עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שמתי לב אחרי שהתקנתי את הקזה לייט האחרונים (MEGA CODEC) האיכות בסרטי DVDRIP או HDTV בסדרות פשוט נוראית !!! יש מריחות...במיוחד שיש רקע שחור ובכלל בכלליות מישהו נתקל ??

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  2. Started by shmoolm,

יש לי הרבה קבצי זיפ ואני לא רוצה עכשיו לעבור אחד אחד ולפתוח אותו עם Winzip.... האם יש דרך לפתוח את כולם ביחד?? (כולם צריכים להגיע לאותה ספריה) אני זוכר משהו עם Pkunzip...

• 4 תגובות
    • 783 צפיות
  3. בתוכנה VirtualDub http://img131.imageshack.us/img131/2200/kiu8mt2.jpg יש לי CCCP

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  4. שלום יש לי xp והמחשב הוא בן חודש.הבעיה שלי ,שמדי פעם מופיעה לי הודעה :תקלה 32exe ווינדוס נתקל בבעיה וצריך להסגר.זה קורה לי לפעמים כשאני מנסה לפתוח את קובץ המוסיקה בלבד.סריקת וירוסים לא העלתה דבר וגם פרמוט לא הצליח.האם יש תוכנה שמתקנת זאת או משהו אחר?

• 4 תגובות
    • 783 צפיות
  5. Started by jean-paul,

יש לי שני קבצים כאלו ומשום מה התוכנה tempg אינה מוכנה לפתוח אותם בטענה שהיא לא מכירה את הפורמט הזה.יש למישהו אולי הצעה? תודה מראש לעונים

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  6. Started by ravid,

אני חייב להתקין אותה אבל הוא רושם שיש לי directx לא מוכר! (יש לי את 9) help!!!!!

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  7. Started by RayZ,

Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 23:28:50, on 14/01/2006 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\csrss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\Program Files\TuneUp Utilities 2006\WinStylerThemeSvc.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccSetMgr.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec S…

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  8. Started by udi,

האם משהוא יודע איך אפשר שהתוכנה הזאת תבדוק לבד האם יש לי EMAIL ואם כן תודיע לי ולא שאני כל הזמן אבדוק

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  9. Started by staieb,

אנשים יש לי קצת בעיות , אז ככה התקנתי לאחי windows 7 במחשב שלו , עכשיו יש קצת בעיות .. קניתי לו כרטיס רשת (WIRELESS) מסוג TP-Link TL-WN851N , בחנות אמרו שהכרטיס תומך WINDOWS 7 ,קניתי את הכרטיס אך ורק בגלל הwindows אז אני באמת לא רוצה לדעת שקניתי את הכרטיס סתם , כי היה לי אחד לפני שעבד עם XP ולא תמך ב7 . אז ככה ,התקנתי את הכרטיס עם הדרייבר הכי חדש , גם ידני וגם דרך מנהל ההתקנים , עכשיו הוא לא מוצא רשתות הוא מראה רק גרף עם X עליו , הדרייבר של הLAN מותקן כראוי ואני באמת לא יודע מה הבעיה , עכשיו כשניסיתי להעביר את המחשב לחדר עם הראוטר וחיברתי כבל רשת אז עבד האינטרנט , הייתי מאוד שמח עם תעזרו לי לפתור את הבעיה ...אני מקווה שאפשר לפתור את זה עם הווינדאוס 7 , עם אני יעבור לXP אנ…

• 4 תגובות
    • 783 צפיות
  10. אני מחפש דרייברים למודם בכבלים....sb6100I של מוטורולה לווינדוס 64X תודה....

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  11. Started by BigDragoon,

כשאני רוצה לטעון אתר מה address bar, הוא לא עולה אוטומטית, אלא רק מוצג ב address bar ואני צריך ללחוץ על Entrer או על המשולש (GO to) שיש מימין ל address bar. לעוד משהו זה מתנהג ככה? משהו יודע איך לפתור את זה?

• 9 תגובות
    • 783 צפיות
  12. מחפש תוסף למסנגר שמגלה אם הוסרתי. בעבר היה תוסף כזה אבל הוא הפסיק לפעול. יש תוסף כזה שכן פועל נכון להיום ?

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  13. Started by elior021,

שלום, אני מחפש תוכנה לעריכת וידאו שיש בה תבניות עריכה מוכנות שצריך רק להכניס את התמונות והשיר מישהו מכיר דבר כזה ?

