עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by guyyug,

אני משתמש בנירו לצרוב ניסיתי לצרוב קצת יותר הדיסק נצרב "בהצלחה" אבל אי אפשר לקרא אותו מה לא הגדרתי נכון

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  2. היי מישהו מכיר דרך להכניס סמן/תג בלתי נראה לעין בתמונה ?? לא כדי למנוע העתקות אלא יותר כדי להוכיח מקור למי שעשה את התמונה והכוננה היא לא לwatermark תודה

• 7 תגובות
    • 887 צפיות
  3. Started by yz101,

יש לי 80 DVDים של וידאו שהקלטתי ע"י שימוש בDVD מקליט. (דיסקים של 4.7GB) סטנדרטיים. אני רוצה להעתיק אותם לשם גיבוי לקשיח לשם גיבוי. הצטיידתי בקשיח 500GB שלפי המתמטיקה שלי אמור להספיק. אני רוצה את החומר על הקשיח גם זמין לצפייה. באיזה צורה יהיה הכי נוח להעתיק אותו ללא צורך בדחיסה?

• 7 תגובות
    • 844 צפיות
  4. יש לי שני תוכנות אנטי וירוס מסוג 1 נורטון אנטי וירוס 2004 2 פנדה ראיתי שפה אתם מעדיפים את נוד 32 וכאלה אבל כרגע אין לי אותם ואני גם לא יודע לעבוד אתם ולהגדיר אותם אז מה אתם אומרים מה עדיף 1 או 2 גם מה אתם אומרים על Trojan Guarder בשביל לבדוק מרגלים סוסים טורינים טוב או לא ועוד משהו אחד אני מחפש תוכנה קלה לעבודה בשביל לחבר סרט ותירגום ביחד בשביל לצרוב אותם ושזה יעבוד ביחד בדיסק אם יש משהו כזה בכלל

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  5. Started by moria1235,

שלום, יש לי בעיה שאני רוצה לפתוח סרט כדאי להטעין עם כתוביו אבל הוא לא מופיע ברשימה ואם אני פותחת נגיד עם המדיה פלייר את הסרט רואים אותו סבבה...מה ניתן לעשות כדאי שתוכנה תקרא אותו ואוכל לחבר כתביות? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by infer73,

באופן מוזר ביותר, באתי היום להיכנס לאיסי שלי כמו כל פעם שאני על המחשב והוא אמר שהוא מחובר אבל לא הראה אף אחד מהרשימה שלי כמחובר (דבר מוזר,בהתחשב שיש לי יותר מ30 איש ברשימה) ואני מתכוון גם לא בתור AWAY ודברים כאלה,כולם(!!!) היו off line אז החלפתי לאיסי של אח שלי ושלו עובד בסדר אז ניסיתי לראות אם אני יכול להתחבר דרך האיסיקיו שיש באתר של איסיקיו (מין java applet כזה שמריץ ICQ שנוח להשתמש בו כי לא צריך להוריד ולהתקין) וניסיתי להתחבר עם המספר שלי וזה אמר שזה לא מצליח להתחבר לסרבר עכשיו ניסיתי למחוק את המשתמש שלי מהאיסי ולהירשם מחדש (עם אותו מספר כי אני לא מתכוון להחליף) ושוב קורה אותו הדבר,הוא אומר שהוא מחובר, אבל הוא לא מוריד את הרשימה שלי מהסרבר (דבר שהוא אמור לעש…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by JHONLEV,

זה מה שזה רושם: 80048820 קוד שגיאה: משהו יודע מה זה ? ואיך פותרים את זה ?

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  8. Started by satlan1,

הראשונה היא עם הNOD32. התוכנה לא עולה לי עם המחשב..אחרי 2 דקות בערך שהמחשב וכל התוכנות עולים אני מקבל את השגיאה הבאה: (תמונה 1) ניסיתי כמה גירסאות. בחלק מהן הסרה מלאה והתקנה עזרה אבל אחרי כמה הפעלות מחדש שוב חזרה השגיאה. אם אני מנסה לסרוק עם האנטיוירוס זה סורק. השגיאה מופיעה רק כשאני נכנס לNOD32 CONTROL CENTER. עכשיו הבעייה השנייה, כל פעם שאני מפעיל תוכנה, משחק או פותח את אחת התיקיות במחשב אני מקבל את השגיאה הבאה: (תמונה2) אחרי שאני עושה שלח או אל תשלח אין לי אפשרות לשנות את השפה בסרגל שפות..זה נשאר על השפה האחרונה שבה השתמשתי, עד שאני פותח עוד תוכנה או משהו ואז שוב יש לי אפשרות לשנות שפה עד שאני עושה שלח\אל תשלח. חיפשתי בגוגל וחלק אמרו שם להוריד CTFMON.EXE מהסטארטאפ. הור…

