עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Cupid Me,

חבר'ה התצוגה ב-IE7 של העמודים על הפנים, איך אפשר לשנות את זה לתצוגה נורמלית כמו בכל דפדפן נורמלי?

• 4 תגובות
    • 782 צפיות
  2. התוכנות Alcohol.120% ו Daemon Tools עושות את אותן דברים או שאחת מהן לוקחת?

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  3. יש לי מספר שירים של MP3 על המחשב, וכאשר אני רוצה לצרוב אותם דרך NERO ל-CD-AUDIO. יש הפסקה של 2 שניות בין שיר לשיר. האם יש אפשרות לבטל את הדבר הזה? בנירו ראיתי את ההגדרות הזו של ה-2 שניות, אבל אי אפשר לכתוב ערך פחות מ-2. ככה שזה בעיה.

• 5 תגובות
    • 782 צפיות
  4. קיבלתי מחשב ישן בלי דריברים ובלי כלום במחשב יש לוח אם של IBM -PN89p7942 מעבד של אינטל הבעיה היא כזו-לא מצליח להוריד את הדריברים מהאתר של IBM אני רוצה להוריד את הדריברים של המחשב הזה הקרטיס רשת לא מותקן בגלל שהמודם לא בבקשה עזרה ותמיכה

• 5 תגובות
    • 782 צפיות
  5. Started by IlanF,

ראיתי שאפשר לאחד אייקונים לקובץ אחד (לדוגמה בדום 3, בקובץ DOOM3.EXE יש 18 אייקונים) יצרתי כמה אייקונים בפוטושופ ורציתי לאחד אותם לקובץ אחד כמו הEXE של דום 3.. איך אני עושה את זה?

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  6. או לפחות של הכרטיס מסך והמעבד? אם אפשר לינק בבקשה.. ועוד משו, איך אני יכול לדעת אם הספק שלי עומד בעומס? זתומרת יש איזשהי תוכנה שיכולה להגיד לי כזה דבר? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  7. Started by yehudaeitam,

יש לי תמונה שאמורה להיות התבנית של האתר. חילקתי אותה באמצעות ה slice tool בפוטושופ. אני רוצה שהרוחב של התמונה יהיה 100% וכל שאר הגדלים יתאימו. מה אני אמור לעשות. תודה רבה ושבוע טוב.

8. שלום רב, לאחר המלצות שקיבלתי כאן בפורום, החלטתי להתקין את הגרסה החינמית של Ad-Aware 2008 בשלב כלשהו לאחר תחילת ההתקנה, אני מתבקש להקיש קוד עבור המוצר ברישיון, או ללחוץ על FREE עבור הגרסה החינמית. לאחר לחיצה על FREE ,תהליך ההתקנה פשוט נתקע (כפי שמראה התצלום כאן) ולא ממשיך הלאה! הסרתי את ההתקנה הכושלת באמצעות YOUR UNINSTALLER ,הורדתי מחדש את קובץ ההתקנה (הפעם ממקור אחר), וליתר ביטחון אפילו נטרלתי את נורטון אנטי- וירוס ואת חומת האש של ווינדוס. שום דבר לא עוזר. ההתקנה שוב נתקעת באותו מקום בדיוק!!! מה עושים? האם מישהו ניתקל בתופעה הזו? האם יתכן שמפתחי התוכנה החליטו להפסיק לחלק את הגרסה החינמית שלהם? תודה! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  9. Started by supercars,

