עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by galgalgal2001,

מישהו מכיר תוכנה שבאמת עובדת של שליחת SMS ללא תשלום?. תודה רבה

2. Started by zohar678,

לפעמים אני שולח לחבר מצגת והוא לא מצליח לפתוח אותה, הוא מקבל את ההודעה הבאה בפואר פוניט אין אפשרות לקרוא c:\docoment and settings\owner my docments my completed כיצד ניתן לפתור את בעיה הזאת?

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  3. בתקופה האחרונה כשאני מוריש קבצים באימיול הוא נותן לי תמיד עד 35 תוצאות ולא יותר פעם תמיד היה נותן לי 300 תוצאות בכל הרצה. עזרה ??

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  4. Started by guy94,

אני רוצה לדעת איך עושים סימן של שורש...?! ???

• 2 תגובות
    • 9.4k צפיות
  5. או הגדרה לכל קונטקט האם להציג את התמונה שלי או לא. מישהו מכיר? תודה.

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  6. Started by xlSnaK,

כמו שרואים בתמונה זה המסן הכי הכי חדש שיש..אז השאלה השלי היא איך אני מבטל את הקטגוריות של הOFFLINE ו Groups ..ניסיתי לעשות כמו שעשיתי במסנים הישנים יותר אבל אין שם אפשרות כזאת הגרסא של המסן היא 2009(Build 14.0.5027.908) התמונה : http://i34.tinypic.com/2jepz45.jpg תודה D::

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  7. קניתי מצלמת וידאו של JVC GR-D820EK. ובנוסף קניתי כרטיס FIREWIRE על מנת שאוכל להעביר את מה שאני מצלם למחשב. חברתי את הכרטיס FIREWIRE למחשב, זיהה אותו והתקין דרייבר. בנוסף חברתי בכבל FIREWIRE למחשב ויציאה שניה למצלמה והדלקתי וכלום לא קורה. אני עובד עם התוכנה שקבלתי Studio 10 QuickStart, והוא לא מצליח לזהות או ל"משוך" וידאו מהמצלמה. וגם כשאני מחבר אותה למחשב כלום לא קורה. הנה תמונת מסך כשאני פותח את התוכנה היא אומרת לי את זה: מה יכולה להיות הבעיה? ואיך פותרים אותה? מה השלבים פתחתי את התוכנה לעריכת הוידאו, חיברתי את הכבל DV למצלמה ו FW לכרטיס. וכלום לא קורה, אז מה בעיה? תודה רבה וחג שמח

• 2 תגובות
    • 965 צפיות
  8. Started by ben007,

שלומות, אני מחפש כבר הרבה זמן (ללא הצלחה מרובה ) סקין לווינאמפ, עם דגש על נוחות. לא מעניין אותי אם הוא בצורת חללית, שני רמקולים בצד וביצת קינדר חייכנית שקופצת כל פעם שיש בס חזק. גם לא כלכך משנה אם הוא סקין מודרני/קלאסי, העיקר שיהיה נח ומהיר. תודה.

• 2 תגובות
    • 899 צפיות
  9. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

איך אני מעביר הורדות של BitComet ל Azarues(או איך שכותבים את זה) זה דחוף אני כבר באמצא פשוט הBitComet בקושי זז לי קש ה Azarues מוריד לי על 80!

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  10. Started by The_overclocker,

איך אני עובד עם סנטימטרים ולא עם אינצ'ים ??

11. משתמש ב IE 8 וכשאני פותח טאבים חדשים, הרקע שלהם לפעמים ירוק, לפעמים כחול, לפעמים סגול.. מה זה אומר כל צבע? למה זה ככה?

