תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש תוכנה שמקבצת קבצי וידאו מ 700 מגע ל 150(בערך)
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
זקוק לתוכנה שתהפך לדריבר של מדפסת ומכל אפליקצית וידוס תיצר קובץ PDF
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-
-
בסרגל כלים של הסימניות בפיירפוקס יש אפשרות לעשות תיקייה ואז לשים שמה סימניות. במקום ללחוץ קודם על סימניות>תיקייה>סימנייה שאתה רוצה. אז - תיקייה שאתה רוצה מתוך הסרגל כלים של הסימניות למעלה >סימנייה שאתה רוצה. לפי מה שאני שם לב אפשר לשים בכל תיקייה רק 5 סימניות והשאר זה מחביא. יש לזה איזה פיתרון שיהיה אפשר לראות מעבר ל5 סימניות? תודה. הנה דוגמא
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב חדש דיי טוב. הבעיה שאחרי שבוע הוא התחיל קצת להאיט אז עשיתי סריקות ב ad awera התקנתי krasp... עשיתי סריקה וזה לא מצא כלום. יש לי על המחשב גם krasp וגם symantec firewall. הבעיה החלה מאז שכמעט כלל דבר שאני עושה עולה הדבר הבא: http://img380.imageshack.us/my.php?image=plb4ii.jpg ואז הוא מפנה אותך לאיזה הורדה מהאתר שלהם. זה כמו מין סריקה קטנה. אחרי שעשיתי את הסריקה הזאת כמה פעמים היא לא מצראה כלום. בבקשה אני צריך עזרה . (אני לא גולש באתרים האלו שאתם חושבים ) אני משתגע ???
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
הייתה לי אחת כזאת והיא נעלמה ושכחתי מה השם שלה
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אני משתמש בV2.0 RC3 BUILD 878. שמתי לב שמאז שהתקנתי את הגרסה הזו אף פעם לא עברתי את מחסום ה7 ק"ב ... בדקתי את אותם אתרים מהם הורדתי עם התוכנה אם תוכנות אחרות, והמהירות הייתה גבוהה בהרבה, מה שאומר שהבעיה היא בFlashFXP. חיפשתי בהגדרות אם יש איפשהו אופצייה להגבלת מהירות, ומצאתי, אך היא לא הייתה מסומנת. מישהו יודע איך אפשר לפתור את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
היי, אני רוצה שתגידו לי מה האנטיויירוס שצורך הכי פחות מהמערכת ומה הכי טוב ומוצא הכי הרבה דברים.. 1) eset NOD32 Avast Prefessional 4.7 (2 Avira prefessional (3 קספרסקי אני לא רוצה כי כל הזמן צצים חלונות קטנים מתי שהוא מצא משהו/עושה פעולה מסויימת/לפעמים סתם אפילו הוא ואני לא יודע למה.. ניסיתי לסדר את זה אבל לא הצלחתי.. תודה, דניאל.
-
- 9 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה מאז שהתקנתי את העדכון של האנטי וירוס של avg היה לי 7.5 ושידרגתי ל8.5!(אני חושב שזה מזה) נגיד שאני ניכנס לאתר "יד 2" אז אני ניכנס ליראות איזה אוטו הוא לא נותן לי לפתוח את החלון של הפרטים! וזה רושם לי את הבעיה הזאת?! סתכלו בתמונה) מה זה אומר? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 755 צפיות
-
-
לא ידעתי בדיוק איפה לכתוב את זה, אז אם יש פורום יותר מתאים אפשר להעביר מצאתי איזה טפט לשולחן העבודה בשני אתרים שונים - http://fc03.deviantart.com/fs9/i/2006/143/2/c/Picasso_Glass_by_dimage.jpg http://interfacelift.com/wallpaper/downloads/00792_picassoglass_1920x1200.jpg זו בדיוק אותה תמונה ואותה רזולוציה. מה שאני לא מבין, זה למה באתר אחד הגודל של הקובץ הוא 531.87KB ובשני 675.44KB? איך זה הגיוני?
