עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by FIRE-KID,

לחבר שלי יש קובץ שיחזור של המחשב שלו כולל ויסטא! האם אני יכול להעתיק את קובץ הגיבוי שלו למחשב שלי ולהריץ אותו אצלי דרך גוסט ופשוט יהיה לי מחשב ממש כמו שלו עם ויסטא והכל? או שיש בזה בעיה?(אני עובד עם XP לצורך העניין אבל זה לא ממש משנה אני מבין..)

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  2. Started by NuXeR,

שלום, לאחרונה נתקלתי בתופעה מוזרה במס' מחשבים כולל האישי שלי. כאשר גולשים עם מס' TAB'ים דרך אינטרנט אקספלורר, בשלב מסוים לא נפתחים טאבים נוספים וכל העסק "נתקע". אי אפשר לפתוח שום EXE אי אפשר לפתוח TASK MANAGER לא נפתח אף תפריט של כפתור ימני כאמור, התנהגות מוזרה. לאחר סגירת האינטרנט אקספלורר, ניתן לפתוח את הTASK MANAGER ולסגור את הPROCESS שנשאר פתוח משום מה. ואז המחשב חוזר לעבוד כרגיל. סרקתי את המחשב על ימין ועל שמאל - לא מצאתי כלום. מישהו מכיר/נתקל ? תודה, תומר.

3. אני משתמש בMaxthon 3, והחוסם פרסומות ממש על הפנים. איך אני יכול לשפר אותו?

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  4. Started by orlupo,

מחפש תוכנה שתמיר קבצי MP3 ל-MIDI ותעבוד, בניגוד להרבה שמצאתי בגוגל ולא עבדו. בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  5. סרקתי דף וכמובן שבמצב הנוכחי אני לא יכול לערוך בו שינויים. האם מישהו מכיר תוכנה שיודעת להמיר את זה לקובץ וורד או לכל סוג אחר שבו אוכל לבצע שינויים?

• 8 תגובות
    • 756 צפיות
  6. אהלן, רציתי לדעת האם יש תוכנה לכיבוי של המסך ע"י לחיצה עם העכבר על משהו, זה נהיה מעצבן כשאני במיטה וכדי לכבות את המסך צריך לקום עד אליו. אני ידוע בלפעמים לשאול שאלות מטופשות, אבל זה יקל עלי מאוד אם יש תוכנה כזו תודה!

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  7. Started by asafnn,

שלום לכולם אני מניח שרובכם מכירים את Hiren's boot CD (אם לא, קראו כאן - http://www.hiren.info/pages/bootcd) בכל מקרה, קניתי מחשב חדש ומאז אני לא מצליח להפעיל אותו. לא את הגרסה הישנה (v6) שעובדת אצלי שנים ולא גרסה חדשה יותר (v9.4) הוא נכנס לדיסק בלי בעיה אבל כשאני מנסה להריץ תוכנה ממנו (ניסיתי גוסט ו partition magic) הוא נתקע בשלב מסויים: הוא כותב atapicd.sys loading ונעצר. חיפשתי ברשת ולא מצאתי פתרון, אז חשבתי שאולי יהיה למישהו כאן רעיון ואגב, הכונן דיסקים הוא 2014L1T asus ולוח האם הוא ג'יגבייט EP35C-DS3R תודה אסף

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  8. Started by hellyeahmofo,

יש לי קובץ Toast , מאיפה הוא הגיע ומה הוא מכיל , זה לא חשוב אני רוצה לצרוב אותו , ואין לי מושג איך ניסיתי לברר פרטים בגוגל וכל מה שאני יודע שזה image של מק , אבל בטוח אפשר להמיר ולצרוב או לצרוב כמות שהוא בבקשה , עזרה

9. Started by ravid,

אני חייב להתקין אותה אבל הוא רושם שיש לי directx לא מוכר! (יש לי את 9) help!!!!!

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  10. Started by alon-ariel,

אהלן חבר'ה. אני מחפש תוכנה טובה שאוכל למקסס בה טראקים כמו שצריך.כרגע אני נעזר בatomix mp3 אך אני בטוח שישנן תוכנות טובות יותר ומקצועיות יותר. אודה לכם באם תעזרו לי בעצה +לינק להורדה... סומך עליכם. סוף שבוע נעים!!

11. עד עכשיו השתמשתי בדמו של anytoicon, אבל אני צריכה תוכנה קבועה. תודה

• 7 תגובות
    • 756 צפיות
  12. מישהו מכיר תוכנה טובה כזאת הפועלת גם עם מסמכים בעברית? תודה.

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  13. במחשב של חבר יש לי בעיה שהסאונד דרך YOUTUBE ובמצגות פאורפוינט נשמע ממש מעוות ומקוטע. בנגינת CD הכול תקין. ברור לי שהבעיה היא בעית תוכנה. התקנה חוזרת של דרייבר הכרטיס קול לא עזרה. אני מניח שזה יכול להיות בעיית משאבים או קידוד שקשור לסאונד אולי... למישהו יש רעיון היכן כדאי לי לבדוק?

