עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. בכל פעם שהמחשב עולה ה-AVG מתחיל בסריקה אוטומטית של וירוסים. רציתי לדעת איך מבטלים את האופציה הזו. לאחר שנברתי באפשריות התכנה לא מצאתי משהו מתאים ולכן אני פונה אליכם.

2. Started by jungle-man,

האם ניתן לבטל את ההודעה שקופצת כל פעם שפותחים את OUTLOOK EXPRESS לגבי דחיסת קבצים לארכיון? Outlook Express 6 on Win XP SP3

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  3. Started by FlyBoy,

אוקי יש לי את המילון הזה. עכשיו שאני מפעיל אותו,הכל עובד טוב,לחצן אמצעי (גלגלת) בעכבר מראה לי תרגום. אבל אחרי כמה דקות שאני לוחץ זה לא עובד,ואם אני לוחץ באתר אינטרנט אז זה מראה לי שני חצים בתוך עיגול למעלה ולמטה שאם אני מרחיק או מקרב את העבר זה פשוט עושה את אותו הדבר כמו שהגלגלת עושה. אז אני צריך להפעיל את הבבילון מחדש כדי שזה יסתדר...ואז אחרי כמה דקות שוב. מישהו???? בהגדרות של הבבילון הכל בסדר.

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  4. Started by Guy950,

היי, מצטער אם זה לא הפורום הנכון, אבל לא ידעתי היכן לפתוח נושא לבקשה שלי. אני מעוניין להכין לחברה שלי שיר ולבקש מידידה שלי לשיר לי אותו למחשב, הבעיה היא שאין לנו כלי נגינה זמינים או מספיק מיקרופונים כדי להקליט גם גיטרה וגם את הזמרת. לכן ידוע לי שקיימים תוכנות שמשמשות כתחליף לכלי נגינה, כאילו שהן הגיטרה או התופים, השאלה שלי היא איך קוראים לתוכנות הללו והאם הן חינמיות או בתשלום (גם אם הן בתשלום תביאו לי שמות\אתרים, אני בכ"מ רוצה להשקיע בתחום המוזיקה בעתיד אז לא יהרוג אותי לשלם קצת). כמו כן, מלבד הקטע של הכלי נגינה, איך אפשר לערוך את השירים? אני יודע שזה תחום קצת מסובך אבל אני רוצה לנסות ללמוד קצת בכוחות עצמי. ואם יש למישהו נסיון בתחום הזה אני אשמח להתייעץ איתו אם ירצה (: תו…

• 5 תגובות
    • 755 צפיות
  5. Started by dragonlance,

תופעה מוזה מאין כמוה .. מרגע התקנת מערכת ההפעלה וחיבור לאינטרנט לא ניתן לבצע עידכון לנורטון או ל windows למרות התקנת אנטיוירוס אחר (avg) עידכנו והרצתו על כל הכוננים לא נמצא אף וירוס..... האם למישהו יש דרך לפתור את הבעיה...

• 6 תגובות
    • 755 צפיות
  6. מישהו יכול לעזור לי למצוא תוכנה טובה למוזיקה אלקטרונית אך לא רק דאנסים אלא דגש על טראנסים טכנו וכו'? או שהכל ביחד הכי עדיף... אני מאמין שeJay יהיה טוב אבל יש המון כאלו, ואין לי מושג בזה.

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  7. יש לי בעיה מוזרה במחשב אני חושב שזה איתותים של הכרטיס מסך, למשל בתמונה הזאת יש כמה פיקסלים לבנים אדומים ושחורים בפינה השמאלית למעלה (שום דבר מפריע אבל אולי זה איתות למשהו בעתיד?), אחרי בדיקה של סקרין שוט מצאתי שהבעיה לא במסך אלא במחשב, מה שמעניין הוא שלפי מה שראיתי הפיקסלים השחורים לבנים ואדומים האלה שמופיעים בתמונה המצורפת מופיעים רק בשולחן העבודה (vista x32 ultimate) ונגיד בחלונות או בתוכנות זה לא מופיע רק כשיש תצוגה של שולחן העבודה, מהו מקור הבעיה? אני רוצה לנסות למנוע במקרה שיקרה משהו בעתיד. intel c2d e8400 innovision ichill 8800gt oc 2gb sgkill ddr2 מסך samsung 2253bw תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 755 צפיות
  8. Started by assaf83,

שלום לכם אני מעוניין להוריד סירטוני וידאו סטרימינג מאתר קשת הבנתי שתוכנת WM RecordeR 11 יכולה לעשות תעבודה אך משום מה אני לא מצליח להוריד איתה מאתר צריך להכניס לה כתובת אינטרנט של הסירטון ,אבל הבעיה היא איך אני משיג תכתובת של כל סירטון כי יש תכתובת הראשית שזה לא משתנה בבחירת כל סירטון וידאו אחר וגם זאת לא כתובת של סירטון בכלל http://www.keshet-tv.com/starborn5/lobbyvideo1.aspx זאת הכתובת שיש לי תעזרו לי בבקשה איך אני משיג תכתובת לכל סירטון בפני עצמו תודה רבה מראש לעוזרים אסף

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  9. Started by zaroor,

מישהו יכול להסביר איזה תוכנה צריך לכתוב ולעשות טקסט אש יש איזה מדריך ?