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
שבוע טוב! יש לי בעייה עם הwindows שכנראה קרס ורציתי לטפל בו ע"י דיסק הפעלה שכשאפעיל את דיסק ההפעלה אפתח את כלי שחזור המערכת וישחזר לי את המערכת לזמן שהייתה תקינה. רציתי לדעת האם הדרך הזאת אפשרית? וא"כ האם היא תדרוש ממני אתחול של המחשב ואצטרך לעשות גיבוי לכל הקבצים שנמצאים בכונן סי? בתודה מראש תעלולון
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
טוב כמו שכתוב בכותרת, זה בעצם מה שאני צריך כלומר תוכנה שכותבת בקובץ טקסט את מבנה התיקיות והתת-תיקיות של התיקייה שאני בוחר רצוי שהתוכנה תרשום ליד כל קובץ גם את הגודל שלו תודה רבה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום כשאני מנסה להריץ את הבאנץ' לפעמים הוא מריץ את כל הטסטים עד הסוף ולפעמים הוא פשוט יוצא מתוכנה אחרי הטסט השני,ככה סתם,בלי הודעות שגיאה . ניסיתי להסיר ולהתקין אבל זה זה לא עוזר/עוזר חלקית בלבד-אני מריץ את כל הטסטים פעמיים ואחרי זה לא הולך יותר . זה לא קשור לאוברקלוק,כי זה עדיין נשאר ככה אם אני לא באוברקלוק . זה גם לא קשור לטמפ'- 36 במנוחה , 42 במאמץ תדוה לעוזרים יש לציין שכל המשחקים עובדים ללא בעיות כלל
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אני מנסה להקליט סאונד של משהו שמתנגן במחשב אז ניסיתי עם NERO Nero SoundTrax ואיכות יוצאת איומה ניסיתי לשחק עם ההגדרות שם אבל לא משנה מה אני עושה זה תמיד יוצא רע אולי אני לא מגדיר נכון או שפשוט זאת תוכנה לא מוצלחת ,במקרה כזה ההיתי רוצה המלצה לתוכנה טובה אחרת תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
-
אני יודע שפעם כשרציתי לראות את הסרטים שהורדתי יכולתי ולא הייתה שום בעיה... אבל עכשיו אחרי ששמתי הכל מחדש (היו בעיות בווינדוס לא הצלחתי לפתור אותן אז עשיתי פורמט והתקנתי הכל מחדש) עכשיו אני יכולתי לראות חלק מהסרטים אבל לא היה להם קול (MPEG- מדיה פלייר) אבל DIVXים לא ניסיתי... התקנתי קודקים שהייתי צריך XVID למיניהם MPEG למניהם ומדייה פלייר 9 אבל עכשיו אני לא יכול לראות או לשמוע כלום! בגלל זה באתי לכאן... אולי לכם המומחים יש פתרון לבעיה שלי ? :-[ אני לא יודע מה לעשות.. בהתחלה כשניסיתי לראות DIVXים אז ההסמל של DIVX הופיעה ונעלם בפינה הסרט המשיך לזרום כרגיל אבל בלי תמונה או קול..... עכשיו אחרי שהתקנתי קודקים מתאימים (כן יש לי GSPOT והתקנתי את הקודקים שהיא אמרה לי שאני צריך)…
-
- 6 תגובות
- 755 צפיות
-
-
-
יש לי מעבד amd athlon xp 1800 512mb DDR333 Samsung chips WESTERN DIGITAL 80gb 7200RPM 8mb cache קיבלתי ככה: מעבד - 4083 זיכרון - 3002 הרד דיסק - 975 האם זה טוב או לא? :
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי את התוכנה Ulead GIF Animator 5 עכשיו רציתי לדעת איך אני שומר קובץ בגודל 100X100 ששוקל 20kb מבלי לפגוע באיכות של הוידאו ובלי שהוא היה חתוך? בתודה מראש רזיאל
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
מישהו יודע מה אני עושה כשרושם לי במירק "You have a DCC pending, Set your client to receive the transfer." כשאני מנסה להוריד משהו?!?!
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-
-
חבר שלי בנה סקריפט למירק והוא רוצה לשנות את האייקון של קובץ ההפעלה. איך הוא יכול לעשות את זה? תודה רבה,
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום, יש לי מאגר איורים (קליפארט) בפורמט WMF וברצוני לראות את הקבצים כתמונות ממוזערות כשאני פותח את התיקייה של האיורים בסייר. בXP הוא נותן לי אך בויסטה משום מה הוא לא מראה לי זאת כתמונות ממוזערות אלא את סמל הקובץ בלבד. יש למישהו/י מושג איך מעדכנים זאת? יכול להיות שצריך מקודדים? אני גרפיקאי והדבר יכול לקצר לי משמעותית תהליכי עבודה תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-
-
היי, פתחתי דיון בפורום גאדג'טים אבל נראה לי שגם כאן יהיו אנשים שזה מעניין אותם: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=456522.0
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
היי לא יודע למה אבל נט לימיטר 1.3 בויסטה 32 גורמת שהאקספלורר לא יעבוד יש למישהו הצעה על תוכנה אחרת או איך לפתור את הבעיה הנל? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 755 צפיות
-
-
כמו ששוב אמרתי פה פעם בפורום יש לי בעייה אם הצורב והתכונה נרו הוא ניתקע לי כשאני בוחר דיסק או מנסה ליצרוב כל דבר עם התוכנה צירבה של ה XP ואללה אני צורב טוב הורדתי גם מלא גירסאות של 5 והוא לא מזה את הצורב שלי כרגע אני מישתמש בגרסה הכי חדשה של הנרו פירקתי את האמא של המחשב (יכול להיות שזה הכבל של ההרדיס והצורב) סידרתי הכל ניקיתי את האמא של המחשב (עם לחץ אוייר) ועדין הבעייה חזרה מי יכול לעזור לי בבקשה ...
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-