תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
http://members.lycos.co.uk/yosizach12345/ScreenHunter_002.bmp
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
היי אחרי לא מעט זמן ולא מעט בעיות צפויות וגם לא מעט מהפכות, שוחררה גירסה 3.5.0 של תוכנת הדואר החינמית, emailaya: רשימת השינויים: * תמיכה בתיקיות IMAP ולא רק בתיקיית מכתבים נכנסים * העתקת מכתבים/הוספה/מחיקת תיקיות IMAP * תפריט כלים אורגן מחדש * מראה ויזואלי למכתבים שעומדים למחיקה * אם הוגדר גודל תיבה הוא יראה בסטטוס בבחירת החשבון * תיקיות מכתבים כוללות תיקיות מרוחקות/תיקיות תוכנה/תיקיות מקומיות/תיקיות דינמיות * הגדרות פרוקסי נגישות מחלון הגדרת חשבון * העברה מהירה כוללת גם את רשימת אנשי הקשר * אפשרות לשליחת מכתב לאחד מנמעני המכתב בצפייה * ספק אימייל יוגדר אוטומטית על פי כתובת המייל * נוספה אפשרות יוניקוד לשמות נספחים * נוסף כפתור "היום" לחלון לוח שנה * גופן וגודל לצפיה מקדי…
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
ניסיתי על שלושה מחשבים שונים שהם מחוברים לספקים שונים ניסיתי לשנות את הטווח של הפורטים, ביטלתי את הפאייר ואלל! שום דבר לא עוזר! זה תמיד מוצא איזה פורט שהוא חסום! מישהו פה יודע למה? יש מישהו שמצליח להתחבר לשרת הזה בכלל?
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אני רציתי לדעת אם אפשר להוריד סרט מהאינטרנט ולצרוב אותו על דיסק ואז לראות אותו בדי.וי.די? אם אפשר תגידו לי איך? בבקשה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איך ובאיזה תוכנה אני יכול להגדיל כתוביות... הבעיה שנתקלתי בה היא שכאשר אני צורב קובץ צפייה מסויים ועל אותו הדיסק שם קובץ כתוביות (SRT) וכמובן משנה את השמות שלהם ככה שיהיה להם שם זהה אני נתקל בכך שהDVD מציג את הכתוביות ממש בקטן ובכתב לא ברור.. מישהו יכול לעזור?
-
- 2 תגובות
- 521 צפיות
-
-
אתם משתמשים בהורדה רגילה של הדפדפן אינטרנט או במנהל הורדות ? ואם במנהל מה הכי מומלץ?
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-
-
התוכנה מותקנת ב c: ואני רוצה שההורדות יהיו ב d , כיצד ניתן לשנות זאת ?
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אני מקווה שאני בפרום הנכון ! אז כמו שכתבתי בכותרת , אני צריך תוכנה (בשביל חבר) להמרה של קבצי MOV לMPG ! ותוכנה שניתן לערוך איתה קבצי MOV או MPG.
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שום דפדפן לא עובד חוץ מהאקספלורר אני פשוט משתגע!! הפורטים פתוחים הכול בסדר אבל שאני בא להיכנס הוא מראה לי כאילו האתר מנותק.. מה אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום לכם, אשמח אם מישהו מכיר/שמע/ראה, אתר או תוכנה כלשהי שמסייעת בשיפור האנגלית [אוצר מילים בעיקר ואולי גם דקדוק..]. אני יודע שישנם תוכנת ואתרים שעלים כסף אך אני מחפש את האלו החינמים. תודה מראש. יניב
-
- 2 תגובות
- 985 צפיות
-
-
אני צריך עזרה.. . ישלי תמונה שסרקתי והרקע שלה לבן, איך אני מוחק אותו? שתישאר רק התמונה בעצמה...
-
- 2 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
-
מ-MP3 ל-MP3, רק להוריד נגיד מ-bitrate של 320 ל-192 לדוגמא. יש למישהו הצעות? כל מה שאני מצאתי זה תוכנות שמשנות פורמטים
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ערב טוב חברים. אני מחפש דרייבר לכרטיס מסך של MSI, גלגלתי בגוגל וזה לא הניב לי יותר מידיי תוצאות, וכשניסיתי להוריד מהאתר הרישמי של MSI קובץ ה RAR היה פגום. אני כבר דיי נואש וחושב ליקנות חדש למרות שממש אין לי צורך בכזה. הכרטיס הוא: MSI NX6200LE TD128E אשמח אם תעזרו לי לימצוא אחד שעובד. תודה. יבגני.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
רדיו אינטרנט בוינאמפ איך מגעים לחלון שבו רשימת ערוצי הרדיו לא מוצא את הכפתור שכתוב עליו רדיו אינטרנט בוינאמפ הישנים היה פשןט יותר מדובר על הגירסה 5.2
-
- 2 תגובות
- 489 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה בקשר לפרימייר. אם אני שם נגיד 3 תמונות ואני רוצה ששלושתם יהיו בדיוק 2 שניות אז איך אני חותך אותם בדיוק על 2 שניות? יש איזה כלי או משהו שעושה את זה? תודה
-
- 2 תגובות
- 961 צפיות
-
-
בעת נסיון לבצע היפר קישור בין גליון עבודה לקובץ קיים בתיקיה - הקובץ המבוקש לא מופיע בתוך התיקיה שנפתחת ע"י פקודת היפר קישור. קבצים ישנים יותר מופיעים בתיקיה . הקובץ המבוקש הוא חדש ונשמר לאחרונה . יש לציין כי זו התקנת אופיס חדשה . אין בעיה עם קבצים שהיו בתיקיה (או בתיקיות אחרות) לפני ההתקנה החדשה - ניתן לבצע עליהם היפר קישור. מה יכולה להיות הסיבה לכך?
