עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. מחפש תוסף למסנגר שמגלה אם הוסרתי. בעבר היה תוסף כזה אבל הוא הפסיק לפעול. יש תוסף כזה שכן פועל נכון להיום ?

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  2. קישורים שאני נכנס אליהם בדפדפן, ואח"כ נצבעים בסגול, איך אפשר לבטל את זה שלא יהיה את הסימון הזה? תודה.

• 6 תגובות
    • 741 צפיות
  3. Started by avivlevy,

אני רוצה להעביר את המועדפים מFF לאקספלורר 7 ..... יש דרך מיוחד שאפשר לעשות את זה או שאני צריך להעביר את המועדפים של FF למועדפים של האקספורר (ואם ככה אז איפה נמצאים המועדפים של הFF?

• 5 תגובות
    • 741 צפיות
  4. אני צריך את הפקודה בcmd שמתקנת את הדיסק קשיח חיצוני שמו של הדיסק הקשיח הוא-:e תודה לעוזרים. ואני צריך את זה במדויק תודה!!!

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  5. Started by urich,

יש לי בעייה כבר חודש במחשב שהוא נתקע לא זז וכו'. kaspersky לא מגלה כלום. עכשיו כשאני לוחץ ctrl+alt+delete אני רואה system ideal process תופס 99% מהמעבד בעוד שהוא 23 kb והוא לא מתאפס ל0 ניצול מעבד אלא נשאר ככה כל הזמן. מה אני עושה אני ממש לא רוצה לפרמט כי יש לי חומר רב ואין לי איך לגבות חוץ מ20 צריבות

• 8 תגובות
    • 741 צפיות
  6. לא מבין מה העניין כאן אך כשאני סוגר אותו אני מקבל הודעת שגיאה על כך שוורד 2007 התרסק והוא שואל אותי אם לפתוח את הקובץ המשוחזר ולשלוח הודעה למיקרוספט. חיפשתי עצות בנושא באינטרנט ומצאתי כמה שמייעצים למחוק איזה registry key. ניסיתי, זה לא עובד אצלי. http://www.edbott.com/weblog/?p=1771 http://joeon.net/post/2008/01/Fixing-Word-2007-Crash-on-Exit-amp%3B-Broken-Mouse-Support!.aspx את התוכנה התקנתי על Windows XP Home על מחשב r50e 1834. עוד נאמר באיזה אתר משהו לגבי דרייברים של מדפסות HP. זה גם לא זה. אצלי מותקן HP2100 all in one. אופיר

• 4 תגובות
    • 741 צפיות
  7. אז ככה יש לי שלט של האוטו שלי (מאזדה לאנטיס 1.8L) ואני מעוניין להדביק עליו מדבקה שאני ידפיס במחשב אז סרקתי את השלט (שאני ידע תגודל) עשיתי חיפוש בגוגל למוצא סמל (MAZDA LOGO) עכשיו הבעיה שלי איך אני מקטין ומתאים תתמונה שיהיה אפשר להדפיס אותה בשלט עם איזה תוכנה אפשר לעשות את זה?? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  8. Started by נואשת,

אנא עזרתכם! לאחר פרמוט המחשב נשארתי ללא דרייבר. לפי pcwizard כנראה שהדרייבר שאני צריכה הור vt8233/a ac'97 enhanced . אני לא מצליחה למצוא ברשת הורדה של הדרייבר הנ"ל. אם משהו יודע בבבקקקקשששההה!!!!!! עיזרו לי. תודה מראש

9. Started by r10,

יש לי כמה שאלות: אחרי שהמרתי את החלק הוא התחלק ל 5 חלקים בערך.. האם אני אוכל לצרוב את זה בנרו? 2. הכוביות לא הוספו לי מישהו יודע איך מעלים כתוביות ולהביא לי מדריך.. בבקשה חשוב מאוד!!!!!!!

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  10. Started by Shmoe,

להכרזה על הגירסה העברית למידע כללי והורדה Prog.

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  11. הלבן הוא תכלת וכל הצבעים בסטיה. איפה מכונים את זה.?

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  12. כמו שאמרתי בכותרת, אני מחפש תוכנה שמסוגלת לפצל לחבר קבצי SOUND, באיזה נקודה שאני אבחר. לא איכפת אם התוכנה כבדה או משהו כזה, רק חשוב שתהייה נוחה לשימוש וכמו WINAMP לדוגמא, כל האופציות השימושיות מול העיינים תודה מראש לכל העוזרים !

