עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by BENNY-L,

שאני מחבר שלט למחשב הוא מבקש ממני דרייבר מה שמשונה שאני מחבר במחשב אחר הוא רושם לי HID USB ממשק אנוש ולא צריך דרייבר חיפשתי דרייבר ל HID USB ומצאתי אבל בלי שמץ של מושג איך להתקין תודה

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  2. Started by LazyBoy,

אהלן, האם יש דרך שThunderbird תעביר כל הודעה שנכנסת לחשבון מסויים לכתובת דואר קבועה אחרת בצורה אוטומטית? תודה

• 8 תגובות
    • 741 צפיות
  3. מישהו יודע מה אני עושה כשרושם לי במירק "You have a DCC pending, Set your client to receive the transfer." כשאני מנסה להוריד משהו?!?!

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  4. Started by AmitDanan,

התקנתי את התוכנה, בהתקנה יצרתי תיקיה לתוכנה בשם "hijackthis" בprogram file, בסיום ההתקנה , הרצתי את התוכנה ובחרתי באפשרות הראשונה " do sysrem scan and save log file" כדי שאני יכול לאחר מכן לנתח את הממצאים של התוכנה באתר לאחר שבחרתי את את האפשרות הראשונה קיבלתי הודעת שגיאה, ניסיתי להתקין מחדש הפעם אני לא מקבל את המסך הראשי אבל שאני בוחר באפשורות scan אני מקבל את ההודעה שוב, בתמונה שהעלתי, ניסיתי גם לפעול לפי ההודעה שקיבלתי הגעתי לתיקיה hosts אני פשוט לא יודע מה לעשות שם? http://www.siz.co.il/my/hymjmznn1zzd.jpg מישהו יודע איך אני מעלה את התמונה אני לא מצליח?

5. השאלה בכותרת איך נקראת התיקיה שבה כל העדכונים שירדו ממייקרוסופט? האם ישנה דרך מהירה להסירם,חוץ מהוספה והוסרה של תוכניות? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  6. Started by domuzy,

יש לי פנט' 3 800 עם כרטיס וודו 3. הורדתי מLIONHEART את ה-LionHeart_Codecs_Pack_v1.3 שאמור לפתור לי את כל בעיית הצפייה בסרטים. עדיין לא ראיתי סרטים במחשב זה וחיברתי אותו לטלוויזיה עכשיו כדי לראות. בעייתי היא ההגדרות- אחרי שהתקנתי את הגירסה לXP, מה אני צריך לעשות? הנחיות מפורטות יתקבלו בשמחה כי אין לי הרבה מושג בזה (מה אני אמור ללחוץ, להתקין, מאיפה ולאן, ומה אני אמור לראות בחוצצים שבSETTINGS במאפייני כרטיס המסך? ודבר נוסף, איך אני מגדיר TV OUT? המון תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  7. Started by gaviz,

שלום, יש לי מאגר איורים (קליפארט) בפורמט WMF וברצוני לראות את הקבצים כתמונות ממוזערות כשאני פותח את התיקייה של האיורים בסייר. בXP הוא נותן לי אך בויסטה משום מה הוא לא מראה לי זאת כתמונות ממוזערות אלא את סמל הקובץ בלבד. יש למישהו/י מושג איך מעדכנים זאת? יכול להיות שצריך מקודדים? אני גרפיקאי והדבר יכול לקצר לי משמעותית תהליכי עבודה תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  8. מותקנת אצלי גרסת פלאש רשמית אחרונה . מדובר בדפדפן של פיירפוקס . למשל באתר של sport5 כל פעם מופיע לי שהפלאש קרס. זאת בעיה מוכרת? מערכת הפעלה win 7 64 bit

9. היי לא יודע למה אבל נט לימיטר 1.3 בויסטה 32 גורמת שהאקספלורר לא יעבוד יש למישהו הצעה על תוכנה אחרת או איך לפתור את הבעיה הנל? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 741 צפיות
  10. שלום, החלפתי היום ראוטר ופיירפוקס הפסיק לעבוד... התוכנה עצמה נפתחת אבל האתרים לא נפתחים. בIE הכל עובד חלק ואין שום בעיה. אני מניח שצריך לשנות הגדרות חיבור כלשהו בפיירפוקס, אבל השאלה היא איפה ואיך תודה מראש

