תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
-
לאחרונה אני נתקל הרבה בשגיאה הזו [img width=780]http://i28.tinypic.com/246usl4.jpg אני עושה OK ושאני מנסה אח"כ לסגור את הדפדפן אני מקבל את השגיאה [img width=780]http://i27.tinypic.com/2956af8.jpg עושה עוד הפעם OK. וסוגר את הדפדפן ופותח עוד הפעם. יש לי ויסטה 64.
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אני מחפש תכונה הנ"ל, האם לWORD יש בדיקת דיקדוק ואם לא מהו הקו הירוק בוורד שמופיע לי כל הזמן, תודה?
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
אני מנסה שוב לקבל עזרה לעניין הנ"ל ומקווה שהפעם למישהו תהיה תשובה : מדובר במדפסת BJC 2100 של CANON. אני רוצה להגיע למצב שברירת ה-DUPLEX תהיה מאופשרת באופן קבוע לעומת המצב הנוכחי שאני צריך לסמן אותה לפני כל הדפסה. בספר של המדפסת יש הסבר איך ליצור פרופיל הדפסה רצוי אבל לא איך להגדיר שהוא יהיה ברירת המחדל. אני מפספס משהו?
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
-
אהלן, כבר יותר משבוע שפתאום (בלי שוב שינוי מצידי) FIREFOX מתחיל לחפש בGOOGLE ישראל ולא באתר האנגלי שלו. איך משנים את זה בחזרה?? נשבר לי כבר מלפתוח את גוגל ידנית בשביל למצוא משהו, זה הורס את כל הרעיון של החיפוש המובנה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
ואני רוצה להעביר את כל המועודפים שלי איך עושים זאת ניסיתי ולא יכולתי לפתוח את זה מהדיסק און קי תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני להתקין google tv על המחשב הנייד שלי ידוע לי כבר שאפשר להשתמש בandroid studio עבור זה אבל מעדיף להתקין ישירות על המחשב ולא על מכונה וירטואלית. האלטרנטיבה היחידה שמצאתי עד כה היא android tv x86
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
הבעיה שלי זה לארגן את הדיסקים מהעבר, כלורמ סרטים מוזיקה, ספרים וקבצים שונים אחרים. האם יש תוכנה שיודעת לנהל קטלוג או לפחות לקחת דגימות מהוידאו אם זהו דיסק של DVD. נכון להיום אני פותר את העניין עם אקסל, אך לבטח ישנם פתרונות טובים יותר...
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
היא מאבדת את האחריות המעבד או של הכרטיס מסך (כמובן במידה ולא עשיתי OC)? תודה
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אני מתשמש ב outlook express 5 ורציתי לדעת אם יש דרך לגבות את האימיילים?
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
יש לי פנט' 3 800 עם כרטיס וודו 3. הורדתי מLIONHEART את ה-LionHeart_Codecs_Pack_v1.3 שאמור לפתור לי את כל בעיית הצפייה בסרטים. עדיין לא ראיתי סרטים במחשב זה וחיברתי אותו לטלוויזיה עכשיו כדי לראות. בעייתי היא ההגדרות- אחרי שהתקנתי את הגירסה לXP, מה אני צריך לעשות? הנחיות מפורטות יתקבלו בשמחה כי אין לי הרבה מושג בזה (מה אני אמור ללחוץ, להתקין, מאיפה ולאן, ומה אני אמור לראות בחוצצים שבSETTINGS במאפייני כרטיס המסך? ודבר נוסף, איך אני מגדיר TV OUT? המון תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
יש לי טרויני על המחשב וה-Trojan Guarder לא מצליח למחוק אותו אם יש עוד תוכנה שאתם יכולים לתת לי אז בבקשה תרשמו...
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
כאשר ההתקנה עובדת ומגיעה ל 60% המחשב מאתחל את עצמו , מדובר בהתקנה של Zone Alarm-Internet suite האחרונה (גרסה 8) , הייתה לי לפני זה גרסה ישנה יותר , הורדתי אותה ועדיין הבעיה נמשכת ... תודה לעוזרים ...
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
מה יותר טוב נרו 7 פרמיום או אולטרה?ומה ההבדל?
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
למי שחיפש ולמי שרצה לזרוק את המצלמה לפח.. GPT או ICam הנה הדרייברים : http://www.cameradigital.co.il/support.asp
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אני צריך איזה תוכנה ופשוטה שתיתן לי להוציא חלקים מסאונד של סרט. יש המלצות? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 753 צפיות
-
-
כשאני פותח את האקספלורר אז נפתחת לי עם אתר הבית גם פרסומת כזאת או משהו בשליש התחתון של המסך,זה נקרא SFUX או משהו. איך אני מבטל את זה?
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני מחפש תוכנה שתעשה לוג לכל פקודות ה-HTTP היוצאות מהדפדפן (עדיפות לפיירפוקס). חשוב מאוד שיהיה חופשי - בעדיפות משנית שהלוג יעשה לקובץ טקסט אוטומטית נ.ב. אני לא מתכוון לסניפרים ולתוכנות קליטת תעבורה - תודה כל טוב ושבת שלום, גבריאל
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
קודם כל אם אפשר שכל התוכונות יהיו חינמיות. זה המיפרט שלי AMD 4000X2 1GB OCZ 667 CL 5 Gforce 7300GS HEC 300W ART ככה שכפי שהבנתם התוכנות אמורות להיות קלות. השימושים שלי במחשב הם בעיקר מוזיקה , סרטים , גלישה , ופיפא או מנג'ר כשיוצא לי. התוכנות שאני צריך הם דפדפן אנטי וירוס אנטי ספויר תוכנה שמנקה זבל מהמחשב אשמח לעזרכתם , תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום חברים. אני מחפש תוכנה לבניית תבניות אתר - TEMPLATES אשמח אם תעזרו... תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה במחשב אני חושב שזה איתותים של הכרטיס מסך, למשל בתמונה הזאת יש כמה פיקסלים לבנים אדומים ושחורים בפינה השמאלית למעלה (שום דבר מפריע אבל אולי זה איתות למשהו בעתיד?), אחרי בדיקה של סקרין שוט מצאתי שהבעיה לא במסך אלא במחשב, מה שמעניין הוא שלפי מה שראיתי הפיקסלים השחורים לבנים ואדומים האלה שמופיעים בתמונה המצורפת מופיעים רק בשולחן העבודה (vista x32 ultimate) ונגיד בחלונות או בתוכנות זה לא מופיע רק כשיש תצוגה של שולחן העבודה, מהו מקור הבעיה? אני רוצה לנסות למנוע במקרה שיקרה משהו בעתיד. intel c2d e8400 innovision ichill 8800gt oc 2gb sgkill ddr2 מסך samsung 2253bw תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אהלן לפני כמה ימים פירמטתי את המחשב שלי והתקנתי את התוכנה Driver Genius שהתקינה לי את הדריברים.. היא התקינה את הדרייבר של הקול והוא עובד והכל טוב רק שיש בעיה אחת נראה כאילו באותה עוצמה של קול הרמקולים לא מוציאים את אותו הכוח.. חיברתי את הרמקולים למקור אחר והם עובדים מעולה.. למישהו יש רעיון מה הבעיה? ד"א הלוח אם שלי זה P5N-D תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה לעיוות תמונות כמו SuperGoo עם אתם מכירים אתם יכולים לתת לי שמות?
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-