תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
התקני win7 home איזה תוכנות מומלץ להתקין על מנת להגן על המחשב? ליעל את העבודה? האןם התוכנה עם ה-firwall שwindows מציעים security essential אפקטיבית?
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום, נתקלתי בבעיה בוורד כאשר נפתח מופיע לי DOT4 אך מבטלים את זה?
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
המרתי סרטון מ MP4 ל MPEG 2 בסרטון שהומר הקול מגיע אחרי התמונה בדילי של 2 שניות מה צריך לעשות כדי שהקול והתמונה יהיו יחד ?
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
- 1 follower
-
-
הי, אני מריץ FireFox 4 על מחשב נייד עם Windows 7. אני עם עכבר Microsoft Arc כשהדרייבר הוא דרך העדכון של חלונות נדמה לי. זה מחשב נייד של דל - ויש גם את הדרייבר של הטאץ' פד - אבל הוא מסומן להיות מבוטל כאשר עכבר USB מחובר. לפני כמה שבועות התחילת תופעה מעצבנת. לחיצה על הגלגלת בפיירפוקס (למשל לפתיחת לינק בטאב חדש) -עובדת (כלומר הטאב נפתח) - אבל כל החלון קופץ לראש העמוד (כאילו לחצתי על PageUP מלא מלא פעמים). איך פותרים את זה?
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום לכולם , לפני מס' ימים מלאתי איזשהו טופס אלקטרוני באמצעות הדפדפן (אקספלורר 9) , לאחר מילוי הטופס קיבלתי איזשהו מספר אימות שאותו הייתי חייב לשמור , באופן אוטומטי שמרתי את כל הדף עם מספר האימות כקובץ mht וזהו. היום סתם במקרה בדקתי את הקובץ וגיליתי שזה בכלל שמר את הטופס הריק , זאת אומרת הטופס שמלאתי ולאחריו לחצתי על submit . זאת אומרת שהמספר אישור שהייתי חייב לשמור לא נשמר . אין כל דרך לשחזר את המספר אישור הזה ואם לא אצליח לשחזר אותו לבדי בעצמי במילים פשוטות "אכלתי אותה". השאלה שלי היא האם יש דרך לשחזר עמודים שצפיתי בהם בדפדפן (ניסיתי לפתוח את כל החלונות הרלוונטיים ב history אבל אף אחד לא עוזר) ? אולי איכשהו כן אצליח לשחזר את המידע החשוב הזה? מאד מאד מאד אשמח אם תוכלו …
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה שתדמה לי וירוסים במחשב למשל תגנוב את כל התעבורה ברשת, תעלה CPU , תגנוב RAM אני צריך את זה למטרות בדיקה כמובן תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
יש לי שני עכברים מחוברים למחשב ושניהם תומכים באותו חץ שבמסך ,רציתי לשאול האם יש אפשרות או האם קיימת איזה תוכנה שתוסיף לי חץ נוסף על המסך, זאת אמרת שלכל עכבר יהיה חץ בנפרד משלו.
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה כרונית במסנג'ר - הוא מתנתק כל כמה רגעים : "החיבור/הקו נופל".... התקשרתי לבזק...שם בדקו שהחיבור תקין, העבירו אותי לבזק בינלאומי....ביקשו ממני לבדוק אם במחשב אחר זה קורה, ומסתבר שכן. בטלפון נאמר לי שאם כן אז מומלץ להחליף ראוטר. אני מחובר לבזק דרך בזק בינלאומי ראוטר ROTAL - RTA 1025W במסלול NGN 10MB. יש לציין ששאר האינטרנט יציב, עובד בסדר ואין שום בעיה גם מבחינת מהירות העלאה והורדה. רציתי לשאול מה לעשות, ואם זה יוכל להיות קשור לראוטר? תודה מראש!!
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
דרישות - יעיל, מהיר, קל, ושלא צריך להתעסק עם ההגדרות יותר מפעם אחת. חינמי עדיף, אך גם בתשלום יבוא בחשבון - אם שווה את זה. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
היי חברה אני צריכה עזרה עם התוכנה DVD rebuilder אני אף פעם לא השתמשתי בה וזו הפעם הראשונה שלי משהו יכול למצוא לי מדריך איך להשתמש בתוכנה? תודה
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
החלפתי הרדיסק והתקנתי מערכת הפעלה חדשה... אני מנסה לגבות את המועדפים מההרדיסק היישן(הוא מחובר..) איך אני עושה את זה??.... :s05: תודה מראש למגיבים :yelclap:
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
-
יש לי מירנדה לייט 3. אני מקבל הודעות שההודעות שלי לא התקבלו כשאני שולח הודעות לבעלי ICQ6 (למרות שהוא כן מקבל). למישהו יש מושג איך לסדר את זה?
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום לכולם, איך אני דואג שהסרט יהיה באיכות גבוהה יותר? עכשיו נראה שהתמונות קצת מטושטשות והכתב לא ברור מספיק.. התמונות במקור מאוד איכותיות ובפוטושופ רואים ברור.. מיועד להצגה על מסך בעל רזולוציה גבוהה. האם יש דרך להתאים את הסרט לרזולוציה?
