תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
-
שלום אני צריך דריברים ללוח הזה gigabyte GA-K8N Pro-SLI לwindows vista 64 bir
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אני רוצה ליצור שדה באקסל שהוא יהיה שער הדולר היציג, וכל פעם שאעשה "עידכון שדות" אז שדה זה יעודכן מהאינטרנט לגבי שער הדולר. איך עושים זאת?
-
- 2 תגובות
- 898 צפיות
-
-
האנטי וירוס של AVG שעולה כסף הרבה יותר טוב מהגירסה החינמית או שאותו דבר ? ושאלה שניה מה אומרים פה באפשריות בהתקנת האנטי וירוס http://img292.imageshack.us/img292/9195/16669093pa6.jpg תודה
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
כרגע מחקתי בטעות כמה קבצים חשובים מאוד שהיו לי על שולחן העבודה ואז גם כמו דפוק מחקתי אותם מהסל מחזור ( :screwy:) . קיצר אני חייב איזו תוכנה או משהו שתעזור לי לשחזר אותם!! לא איכפת לי אם היא תשחזר לי גם כל מיני זבל העיקר שמה שמחקתי יחזור! מחקתי את הקבצים לפני איזה חצי שעה ולא כביתי את המחשב מאז אם זה משנה. אז מישהו מכיר איזו תוכנה שיכולה לעזור!?!? תודה!
-
- 12 תגובות
- 964 צפיות
-
-
יש צריבה שונה מצריבת DATA רגילה?? כלומר אני רוצה לצרוב מצגת מהPowerPoint ולהשים בדיסק ואז שהDVD יפעיל את זה-אפשרי?? (יש לי DVD שקורא את כול הפורמטים-אם זה משנה)
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני לא יודע גם באיזה סוגי קבצים האייפוד תומך. אני צריך תוכנה שתקודד קבצי MP4 שהאייפוד יוכל לנגן
-
- 5 תגובות
- 801 צפיות
-
-
חייב עזרה הדיסק קשיח שלי דיי נדפק אבל עדין יש לי גישה אליו הוא "תקין" הבעיה יש עליו מידע שאני חייב להציל מה התוכנה הכי רצינית שיש להצלת מידע מדיסקים קשיחים? אני יודע שיש תוכנות שגם יכולות להיכנס עמוק עמוק גם למידע שנמחק לפני הרבה זמן. מה הכי מומלץ? אפשר גם תוכנות בתשלום.
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
היי! קיימת ברשותי הרצאה כלשהי שהוקלטה. והקול מאוד נמוך האם קיימת תוכנה להגביה את הקול? תודה!
-
- 5 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אהלן, יש לי מספר נגנים במעט שמאפשרים הצגה בפורמט 16:9 עדיין נתקלים בפסים השחורים המעצבנים האלה האם יש תכנה שמאפשרת סקיילינג כדי לנצל את כל שטחו של המסך?
-
- 5 תגובות
- 864 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך הוא אם הוא עדיף מIE6 יותר מהיר ? יותר נוח ? מעלה את כל האתרים ? תודה
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
-
אז ככה חברים ! אני צריך להעביר מ C ל מחיצה D כמה גי'יגות ! כי אני צריך עוד מקום בכונן D ! יש לי 25.8 גיגה ב C וב D 6 גיגה אני צריך עוד גיגות ל D איך אני עושה את זה בתוכנה בלי שהמידע ימחק ! מישהו שמבין בקשה תודה !
-
- 0 תגובות
- 416 צפיות
-
-
האם ישנה אפשרות להפוך קובץ FLV לקובץ AVI או MOV ואיך?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
על איזו תוכנת GPS בעברית אתם ממליצים? תודה.
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
-
-
יש לי הרבה בעיות באקספלורר בזמן האחרון ורציתי לדעת אם אפשר לעשות reinstall לאקספלורר?
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להפעיל את נגן הרדיו באתר www.91fm.co.il זה נותן לי להוריד קובץ ASF, שאני לא מצליח לטעון. האם אני צריך סוג של CODEC מסוים? מה אפשר לעשות על-מנת לתקן את הבעיה?
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני צריכה עזרה בליצר תמונה המשמשת מפה למי שלא הבין את הכונה שלי הנה דוגמא לאחר בניית התמונה יהיה יכול המבקר ללחוץ על כול צעד בתמונה ולעבור לדף אחר האם יש כן משהו שאוכל לעזור לי?
-
- 6 תגובות
- 849 צפיות
-
-
ניסיתי להוריד את הדמו של סילברפול דרך גיימספוט, ע"י תוכנת Internet Download Manager 5.0.5, ב- 99.97% החיבור של התוכנה לאתר נותק ומאז אני לא מצליח להמשיך להוריד (זה רושם לי שגיאה כתווצאה מ - Timeout) או, בכלל, להיכנס לאתר שום, ע"מ להוריד מחדש. האם יש אפשרות להחיות את ההורדה או להשתמש בחלקים שהורדו עד עכשיו (צריך לחבר אותם איכשהו)...
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
-
אני רוצה לעשות Backup לכונן C ואני צריך תוכנה טובה, כי אני רוצה לשנות פורמט מ-FAT32 ל-NTFS שיניתי מקודם ל-FAT32 וגיליתי שזה לא טוב באמצא השינוי כל מה שהיה בדיסק הקשיח נמחק, אז בבקשה, צריך תוכנה טובה, ועוד שאלה איך אני עושה את הגיבוי, אני מאכסן את המידע בדיסק הקשיח או בדיסק לצריבה? כי אני רוצה לאכסן איזה 20GB.... תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
נמחק לי הpaint של המחשב איך אני מחזיר את זה?
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
http://img144.imageshack.us/img144/8922/windowsmediaplayeruz2.jpg
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה להוריד שמה שהיא עושה זה בעצם תעשה את הווינדוס XP שיש לי שיראה כמו VISTA.. על איזה תוכנה אתם ממליצים? תודה, דניאל.
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-