תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
על פי מה בודקים את האיכות בקבצי MP3 קצב סיביות ?
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
על המחשב הותקן מחדש וינדוס ואין לי אפשרות לייצא את רשימת אנשי הקשר ואת הדואר באמצעות האשף. מצאתי את הקבצים שאני אמור לייבא (שבתוכם נמצאים הקבצים שאני צריך) אבל הם בסיומת של .DBX ו.DAT ( כל תיקיה בנפרד- אנשי קשר לבד, דואר נכנס בנפרד וכו'). איך אני מייצא אותם כדי שאוכל לטעון אותם על האאוטלוק החדש ?
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
ניסיתי באקספלורר 7,ב8,בפיירפוקס,לא עובד ג'אווה מותקנת,גירסה אחרונה של סאן.. כשאני פותח את הצ'ט הוא מבקשר אישור ,אני בוחר בRUN,אחר כך מופיעה שגיאה שצריך להתקין ג'אווה..אבל יש לי כבר
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי תוכנה מאוד חשובה שלא פועלת כמו שצריך!!!! התוכנה בנויה ל WIN98 ואני צריך לגרום לה לעבוד כמו שצריך ב2000 או XP. הבעיה היא שחלק מהמסכים מתבלבלים ויש הרבה ג'יבריש וחלק מהמסכים עובדים כמו שצריך.... נירא לי שהתוכנה בנויה על בסיס DOS אבל אני לא בטוח... אני חייב עזרה דחוף!!!! מה אתם ממליצים??? EMULATUR/SIMULATOR - מומליצים??? הגדרות קומפילציה??? מה אפשר לעשות??? בבקשה עזרה..... תודה רבה לכולם....
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום לכולם, עד לא מזמן התחלתי להשתמש ב-Outlook 2013 ואני נתקל בבעיה בחתימה וארצה לשתף אותכם בבעיה זו בתקווה לפתרון. אז כמו שכבר הזכרתי עד לא מזמן התחלתי להשתמש ב-Outlook 2013 ועד לא מזמן נכנסי להגדרות החתימה והוספתי תמונה, לאחר מכן התכוונתי להוסיף קישור לתמונה הזו, אבל לפני כן עשיתי בדיקה בשביל לראות אם הכל תקין, שלחתי מייל לעצמי מ-Outlook 2013 ל-Outlook.com שבעצם שניהם משמשים לקריאה ושליחת מייל, ואז נתקלתי בבעיה בלתי צפויה, התמונה הבאה תסביר לכם הכל. לחצו כאן להגדלה.
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בטעות מחקתי את הסקין של XP יש דרך להחזיר אותו? להוריד סקין במקומו בלי כל מיני תוכנות מציקות? תודה
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
Can someone give me direct link to the best e-mule? Thanks!
-
- 2 תגובות
- 521 צפיות
-
-
יש לחברי כרטיס מסך של אסוס גיפורס2 טיטניום2 עם VIDEO IN והוא רוצה ללכוד וידאו מהטלווזיה שלו.......באיזה תוכנה אמור הוא להשתמש....בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום, יש במקלדת מקשים לא נחוצים כמו power ללחוץ על כפתור כזה בטעות בזמן עבודה לא ממש כיף יש דרך לבטל אותם ע"י איזה דריוור או תוכנה? תודה
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
-
מאיפה הכי כדאי להוריד את הדרייבר... מהאתר של nvidia: http://www.nvidia.com/object/winvista_x86_169.25_whql.html או מהאתר של gigabyte: http://www.gigabyte.com.tw/Support/VGA/Driver_Model.aspx?ProductID=2726
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
יש לי שלוש כוננים : c ,d, e אני רוצה רק שתיים : c ,d איך עושים את זה?
-
- 2 תגובות
- 933 צפיות
-
-
מה פשר ההודעה ההבאה? הודעה זו התקבלה לאחר שניסיתי לפתוח את התוכנה אחרי שהתקנתי את הגירסה האחרונה שיצאה. למה בידיוק היא לא תומכת במחשב? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
ניסיתי לשחזר ת'סיסמא של הסטים וזה רשם לי ככה Your password has been sent to the address registered in your account profile. If you do not receive it shortly, please contact us directly for assistance in accessing your account. כתוב שזה שהססמא שלי נשלחה למייל שלי.....הבעייה היא שבמייל אין כלום! לא נשלח אליו כלום! יש למישהו מושג מה אני יכול לעשות? אחרת אני לא יכול לשחזר את הסיסמא
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום אנשים... לא מזמן הוספתי זיכרון למחשב שלי ואני רוצה לבדוק את תקינות הזכרונות. הבעיה היא שאין לי מושג איך עובדים עם ה-Memtest... אני זוכר שפעם היה פה סטיקי לגבי השימוש ב-Memtest אבל משום מה אני לא מוצא את זה... אם מישהו יוכל לתת לי קישור למקום שמסביר איך משתמשים בתוכנה, או לחילופין, יוכל להסביר לי איך משתמשים בה... אני אודה לו מאוד! אגב... במה כדאי להשתמש? ב-86 או ב-86+? תודה אנשים!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא מדבר על יצירת תמונה חדשה, אני מדבר על תמונה שפתחתי ואני רוצה להעלים צבע בעזרת "המשפך" ואח"כ לשמור כ-GIF. תודה.