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
פעמיים המחשב היה בפרמוט והבעיה חזרה.. אז ככה. בעיות קטנות: 1. כשאני מנסה לפתוח תמונה זה לא יפתח לי רק אם אני יעשה פתח כואז אני יבחר בתוכנה אז זה יפתח. 2. כל הצד שבווינדוס מדיה פלייר לא נמצא וגם שניסיתי להחזיר בהגדרות זה לא חזר. 3. כשאני לוחץ על start-->search זה אומר לי ככה: windows cannot creat a shortcut here. do you want the shortcut to be placed on the desktop instead? גדולה אחת: אני עובד לי על המחשב פתאום האינטרנט לא עובד לי.. אני מנסה להכנס לsteam וזה אומר לי משהו עם socket 2... ואז אם עושים restart אז למחשב לוקח 10 דקות לעלות כי זה נתקע בwelcome ואז הרבה זמן רואים את הדסקטופ בלי כלום עד שהכל עובד... ובשביל לפתור אני עושה שחזור מערכת ליום קודם וזה פותר לי את הבעי…
-
- 6 תגובות
- 713 צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה לפתוח אותו יש לי הודעה "אירעה שגיאה פנימית ביישום" ואני גם לא מצליח לראות סרטים באינטרנט....
-
- 9 תגובות
- 713 צפיות
-
-
למי שחיפש ולמי שרצה לזרוק את המצלמה לפח.. GPT או ICam הנה הדרייברים : http://www.cameradigital.co.il/support.asp
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום לכולם הורדתי עכשיו NOD 32 גירסא 2.70.032 אבל אני רוצה שזה יהיה FULL VERSION איך אני יכול לשנות את זה?
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
סרטונים ב ynet וב sport5 לא עובדים אחרי שהתקנתי IE7 (זה עבד טוב עם IE6) ניסיתי youtube ו flix ושניהם עובדים, כנראה שזה לא מפעיל castup... ניסיתי להתקין Adobe Shockwave/Flash Player שוב אבל זה לא עזר. יש למישהו רעיון? תודה
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
קודם כל , ההמלצה : חבילת תוכנות לשאת איתכם לכל מקום. http://portableapps.com/suite לא תופס הרבה מקום על ה DOK, ותמיד נחמד שיהיה שם. הבנתי שזה לא מחייב תמיכה ב U3 , אז אם שלכם לא תומך U3, לא להתבאס ! אפשר להתקין גם עליו בקלות (וגם על כל התקן אחסון נייד אחר, אגב, לא רק DOKים, אלא גם נגני MP3 וכו') - שימו לב, ההתקנה ארוכה ! לא לפחד אם זה נתקע ב 25% או במקומות אחרים למשך זמן רב.. - שימו לב 2 : בעלי U3 (לפחות כמו שלי בכל אופן, לא סגור לגבי אחרים) צריכים לפרמט לפני ההתקנה, מכיוון שהתוכנה מחליפה את מערכת ה U3. ועכשיו להמלצה השניה, למי שאין לו DOK קניתי ממש אתמול Sandisk Cruzer Titanium 4GB U3 USB 2.0 Flash 4 ג'יגה, קטנטן , של SANDISK, עשוי מטיטניום (והברושור אומר שמשאית יכולה…
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום לכולכם, אני עושה מצגות ב powrepoint באופן חובבני-מקצועי(ז"א לא למדתי אבל אני עושה לאירועים..) עכשיו, כדי להוסיף צליל למצגות הייתי עושה: הוספה-סרטים וצלילים-צליל מקובץ כדי שהמצגת תדע מאיפה לקחת את הצליל הייתי עושה "אירגונים" אחרונים כדי שהמצגת תיקח מהמחשב המסויים הזה.. עלה לי השאלה, אם אני רוצה להכין מצגת עבור בן אדם שלא רוצה שאני אבוא לאירוע עצמו(עד עכשיו עשיתי לחברים קרובים שבכל מקרה הייתי מוזמן לאירוע) ואני לא אוכל לסדר את האירגונים האילו במחשב הספציפי. באימייל אני מקבל כל מני מצגות עם צליל מובנה- איך אני עושה את זה? שותל את השיר בתוך המצגת בלי צורך לסדר כל פעם מחדש??? מקווה שהייתי ברור מספיק וסליחה על האורך... :
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אני מחפש תכונה הנ"ל, האם לWORD יש בדיקת דיקדוק ואם לא מהו הקו הירוק בוורד שמופיע לי כל הזמן, תודה?
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
יש לי לוח אם מדגם Motherboard Properties Motherboard ID <DMI> Motherboard Name FUJITSU SIEMENS D1219 Front Side Bus Properties Bus Type Intel GTL+ Bus Width 64-bit Real Clock 133 MHz Effective Clock 133 MHz Bandwidth 1060 MB/s Chipset Bus Properties Bus Type Intel Hub Interface Bus Width 8-bit והוא מזהה את הכרטיס קול והכול בסדר רק אני מחבר לusb והוא לא מזהה כלום זה!! מה הבעיה במיקרה כזה? דרייבר של זה או משו אחר? תודה
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום יש לי מצלמת רשת פשוטה, והתקנתי את הויסטה 64ניט עכשיו הדרייברים המסופקים לא מתאימים, יש בעיה לא מוסברת. אבל מה שאני שואל, האם יש דרייברים ג'נריים ? איזה WDM ? תודה
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-