עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. יש לי מחשב פנטיום 3 800 (אני יודע זה ישן מאוד... אבל מה לעשות) עם 256 ראם. אני מעדיף לשמוע מוסיקה במדיה פלייר 10 מאשר בווינאמפ מכיוון שהארגון רשימות שירים במדיה פלייר יותר נוח ועדיף לי. עכשיו, כשאני משתמש בו הוא פשוט משתמש כל הזמן ב20% מה-CPU, מה שמאט את המחשב שלי בצורה מטורפת. ומכיוון שאני עובד בשביל המחשב, אני רוצה מחשב רק בשביל השימושים שלי בו (מוסיקה, פוטושופ, תכנות PHP, VB ולפעמים משחק World of Warcraft). אז השאלה היא, איזו מהירות מעבד וכמה זיכרון מינימום צריך בשביל להפעיל את מדיה פלייר 10 ברקע בלי כל הפרעה? תודה.

• 5 תגובות
    • 730 צפיות
  2. Started by eranmor,

השתמשתי בתוכנה PC INSPECTOR (שהומלצה בתרד הזה )על מנת לשחזר מידע מכונן שפורמט. התוכנה הצליחה למצוא מספר רב של קבצים אך לאחר השחזור אין לי מושג כיצד לפתוח אותם. אני רואה קבצים מאוד גדולים שחלקם יותר מ3GB וידוע לי שלא היו קבצים כאלה בכונן לפני הפורמט. איך אני יכול לפתוח את הקבצים האלה על ככה שאני אוכל לראות את התוכן האמיתי שלהם? עריכה ---------------- חיפשתי מה אומר הEXTENTION של הקובץ (שהוא FILE) ולא מצאתי מידע כלשהו שעוזר לי מה שמצאתי

3. Started by banara,

שאני מדליק את המחשב אז נפתח לי windows security center (משהו כזה) וכתוב שאין לי אנטי וירוס ויש לי ! ואז זה מתקין לי "Protection System" ושאני מוחק את זה זה חוזר עוד פעם ועוד פעם ! איך אני מפסיק את זה ?!

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  4. הי, אני מריץ FireFox 4 על מחשב נייד עם Windows 7. אני עם עכבר Microsoft Arc כשהדרייבר הוא דרך העדכון של חלונות נדמה לי. זה מחשב נייד של דל - ויש גם את הדרייבר של הטאץ' פד - אבל הוא מסומן להיות מבוטל כאשר עכבר USB מחובר. לפני כמה שבועות התחילת תופעה מעצבנת. לחיצה על הגלגלת בפיירפוקס (למשל לפתיחת לינק בטאב חדש) -עובדת (כלומר הטאב נפתח) - אבל כל החלון קופץ לראש העמוד (כאילו לחצתי על PageUP מלא מלא פעמים). איך פותרים את זה?

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  5. Started by aviel1988,

היום הדלקתי את המחשב ואני מקבל את השגיאה הבאה p-07-0100 irql: 1f SYSVER 0xff00024 NT_KERNEL error 1256 KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED ועל שולחן העבודה אני רואה 2 קיצורי דרך שאף פעם לא היו קודם 1.Help and Support Center 2.Windows Update וגם כונן C שלי (כונן המערכת) מלא בקבצי TMP עם קרוב ל-3500 קבצים בשם Pos1,Pos1a,Pos1a0,pos1a1 וכן הלאה והמחשב זוחל בצורות מטורפות ובכל פעם שאני פותח את האקספלורר מתחילים להיפתח לי טאבים ריקים אחד אחרי השני עד מצב של היתקעות. ניסיתי לחפש קצת מידע על הבעיה אבל לא מצאתי תשובה שפותרת את הבעיה. תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 730 צפיות
  6. Started by haime23,

שאלה בנושא שמירת מצגת OWERPOINT. הכנתי מצגת שנפחה 15 מגה וניסיתי לשמור אותה תחתSAVE AS POWERPOINT 97-2003 .להפתעתי קיבלתי קובץ שנפחו 172 מגה.מה עלי לעשות כדי לפתור הבעיה? תודה חיים

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  7. Started by Shmoe,

להכרזה על הגירסה העברית למידע כללי והורדה Prog.

