תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני צריך את זה בגלל הוא חוסם לי רשת בין שני מחשבים, ורק זה פותר את זה..
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
אני רושם את הסיסמא שלי והיא 9 ספרות אבל זה יכול לרשום רק 8 חח מה זה מה לעשות?
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום, היום נדבקתי בוירוס בשם generic_c. שאני פותח את המחשב אני מקבל את ההודעה הזאת: ואחר כך שאני נכנס לאיטנרנט מוצגת לי ההודעה הבאה: ראיתי עוד מישהו בפורום שנתקל בהודעה הזו אבל לא ממש עזרו לו.. אבל אצלי זו לא הבעיה היחידה,ברגע שאני פותח את האיטרנט הAVG מתריע על מספר וירוסים בשם generic_c עם סיומות שונות. אני מוחק את הוירוס והוא חוזר. גם אחרי שאני סורק את המחשב ואני מוחק את הקבצים המסוכנים עדיין לא עובד האינטרנט והוירוס לא מפסיק להופיע בכל פעם שפותחים את הדפדפן. ניסתי להשתמש בעוד כמה תוכנות שלא עזרו. איך אפשר להיפתר מהוירוס? תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
היי, פתחתי דיון בפורום גאדג'טים אבל נראה לי שגם כאן יהיו אנשים שזה מעניין אותם: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=456522.0
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום חברים התחלתי פרויקט חדש על הטבלה המחזורית. כרגע זה ממש בשלבים ראשונים והייתי שמח את תחוו את דעתכם. כל מלבן בתמונות מורכב משני מלבנים אחד מעל השני והשוני בין שתי התמונות הוא רק במטיריאל של המלבן העליון. הראשון במטיריאל לבן כללי בלי רפלקשן. בשני שקוף קליר ללא צבע 5 אחוז עכירות. שנתן קצת אפקט של זהירה. (לא יכול להפעיל GLOW :-( פנטיום D920 ו-GF6600) :-\ [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אהלן, רכשתי לאחרונה דיסק קשיח גדול וחדש - וברצוני להעתיק אליו את כל האוסף תמונות הענק שלי. התמונות מפוזרות במספר הארד דיסקים ודיסקים. עד היום נעזרתי ב"סידור ע"פ תאריך שינוי אחרון" וככה היה לי סדר כרונולוגי לתמונות. ברגע שאני אעתיק את כל התמונות - התיקיות יהיו באותו תאריך והסדר הכרונולוגי יאבד האם מישהו מכיר תוכנה שבעזרתה אני יכול לסדר את התמונות ע"פ תאריך הצילום או שבעזרתה אני אעתיק את הקבצים ללא שינוי תאריך היצירה בכונן הקשיח ?
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שמתי לב יש שם אפשרות של TV, מה אני צריך בשביל להשתמש בזה? וכמה ערוצים התוכנה מראה?
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אני מלא זמן מעוניין להריץ את הבנצ' הזה על המחשב שלי אבל אני לא מוצא הורדה , באתר זה מסיים להוריד לי אחרי 100MB במקום 500 עד שפעם אחת הצלחתי להוריד התקנתי וכשאני נכנסתי לתוכנה היא נתקעה לי בחלון הקטן של הזכויות יוצרים וכו'.. אז אפשר בבקשה הורדה לגרסא שכולם משתמשים בה לפרסום תמונות בנעוץ באוברקלוקינג ?
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שאני מדליק את המחשב אז נפתח לי windows security center (משהו כזה) וכתוב שאין לי אנטי וירוס ויש לי ! ואז זה מתקין לי "Protection System" ושאני מוחק את זה זה חוזר עוד פעם ועוד פעם ! איך אני מפסיק את זה ?!
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
ניסיתי את Panorama Maker 5 אבל כאשר אני רוצה לשמור את הקובץ אני יכול לשמור רק ב- 16\1 מהגודל המקורי כך שאני צריך תוכנה אחרת אם מישהו מכיר
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
האם קיים תוסף לפיירפוקס אשר מסנן אתרים זדוניים? כמו שיש את האפשרות content advisor ב IE? ועוד שאלה קטנה. איך אני מוחק את הערכים שנשמרים לי בחיפוש של גוגל בפיירפוקס ובאקספלורר?