• 4 תגובות
    • 741 צפיות
  11. יש לי לוח ATI IPX 150 ואני לא מוצא עבורו את הדרייברים,לא משנה היכן חיפשתי תמיד הגעתי לאתר של AMD ושם פשוט הוא לא קיים. אודה בבקשה ממכם ללינק עבור מקום בו אוכל להוריד את הדרייברים ללוח. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  12. Started by mc_elad,

החלפתי הרדיסק והתקנתי מערכת הפעלה חדשה... אני מנסה לגבות את המועדפים מההרדיסק היישן(הוא מחובר..) איך אני עושה את זה??.... :s05: תודה מראש למגיבים :yelclap:

13. Started by ran1809,

אני רוצה לגבות את המשב שלי לכונן נייד .! יש לי ווינדווס ויסטה (אני יודע שיש שם תוכנת גיבוי - לא יודע אם היא יעלה ואיך משתמשים בה) בקשתי היא כזו אני רוצה לגבות את המחשב שלי במצב שכאשר קורה משהוא למחשב אני מכניס לו את הדיסק של הויסטה ושם יש אפשרות להפעיל גיבוי מדיסק חיצוני ואני רוצה שהמחשב יחזור להיות בדיוק במצב שהיה לפני שקרתה בו תקלה..! וכמובן גם שתהייה תוכנה שנוכל להפעיל נגיד אחת לשבוע והיא תגבה את כל הדברים החדשים שקורים במחשב..! תודה מראש רן

• 7 תגובות
    • 741 צפיות
  14. Started by zvkel,

לא ידעתי אם לשים את ההודעה הזו כאן או פבורם חומרה אבל חשבתי שכאן היא תקבל יותר חשיפה אז היא כאן יש לי את המקלדת מולטימדיה של מיקרוסופט איך אני גורם לכפתורים של ה play , pause שיר הקודם\הבא לעבוד גם בwinamp לא רק במדיה פלייר המגעיל של חלונות?

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  15. אז ככה: (WINDOWS VISTA) יש לי את הסט מקלדת+עבר של מייקרוסופט wirless multimedia 1.1 והעכבר שלו קצת נדפק, אז קניתי היום עבר של מיקרוסופט wireless laser mouse 6000. מיד עם חיבור הUSB ולחיצה על CONNECT הוא התחיל לעבוד כמו שצריך. פתחתי את הסביבת עבודה שלי (NETBEANS) ואני קולט שהגלילה של העכבר נורא איטית, אני חייב לעשות תנועה מהירה וארוכה עם הגלגלת כדי שלקבל תזוזה קטנה. באינטרנט אקספלורר / וורד אין בעיה והגלילה עובדת כמו שצריך. חיברתי את העכבר לנייד שלי (WINDOWS XP) וכנ"ל ישר התחיל לעבוד כמו שצריך גם בNETBEANS (זה JAVA IDE..).. חיפשתי בהגדרות ולא מצאתי הרבה... יש למישהו מושג מה יכול לגרום לתוכנה מסויימת לעשות בעיות כאלו?

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  16. Started by dovda,

בשבועיים האחרונים אני לא מצליח לפתוח יותר מישום אחד בגלישה כאשר המחשב נידרש לפתוח קישור ללינק או להוריד דאר כאשר אני גולש הדפדפן ניסגר התקנתי שוב את האקס פי (עידכון) ואפילו התקנת ניטסקייפ במקום אקספלורר לא עזר מה עושים אני משתדל להימנע מפירמוט.

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  17. Started by Guy950,

היי, מצטער אם זה לא הפורום הנכון, אבל לא ידעתי היכן לפתוח נושא לבקשה שלי. אני מעוניין להכין לחברה שלי שיר ולבקש מידידה שלי לשיר לי אותו למחשב, הבעיה היא שאין לנו כלי נגינה זמינים או מספיק מיקרופונים כדי להקליט גם גיטרה וגם את הזמרת. לכן ידוע לי שקיימים תוכנות שמשמשות כתחליף לכלי נגינה, כאילו שהן הגיטרה או התופים, השאלה שלי היא איך קוראים לתוכנות הללו והאם הן חינמיות או בתשלום (גם אם הן בתשלום תביאו לי שמות\אתרים, אני בכ"מ רוצה להשקיע בתחום המוזיקה בעתיד אז לא יהרוג אותי לשלם קצת). כמו כן, מלבד הקטע של הכלי נגינה, איך אפשר לערוך את השירים? אני יודע שזה תחום קצת מסובך אבל אני רוצה לנסות ללמוד קצת בכוחות עצמי. ואם יש למישהו נסיון בתחום הזה אני אשמח להתייעץ איתו אם ירצה (: תו…

• 5 תגובות
    • 741 צפיות
  18. Started by dragonlance,

תופעה מוזה מאין כמוה .. מרגע התקנת מערכת ההפעלה וחיבור לאינטרנט לא ניתן לבצע עידכון לנורטון או ל windows למרות התקנת אנטיוירוס אחר (avg) עידכנו והרצתו על כל הכוננים לא נמצא אף וירוס..... האם למישהו יש דרך לפתור את הבעיה...