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  8. Started by Idan-h,

הבעיה היא כזאת: נכון יש את החלון של הוינאמפ אז שם יש את הגרף שמייצג את הבאסים וגם את השורה שאומרת מה שם השיר (והיא זזה במקרה ששם השיר ארוך מאורך השורה). עכשיו לשניהם למי שלא יודע אפשר לקבוע אם הם יזוזו מהר או לאט. Ctrl + P -> Morden Skin-> General שם בחלון יש Timers Resolution. תמיד שהייתי עושה שם As Fast As Possible הייתי מקבל 15MS. עכשיו זה מגיע ל70MS גם ורואים ששני התפריטים האלה מאוד איטיים, למרות שהמחשב מהיר. מישהו שהתקין 5.1 יכול להגיד לי אם הבעיה היא גם אצלו? תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 730 צפיות
  9. שלום, לדודים שלי יש מחשב אנתיקה (פנטיום 2 400 עם 128 מגה זיכרון) . עכשיו הם החליטו להתחבר לאינטרנט מהיר. לאחר שראו שבמחשב שלי, אין שום וירוסים וחלונות קופצים וכ"ו, החליטו לבקש ממני להכין את המחשב שלהם לקראת האינטרנט. הבעיה היא שהמחשב שלי מסוגל בקלילות יחסות להריץ כל הזמן את NIS ואת NAV מה שמחזיק לי את המחשב נקי ובלי בעיות כלל. אבל אם אני אשים את התוכנות הנ"ל על המחשב שלהם, הוא פשוט ימות מעומס.... אז אני מבקש, מכל האנשים שהתנסו עם תוכנות אנטיוירוס ופירוולים, להמליץ לי על שילוב של פירוול עם אנטיוירוס שישמור על המחשב הישן והמסכן שלהם מכל הסכנות שברשת, אך באותו הזמן לא יעמיס אותו למוות. תודה רבה לכל המגיבים מראש.

• 5 תגובות
    • 730 צפיות
  10. ברשותי המלצה של SONY DCR-HC23E אני הקלטתי מספר קטעי וידיאו על קלטות MINIDVD ואני רוצה להכניס את הוידיאו שהקלטתי למחשב,להמיר את הקלטות לקבצי וידיאו שיכלים לפעול על תוכנות כמו BSPLAYER... תודה!

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  11. אני מנסה להתקין תוכנה מסויימת ועוד לפני שמתחילה ההתקנה קופצת לי ההודעה המצורפת קובץ ההתקנה לא פגום בוודאות . מה יכולה להיות הבעיה או מה אפשר לעשות ? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  12. אני מנסה להקליט סאונד של משהו שמתנגן במחשב אז ניסיתי עם NERO Nero SoundTrax ואיכות יוצאת איומה ניסיתי לשחק עם ההגדרות שם אבל לא משנה מה אני עושה זה תמיד יוצא רע אולי אני לא מגדיר נכון או שפשוט זאת תוכנה לא מוצלחת ,במקרה כזה ההיתי רוצה המלצה לתוכנה טובה אחרת תודה מראש

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  13. Started by pooo,

נכנסתי עכשיו לyoutube ואין סאונד בשום סירטון.... הסאונד של המחשב עובד מעולה גם שאני שם שירים, גם במסנג'ר ובכללי... הרמקולים עובדים... הבעיה היא בyoutube בלבד...