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  10. אני משתמש ב-eMule של LioNetwork גירסה 5.0 ויש לי Low ID. אני לא פותח פורטים ב-ZoneAlarm, מכיוון שאני לא רוצה שיחדרו לי למחשב דרך הפורטים הפתוחים. תקנו אותי אם אני טועה, אבל נראה לי שאם אני פותח פורטים ב-Firewall אז כל תוכנה יכולה להשתמש בפורט הזה באופן חופשי ולא רק eMule. יש דרך להעלות את הדירוג שלי ל-High ID בלי לפתוח פורטים? אולי שימוש ב-Credit System אחר? ה-Credit System שניתן להגדיר הם: Official Credit - default lovelace Credit Pawcio Credit EastShare Credit מישהו יודע מה ההבדל ביניהם? איזה eMule מחשב להכי טוב ולמה (הרשמי או אחר)? זה ממש מעצבן שאני מוריד קובץ מסויים ב-5KB/s ובאותו זמן מורידים ממני את אותו קובץ ב-10KB/s.

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  11. Started by Green,

שלום יש לי קובץ שמסרב להימחק מהמחשב (קובץ של סרט לא איזה חלק ממערכת ההפעלה) ניסיתי גם ב"מצב בטוח" ולא עבד לי מה עושים זה משגע אותי ותופס לי 700 מגה על המחשב תודה

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  12. שמעו יש אתרים מסוימם שאני ניכנס ואז הוא אומר לי שגיאה.. ואז הוא אומר אני יכול לעשות בדיקת באגים משהו כזה.. מי שהוא יכול לעזור לי כדי לבטל את זה. כי זה פעם ראשונה שקורא לי את זה.. או שיביא לי את ההתקנה של האינטרנט אקספלור אני יתקין את זה על זה ואולי זה יסתדר .. תודה..

• 8 תגובות
    • 755 צפיות
  13. Started by JAMOOS GADOL,

אני מחפש תוכנה שתעזור לי לסדר את הפייבוריטס (Favorites) של האינטרנט אקספלורר מישהו יכול לעזור לי בבקשה? זה די דחוף

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  14. עשיתי ריסטרט, ושאני בא להפעיל את המסנג'ר הוא מעלה לי מן התקנה שנראת כמו עדכון גירסה, ואז הFW קופץ ואומר שיש וירוס בשם VMalum.BXRF כאשר אני מכבה את האנטי וירוס ומפעיל את המסנג'ר הכל עולה כרגיל, אבל שאני מחזיר את המסנג'ר והוא עושה פעולה כלשהיא (מישהו מתחבר, אני נכנס לחלון שיחות וכדומה...) האנטי וירוס שוב קופץ ואומר שיש וירוס. חיפשתי בגוגל ולא מצאתי תשובה איך לטפל בבעיה. מה אפשר לעשות? :-\ תודה, דורון

• 5 תגובות
    • 755 צפיות
  15. היה לי זון אלרם פרו עבד מעולה שיפר לי את הפינג ומהירות האינטרנט אבל נגיד היה לו באג שאם הייתי מכבה את המחשב או את הראוטר אז זה היה מאבד את כל ההגדרות שקבעתי לו ואת כל התוכנות שאישרתי להם גישה לאינטרנט שזה עצבן כל פעם מחדש.... עכשיו יש לי נורטון אינטרנט סקיוריטי 2003 שעובד מצוין רק שהוא האט לי את האינטרנט טיפה והעלה לי את הפינג ובמשחקי רשת עכשיו יש לי לפעמים לאגים וקפיצות... : \ בדקתי והיה לי זון אלרם פרו גרסה 4.5.354 משהו כזה אז הורדתי עכשיו 4.5.549 ואם הנורטון ימשיך להאט לי את האינטרנט אני אמחוק ואנסה את זון אלרם פרו הזה אני מקווה שזה יפתור את הבאג שהיה לי... ד"א כל מוצרי נורטון 2004 לא עוברים את הActivation אצלי למרות שיש לי סיריאל והכל אין זה פשוט לא מקבל אותו מוזר בט…

• 4 תגובות
    • 755 צפיות
  16. שלום רב, כעת גלשתי באינטרנט ופתאום "חומת אש" של וינדוס התבטלה, הפעלתי אותה שוב. מיד הותקנה תוכנה כלשהי "תוכנת אבטחה" ברקע בצבע כחול והתחילו לרוץ קבצי dll. עשיתי ריסט למחשב וכעת הוא לא עולה יותר, מסך "חלונות XP" נטען ואח"כ ריסט. ניסיתי להעלות גם במצב בטוח והמחשב עושה ריסט, ניסיתי להעלות גם כשדיסק מערכת XP בפנים כדי לעשות פקודת תיקון R או לפרמט, ועדיין ריסט. מדובר במחשב עם חלונות XP עם SP3 ואינטרנט אקספלורר 8, תוכנת נורוטון 2003 מעודכנת לא התריעה מפני וירוס. האם מדובר בבעית כונן קשיח? אודה לכם על פיתרון הבעיה, גיא.

