תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני מניח שאיזשהו Malware גורם לזה כיוון שזה קורה במספר רב של אתרים. להלן לינק שכרגע הופניתי אליו (מאתר Serethd אם זה עוזר): http://www.blabbers.com/app/portal/facebook/campaigns/ipad/ipad_comp.jsp גיגלתי, וראיתי שממליצים על תוכנה בשם Hitman pro. הורדתי אותה, סרקתי, ועדיין זה נמשך. עצות?
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
יש לי תופעה מאוד מוזרה כל השמן האתר הזה קופץ לי : http://www.redorbit.com/images/images-of-the-day/ לא יודע למה...מישהו מכיר את זה? ניסיתי ADAWERE NOD32 Spyware Doctor כלום לא עוזר!!!! איך אני ניפתר מהבעיה הזו ? THX!!!
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
פרמטתי את המחשב לדודים שלי ויש להם לוח אם Unknown לפי אוורסט! וכל הזמן קופצת הודעה שזוהתה חומרה חדשה, החומרה היא: Via Bus Master IDE Drivers ואין את זה בדיסק של להוח אם :-\ ואני לא מוצא את זה באינטרנט בשום מקום חישתי כבר שעות! לא יודע ת'חברה של הלוח אם אבל יש את הצ'יפסט: North Bridge: VIA VT82C694X Apollo Pro 133A South Bridge: VIA VT82C686B מישהו יכול להשיג לי את הדרייבר הזה? (Via Bus Master IDE Drivers) תודה רבה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
יש לי עבודה של כ 320 עמודים, ועם כמעט כל שינוי קטן, כל הטקסט זז וכותרות יורדות עמוד וכו. אני עברתי על כל העבודה כבר עשרות פעמים כדי לתקן הכל וכל הזמן הטקסט זז. מה ניתן לעשות כדי למנוע זאת? אפשר "לנעול" עמודים?
-
- 4 תגובות
- 629 צפיות
-
-
כדאי לשים לב כי כל מיני גולשים כאן באתר ואי אפשר לסמוך מאה אחוז למעט אתרים גדולים ומוכרים. אני צודק? כדאי להעיר את תשומת לב המתחילים שבינינו( ואני בראשם).
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ערב טוב מדליק פיירפוקס וממש ממש כל הלשוניות נעלמו, הבוקמרקס/פייל/הגדרות פשוט הכל נעלם , איך לעזאזל משחזרים את זה . תודה חייב לציין ששום דבר חריג לא קרה ולא עשיתי/שיניתי כלום.. תודה
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
שלום לכולם; מסיבה לא ברורה, לאחר הפעלת המחשב, כל המועדפים של הדפדפן שלי נמחקו כלא-היו. האם יש דרך להחזירם או שעכשיו צריך להתחיל לאסוף את כל האתרים מחדש?
-
- 10 תגובות
- 977 צפיות
-
-
בשבוע האחרון, ה-Google Chrome התחיל לעבור לאט רצח.. אמרו לי להוריד איזה משהו, כנראה גרסה חדשה יותר.. הורדתי את הגירסה החדשה וכל המועדפים שהיו פשוט נעלמו.. הדפדפן מבקש ממני להכניס אימייל וסיסמה כדי למצוא את המועדפים.. אבל זה מראה את המועדפים שנמצאים במחשב אחר בבית ולא את המועדפים שהיו על המחשב הזה לפני שעדכנתי את הגירסה.. יש דרך לסדר את זה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 935 צפיות
-
-
-
פתאום אני מפעיל את המחשב ורואה שהסמלים שלי נעלמו כאילו הם נהפכו כזה לסמל של קובץ שלא מזוהה ואני לא יודע מה קרה איך אני מסדר את זה?(זה לא בכל הסמלים)
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
פתאום ללא סיבה הגיונית כל הסרטים שאני מפעיל ולא משנה באיזה תוכנת צפיה אני משתמש bsplayer , media player וכו' פועלים אך בגוון לבן ניסיתי. להסיר את כל הcodec ואז להתקין שוב וגם ניסיתי להתקין אחרים ודבר לא עזר, אני די מבין בענין של הcodec ולפי הבנתי הבעיה לא שם ניסיתי גם להסיר את תוכנות הצפיה ולהתקין מחדש אך גם זה לא עזר
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם DOK. כל הקבצים והתיקיות שבו נהפכו לקיצורי דרך. הצלחתי לראות את הקבצים המקוריים בעזרת שימוש בפקודה ב CMD attrib -h -r -s /s /d E:\*.* בנוסף לקבצים אני רואה קובץ vbs שנקרא: aljazeera-sport+2 שאני מנסה למחוק אותו הוא נמחק. אבל אחרי כמה שניות הוא חוזר. אני מניח שזה משהו שנמצא על המחשב עצמו, אך לא מצאתי שום דבר שיכול לעזור לי. גם סריקה של המחשב עם אנטיוירוס לא מצאה שום דבר האם יש פה מישהו שמכיר את הבעיה ויכול לעזור לי? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כל הקבצים במחשב שלי עם סיומת jpg ו mp3 הפכו ל VBScript מה לעשות? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
WTF? לא חשוב איזה שיר אני מוריד מקאזה... הוא מתנגן לי רק לכמה שניות ואז עושה מלא רעשים יש לציין שזה רק בקאזה כי שירים שהורדתי ב- Emule מתנגנים מצוין יכול להיות שקאזה עשו את זה בכוונה?! תגידו לי אם גם לכם יש את הבעיה הזאת...