• 4 תגובות
    • 730 צפיות
  14. Started by Jeka90,

אני לא יכול להפעיל שום סרטון באתר נענע. לדוגמא הסרטון הזה: http://news.nana10.co.il/Article/?A...ypeID=1&sid=126 אני לוחץ על פליי, מחכה וכלום לא קורה. הסרטון פשוט לא עובד. ככה זה בכל הסרטונים באתר נענע. מישהו יכול לעזור לי? תודה. נ.ב: אני כותב את זה בפורום תוכנה כי נראה לי שיש לי איזשהי בעיה בתוכנה במחשב או חסרה לי איזשהי תוכנה ובגלל זה אני לא יכול לראות את הסרטונים.

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  15. ה-Internet explorer שלי כל הזמן נתקע, ורושם: Internet explorer has stopped working. אני מעוניין להתקין אותו מחדש, האם זה אפשרי כאשר אני עובד עם Windows vista ultimate? אני משתמש במקביל גם בפיירפוקס, אבל אני רוצה שגם ה-IE יעבוד לי. ד"א עשיתי כבר reset all settings וזה לא עזר.

• 7 תגובות
    • 730 צפיות
  16. אהלן אנשים אני צריך מכם עזרה קטנה.... עד עכשיו השתמשתי בNorton Ghost 2003 ויצרתי איתו גוסט מלא פעמים על DVD (למשל Ghost שיתאים לי לכל PC שהוא Bootable ) אבל עכשיו כשיש לי מחשב עם SATA סוף סוף...(הכוונה סוף סוף מחשב חדש יותר)..... התגלה לי ש - Norton Ghost 2003 לא תומך בSATA ....ושאני מנסה להפעיל את הGHOST שיצרתי עם Norton Ghost 2003 על גבי DVD לא יוצא לי כלום מלבד מסך פתיחה של התוכנה Norton Ghost 2003 ואז איזה קשקוש צבעוני והתוכנה נתקעת. אוקיי אז את זה עברתי ...השתדרגתי ל Norton GHOST 14 שאכן תומך בSATA... אבל הבעיה היא שלא מצאתי שום מדריך להשתמש בו...ובתוכנה עצמה לא מצאתי איך לגבות המחיצה לCD כמו שעשיתי בגרסא הקודמת.. אז...לשאלה : :s05: איך אני יכול ליצור GHOST על גבי C…

• 5 תגובות
    • 730 צפיות
  17. הבעיה שלי זה לארגן את הדיסקים מהעבר, כלורמ סרטים מוזיקה, ספרים וקבצים שונים אחרים. האם יש תוכנה שיודעת לנהל קטלוג או לפחות לקחת דגימות מהוידאו אם זהו דיסק של DVD. נכון להיום אני פותר את העניין עם אקסל, אך לבטח ישנם פתרונות טובים יותר...

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  18. Started by BENNY-L,

שאני מחבר שלט למחשב הוא מבקש ממני דרייבר מה שמשונה שאני מחבר במחשב אחר הוא רושם לי HID USB ממשק אנוש ולא צריך דרייבר חיפשתי דרייבר ל HID USB ומצאתי אבל בלי שמץ של מושג איך להתקין תודה

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  19. Started by benor,

חבר שלי בנה סקריפט למירק והוא רוצה לשנות את האייקון של קובץ ההפעלה. איך הוא יכול לעשות את זה? תודה רבה,

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  20. Started by Assassin,

שלום, היום נדבקתי בוירוס בשם generic_c. שאני פותח את המחשב אני מקבל את ההודעה הזאת: ואחר כך שאני נכנס לאיטנרנט מוצגת לי ההודעה הבאה: ראיתי עוד מישהו בפורום שנתקל בהודעה הזו אבל לא ממש עזרו לו.. אבל אצלי זו לא הבעיה היחידה,ברגע שאני פותח את האיטרנט הAVG מתריע על מספר וירוסים בשם generic_c עם סיומות שונות. אני מוחק את הוירוס והוא חוזר. גם אחרי שאני סורק את המחשב ואני מוחק את הקבצים המסוכנים עדיין לא עובד האינטרנט והוירוס לא מפסיק להופיע בכל פעם שפותחים את הדפדפן. ניסתי להשתמש בעוד כמה תוכנות שלא עזרו. איך אפשר להיפתר מהוירוס? תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  21. Started by AmitDanan,