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  9. Started by asilbob,

1)שמעו אני רוצה לעשות איזה סרט קטן כזה אני משתמש בתוכנה Windows Movie Maker אני מעתיק סרט מסויים לWindows Movie Maker רשום לי ‏‏הקובץ C:Documents and Settingsאסי.222OQMRE1RI4AVHשולחן העבודהBanlieue_13_FRENCH_DVDRip_XViD-TheNewSquad-GGT.wmv אינו חוקי מפני שהוא אינו מכיל כל מידע. מה הבעיה? 2) אני מחפש תוכנה שמקליטה משחק מסוים שיקליט תמשחק לסרט ........ 3)יש סרטים מסוימים שאני מוריד מי האינטרנט ועכשיו הסרט לא זז אי אפשר להוזיז תסרט עם החץ של קדימה ואחורה זה פשוט חייב לזוז לבד....... איך אפשר לסדר את זה ? למי שמכיר תבעיה ?????????? תודה יום טוב!!!!!!!!

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  10. Started by udi,

שלום לכולכם ... שאלתי היא : יש לי OUTLOOK XP שבו אני משתמש ביום יום וכמו כן רשימה ארוכה של אנשי קשר ב HOTMAIL איך אני יכול לצרף את רשימת האנשי הקשר שלי ב HOTMAIL ל OUTLOOK מבלי להעתיק אותם אחד אחד כי יש ממש הרבה הכוונה היא להעתיק את ה E MAIL של האנשים תודה רבה על העזרה אודי

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  11. Started by aaviran,

אני מנסה לשים Scheduled Task אבל זה לא עובד. רשום שלא הוכנסה סיסמה, אבל לשם משתמש שלי אין סיסמה! ניסיתי סתם לחרבש סיסמה אבל זה נותן שגיאה. הפתרון היחיד שמצאתי הוא לשים לשם המשתמש שלי סיסמה אבל אני לא מעוניין בכך. למישהו יש פתרון אחר שלא כולל תוכנה חיצונית?

• 3 תגובות
    • 536 צפיות
  12. Started by Argo013,

האם מישהו שמע על Hysys.Plant ואיפה אפשר למצוא אם לא את כולה אז את ה-demo?

• 3 תגובות
    • 956 צפיות
  13. Started by niki12,

אוקיי אז ככה אני מחשה תוכנה שמסתירה איפי בפניי אחרים באייס או בכל תוכנה אחרת..ועם אתם יודעים אוליי על איזה תוכנה שמחליפה אייפים כל כמה שניות אני גם אשמח תודה.. מיכאל..ובקר טוב

• 1 תגובה
    • 481 צפיות
  14. שלום, לאחרונה מכרתי את האייפוד שלי והעתקתי את כל השירים למחשב, תודות ל-Apple כל האוסף מבולגן וכל השמות מופיעים בג'יבריש... אני מחפש תוכנה (למרות שאני בספק אם קיימת כזו) שתרוץ על כל האוסף ותשנה את התגיות לשמות השירים. במילים אחרות אני מחפש תוכנה שתשלח דגימה מכל שיר באוסף לאחד האתרים האלו ברשת שמזהים שירים, ותשנה את שמו של הקובץ או את תג הID3v שלו. תודה מראש לעוזרים, אלון.

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  15. Started by shaithebest,

שלום יש לי בעיה כשאני פותח עמודי אינטרנט מופיע משהו לא מוכר שכדי להתעלם ממנו ולהמשיך הלאה בדף אני צריך ללחוץ שוב על הכפתור של אותו העמוד וככה בפעם השניה העמוד עולה בסדר כתוב כך: eSafe Security Warning! An attempt was made to exploit a security hole and activate malicious code! "Drive-By Spyware/Downloader" communication detected and blocked by eSafe close this message This message does not relate to the site you are accessing now: http://www.mccanndigital.co.il/ramatgancollege/ba1107/ הקיצר,איך מטפלים בזה? מה זה בכלל? זה spyware? אבל יש לי אנטי רוגלות אשמח לעזרה

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  16. Started by moshen1169,

יש לי פיירפוקס 3.6.22 והוא כל הזמן קורס לי וזולל זכרון התקנתי MEMORY FOX ועדיין לא עזר יש אולי גרסאות קודמות בעברית כי חיפשתי ןלא מצאתי תודה

• 5 תגובות
    • 839 צפיות
  17. פתאום אני א יכול לנגן קבצי וידאו מסוג mpg.* או mpeg.* לא רק במדיה פלייר אלא גם קזהה וכל שאר התכונות... משום כך גם ה"מצלמת-אינטרנט" שלי לא עובדת... הצילו!! נ.ב יש לי windows xp home שניגן (בעבר...) קבצי וידאו...