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  14. Started by tulicooli,

פתאום בזמן האחרון אז בTask Manager הוא התחיל להראות לי שהFF שלי משתמש במעל 150,000K Memory usage ומה שבדרך כלל היה 30 מקסימום ואף הוא מגיע לי ל400! וזה תוקע את המחשב..ועשיתי סריקת ספייוואר ולא מצא כלום.. אולי יש לכם מושג מה אני צריך לעשות? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  15. אני צריך את הפקודה בcmd שמתקנת את הדיסק קשיח חיצוני שמו של הדיסק הקשיח הוא-:e תודה לעוזרים. ואני צריך את זה במדויק תודה!!!

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  16. Started by PhP dUdE,

שלום, חבר שלי פתח לאחרונה חברה לאכסון אתרים והוא ביקש מימני שאני אעזור לו קצת בפרסום. אתר החברה הוא: *צונזר* ישנה תמיכה של 24 שעות. תודה על הקריאה.

• 5 תגובות
    • 782 צפיות
  17. Started by MeTaLhAmMeR,

הבעיה שלי היא כזאת... התקנתי נורטון 2003 לא מזמן ותמיד ה Virus Definitions במצב Updating גם אחרי שאני מעדכן!! יש למישהו מושג למה אני לא יכול ליראות את התאריך של העידכונים של הוירוסים???

• 7 תגובות
    • 782 צפיות
  18. Started by itamarhu,

שלום לכולם, לאחר כשבועיים בחו"ל המצלמה שברשותי לא הסכימה לזהות את כרטיס הזכרון ודרשה לפרמט אותו. לאחר הפרמוט הכל תקין... (איבדתי 700 תמונות שהן כ 2.5 ג'יגה לערך) עכשיו... הפרמוט לא מחק את הכרטיס כולו ואני רואה מתוך ה-8 ג'יגה כ 4.5 ג'יגה תפוסים. ורק 2 ג'יגה של תמונות נפתחות ואת ה 2.5 האחרות לא ניתן לראות. השתמשתי במספר תוכנות כגון: Easy Recovery Pro O&O unerase ועוד.... עכשיו, רק תוכנת ה Easy הצליחה לשחזר לי את 2.5 ג'יגה האבודים אבל.... היא שחזרה אותן כקובץ אחד JPG בגודל המדובר. האם יש למישהו תוכנה שיודעת לפצל את הקובץ? מה עושים? אני כבר נואש.... רוב התמונות מקו-סאמוי על הכרטיס..... תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  19. Started by bv_beaver,

אני יודע שהיו כבר שאלות על זה אבל לא הצלחתי לקבל תשובה יש לי בעיה של LOW ID באימיול וגם זה לא ממש מוריד לי משהו ב Bittorrent יש לי ICS עם Switch זה ככה רק ב Client בבקשה עזרה...

20. Started by alex125,

שלום רב!!! יש לי שאלה WORD יכול לכתוב נוסחאות של מתמטיקה (עם שבר ועוד דברים שקשורים למתמטיקה) ועוד דבר WORD יכול לכתוב גם דברים שקושרים לתחום החשמל???

• 5 תגובות
    • 782 צפיות
  21. Started by chenrp,

מחשב AMD K6 400MHZ. CHAT אפשר אבל כשאני מחייג אז המעבד קופץ ל 100% ואז הכל נתקע. WINDOWS XP. שמעתי שאפשר לבטל את ה ECHO CONTROL וזה יעזור אבל אני לא יודע איפה עושים את זה. תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  22. Started by ביצה,

אהלן! התקנתי WIN7 64BIT ואין לי דריבר לכרטיס קול והמערכת לא מצאה. מדובר בכרטיס מובנה בלוח אם, וחיפשתי באתר ASUS ויש רק לויסטה וזה לא תואם, אז מי שיכול או יודע איפה אפשר להשיג דריבר ללוח אם A8N- SLI DELUXE לכרטיס קול אני אשמח. בתודה

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  23. שלום לכולם, הייתי רוצה לדעת עם אילו תוכנות אני יוצר דמויות (וגם דברים אחרים) בתלת-מימד ונעות.

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  24. שולחים לי לינק נגיד במסנג'ר, ושאני לוחץ עליו לא קורה כלום ! אני חייב להעתיק את הלינק לIE ולפתוח אותו ככה.. זה מאוד מעצבן. אולי כי הIE לא מוגדר כדפדפן ראשי ?

• 5 תגובות
    • 782 צפיות

דיונים חדשים בפורומים