרייברים הבאים להורדה. Intel® ICH9R LPC Interface Controller - 2916 התקן ממשק אנוש (HID) של USB HID-compliant game controller בקשר לאחרון.. יש לי גויסטיק של לוגיטק והוא לא מותקן פשוט מחובר בUSB וזהו.. האחרון אומר שאני צריך להתקין אותו ?
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום אני משתמש בתוכנה Studio Version 9 של חברה Pinnacle. אני מנסה להקליט טלויזיה בשביל לימודים. ובסוף אני עורך עריכה וידאו בתןכנה Studio Version 9 אבל יש בעיה. רואים קובץ אחד וסרט מחולק תמונות לחלקים בנפרד. ולא הופך לסרט תמונה אחת. הוא פשוט מתחלק לכמה תמונות סרט. איך עושים שלא יחלק לי כמה תמונות סרט? אני רוצה שיראה סרט תמונה אחת הכל בפנים בסרט. אני נסיתי לבדוק כל מיני כיוונים כל האופשרויות, ולא היצלחתי. מה חסר לי שם? תעזרו לי בבקשה. זה מאוד חשוב לי בץודה מראש מייקל
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום חברים,אני לא יודע אם זה המקום הנכון לשאלה אבל אני אנסה, ישלי כמה תמונות שאני רוצה להדפיס על קנבס,עכשיו הבעיה שלי שהקבצים נמצאים בגודל קטן ובהגדלה הם יתעוותו אם אני לא טועה, http://chuckconnelly.com/gallery.php אלה התמונות,מה האופציות שלי אם אני רוצה להדפיס בגודל נורמלי לתמונה ? תודה מראש וסופש נעים 8)
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
http://img98.imageshack.us/my.php?image=16dp.jpg זה סירטון שצילמתי מהפלאפון NOKIA 6280. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני מניח שרובכם מכירים את Hiren's boot CD (אם לא, קראו כאן - http://www.hiren.info/pages/bootcd) בכל מקרה, קניתי מחשב חדש ומאז אני לא מצליח להפעיל אותו. לא את הגרסה הישנה (v6) שעובדת אצלי שנים ולא גרסה חדשה יותר (v9.4) הוא נכנס לדיסק בלי בעיה אבל כשאני מנסה להריץ תוכנה ממנו (ניסיתי גוסט ו partition magic) הוא נתקע בשלב מסויים: הוא כותב atapicd.sys loading ונעצר. חיפשתי ברשת ולא מצאתי פתרון, אז חשבתי שאולי יהיה למישהו כאן רעיון ואגב, הכונן דיסקים הוא 2014L1T asus ולוח האם הוא ג'יגבייט EP35C-DS3R תודה אסף
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
במקביל להרחבות של השועל ישנה גם האחות הקטנה והמוזנחת "ערכת הנושא", שחשיבותה לאיכות ולכיף מהגלישה לא תסולא בפז. יאללה , תתחילו לשפוך - מה ערכת הנושא המועדפת שלכם ? אילו ניסיתם ? אלו לא אהבתם ? המועדפת שלי: Littlefox - מקטינה הכל ומשאירה הרבה מקום למסך העיקרי. ניסיתי: macfox למיניהן - מראה מינימליסטי דמוי מק Noia- יפה , קצת מצועצעת , צבעונית - Ifox למינהן - לבן , פשוט , נחמד GrApple למינהן - מעוגל , לבן , יפה - אין תמיכה בגירסה 2.0.0.1 Silver Skin - מטלית , צבעונית , אחלה . לא אהבתי: Red/blue/green Shit - אפל , כבד - נמאס מהר Outlook2003 למיניהן - מוכר , מכיר ,מחיר , מיקרוסופטי.
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
יש לי מחשב CELERON3 שהתקנתי אליו לא מזמן Norton Antivirous אבל הוא כבד מדי על המחשב. לפני זה היה לי AVG Free. אבל נכנס דרכו איזה וירוס שעשה לי הרבה בעיות. מאז אני יותר לא סומך אליו יותר. אז אני מחפש אנטי וירוס שלא יהיה כבד על המחשב, אבל שעדין יגן אליו טוב.