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  18. Started by shkup,

אני מקבל אות בשחור לבן בלבד על הטלויזיה. היה לי את זה גם ב-XP אבל אחרי שהייתי מעביר ל-Composite ומשחק עם שיטות השידור זה היה נפתר. (מה שלא קורה פה לא משנה כמה ניסיתי). למישהו יש רעיון? אולי יש תוכנת TV OUT שיכולה להוות תחליף לשימוש בדרייבר? (פעם הייתה תוכנה כזו אבל שכחתי איך קוראים לה ואני לא בטוח שהיא קיימת יותר).

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  19. Started by silky,

אז ככה, ראיתי ט'ארד על WINAMP ונזכרתי במשהו שמציק לי זה כבר תקופה.. ה WINAMP, לא משנה באיזו גרסה(עכשיו עדכנתי ל 5.13) עושה לי את הבעיה הבאה: נניח יש לי כמה שירים ב PLAYLIST, והוא סיים לנגן את השיר הראשון, אז הוא לא יעבור בצורה אוטומטית לשיר השני, שזה מבאס .. פתרון?

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  20. Started by ccclll001,

מה המצב אנשים? יש לי איזה בעיה איזה שהי תוכנה מסויימת שמרה לי קובץ טקסט של 90 מגה ואני חייב לפתוח אותו הבעיה שאי אפשר כול התוכנות שניסיתי קורסות או נותנות לי לראות רק חלק קטן מהקובץ... pliz help me יש לי פנטיום 3 1000 מגה הרץ 256 ראם ואני על windows me תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום! רציתי לקבל המלצה לתוכנה שבאפשר לקטלג בה כל תמונה ותמונה שיש לי על המחשב לפי נושאים. יש את Adobe Photoshop Album Starter Edition, היא נחמדה אבל אי אפשר לקטלג כל תמונה עם כמה תגיות. אני רוצה לעשות תא הדבר הבא: נגיד יש לי תמונה שלי בחו"ל עם סלבריטי. אני ארצה לתייג את התמונה ב"תמונות שלי", "חו"ל" ו"סלבריטאים", ואז אני אוכל לשלוף את התמונה הזאת בחיפוש אחר כל אחד מהקריטריונים הנ"ל. האם התוכנה שציינתי מסוגלת לעשות זאת? אם כן, האם אפשר הסבר לאיך עושים זאת ואם לא, האם יש לכם המלצה לתוכנה חינמית שעושה זאת? תודה!

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  22. Started by Delux,

אני אוהב את התוכנה אבל היא לא תומכת בFLASH למה?

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  23. Started by VL,

יש לי חשבון באתר כל שהוא דרך FF אני מצליח להכנס אבל אני לא מצליח לראות את התוכן באתר נגיד אני עושה לוחץ על משהו , אז רשום לי "אנא המתן לקבלת הנתונים" ופשוט בשורת מצב רשום "הסתיים" וב-IE בכלל אי אפשר להכנס לתוך החשבון כי בשביל להכנס לחשבון יש אישור בתמונה ועל התמונה יש לינק (ז"א תמונה שכתוב עליה אישור ועשו שמתי שנלחץ על התמונה זה יוביל אותי לכניסה לחשבון). וב-IE אני בטוח שהוא יראה לי את התוכן באתר.. מה אפשר לעשות ?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by satlan1,

היי, יש לי את הגירסא העדכנית של המסנג'ר LIVE. כל פעם שאני מתחיל שיחת וידאו המסנג'ר קופא. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש, לא עזר. ניסיתי גם להוריד גרסאות ישנות יותר אבל זה לא נותן לי להפעיל אותן..רושם שגיאות או שאני צריך להוריד גירסא עדכנית. מה אפשר לעשות? תודה

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  25. אמרו לי שיש תוכנה של טכנאים שסורקת את המחשב ומתקינה דרייברים במקום לגשת לאתר יצרן ולהוריד משם פשוט התוכנה מתקינה לבד את הדרייברים החסרים ! איך קוראים לתוכנה הזאת ? מישהו יודע ?!

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.