אהלן, יש לי כמה שאלות בסיסיות ביותר בקשר לפרוייקט שאני מכין באקסס: 1. יש לי שני טבלאות שהקשר ביניהם הוא רבים לרבים. לשם כך יצרתי טבלת קשר. האם שני השדות שהקשר ביניהם הוא רבים לרבים חייבות לשמש כמפתחות ראשיים בטבלאות המקוריות שלהן? 2. יצרתי טופס חדש בו הוספתי שתי פקדים שקראתי להם בשמות מסוימים, מחקתי אותם ויצרתי חדשים - אך האקסס מנע ממני בלקרוא להם באותם שמות בטענה שהם עדיין "קיימים", למרות שמחקתי אותם. אם כך, כיצד ניתן למחוק אותם לגמרי כך שהשם לא יהיה תפוס יותר? 3. כיצד ניתן לחתוך (להקטין) טופס משמאל?‬ למעלה, מימימין ולמטה אפשר לחתוך, אך כיצד ניתן לעשות זאת משמאל (איפה שהסרגל)? תודה מראש, כל עזרה תתקבל בשמחה.

• 5 תגובות
    • 782 צפיות
  10. Started by eranir,

לצורך פרויקט במעבדה אני צריך לתכנת ניסוי שלם ב-MATLAB. הכוונה היא לשלוט לאורך כל הניסוי במנוע המזיז איזשהי במה, עליו אני שולט באמצעות הדרייבר ESP300 של Newport המופיע כאן: http://www.newport.com/ESP300-13-Axis-Motion-ControllerDriver/140199/1033/catalog.aspx. יש לי רקע מועט ב-MATLAB, והאמת שאין לי מושג ממש איך לגשת לזה. יש מישהו שיש לו מושג איך מתעסקים עם זה? מישהו מכיר פורומים טובים לעזרה ב-MATLAB? לא כ"כ הצלחתי למצוא כאלה. תודה

11. Started by infer73,

טוב כמו שכתוב בכותרת, זה בעצם מה שאני צריך כלומר תוכנה שכותבת בקובץ טקסט את מבנה התיקיות והתת-תיקיות של התיקייה שאני בוחר רצוי שהתוכנה תרשום ליד כל קובץ גם את הגודל שלו תודה רבה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  12. Started by ag43,

נמאס לי שפתוחים לי 3-4 חלונות "סייר הקבצים" של WINDOWS בכל זמן נתון. האם יש סייר קבצים שמאפשר לעבוד בטאבים (כמו שיש בFIREFOX) כולל גרירה\העתקה מאחד לשני וכדומה?

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  13. Started by idodi10,

מישהו יודע איך פותחים?

• 5 תגובות
    • 782 צפיות
  14. Started by FatherBoard,

אני עובד עם וורד 2000, ובכל פעם שמצרפים תמונה, אז הבחירה שלה היא לא כאובייקט צף שאפשר להזיז אותו בקלות לכל מקום, אלא דבר כזה עם ריבועים שחורים (במקום לבנים), שזז כמו טקסט - בשורות ובפסקאות. :-\ בוורד XP, הייתה אפשרות ב- כלים => אפשרויות, לעשות שהתמונה תהיה אובייקט צף כברירת מחדל. ב-2000 אי-אפשר (או שמא?) - צריך לעשות את זה ידנית כל פעם וזה מעצבן. מישהו יכול לעזור לי?

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  15. Started by veredaniel,

מישהו יודע על תוכנה שבודקת מה נפח הקבצים במכונה ושניתן להוציא ממנה דו"ח מסודר של הנפחים?

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  16. Started by Proww,

טוב אני לא יודע אם להגדיר את זה כבעיה. אני מנסה למחוק את האנטי וירוס Avast שברשותי מכיוון שהיא עושה בעיות עם העידכון. השאלה שלי איך אני מסיר אותה? היא פתוחה אצלי כמובן אוטומטית כשמהחשב עולה, איני מצליח לסגור אותה דרך מנהל המשימות. מה עליי לעשות?

