עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אין אפילו לחצן "עבור אל"

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  2. אף פעם לא הייתה לי בעיה כלשהיא... והוא אומר פעם אחת שהשרת לא זמין, פעם אחת הרשימה לא זמינה ועכשיו השירות אינו זמין.. :\\

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  3. שלום בדרייברים הכי חדשים יש שם אפשרות לנעול את הרפרש רייט אבל אני לא מצליח לעשות זאת אז עד היום השתמשתי בדרייבר ישן יותר אבל עכשיו המשחק Oblivion תמיד יוצא לי אחרי הסרט הראשון אז אני רוצה לנסות עם הדרייבר החדש אז מישהו יכול בבקשה ללמד אותי איך נועלים את הרפרש רייט בדרייברים החדשים? כי ממש לא בא לי לשחק על 60 הרץ והכרטיס שאני משתמש בו הוא Asus FX 5900 תודה רבה

• 2 תגובות
    • 479 צפיות
  4. Started by rantri,

התקנתי לא מזמן XP Pro , משום מה ה- windows messenger מפעיל את עצמו כל שתי דקות ומנסה להיתחבר לאינטרנט. אפילו שהלכתי ל- Task Manager ועשיתי לו End Process אחרי כמה רגעים הוא הפעיל את עצמו מחדש. יש למישהו מושג למה זה קורה ואיך אפשר לעצור את זה . תודה מראש , רן.

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  5. Started by Yotam.B,

היי לכולם, אני מקווה שאני בפורום הנכון.. אני מחפש תוכנה לעבודה עם 2 מסכים. כן, אני יודע שזה מובנה בוינדוס ויש שכפול או פיצול. אני עובד על פיצול מסכים, אבל אני מחפש תוכנה או דרך לניהול שני המסכים על מסך אחד. נניח ויש אודיטוריום ומקרן מקדימה ואני מאחורה רוצה לנהל את שניהם מבלי לראות את המסך השני כמו שהתוכנה של הוינדוס מספקת שממש צריך לראות את המסך השני. מכירים משהו כזה? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  6. Started by t d,

חשבתי שזה הפורום המתאים להציג את בעייתי, אם לו תזיזו ואני מתנצל... לפני זמן מה התקנתי את המשחק homeworld 2 על המחשב שלי... לפני שהתקנתי אותו, היה לי כ4.5g פנויים ולאחר התקנתו כ-2.6g היום בצהריים החלטתי להסיר אותו, אך הויי! עדיין המחשב מראה לי שיש 2.6g פנויים לאחר הסרת המשחק! :sad: ניסיתי עם add/remove 2003 plus ואין זכר למשחק ניסיתי לחפש את התקיות בו הוא היה מותקן: c:\program files\sierra\homeworld2 וגם שם אין שום זכר למשחק נראה כאילו המשחק הוסר לחלוטין אך הוא עדיין תופס מקום על הדיסק הקשיח... מה אני יכול לעשות? :-[

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  7. Started by THE-MASTER,

יש לי מישהו שאני מכיר שבא אליו אחד שמבין מאוד בתחום המחשבים וסידר לו את תוכנת האימיול שלו כך שמהתחלה עד סוף ההורדה הוא מוריד על מהירות מקסימלית 150 KB/S והוא אפילו לא משתף שום דבר אם ידוע לכם על גרסה כזאת או שיש לכם אחת כזאת אנא הביאו לי לינק או שלחו לי בפרטי. בתודה מראש לכל העונים.

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  8. Started by VoliSuS,

אהלן יש לי חבר שיש לו יום הולדת ואני רוצה כזה סתם איזה משו מצחיק כזה על החולצה (יש לי מה לעשות..) אבל הבעיה שאני לא יודע אחרי זה איך אני מדפיס אותה כאילו אני צריך לעשות את העיצוב באיזה גודל? רזולוציה? תודה רבה

9. לאחר פירמוט מלא של ההרדיסק והתקנה נקייה של ווינדוס אקספי הום אדישן, התקנתי גם נורטון אנטיוירוס 2003. הבעיה המוזרה היא שבכל פעם שאני מנסה להעלות את הממשק של הנורטון, הוא נעלם לאחר כמה שניות, כאילו מעולם לא פתחתי אותו. אציין שהנורטון עובד ברקע בסדר גמור, מעדכן את הוירוסים וכו' בדקתי את זה דרך מנהל המשימות. הבעיה הזאת נמצאת גם בגוסט של אותה חברה. נסיתי להסיר ולהתקין מחדש, ואפילו הסרתי והתקנתי את 2002, ועדיין אותה בעיה מוזרה. אני אובד עיצות, אם יש למישהו פתרון או שנתקל בבעיה הזאת כבר, אני אשמח אם יענה לי פה. תודה מראש, אייל. נ.ב. ה-XP מקורי, וזה גרסן עדכון שחברות הכבלים מכרו עכשיו בהמוניהם.