התקנתי את התוכנה, בהתקנה יצרתי תיקיה לתוכנה בשם "hijackthis" בprogram file, בסיום ההתקנה , הרצתי את התוכנה ובחרתי באפשרות הראשונה " do sysrem scan and save log file" כדי שאני יכול לאחר מכן לנתח את הממצאים של התוכנה באתר לאחר שבחרתי את את האפשרות הראשונה קיבלתי הודעת שגיאה, ניסיתי להתקין מחדש הפעם אני לא מקבל את המסך הראשי אבל שאני בוחר באפשורות scan אני מקבל את ההודעה שוב, בתמונה שהעלתי, ניסיתי גם לפעול לפי ההודעה שקיבלתי הגעתי לתיקיה hosts אני פשוט לא יודע מה לעשות שם? http://www.siz.co.il/my/hymjmznn1zzd.jpg מישהו יודע איך אני מעלה את התמונה אני לא מצליח?

22. Started by ex_,

תודה. עריכה: בלי לעשות mount

• 8 תגובות
    • 730 צפיות
  23. שלום, אני מחפש תוכנת handwriting recognition טובה. אני מחפש את זה עבור דברים שנכתבים בטבלט (לא אייפד ודומיו, טבלט כתיבה נטו, כמו של wacom), שאני מניח שזה דווקא הקלה על התוכנה כי לא צריך להבדיל בין הרקע למה שנכתב. לא אכפת לי אם תומך בעברית או לא. מישהו מכיר משהו מוצלח כזה? תודה

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  24. אם לא קשור לפורום הזה אז תעבירו בבקשה, לא ידעתי לאן לשייך את זה יש לי בעיה מוזרה ביותר רק עכשיו שמתי לב לזה אני בטוח שזה לא היה ככה בהתחלה יש לי רמקולים בחדר 5.1 של קריאטיב עכשיו כשאני שומע מוזיקה רגיל בנגן (WINAMP או MEDIA PLAYER ) אני שומע כרגיל מכל הרמקולים אבל כשאני רואה קליפ/סרט או שומע שיר דרך הדפדפן ביוטיוב או בכל אתר אחר אני לא שומע מהרמקול המרכזי... יש 2 רמקולים אחוריים 2 רמקולים קדמיים רמקול מרכזי כזה וסאבוופר הרמקול המרכזי כאילו לא פועל.. יש למישהו מושג מה אני יכול לעשות עם זה ? תודה מראש יוסי

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  25. Started by ZorD,

שלום לכולם. לפני זמן מה התחילו אצלי בעיות קלות בWIN, כמו: פעם ב הWIN מחליט שהוא מאד אוהב את קו הטעינה של עצמו אחרי ריסאט ולא נותן לו לסיים את עבודתו.. כמו כן בעיות משונות כמו אי ניגון של הWMP.. ועוד.. הגעתי למסכנה שעלי לתת את המנה השנתית של ה"WIN REPAIR" כמו שאני עושה בכל שנה.. מצאתי את דיסק ההתקנה של הWIN והתחלתי בהתקנה, לא התקנה מחדש כמובן אלא "UPGRADE" רק לשם "REPAIR" ברגע שההתקנה מתחילה ישנה שגיאה שאומרת שההתקנה לא יכולה להעתיק קובץ מסויים לשם ההתקנה, שם הקובץ הוא: dtscsi.sys וכתוב שלא ניתן להעתיק אותו לאחת משני התיקיות הזמניות של התקנת הWIN, ישנה אופציה לנסות שוב, שלא עובדת, אופציה של להתעלם או לצאת מההתקנה, כשאני בוחר את אופציית ההתעלמות המחשב מרסאט את עצמו לצור…

• 5 תגובות
    • 730 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.