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  17. התקנתי את התוכנה - והתבאסתי. קודם כל, הfirewall הוא לא משהו חדש או שונה, זו פשוט גרסה 3.7 של zonealarm בצבעים אחרים ועם שם אחר. (אני חושב שזו גרסאת הpro דרך אגב, מה שאומר שהם לא עבדו עלינו כשהם אמרו שאנחנו מקבלים בחינם firewall ששווה כסף). חבל שלא כתבו את זה איפשהו... היו חוסכים לי זמן ועצבים, אישית אני לא ממש אוהב את ZA... גירסה 2 היתה טובה, אבל גרסה 3 מתנהגת ממש משונה, רק צרות עשתה לי - במיוחד עם השילוב של חיבור לכבלים ורשת פנימית בבית. לגבי האנטיוירוס, לא הגעתי בכלל אל לעבוד איתו (הייתי עצבני על הfirewall) אבל כבר בהתקנה הוא עשה לי בעיות - ניסה לגשת לאינטרנט (בלי לשאול אותי קודם, לא סובל שתוכנות עושות את זה) לא הצליח להוריד את מה שהוא ניסה להוריד, וזה גרם לauto pro…

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  18. Started by sapartil,

למה מיועדים אתרי הפרוקסי ?

19. Started by ShahafH,

כל פעם אחרי שאני יוצא מהמשחק האייקונים מבולגנים לגמרי ואני צריך לסדר אותם, איך אני פותר את הבעיה הזאת?

• 4 תגובות
    • 782 צפיות
  20. Started by shaiky,

לא שמתי לב לשום דבר נוסף מוזר.. הבעיה היחידה היא שכשאני לוחץ על טוקבק בכתבה, כל מה שקורה זה שעון חול שמסתובב לו ואז זהו, לא קורה כלום! יש למישהו מושג מה יכול לגרום לזה?

• 4 תגובות
    • 782 צפיות
  21. Started by most,

שלום, יש לי בהרדיסק 6 קבצי VOB בנפח של 5.3 גיגיה עם שאר הקבצים (IFO,BUP). אני רוצה ליצור מהם DVD ע"מ לראות את ההופעה במערכת ק"ב שלי איך אני עושה את זה כך שיכנס ל DVD של 4.7 גיגה האם תפגם איכות הסאונד כתוצאה מהדחיסה?? תמונה פחות חשוב לי בברכה ותודה מראש

• 4 תגובות
    • 782 צפיות
  22. אני מנסה לסדר סרטונים לפי קריטריונים לדוגמא אורך הסרטון. הקבצים הם כל מיני (לא אותם סיומות) ונראה שווינדוס פשוט לא מצליחה לעשות את זה כמו שצריך גם בטוטאל קומנדר זה לא עובד. רעיונות?

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  23. Started by skywalker13,

מה תפקידו של windoctor? הוא שימושי בכלל? מה תפקידו של go back?

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  24. Started by BeBest,

שלום, לאחרונה נתקלתי בשם "חם" חדש - Driver Fusion. עושה רושם של תוכנה טובה, אבל היא לא באמת מוחקת משהו בגרסה החינמית אלא מבקשת לרכוש רישיון פרימיום (30$ - כבר עדיף לפרמט ולעבור לWindows 8). בכל אופן, באיזו תוכנה אתם משתמשים לניהול הדרייברים שלכם? האם בכלל כדאי להתעסק עם תוכנות כאלה? (יותר נזק מתועלת) בעיקרון אני רק רוצה להסיר את הדרייברים של Nvidia בצורה מלאה (היה לי כרטיס מסך של Nvidia והחלפתי בAMD) ביצעתי הסרה דרך לוח הבקרה אבל מידי פעם יש כמה גליצ'ים בתצוגה.. תודה

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  25. שלום, אני מחפש תוכנת handwriting recognition טובה. אני מחפש את זה עבור דברים שנכתבים בטבלט (לא אייפד ודומיו, טבלט כתיבה נטו, כמו של wacom), שאני מניח שזה דווקא הקלה על התוכנה כי לא צריך להבדיל בין הרקע למה שנכתב. לא אכפת לי אם תומך בעברית או לא. מישהו מכיר משהו מוצלח כזה? תודה

• 0 תגובות
    • 782 צפיות

דיונים חדשים בפורומים