-
- 2 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אניח מנסה לצרוב UDF קובצ של 7 גיגה ולא מצליח *יכול להיות שבגלל שאני צורב מ HDD שנמצא על אותו IDE שהצורב נמצא ?* לוג : Windows User Windows Vista 6.0 IA32 WinAspi: - NT-SPTI used Nero Version: 8.3.2.1 Internal Version: 8, 3, 2, 1 Recorder: <_NEC DVD_RW ND-3520AW> Version: 3.07 - HA 1 TA 0 - 8.3.2.1 Adapter driver: <IDE> HA 1 Drive buffer : 2048kB Bus Type : default CD-ROM: <AG0146Q MKK480T >Version: 1.01 - HA 1 TA 1 - 8.3.2.1 Adapter driver: <IDE> HA 1 === Scsi-Device-Map === CdRomPeripheral : AG0146Q MKK480T 1.01 ax832gqn Port 6 ID 0 DMA: Off === CDRom-Device-Map === _NEC DVD_RW ND…
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה להכין מצגת של תמונות וקטעי וידאו ושהמצגת תרוץ באופן אוטומטי (כלומר לא צריך ללחוץ על NEXT כל הזמן) בDVD. ניסתי לצרוב את התמונות כמו שהן על הדיסק ובחלק מהמכשירי DVD הם לא עלו. ניסיתי לצרוב מצגת של PWOER POINT וזה לא עבד. מבקש את עזרתכם והדרכתכם. אביעד. זה נראה לי הפורום המתאים אבל אם זה לא, תעבירו בבקשה.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אחותי צילמה סרטון בדרום אמריקה, והעבירה אותו לדיסק און -קי , עכשיו שהיא חזרה לארץ אני מנסה להעביר את הסרטון למחשב והוא לא עובד לי, המדיה פלליר ,ביסיפלייר, VLC , כולם לא מזהיים את הסרטון, לא עובד.. למשהו יש רעיון אולי איך אפשר ל"תקן" את הקובץ ? זה סרטון מאוד חשוב.
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום רב, בימים האחרונים שאני מנסה להכינס לOUTLOOK 2007 אני מקבלת הודעת שגיאה: "אין אפשרות להפעיל את הmicrosoft office outlook. אין אפשרות לפתוח קבוצת תיקיות. זהו שגיאה בקובץ. צא מ... (רשום לאן להגיע) ומכל היישומים המותאמים לשימוש בדואר ולאחר מכן השתמש כדי לאבחן scanpst.exe בכלי התיקון של תיבת הדואר הנכנס ולתן שגיאות בקובץ. לקבלת מידע נוסף אודות כלי התיקןם של תיבת הדואר הנכנס עיין בעזרה" מה זה אומר????? אודה לתשובה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לצורך העניין הכנתי דף אינטרנט מעוצב בפוטושופ ואני רוצה עכשיו להפוך אותו לדף אינטרנט רגיל. איך אני אמור לעשות את זה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר'ה יש לי בעיה עם התוכנה MpegTool כשאני לוחץ על הסט-אפ שלה זה רושם לי הודעה כזאת... "מערכת windows משנה של 16 סיביות" C:\WINDOWS\SYSTEM32\AUTOEXE.NT קובץ מערכת אינו מתאים להפעלת יישומים של Microsoft ושל MS-DOS לחץ על 'סגור' כדי לסיים את פעולת היישום Windows עם מישהו יכול לעזור לי בבעיה הנ"ל אני יודהה לו מאוד למה התוכנה הזאת נחוצה לי בדחיפות....
-
- 2 תגובות
- 478 צפיות
-
-
פשוט משגעים אותי בפתרון תקלות ואין לי כוח כל פעם לרדת למטה. מישהו מכיר תוכנה שמאפשרת השתלטות מרחוק על מחשב בבית ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-