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  10. Started by _BooM_,

חלק מהדפים (כולל חלק מדפי הפורום) אני רואה ב-David ואני רוצה לראות כל הדפים בפונט הטבעי/הרגיל/הרצוי Arial. איך ניתן לשנות את העניין כדי שאראה הכל ב-Arial או בפונט המקורי? תודה.

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  11. יש לי כבל חיבור למחשב DKU - 5 של נוקיה 6100, ואני רוצה להעלות משחקים / תמונות / צלילים. בזמנו השתמשתי ב - Nokia PC Suite http://www.nokia.com/nokia/0,,72026,00.html אבל התוכנה הזו כל כך עוינת, היא ממש Spyware ( כל פעם מפעילה את עצמה בתחילת הפעלת Windows - אם מסירים אותה מה Startup, היא חוזרת ) והיא גם כבדה ומגעילה. יש תוכנה יותר נורמלית שעושה את אותם דברים בפשטות ובלי "Spyware" ?

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  12. Started by royymmm,

שלום , אני מנהל נכסים של לקוחות מארץ ומחול ויש לי יפוי כוח שלהם לפרסם מודעות פרטיות בשמם אלה לא מודעות עסקיות אלה פרטיות לוח יד 2 אינו מכיר בזה לכן אני צריך לחשוב על פתרון יצירתי אחר לפרסם מודעות כאלה באופן פרטי להשכרהאשמח לעזרה ממישהו שמבין ויודע איך לעשות זאת ניסיתי:קניית טוקמנים (עם מספרים שונים) ו פתיחת חשבונות חדשים עם VPN וגלישת בדפדפן incognito ללא הצלחה אם למישהו יש בבקשה רעיון לעזור לי אני מאוד יודה לו כי אני כבר עובד עצות

13. Started by zvovon,

אני מפעיל את האימיול של ליונט וורק הגירסא הכי חדשה.. ואחרי 2 דות לפעמים 10 דקות . לפעמים כשאני פותח אותו והוא מתחבר לשרת הוא נתקע .(לא מגיב) אין לי וירוסים אין לי ספייוורים .. זה רק האימיול נתקע. . אני עובד חופשי עם כל התוכנות האחרות גולש בלי בעיות .. רק האימיול מחליט להפסיק לעבוד - להתקע.. מה אפשר לעשות .? מאיזה סיבות זה יכול להגרם?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by darkman,

פעם היה רשום את זה איפה שהוא אבל אני לא זוכר איפה *בזמן האחרון אני מקבל מלא גאנק זה מתחיל לעצבן בטירוף

• 2 תגובות
    • 897 צפיות
  15. Started by Levcog,

לאחרונה התקנתי על המחשב שלי Windows Vista Ultimate 64bit ושמתי לב לבעיה די מוזרה במשחק Grid שפעל חלק על ה Window XP 32bit. קודם כל, הינה המפרט שלי: מעבד - Q6600 3.0MHz (OC) קירור למעבד - Thermalright Ultima הארד דיסק - WD320GB AAKKSS זיכרון - G.Skill 4GB (2GBx2) 800MHz לוח אם - Abit IP35-X כרטיס מסך - BFG 8800GT OC1 512Mb כרטיס קול - Creative SoundBlaster X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Pro Series מארז - Enermax Chakra 5001 מסך 22" את הOC ביצעתי לאחר שעברתי לVista ובדקתי את יציבות של המחשב עם מספר תוכנות. אבל ישנה בעיה במשחק Grid שלא הייתה בזמן הרצת המשחק עם XP, מדי פעם המשחק פשוט מתחיל לרוץ לאט מאוד, אי אפשר לקרוא לזה בדיוק ירידת FPS, המשחק נכנס למצב שאני קורא לו מצב …

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  16. Started by yosi yosef,

קים ברשותי צורב של lg שבעבר צרבתי איתו במהירות 4 .אבל לאחר שהעברתי את הצורב למחשב חדש מהירות הצריבה הנמוכה ביותר היא 8 . ומהירת זו קימת לא רק בתוכנת צריבה אחת