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
הכוונה שלי שבזמן שמיעת השיר יהיו תמונות שמתחלפות כל פרק זמן מסויים
-
- 5 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום, הדבר ראשון שאני רוצה לשאול הוא האם קיים Plugin לWindows Media Player שמאפשר הוספת כתוביות? אם התשובה היא לא אז הייתי רוצה שתמליצו לי על תוכנות לצפייה בסרטים מלבד RadLight (שמעתי שיש בתוכנה סוג של spyware) תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
ברשותי norton internet security 2002 (כחוק). משום מה איני יכול להביאו ל- enable כפי שהיה קודם לכן. ניסיתי להפעיל את ה - assistant אולם הדבר אינו מתאפשר ואני מקבל הודעה you must be a suprviser to run the securitiy assistant . כמו כן ניסיתי לבצע uninstall והדבר לא התאפשר מהטעם הקודם . בקיצור . איך אני נחלץ מזה - מדובר ב xp .
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
-
יעני אני מתכון אני נכנס לאיזה משחק ומתחיל להרוג אנשים אז זה מצלם, או שאני עובד רגיל בוינדוס וזה מי מכיר? תודה.
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אני משתמש ב-IMESH וכול כמה שעות הוא מתנתק ואני צריך להתנתק מהאינטרנט ולהתחבר מחדש כדי להפעיל את התוכנה.... מישהו יכול לעזור לי בבעיה?
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתעזור לי לסדר את הפייבוריטס (Favorites) של האינטרנט אקספלורר מישהו יכול לעזור לי בבקשה? זה די דחוף
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום לכולם! היום לפתע ה emule לא נפתח לי בכלל אלא שנייה אחרי שאני מפעיל את ה exe יוצאת הודעת שגיאה ואז הוא נסגר עוד לפני שנפתח משהו בכלל ונסתי להסיר ולהתקין מחדש מס' פעמים וגם ניסתי גירסאות אחרות של התוכנה ושום דבר לא משתנה האם מישהו יודע ממה זה יכול להיות וניסתי גם להסיר את כל רכיבי ה windows שקשורים לתקשורת וביטלתי את הפיירוול לגמרי אני כבר מיואש עזרה בבקשה ( אני עובד עים win 98 ( תודה מראש ilanco ובבקשה לא להגיד לי "תפרמט את המחשב וזהו" כמו שאמרו לי בשאר האתרים שמעתי שאתם קצת יותר רציניים
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אז שלום. יש לי את המחשב הבא: Pentium 4 2.4MHz (133MHz) Memory: 256MB 166MHz DDR HD: 60 GB - splitted into 2 Partitioned - C: with 15 GB. D: with 43 GB. Windows XP Pro SP2 מותקן לי על המחשב Norton SystemWorks 2004 Pro, והמחשב עובד יחסית לאט (אתם יודעים, יחסית לדרישות). כלומר לוקח בסביבות ה 10 שניות לאקספלורר לעלות, והכל עובד יחסית לאט. האם כדאי לי (במיוחד עכשיו כשהתקנתי את ה SP2) להוריד את כל התוכנה הענקית והמאסיבית הזאת, ולהשאיר רק את האנטי וירוס ואת הפיירוואל? מה אתם אומרים על העסק? האם התוכנה באמת כל כך מאסיבית וגורמת למחשב לפעול באיטיות שכזו?
-
- 6 תגובות
- 714 צפיות
-
-
-
היי לכם, מחפש את הנורטון קומנדר או תוכנה דומה להעתקת קבצים בדוס. איפה אפשר להוריד? יש תוכנה כזו שתומכת בכבל מוצלב או בכבל פרללי (laplink)?
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום יש לי צורב DVD באיזה תוכנת העתקה/צריבה הייתם ממליצים להשתמש? האם תוכנה להסבה/המרה בין פורמטים שונים תהיה שונה?
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
חיפשתי בגוגל, אך לא נמצא שום דרייבר שניתן להורדה, WINDOWS XP. בתודה מראש,
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שאלה בנושא שמירת מצגת OWERPOINT. הכנתי מצגת שנפחה 15 מגה וניסיתי לשמור אותה תחתSAVE AS POWERPOINT 97-2003 .להפתעתי קיבלתי קובץ שנפחו 172 מגה.מה עלי לעשות כדי לפתור הבעיה? תודה חיים
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-