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום לכולם ..! יש לי בעייה בקבצים נגיד שאני מוריד איזה שהוא תוכנה אז המחשב לא פותח לי אותו בתור התוכנה הוא פותח לי אותו בתור word מה אני צריך לעשות?? תודה מראש לעוזריםם..!
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
הכותרת אומרת את הכל . ;D כי התוכנה שבאה אם הכרטיס לא ממש טובה.
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום הדירקט אקס שלי חסום,במשחקים גם אומרים את זה והרגע מצאתי את הבעיה >< תוכלו לראות את התמונה למטה. מה לעשות? איך מגדירים את זה כזמין? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
ניסיתי את DVD 2 SVCD ולא אהבתי , ממשק מסורבל , אמנם עם הרבה אופציות, אבל הרבה כאלו שממש לא צריך. אני מחפש תוכנה, שתדע לקבל קבצי AVI בפורמט DIVX או XVID ויכולה להמיר אותם ל VCD או SVCD תוך כדי שהיא מוסיפה כתוביות מקובץ שאני מספק לה. (כמובן שנדרש גם שהיא תדע להמיר את האודיו כמו שצריך בהתאם לפורמט המתאים ל VCD ו SVCD) מישהו מכיר תוכנה שעונה לצרכים הנל ? (חוץ מ DVD 2 SVCD)
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
חברים שלום, מדי פעם כשאני גולש ב NRG יש לי בחלק מהכתבות בעיית קידוד, משהו יודע אולי איך אפשר לפתור את זה? חשוב לציין שלא נגעתי בהגדרות הקידוד של הדפדפן, לא התקנתי תוספים חדשים ושזה קורה אך ורק באתר של NRG וגם זה רק בחלק מהכתבות (וגם שם רק בחלק מהטקסט).. מצ"ב תמונה + קישור לאתר (אולי זאת בכלל בעיה בדף).. תודה לעוזרים. http://www.nrg.co.il/online/55/ART1/869/883.html [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום ! כאשר אני ממיר סרט בתוכנה הזו (וירטואל דאב), אז שאני לא יד המחשב היא מכבה לי את המחשב. אם אני משתמש במחשב, אז הוא לא מתכבה לי בכלל, מישהו יודע למה זה ככה ? אולי יש באג בגרסה ? הגרסה שלי היא: 1.5.10. תודה .
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום לאחר התקנת מערכת הפעלה מחדש מסמכים שהיו שמורים במחיצה D נהפכו לבעלי כיתוב ירוק ואי אפשר לפתחם. כשאני מנסה לפתוח למשל מסמך WORD כזה אני מקבל הודעה: "לא ניתן לפתוח את המסמך ב- WORD למשתמש אין זכויות גישה" אשמח אם מישהו יודע כיצד לפתור את הבעיה אם בכלל תודה!
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אני מנסה לערוך קבצי Bluray עם sony Vegas Pro 8 והתוכנה פשוט נסגרת בבחירת הקבצים (M2TS ) אולי חסר לי איזה תוסף או משהו ? כי עם קבצים אחרים אין שום בעיה
-
- 2 תגובות
- 502 צפיות
-
-
היי הדלקתי בבוקר את המחשב, ופוףף נמחקו לי כל הסימניות וגם את כל האתרים שיש מתחת לשורת חיפוש (והיו לי שם המוון אתרים) יש דרך כלשהי לשחזר את זה? היו לי שם עשרות אתרים חשובים ביותר.. ולמה בכלל זה קרה? מה קרה פתאום שהFireFox החליט שהוא מוחק לי הכל? תודה מראש Install -- עריכה: מצאתי עכשיו גיבוי שהFF עשה לbookmarks שלי, איך אני משתמש בגיבוי הזה? ואיך עכשיו אני משחזר את כל הסימניות?
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-