17. אהלן אנשים! יש לי סרט ב DVD מקורי, אני רוצה "לקרוע" אותו ל AVI שאני אוכל לראות אותו על ה ARCHOS. אני לא מצליח למצוא משהו נורמלי פשוט חינמי, אתם יכולים לעזור לי? אני מעדיף תוכנה שמסוגלת לעשות הכל אוטומטי, או כמה שיותר אוטומטי. יש על הדיסק כמה קבצים של VOB ו IFO, ניסיתי כמה תוכנות מעפנות שאני לא זוכר את שמן והם לא מזהות את כל הפרקים על הדיסק. יש תוכנה שתהפוך ישר את כל הקבצים ותאחד אותם לקובץ AVI אחד? תודה.

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  18. Started by SpLiNtEr,

בוקר טוב לכולם, יש לי קובץ טקסט שאני רוצה או לנעול,שאחרים לא יוכלו לפתוח אותו, או שאף אחד לא יצליח לקרוא אותו. תודה לכל העוזרים.... בתודה,

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  19. Started by assaf990,

השאלות: ב. אם אני רוצה לעשות גיבוי להכל כולל הדרייברים שהתקנתי, אז יש אופציה מיוחדת או שזה שיחזור רגיל ובסיסי? ג. אם הכונן שלי הוא FAT32 ואז עשיתי גיבוי. אחר כך אני מפרמט ל-NTSF. אז השיחזור יעלה לי? ד. אם אני עושה גיבוי. ואז אני מוסיף זיכרון פנימי או מחליף HD, השיחזור יעבוד? ואם אחליף רק HD SLAVE? יעבוד? אלו שינויים בחומרה מותר לעשות בין הגיבוי לשיחזור?

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  20. יש לי מיקלדת USB של HP אני מיתחרפן הפחתי עולמות בישביל לימצוא דריבר ולא מצאתי בבקשה תעזרו לי חברה :HP שם: hewlett packard

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  21. Started by PCBuster,

שלום לכולם! יש לי מצלמלית חדשה מסוג מינולטה Z3 והי מצלמת ווידאו בפורמט MOV ואני מחפש תוכנה שתמיר אותו לפורמט MPEG יש למישהו המלצות? תודה

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  22. לחברי הפורום שלום. נכנסתי לאתר של zonelabs ע"מ להוריד חוקית את zonealarm הפשוטה, שניתנת לציבור באופן חינאמי. הורדתי והתקנתי את התוכנית, לאחר ההתקנה התוכנה עשתה ריסט למחשב ולאחר מכן שהמחשב עלה התחילו התופעות המוזרות! בעת הlogin למשתמש שלי המסך נדלק ונכבה כ2~3 פעמים. במיוחד כאשר ניסתי לסגור את הTRAY של quicktime המחשב נתקע וכיבה את המסך והדליק אותו שוב. אחרי כך התחיל לעשות לי עיוותים על המסך, כל מיני פיקסלים שחורים (והם לא שרופים, כי refresh "מחק" אותם) וכל מיני מריחות על המסך. לאחר כמה שניות נכבה המסך ולא חזר להדלק שוב, כמו כן שמעתי שהארד דיסק הפסיק לעבוד (היה רעש שהוא נכבה) עשיתי ריסט ושמעתי את הארד דיסק נדלק, וכך ידעתי בוודאות שהארד דיסק הפסיק לפעול ומיד עלתה מערכת ההפעל…

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  23. Started by 00000,

כותרת מגרה הא? באתם לצעוק "ווארז ווארז", אבל לא! אדובי מעלה לרשת גירסה חינמית של פוטושופ. היא סופסוף קלטה שגוגל משתלטת על העולם. הם מבינים שהם בתחרות עכשיו, אז הם יוציאו גרסה חינמית: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3371341,00.html אולי זה צריך להיות בפורום תוכנה, אם כן מנהלים תעבירו.

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  24. Started by yoniby,

ככה, יש לי איזו תוכנה לעיוות קול ורציתי לעצבן חבר, זכרתי שפעם לפני כמה שנים (לפני האי די אס אל...) חבר שלי היה מתקשר מהמחשב.... יש לי מיקרופון... רציתי לדעת אם זה אפשרי אם אי די אס אל, ואם כן אם איזו תוכנה... תודה!!!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. אני מחפש מקודד שיכול להמיר קבצי MOV לקבצי AVI או MPG תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.