תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
ישנם פתרונות רבים בסגנון LIVE CD כמו ERD וכל מיני הפצות לינוקס, אני מחפש את הטובה ביותר להפעלה מדיסק און קיי לצרכים של טכנאי מחשבים ממוצע כמו שחזור סיסמאת אדמין, ניהול קבצים, חיבור לרשת, כלי אבחון חומרה ותקלות למינהם, ואם יש הסבר איך מתקינים את זה על הדיסק און קיי. (זה הרי לא פשוט כמו לצרוב ISO) יש ל- ERD COMMANDER גרסא שפועלת מ-USB? איך ההפצות של לינוקס לשימושים האלה? KNOPPIX/SLAX? תודה
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
שלום לכולם , אתמול מחקתי קובץ AVI . סדר הפעולות : לחצתי קליק על הקובץ -> מחק-> המער' תחילה שאלה אם אני בטוח שאני רוצה למחוק -> אישור-> הודעת מער': לא ניתן להעביר את הקובץ לסל המחיזור.האם ברצונך למחוק את הקובץ לצמיתות? -> אישור . כלומר , כנראה בגלל שהסל מיחזור היה מוגדר בנפח קטן והקובץ היה גדול ממנו , אז זה נמחק לצמיתות . עכשיו , האם ניתן לשחזר מסיטואציה כזו ? כי הרי זה לא שהקובץ עבר לסל המיחזור אח"כ רוקנתי את סל המיחזור .. ניסיתי עם תוכנת GETDATABACK ולא עזר... תודה מראש לעוזרים .
-
- 3 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום, הורדתי את הטרייל של גוסט וניסיתי להתקין אותו על 2000 סרבר, וזה לא צלח. ישנה תוכנה אחרת שאפשר להשתמש בה? אני מעוניין ליצור הארד דיסק גיבוי לאחד קיים, עם כל הגדרות הווינדווס וקבצי המערכת. תודה.
-
- 0 תגובות
- 393 צפיות
-
-
שלום, אני מעלה אתר לאינטרנט, ושמעתי כי בעבר אנשים גנבו תמונות וקבצים שונים מאתרים אחרים ואז טענו כי גנבו מהם. יש דרך ליצור משהו שמזהה בוודאות כי זה שלך? שמעתי על משהו בסגנון "חתימה דיגיטלית" יש דבר כזה?
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני צריך תוכנת גיבוי אבל זה גיבוי שיעבור דרך האינטרנט ממחשב למחשב , לכן אני צריך תוכנה מהירה ממש שגם יודעת לזהות רק את הקבצים שהשתנו ורק אותם להעתיק. הכמות המגובה היא בסביבות 10 ג'יגה כך שאני לא יכול להשתמש בתוכנה שתעבור כל פעם על כך הקבצים. עדיף כמובן שזו תהיה תוכנה חינמית מישהו יכול לעזור לי בנושא? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
יש לי נוד32 ועד לפני כמה שעות הכל היה בסדר לפני כמה שעות המחשב התחיל להיות לי איטי (במחשב הזה לא ממש הרגשתי את הבעיה אבל במחשב עם הסלרון 2.8 ממש מרגישים את הכובד ושניהם משתמשים באותו אנטי וירוס) התהליך הוא nod32krn.exe הוא מראה לי שהוא לוקח מ0 עד ל32-35 מה CPU (עולה ויורד) כלומר הוא עושה שם משהו אבל לא יודע מה לא שמתי לו שום סריקה שום דבר בשני המחשבים יש את אותו הדבר רק שאצלי (FX55) מרגישים הרבה פחות אבל עדיין אפשר להרגיש שהמחשב מגיב יותר לאט ממה שהוא הגיב לפני כמה שעות בשני (סלרון D2.8 ) ממש איטי כל קליק לוקח לו איזה כמה שניות להגיב מישהו יודע מה קורה? תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 877 צפיות
-
-
מהיא הרזולציה המתאימה לבניית אתרים? ואיך ניתן להגדיר זאת ב- FRONTPAGE?
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
ראיתי את התוכנה netlimiter 2 (אהבתי את מידע שתוכנה נותנת ואפשרות להפסיק חיבורים ספציפים), אבל איך הפיירוול שמובנה בה? האם הוא מספיק טוב או שכדאי פיירוול אחר? תסלחו לי אבל אל תגידו לי הפיירוול של XYZ הוא הכי טוב אז תשתמש בו (את זה אני יכול למצוא בחיפוש או לשאול בשרשור אחר בנפרד), אני מחפש להבין עד כמה הפיירוול המובנה בתוכנה יכול או לא להחליף פיירוול רגיל ומה בעצם היתרונות שיש לפיירוולים אחרים על פניה? הערה: אני יודע ששאלתי את שאלה בעבר אבל היא בשרשור ישן עם עוד הרבה שאלות ולשאלה זאת לא התייחסו עדיין (אז למען הסדר הטוב אני שואל שוב) תודה לכל העונים, טל
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה בצפיית באינטרנט אני צריך איזה תוכנות צריך בשביל זה תודה לעוזרים יאללה סולחה ביי!