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  17. Started by love-its-my-name,

אני מחפש תוכנה שנגיד אני אוכל לשים תמונה סרוקה של המערכת השעות שלי שתעמוד בגודל דיי קטן בשולחן עבודה בפינה ושאני אוכל לסמן עליה דברים ולאחר מכן למחוק אותם בלי להתאמץ... המטרה היא בעצם שכל יום שאני חוזר מבית הספר ואני פותח את המסך פשוט לסמן בתהליך קצר נקודות על המקצועות שאני צריך להכין בהם שיעורי בית ואת הנקודות אני אסמן על אותו המקצוע שעליו יש את השיעורים ביום שאני צריך בעצם לעשות אותם. אני לא מחפש לרשום מה צריך לעשות משום שזה יפנה אותי למחברת שם הכול יתברר :-) כל תוכנה דומה תסייע! בתודה מראש!

18. כבר הסרתי התקנתי ריסטים הכל לא עובד כלום פשוט מסרב להפתח זו ההודעה: תעזרו לי אני שונא IE [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  19. :s05:

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  20. Started by sean.paul,

היי, בחודש-חודשיים האחרונים הנירו מסרב להמשיך לי דיסקים מולטיסשן. בדקתי שאני צורב אותם כמו שצריך ומסמן את ה-V של מולטיסשן דיסק ולא מסומן סגירת דיסק. אני מכניס את הדיסק חזרה ובנירו אני בוחר קונטיניו מולטיסשן דיסק, הוא מראה לי בטראק סלקט את הטראק הצרוב, אבל לא מאפשר לי ללחוץ עליו והכפתור אוקי באפור. אגב, הצורב נק 3540 עם הפרימוור האחרון. הסרתי והתקנתי מחדש את הנירו וזה לא השתנה.

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  21. Started by moris,

היי! מותקנת אצלי תוכנת winfax v10. השאלה שלי היא כזו: אין לי קו לשיחות יוצאות קיים אצלי ADSL אני מעוניין בעזרת תוכנה זו לקבל פקס האם שייך דבר כזה? לגבי שליחת פקס ללא שיחות יוצאות אני מאמין שזה בלתי-אפשרי אשמח לשמוע שאני טועה! תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  22. Started by yotamoo,

שלום, אני רוצה להתקין חלונות 95 לצד ה-XP שיש לי עכשיו כדי לשחק במשחקים שאני אוהב שעושים בעיות עכשיו, כמו כוכב כחול... בכל מקרה האם אני צריך תוכנה מיוחדת כדי לעשות את זה או שפשוט מתקין? ואם אפשר שלא יהיה תפריט כשהמחשב עולה שנותן לי לבחור ביו מערכות הפעלה - אני מעדיך להפעיל את 95 מתוך XP אפ זה אפשרי.... תודה רבה ;D

23. Started by Godmoney,

יש לי בבית DVD שמקליט VHS. התחלנו להעביר את כל הקלטות בבית מ VHS ל DVD אבל התפריט שהמכשיר עושה פשוט מכוער, והוא גם לא נותן לעשות חלוקה נורמלית לפרקים. אני רוצה אז להקליט עם המכשיר ל DVD, ואז להעביר את זה לקובץ של ארבע וחצי ג'יגה למחשב ואז לצרוב מחדש עם תפריט שאני אכין ולפי פרקים שאני אחלק. מישהו יכול להמליץ לי על: 1. תוכנה שעושה DVD Rip עם איבוד איכות מינמלי עד לא קיים 2. תוכנה לצריבת סרט על DVD שתאפשר לי ליצור תפריט יפה ולחלק לפי פרקים לבחירתי תודה!

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  24. Started by helga,

אומרים שהתפוח לא נופל רחוק מהעץ...ואז אץ לו רץ לו ביל גייטס ואוסף אותו. ה"השראה" של אפל על מיקרוסופט היא ידועה. כעת מעביר ביל גייטס מצגת על חלונות "ויסטה" ויש תחושה חזקה של דז'ה וו... האם זה צירוף מיקרים??? http://www.metacafe.com/watch/66582/microsofts_forbidden_apple/

• 6 תגובות
    • 755 צפיות

דיונים חדשים בפורומים