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  14. שלום לכם... יש לי חלונות 7 פרו - עברית.אני הורדתי מאתר של תוכנה mirc שיחות צא'ט. היתקנתי אותו.ואנטי וירוס NOD32 לא זיהה וירוס.הכל בסדר התקנה. אני מפעיל תוכנה שיחות MIRC ניפתח חלון ומתחבר לשרת. ופתאום בחלון יש הודעה שרת אומר לי שהמחשב לא יכול להיתחבר כי במחשב שלי יש וירוס "טריואני"(לא יודע איך מבטאים נכון) לא היצלחתי להיתחבר לשרת שלהם. אני עשיתי סריקה וירוסים NOD32 ולא מצא וירוס.נקי המחשב. ושוב חושד במחשב שלי. הורדתי תוכנה Malwarebytes Anti-Malware עידכנתי תוכנה Malwarebytes Anti-Malware ועליתי לחלונות 7 במצב בטוח והפעלתי תוכנה Malwarebytes Anti-Malware ועשיתי סריקה מלאה הוא מצא וירוס אחד.כסיים סריקה הסרתי אותו לגמרי.הפעלתי מחשב מחדש. שוב הפעלתי תוכנה MIRC ומיתחבר לשרת וע…

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  15. Started by galCool,

אני מחפש תוכנה שעושה שאם אני מכניס את הדיסק DVD שצרבתי עם סרטים... היא תיתן לי לתכנן במחשב כזה תפריט פתיחה שאני יכול לבחור איזה סרט אני רוצה לראות ממה שצרבתי... ואני יכול לכתוב ולעשות כל מיני שטויות... מקווה שהבנתם... תודה!!

• 8 תגובות
    • 756 צפיות
  16. כמו שפרסמתי בפורום אחר, נשרף לי הסאבוופר ברכב, אז קניתי אחד חדש ומגניב של אינפיניטי, העניין הוא שאני רוצה להגביר אותו מעבר לגיין שהמגבר נותן לי (+10DB) וללא החלפת המונובלוק (המגבר היעודי לסאב), שמתי לב שיש שירים שבהם הבאסים העמוקים (30-120 הרץ) ממש חזקים ויש כאלו שהם יותר חלשים ללא סיבה ניראית לעין. אני מחפש תוכנה שתוכל לקחת קובץ MP3 (או WAV וכו') ותאפשר לי להגביר תחום תדרים מסויים (למשל במקרה שלי כאמור את הבאסים העמוקים). לא חייבת להיות חופשית. מישהו מכיר? תודה.

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  17. Started by braveheart24,

שלום כולם יש לי בעיה שאני לא יודע איך לפתור אותה כאשר אני מפעיל אימיול אז הוא תוקע לי את כל האינטרנט ורק איפוס מודם או הפעלה מחדש של המשחב פותרת זאת, לפעמים אני צריך לחכות כמה ד' ואז האינטנרט מסתדר, אותו דבר כאשר אני מפעיל בערך 7 קבצים להורדה ביוטורנט ואז שנת על אותו תהליך של הדלקת מחשב או איפוס למודם למישהו יש מושג איך לפתתור זאת?

• 7 תגובות
    • 756 צפיות
  18. Started by yoram1,

אני קניתי מחשב חדש לפני כחודשיים ויש לי הרגשה שהמחשב עובד לאט אני מחפש תוכנה שתבדוק לי את ביצועי החומרה ושתגיד לי אם הביצועים תקינים לחומרה.

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  19. שהייתי משתמש במאחה דיסק הרגיל של הXP זה היה לוקח איזה חצי שעה ככה וגם בתוכנה Perfect Disk!! אבל עם Diskeeper זה מסיים את האיחוי אחרי 10 דקות גג!! למה זה ככה??

• 4 תגובות
    • 755 צפיות
  20. Started by urich,

יש לי בעייה כבר חודש במחשב שהוא נתקע לא זז וכו'. kaspersky לא מגלה כלום. עכשיו כשאני לוחץ ctrl+alt+delete אני רואה system ideal process תופס 99% מהמעבד בעוד שהוא 23 kb והוא לא מתאפס ל0 ניצול מעבד אלא נשאר ככה כל הזמן. מה אני עושה אני ממש לא רוצה לפרמט כי יש לי חומר רב ואין לי איך לגבות חוץ מ20 צריבות

• 8 תגובות
    • 755 צפיות
  21. Started by le011,

היי .אני מחפש תוכנה שמסוגלת ללכוד את הנעשה על גבי המסך (משהו כמו PRINT SCREEN) אבל בתור קובץ וידאו תודה

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  22. Started by omri_ro,

מישהו מכיר אולי תוכנה שיכולה להחליף את הנ"ל ועדיין תאפשר לי לקנפג כרצוני את כל כפתורי העכבר שלי (MX1000)? אני חושד בה שהיא גורמת לתקלה קטנה וכדי לשלול את זה החלטתי להסירה ולעבוד עם האפשרויות הבסיסיות של העכבר (מאוד מתסכל) ולכן אני מחפש תחליף שאולי אפילו ישאר כקבוע

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  23. Started by mosheli,

יש לי פירוול של מיקרוסופט שבא עם SP2 התקנתי נורטון אנטי וירוס 04 שגם בו יש פיירוול כחלק מהחבילה. אילו מן השניים להשאיר?

• 5 תגובות
    • 755 צפיות
  24. שלום! רציתי בבקשה לדעת אם מישהו יכול להמליץ לי על תוכנות אנטיוירוס וFireWall - אבל למחשב מאוד מיושן, נייד... Compaq Presario 1200, הוא בעל מעבד AMD K6 (לא יודע יותר מזה לגביו), וזכרון של 28 (מאיפה המספר הזה אלוהים)... התכנות - שיהיה כמה שיותר קלות ודלות בצריכת משאבים כמובן... וכן, אני יודע שהגיע (מזמן) הזמן לשדרג - אבל זה בכלל לא מחשב שלי. כל המלצה תתקבל בברכה ובתודה!

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  25. Started by shauli,

שלום לכולם אני יודע שזו שאלה קצת טיפשית, אבל בכל זאת... יש לי אנטוירוס קספרסקי, איך אני יודע מה הגירסא שלו, ומאיזה שנה(2005, 2004) ומה הגירסא,(לא השנה) הכי מתקדמת שלו?

• 2 תגובות
    • 755 צפיות

דיונים חדשים בפורומים