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
תראו פירמטתי את המחשב.התקנתי וינדוס ויסטס 32. התקנתי את אימיול.עכשיו שאני בא להפעיל אותו יש לי את ההודעה הזאת. זיהוי מאובטח מופסק CRYPTOKEYS ניכשל באיתחול של.האימיול שאני משתמש בוא זה TLN eMule בוסטר 7.3 ואז האימיול עולה.אבל שאני עושה חיפוש ורוצה להוריד משהו. זה פשוט לא לוקח את ההורדה שעשיתי ומעביר אותה להעברה. אני לוחץ מאה פעמיים על אותו קובץ בחיפוש.שאני מגיע להעברה כלום לא שם. אין שם שום קובץ.בבקשה תעזרו לי. נב.למנהל אני מצטער אני לא ממש יודע מה לרשום כדי לא לקבל אזהרות. אז אם עשיתי שום פעם איזה משהו לא נכון.אז אל תחסום אותי בבקשה. כי אני בעצמי לא מבין אם זה נכון או לא פה.
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
פשוט נשבר לי הז** מהבאנרים/סרטוני פלש, אלו שמוצגים בפורטלים הגדולים יש דרך לעצור באופן אוטומטי כל ניגון של פלאש ב FF? תודה,
-
- 6 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אני רוצה תוכנה שתוכל להפעיל את duke nukem 3d מבלי שאני יצטרך לצאת לדוס ושהמשחק יוכל לזהות את הכרטיס קול שלי (קרייטיב אוודיג'י אי אקס) קיים דבר כזה לא? תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אני רואה את הסרט אבל נגיד בתוכנה כזאת של כתוהביות אז אתה לא רואה את הזמן רץ זאת אומרת אני רואה את התמונה ושומע את הקול וגם במדיה פלייר אני מצליח אבל בכל התוכנות של הכתוביות יש לי בעיה עם הסרטים באיגות xvid יכול להיות שאני צריך איזה מקודד מסוים בשביל זה או שיש פיתרון אחר תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 739 צפיות
-
-
ולהתקין מחדש את WIN XP מה עליי לעשות על מנת לשמור את אפשרות הבוט לשתי המערכות?
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
הורדתי כמה סרטים וכאשר אני פותח אותם למשל עם התוכנה divx subtite displayer או עם bsplayer יש כל מיני בעיות בצפייה ורואים צבע ירוק חזק על המסך ויש הרבה הפרעות חשוב לציין שזה רק בסרטים מסויימים ולא בכולם ! חסר מקודד או משהו? מישהו יכול לפרט לי מה בדיוק הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
יש לי קובץ וידאו עם סיומת IMG במחשב שאני לא מצליח להפעיל טוב. אם אני פותח אותו בWINAMP הוא לא נפתח אם אני פותח אותו בWMP10 אין סאונד אבל יש תמונה. אם אני פותח אותו בMV2P PLUS הוא לא נפתח מה יכולה להיות הבעיה.? ד"א: וכשאני בודק את המאפינים של הקובץ בWMP הוא רושם וידאו Elecard MPEG2 Video Decoder CODEC סאונד CODEC -
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
in the contact list how can change the left and right buttons... i already chose "dont display this massage again" what can i do ?
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
יש לי בבית DVD שמקליט VHS. התחלנו להעביר את כל הקלטות בבית מ VHS ל DVD אבל התפריט שהמכשיר עושה פשוט מכוער, והוא גם לא נותן לעשות חלוקה נורמלית לפרקים. אני רוצה אז להקליט עם המכשיר ל DVD, ואז להעביר את זה לקובץ של ארבע וחצי ג'יגה למחשב ואז לצרוב מחדש עם תפריט שאני אכין ולפי פרקים שאני אחלק. מישהו יכול להמליץ לי על: 1. תוכנה שעושה DVD Rip עם איבוד איכות מינמלי עד לא קיים 2. תוכנה לצריבת סרט על DVD שתאפשר לי ליצור תפריט יפה ולחלק לפי פרקים לבחירתי תודה!
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
-
שלום שידרגתי לגירסא 11 והיא גרועה אני רוצה לחזור לגירסה 10 או 9 התקנות שלהן לא עובדות כי זה טוען שיש לי גירסה חדשה יותר מותקנת אני גם לא מצליח למחוק בשום דרך גם לא דרך הוספה והסרה של תוכניות אם אני מנסה להסיר דרך התקנת וינדוס זה מסיר אך אחרי זה מסכים להתקין רק את 11 מה לעשות
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-