-
- 5 תגובות
- 742 צפיות
-
-
כל התוכנות מראות לי שיש לי istbar במחשב אבל לא מצליחות למחוק אותו השתמתי עם ספייבוט עם ad-aware עם קספרקסי ועם פנדה איך אני מעיף אותו?
-
- 6 תגובות
- 848 צפיות
-
-
קפץ הפקק, ועכשיו הדלקתי את המחשב, ופתאום אני קולט שאין addons בFF!!! עשיתי גם Tools - Addons, וגם שם אין כלום! אני ממש חייב עזרה! *עמוד הבית והפייבוריטס נשארו. לא יודע אם זה משנה משהו... תודה רבה! עריכה: WTF?! סגרתי את FF והפעלתי מחדש, והופ, יש את הכל! אפשר להשמיד את הת'רד.
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום, לחבר שלי יש בעיה במחשב,כל קבצי התמונה(JPG) נהפכו לסיומת VBS. אין אפשרות לעשות פתח באמצעות תוכנה תמונות כלשהי. ניסיתי גם לשנות את הסיומת חזרה לJPG ואין תצוגה של תמונה,הכוונה שהפעם זה נכנס לתוכנה אבל לא רואים כלום. אני מאמין שזה וירוס. בכל מקרה פירמטנו את המחשב,גיביתי את כל התמונות שלהם ועדיין כלום לא עובד. יש אפשרות להציל את התמונות אכשהו? מה זה הסיומת VBS?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכולם יש לי בעייה בגלישה לאינטרנט. פעם בחצי שעה מופיע לי הודעת שגיאה מאת מייקרוספט ואז מופיע לי 2 אופציות "שלח דו''ח שגיאות..." או "אל תשלח" כשאני בוחר " אל תשלח" הוא מייד סוגר לי את דף האינטרנט בו הייתי גולש. בהקשר לזה גם מופיעי לי מדיי פעם ההודעה הזאת: ההוראה ב "0x24c813d9" ביצעה הפניה לזכרון ב-"0x025e2300" לזכרון לא הייתה אפשרות להיות "read". לחץ על אישור כדי לסיים את פעולת התוכנית. יש למישהו מושג מה עושים?? זה פשוט מטריף אותי. אם נניח אני אמחוק את האינטרנט אקספולרר ואתקין במקומו נניח אינטרנט אקספולרר גירסה אחרת יותר חדשה האם זה יעזור? או שפשוט צריך לפרמט את כל ה-XP מחדש? ממה נובעת הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
בתקופה אחרונה בתדירות גבוהה ה internet exploler 8 אצלי נתקע ואני צריך לכבות ולהדליקו מחדש , איך אפשר לפתור את הבעיה??? - אני כבר מיואש מהבעיה ושוקל לעשות רק בגלל זה פורמט .
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מנסיוני אני יודע שלעשות scandisk ו defrag לעתים תכופות לא מומלץ אבל למרות זאת Diskeeper מזכיר לעשות schedule לאיחוי יומי אז מה עדיף?
-
- 8 תגובות
- 926 צפיות
-
-
אני חושב ששמתי מספיק קודקים, ואין לי בעיה לראות סרטים רגילים. אבל כל מה שיש באינטרנט, באתרים של ערוץ 2 וכאלה - אני לא יכול להגדיל למסך מלא, וזה בעסה, אנא עיזרו לי איכשהוא.
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
על שרת קבצים ישראלי ומהיר ! http://www.download.co.il/download.php?file=378562a8c54cfff1790f4d81f9a70cd0 אני בעצמי משתמש בדרייבר הזה למחשב מודינג בשביל לראות בטלויזיה ובדוק זה עובד יפה.
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
כל מי שיש לו בעיה בהתחברות במסנג'ר שיעשה ככה: תכנס לתיקיה C:\WINDOWS\system32\drivers\etc בתוך התיקיה יהיה קובץ ששמו HOSTS תפתח את הקובץ עם Notepad ותרשום בשורה הכי תחתונה את השורות האלה:t 65.54.239.80 messenger.hotmail.com 65.54.239.80 dp.msnmessenger.akadns.net זה אמור לעזור לך להתחבר...
-
- 28 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תגידו מישהו אולי יודע איך אני יכול ליצור כזה דבר בוורד או paint shop pro.. אני מתכוון שיש מחיר בגדול והאגורות בקטן יותר.. :s05: צירפתי תמונה תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
זהו,נגמר,פיניטו...אני משתמש במוד של Morph כבר כמה שנים,וב webcache כמה חודשים טובים,היו לי הורדות חבל"ז,מהירויות פגז...עכשיו "תודות" ללייון נטוורק,זהו,אין יותר webcache,ספקיות האינטרנט חסמו את הגישה. זה מה שקורה שמתשמשים במוד עלוב,חרא (סליחה על הקללה אבל אני דיי מעוצבן)...Netvision חסמו 100% ועכשיו אני מתחיל לשמוע שגם יוזרים על ספקיות אחרות קיבלו חסימה. כל מי שהתשתמש שמוד של לייון לא יודע בטח על מה המאומה,כל מי שהשתמש באופציה של webcache(שאם המשתמשים הצוציקים שמה היו יודעים כבר קיים איזה חצי שנה במודים שונים) יודע איך נדפקנו. נחזור להוריד במהירויות הרגילות שלנו,אם מישהו כן מצליח להוריד מה webcache שיגיד.
-
- 7 תגובות
- 823 צפיות
-