-
- 5 תגובות
- 712 צפיות
-
-
קיים בחלק מהאתרים, רובם מחו"ל. לא קיימים רוגלות ווירוסים למיניהם במחשב. תודה
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
הורדתי מULTIMATE GUITAR.COM את FORGOT ABOUT DRE וכשפתחתי את היצירה הזאת בתוכנה ולחצתי PLAY לא שמעתי כלום. (בקטעים שאמורים לנגן- אני לא עד כדי כך הדיוט) יש לי X-FI ELIT PRO ויש סאונד בכללי אבל כשאני פותח יצירות עם התוכנה- אני לא מצליח לשמוע אותם. איך אני גורם לתוכנה לנגן את התווים כך שישמעו אותם? עוד שאלה אחת: יש לי אורגן YAMAHA PSR273... אם אני אחבר את הכרטיס קול לאורגן- אוכל לראות על הצג של האורגן את היצירה?
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
-
אהלן התקנתי את נורטון 2007 וזה נותן לי את ההתראה שה 2006 נתן לי - שנשארו לי עוד כמה ימים לתוקף העדכונים.. חשבתי שאם אני מתקין את הגרסה החדשה זה אמור לתת לי עוד שנה של עדכונים... לא? יש רעיונות מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה Premiere Pro 2. ומנסה להקליט קלטת וידאו סרט חתונה באורך 3 שעות. ניתקלתי בבעיה מוזרה ההודעה שגיאה אומרת : Recorder Eroor -------------- Maximum Filesize Exeeeded למה התוכנה מקליטה רק אחרי 15 דקות הפסיק להקליט ונותן הודעה שגיאה? אני רוצה להקליט קלטת 3 שעות. ועוד דבר שמתי לב בקובץ סרט מוקלט הוא בגודל 3.92GB כל כך גדול נפח. האם יש אפשרות להקליט סרט שלא יהיה נפח גדול בקובץ, איך עושים? כדי שאוכל להמיר קלטת סרט חתונה ל- DVD. בברכה מיכאל
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי במחשב נייד IE7 חוקי.הוא נתקע לי.הסרתי אותו ואח"כ גם האינטרנט לא פעל.עזרה תודה
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
אני לא יודע כבר איזו גרסה עדיף. יש כאלה שאומרים שהחדשה מעמיסה על הזכרון, שהישנה פחות טובה, או שהגלישה באחת מהירה יותר מבשניה. מה אתם חושבים? אנא נמקו את בחירתכם והוסיפו מידע שיהיה מעניין לקרוא. תודה pk
-
- 5 תגובות
- 627 צפיות
-
-
עשיתי למחשב שלי פירמוט והתקנתי שם תוכנות חדשות, בMV2 לפני הפרמוט בגירסתו הישנה הצלחתי להשים כתוביות על הסרט והרקע שלהם היה שקוף ז"א שלא היה פס שחור ומעצבן והייתה אפשרות כזאת באפשרויות של התוכנה עכשיו אחרי הפירמוט התקנתי את התוכנה בגירסתו החדשה ואין אפשרות כזאת לעשות רגע שקוף והכתוביות מופיעות עם רגע גדול ושחור וזה ממש מעצבן מישהו יודע איף לפתור את הבעיה? *אפילו אם למישהו יש תוכנה שתספק לי פיתרון תחלופי זה גם יהיה טוב, תודה.
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
הבקשה בכותרת
-
- 5 תגובות
- 817 צפיות
-
-
כתבתי קובץ PDF ועכשיו אני רוצה לעשות בו שינויים. אך לצערי אין לי את המקור. איך אני יכול לפתוח את הקובץ ולעשות בו שינויים? בתודה מראש עמיר שחר
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
^^^ השאלה בכותרת... בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
היי, מישהו מכיר תחליף זול ל ADOBE CONNECT? 750$ לחודש נראה מוגזם לתכנת הדרכה לאינטרנט תודהג
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
אהלן באופן הזוי לחלוטין החלטתי לשדרג את הנורטון שלי מ 2006 ל 2007 לא יודע אם זה קשור אבל ניסיתי להתקין את 2007 בלי להסיר את 2006... מכאן הכל התחיל להתחרבש... ההתקנה לא הצליחה משומה אז אמרתי טוב... נסיר הכל ונתקין את 2006 לפחות... אבל כשאני בא להסיר את התוכנה זה לא נותן לי - מעלה לי הודעת שגיאת "חלונות" על ההסרה של 2006 ובהסרה של החלק ממה שהוא התקין מ 2007 הוא מעלה סריקת ERROR של נורטון שלאחריו הוא אומר לי שתקין להתקין מחדש... בכל אופן ניסיתי להעלות את הדיסק של 2006 וזה מתחיל להריץ אותו ואחרי זה שום דבר לא קורה אין שום התחלה של התקנה... אז נכון לעכשיו אני שם את גורלי בידיים של חומת האש של XP וכולי חרדות... יש מישהו שיכול לעזור לי למצוא פתרונות למצב הכואב הזה? ואולי לעזור …
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה עם ספייוואר ממש ממש מעצבן....בזמן שאני גולש (גם אם אני לא לוחץ על כלום) פתאום קופצים 2 חלונות של אתרי פורנו כמובן...ובמקרה היותר גרוע גם קופץ חלון של מדיה פלייר ומתחיל לנגן סרט פורנו.... אני מריץ ADAWARE +SPYBOT+NOD 32 גם ב SAFE MODE וזה לא עוזר אשמח לעזרה תודה
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום ובוקר טוב לכולם ברצוני לדעת אם מישהו מכיר תוכנה שיכולה לשמור את קבצי הוידאו שמשודרים באתרים השונים
-
- 4 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להפעיל את נגן הרדיו באתר www.91fm.co.il זה נותן לי להוריד קובץ ASF, שאני לא מצליח לטעון. האם אני צריך סוג של CODEC מסוים? מה אפשר לעשות על-מנת לתקן את הבעיה?
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-