• 4 תגובות
    • 741 צפיות
  13. התקנתי תוכנת פורום (אגב,שלא מגיעה לרמה שהפורום הזה מציג) כתוצאה מסיבה כלשהיא, מנהל הפורום חסם אותי חסימה כללית שזה אומר שגם אם אני מבצע התקנה מחדש של התוכנה,וגם אם אני לא מחובר לאינטרנט,אני לא יכול לפתוח את תוכנת הפורום. אני חושש שהחסימה היא משהו ברג'יסטרי או משהו כמו תוכנה קטנה שמותקנת על המעבד. אם מישהו יכול לעזור לי לעבור את החסימה הזאת אני יודה לו מאוד

14. Started by hararim,

לאחר שחטפתי וירוס קטלני במחשב החלטתי לרכוש אנטי וירוס ואני צריך המלצה. חשוב לי שיהיה נוח לתפעול ושלא יכביד יותר מדי על המערכת.

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  15. Started by MATTAN,

היי מה קורה אני מחפש מדריכים טובים ועם אפשר בעברית לתוכנה Macromedia Dreamweaver MX 2004 בשביל שאני אוכל לבנות אתרים ואם אפשר מדריך מפורט על איך לבנות אתר בתוכנה שלב אחר שלב תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  16. Started by DXM,

הדבר הזה התחיל לבטל משחקים. מה זה microsoft virtual c?

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  17. האם אתם ממליצים על משהו מהם.

18. בבקשה עזרה!!! :'(

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  19. Started by matizami,

לאחרונה אני נתקל הרבה בשגיאה הזו [img width=780]http://i28.tinypic.com/246usl4.jpg אני עושה OK ושאני מנסה אח"כ לסגור את הדפדפן אני מקבל את השגיאה [img width=780]http://i27.tinypic.com/2956af8.jpg עושה עוד הפעם OK. וסוגר את הדפדפן ופותח עוד הפעם. יש לי ויסטה 64.

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  20. אני מחפש תכונה הנ"ל, האם לWORD יש בדיקת דיקדוק ואם לא מהו הקו הירוק בוורד שמופיע לי כל הזמן, תודה?

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  21. בטעות מחקתי ללא פרמוט את אחת המחיצות שלי במחשב דרך המסך הכחול של התקנת WINODWS XP (עשיתי DUAL BOOT עם 7 והייתי צריך לסדר את המחיצות). בDISK MANAGMENT ב WINDOWS7 הוא מוצג לי כLOGICAL DRIVE, מסוג RAW. אני משער שכל הקבצים עדיין שלמים היות שלא נגעתי במחיצה הזו ולא מחקתי שום קובץ ממנה. ניסיתי לעשות CHKDSK /r דרך הCMD אבל שכחתי שזה לא עובד עם פורמט RAW :\

22. שלום! ברשותי מצלמת אינטרנט trution twc 3500. המצלמה כוללת מיקופון פנימי ורציתי להשתמש בו לשיחות ברשת. כשאני הולך לבקרת עוצמה בוינדוס לא ניתן לי לכוון את אפשרות ווליום המיקרופון. אני רואה אותו אך הוא כאילו אינו פעיל. מה הבעיה ואיך אפשר לפתור את זה? תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  23. יש לי בעיה בצריבת DVDים עם Nero 8. בצריבת CD יש מצב 'רגיל' ומצב Super Quality. בצריבת DVD, לעומת זאת, יש רק מצב Super Quality. זה אומר שבזמן הצריבה הוא ממיר את הקובץ באיכות. בפועל, זה אומר שהוא משלש כמעט את המשקל, מה שאומר שאני אפילו לא יכול לעבור את מצב הוספת הקבצים (כי הסרטונים שאני רוצה להעביר, למרות שבאיכות הנוכחית שוקלים ביחד בערך 4200 מגה, מגיעים למשהו כמו 13 ג'יגה כשאני מכניס אותם לרשימה.) יש דרך לצרוב אותם באיכות הנוכחית, בלי מצב הSuper Quality (המיותר לגמרי)? תודה, גיא.

• 10 תגובות
    • 741 צפיות
  24. הבעיה שלי זה לארגן את הדיסקים מהעבר, כלורמ סרטים מוזיקה, ספרים וקבצים שונים אחרים. האם יש תוכנה שיודעת לנהל קטלוג או לפחות לקחת דגימות מהוידאו אם זהו דיסק של DVD. נכון להיום אני פותר את העניין עם אקסל, אך לבטח ישנם פתרונות טובים יותר...

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  25. שלום. יש לי רשימה גדולה של קבצים מRapidShare להוריד. אך בין כל הורדה חייב להיות הפרש של 7 דקות (בין היתר כי הם רוצים כסף שתעבור לחשבון פרמיום וזה לא יקרה). איך אני מקצר את הזמן הזה ללא הפרמיום ? תודה.

• 1 תגובה
    • 741 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.