• 6 תגובות
    • 741 צפיות
  19. Started by kobibo,

יש לי אימג' של 5.5GB ועל תקליטור DVD לא ניתן לצרוב אותו, כיצד ניתן לצרוב ואו לחלק את האימג' כידי לצרוב אותו ? במידה ומחלקים את האימג' לשתיים האם לאחר התקנת הדיסק הראשון ההתקנה תבקש גם את הדיסק השני ?

20. מישהו יכול לעזור לי למצוא תוכנה טובה למוזיקה אלקטרונית אך לא רק דאנסים אלא דגש על טראנסים טכנו וכו'? או שהכל ביחד הכי עדיף... אני מאמין שeJay יהיה טוב אבל יש המון כאלו, ואין לי מושג בזה.

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  21. זה דחוף לחתונה אז אל תנעלו או תעבירו פשוט תענו !! ערכתי קליפ והכל טוב וזה אבל שמגדילים עד הסוף רואים קצת מטושטש קצת הרבה השאלה שלי אם גם בטלווזיה זה יהיה ככה? ואם כן יש תוכנה שתסדר את זה או משהו כזה ?.?

• 6 תגובות
    • 741 צפיות
  22. יש לי בעיה מוזרה במחשב אני חושב שזה איתותים של הכרטיס מסך, למשל בתמונה הזאת יש כמה פיקסלים לבנים אדומים ושחורים בפינה השמאלית למעלה (שום דבר מפריע אבל אולי זה איתות למשהו בעתיד?), אחרי בדיקה של סקרין שוט מצאתי שהבעיה לא במסך אלא במחשב, מה שמעניין הוא שלפי מה שראיתי הפיקסלים השחורים לבנים ואדומים האלה שמופיעים בתמונה המצורפת מופיעים רק בשולחן העבודה (vista x32 ultimate) ונגיד בחלונות או בתוכנות זה לא מופיע רק כשיש תצוגה של שולחן העבודה, מהו מקור הבעיה? אני רוצה לנסות למנוע במקרה שיקרה משהו בעתיד. intel c2d e8400 innovision ichill 8800gt oc 2gb sgkill ddr2 מסך samsung 2253bw תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 741 צפיות
  23. Started by or_azu,

אהלן לפני כמה ימים פירמטתי את המחשב שלי והתקנתי את התוכנה Driver Genius שהתקינה לי את הדריברים.. היא התקינה את הדרייבר של הקול והוא עובד והכל טוב רק שיש בעיה אחת נראה כאילו באותה עוצמה של קול הרמקולים לא מוציאים את אותו הכוח.. חיברתי את הרמקולים למקור אחר והם עובדים מעולה.. למישהו יש רעיון מה הבעיה? ד"א הלוח אם שלי זה P5N-D תודה מראש

• 5 תגובות
    • 741 צפיות
  24. Started by sashakrik,

שלום רב ! הופיעה אצלי במחשב תופעה מאוד מוזרה..כאשר אם מדליק את המחשב או שעושה RESTART, כאשר המחשב מגיע לקטע שבו מוצג לוגו של windows xp על רקע שחור, המחשב פשוט נתקע על המסך הזה בערך ל 4-5 דקות ואז ממשיך לעלות כרגיל... התופעה הופיעה באופן פתאומי בלי שהתקנתי איזה תוכנה... אודה אם מישהו יידע לפתור לי את "התקלה"

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  25. Started by iSolt,

בעבר לא היתה לי בעיה לנגן שירים עם יוניקוד בנגן, כרגע אף שיר לא מתנגן אם הוא כולל תווים שלא באנגלית/עברית Sexion D'assaut Feat. Dry - Cérémonie.flac לדוגמא לא מתנגן, מחיפוש בפורום שלהם הבנתי שמדובר בבעיה שקיימת 7 שנים, מישהו מכיר פתרון? הרי אי אפשר לשנות שמות למאות שירים ובטח שלא לשנות את שפת המערכת (לתוכנות שאינן יוניקוד) כל דקה לשפה אחרת אל תציעו נגן אחר.

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.