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  12. מישהו מכיר תוכנה שתסרוק לי את התוכנות במחשב ותגיד לי את המספר גירסא ותגיד לי מה החדשה ביותר שאפשר להשיג ומאיפה. אם מישהו מכיר אז שיגיד לי מאיפה להוריד. תודה

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  13. Started by davidcohen,

היי יש לי בעיה רצינית בDOK שכנראה היא וירוס. לאחותי יש דיסק און קי שכשהיא חיברה אותו אצלי במחשב מספר תיקיות הופיעה לה עם סיומת exe אחרי שהיא לחצה עליהם כדי לפתוח המחשב פשוט פתח פרוסס של התיקייה עם סיומת exe ולא סיים אותו. כשעשיתי הצגת קבצים מוסתרים ראיתי את התייקיה המקורית כמוסתרת ואצלחתי להכנס אליה ולקחת משם את כל הקבצים. עשיתי פורמט מלא ל DOK אבל עדיין כל פעם שאני מכניס DOK למחשב (גם אחד אחר) הוא עושה את זה. כאילו המחשב שלי נדבק או משהו. על המחיצות הרגילות c:\ ו d:\ הוא לא עושה את הבעיה הזאת... מישהו נתקל בזה ויש לו פתרון ?! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  14. Started by Shbd,

צרבתי קובץ avi מקודד mpeg4 וצרבתי אותו ביחד קובץ תרגום ssa. יש לי DVD טוב בסלון והוא קורא תסרט מצוין, איכות הרבה יותר טובה מ- VCD אבל אני לא מצליח להפעיל תכתוביות. זה אומר לי שהוא לא מצליח למצוא כתובית. איזה פורמט כתובית אני צריך לצרוב בשביל לצפות בסרט ביחד איתה?

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  15. Started by hellyeahmofo,

אני מקבל כרטיסי ברכה , והזמנות לשיחת וידיאו מאנשי קשר (כמו גם הודעות נאצה) למרות שאלה מכחישים שזה מהם לאחר ששללתי כל אפשרות לטרויאני (פירמוט) , רציתי רק לדעת בעקרון , האם יש תוכנה שמסוגלת לפרוץ ל ICQ כדי שיהיה לי כיוון חקירה , כמו כן אם יש כזו הייתי רוצה להבין איך מתגוננים נגדה.

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  16. מקווה שזה הפורום..אם לא בבקשה תעבירו. אני כבר מתייאש מזה..אני צריך להקטין או/ו לערוך קטע וידאו ב-mpeg2.. ניסתי בוירטואל דאב..וגם ב-winavi ולא הצלחתי כלום.. אפשר הסבר מפורט איך עושים את זה? בתודה מראש..שלומי.

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  17. Started by PuLsE,

אממ היום ניסיתי להתקין Java במחשב והופיע לי הError הבא error applying transforms. Verify that the specified transform paths are valid. למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  18. שלום לכולם, אני רוצה לדעת אם מישהו מכיר תוכנה שבעזרתה ניתן "לחתוך" חלקים מתוך סרטים\מוזיקה ולהשתמש בהם במקומות אחרים (מצגות וכאלה) בתודה לעוזרים, אלי

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  19. שלום, יש לי כונן חיצוני wd mybook 320gb. כשאני מנסה להכנס אליו דרך "המחשב שלי" כשאני לוחץ דאבל קליק על האייקון שלו הוא מעלה לי כאילו זה קובץ שהוא לא יודע איך לפתוח אותו ומבקש ממני לבחור תוכנה להעלות איתה. אני יכול להכנס לכונן דרך החלונית שבמעלה החלון "המחשב שלי" אבל לא דרך דאבל קליק. בהתחלה הכונן פעל טוב ולפתע הופיעה הבעיה הזאת. החלפתי גם מחשב השבוע וגם במחשב החדש נוצרת אותה הבעיה. אודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  20. אני משתמש ב Office 2003. אני רוצה להעביר את כל המיילים שקיבלתי מחודש אפריל 04 ועד חודש יולי 04 (04/2004-07/2004) לקובץ PST אני רוצה שזה יעבור אוטומטית. איך אני עושה את זה...

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  21. Started by O.G.D 2k5,

מישהו מכיר תוכנה טובה לעריכת סרטים יותר מmovie maker המסריח שמגיע עם ווינדוס??????

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  22. אני רוצה להדפיס משהו ושיבינו מה כתוב (או תמונה) רק אם יסתכלו במראה.

• 2 תגובות
    • 879 צפיות
  23. Started by Stranger,

תנו לי קישור או משהו .... תודה רבה יום טוב! 8)

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  24. Started by Liran -,

תגידו יש אפשרות לשנות גודל כתוביות בתוכנה MicroDVD ......? אין לי מושג אם זה קשור לכאן...אבל בכל מקרה תנסו לעזור ;D תודה רבה !

• 2 תגובות
    • 626 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.