תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
המדיה פלייר ניגן רדיו ללא בעיות. בימים האחרונים הוא לא עובד.... יש לציין כי המחשב מחובר לרשת עם ראוטר ופיירוול. יכול להיות שצריך לפתוח פורטים מסויימים? (במדיה פלייר אלה פורטים 7000-7007).
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי בעיה מסויימת בהצגה אתרים - לדוגמא פורומים באתר "תפוז" כאשר אני נכנס לפורום - לא מוצגות לי ההודעות בתוך הפורום אלא רק מספרי עמודים.. יש לי IE7 וניסיתי גם להתקין פיירפוקס, והבעיה חוזרת. לא מוצגות הודעות בכלל. סקריפטים של ג'אווה לא מנוטרלים אצלי וגם בפיירוול הכל בסדר.. אני לא יודע מה לעשות.. האם לעוד מישהו זה קרה? ואיך פותרים את זה?
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
אם כן אז האם כדאי CounterSpy Enterprise או CounterSpy ? אין לי רשת אבל חשבתי אולי יש יותר תוספות שם...
-
- 0 תגובות
- 433 צפיות
-
-
אחרי שהסרתי איזה וירוס מהמחשב שלי אני לא יכול לראות תמונות באינטרנט... במקום תמונה יש רק ציור כזה של משולש כחול עיגול ירוק וריבוע אדום בתוך ריבוע לבן... מה עושים? ניסיתי להתקין את האקספלורר מחדש וזה לא עזר. תודה לכל העוזרים...
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
מאיפה אני מוריד דריביר לUSB ? כנראה שהדיסק פגום
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
היי לאחרונה יש לי בעייה מוזרה. המערכת לא נותנת לי (מייד) לסגור את הדפדפן אם נפתח לפני שניה וכן צריך הרבה הקלקות עד שכותב בשדה כתובת אינטרנט. כבר שבועיים או יותר שחלונות אקספלורר (6 או 7) עפים לי סתם כך - כולם בבת אחת. יש לי את SPYWARE DOCTOR ואת SPYBOT ואני מעדכן ומנקה ללא הועיל. רעיונות יתקבלו בתודה!! יהודה
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
היי... אני מחפש פקודה שתעשה SUM או + של תאים בלולאה, הכוונה היא, שאני רוצה שהתכנה תעשה פעולת חיבור על כל מספר קבוע של תאים. לדוגמא: a2+a4+a6+a8........... וכן הלאה עד איןסוף...(כל שני תאים) ... אני מניח שזה אפשרי, אם מישהו יודע איך . תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
שלום לאחר שראיתי שהעבירו נושא כזה לפורום תוכנה פתחתי את הדיון שלי פה אז ככה יש לי וידאו LG EC-490W ולאחרונה קניתי כבל להמרת סרטים מוידאו או כל מקלט דיגיטלי לפי מה שאמרו באתר שקניתי ממנו הכבל מתחבר ל usb במחשב בצד שני יש לו חיבור צהוב\לבן\אדום\s-video מישהו יכול לעזור לי בבקשה איך לחבר את הכבל הזה ? איך לגרום לזה לעבוד ? ניסיתי כבר כמה וכמה פעמים
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
היי! איני מצליח לצפות בקטעי וידאו בתוך אתרים. ישנם פעמים שאף נעלמת תמונה כלשהי . קניות בנענע גם איני מצליח ליכנס. ניסיתי דפדפן מוזילה לא הולך כלום. תודה!
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
איך אפשר לפתור את הבעיה? דרך אגב ב-YouTube אין את הבעיה
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום, עד היום היה לי ווינאמפ 2.9, עבד מצויןץ היום התקנתי ווינאמפ 5.32 ושמתי לב , שכאשר אני מסדר את האקולייזר באותה צורה כמו שהיה ב 2.9, הוא נשמע ממש רע ב 5.32 - יש חוסר בטרייבל. צירפתי תמונה שממחישה את הבעיה, אשמח לקבל תגובות: כמו שציינתי בתמונה - התמונה הימנית היא של ווינאמפ 2.9, השמאלית ווינאמפ 5.32
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
מי שמכיר את Maxthon או Slimbrowser, בטח השתמש באפשרות שמשלימה לך את הסיומות בשורת כתובת. (אין את זה ב FF, לצערי) כלומר שבמקום לעשות walla.co.il ENTER פשוט כותבים walla CTRL+ENTER (לדוגמא) וזה משלים אוטומטית ל walla.co.il. האפשרות היתה ניתנת לשינוי, כלומר יכלת לבחור בין ארבע קיצורים: ENTER CTRL+ENTER SHIFT+ENTER CTRL+SHIFT+ENTER האם אתם מכירים תוסף כזה ל IE7? כי הדפדפן מושלם חוץ מהאפשרות הזו.
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
היי אז ככה אני מנסה לעבוד עם וויטה 64 חומרה מתאימה ישלי כבר הבעיה היא בסרטים שאני מוריד הקודקים שהורדתי עדיין לא טובים התכנת אותם גם לא ניתן ברמה של 32 BIT לא מבין בשביל מה שידרגתי , כדי לקבל פחות מ-MCE למה מיקרוסופט לא דואגים ללקוחות שלהם , פשוט עובד פחות טוב מ32 BIT באיכות התמונה כי אין מבחר של קודקים ואפשרות התיכנות של הקודקים מוגבלות שפתחתי את הקודקים לאחר התקנה ,גיליתי שחזרתי שנתיים אחורה ויותר פיתחו קודקים רק להראות הנה יש פשוט יש ממשק יפה לוויסטה , אבל ביתר הדברים התוכנה עובדת כמו ביטא . האם מישהו הצליח להשוות ולבדוק ? דרך הגב התוכנות של וויסטה כמו הפלייר שלהם ,לא טובות ב-32 BIT ולא ב-64 תמיד השוותי מול BSplayer Pro שפשוט נותנת את התוצאות הטובות ביותר מכל פ…
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-
-
הורדתי תוכנה שתפתח לי שרת פרטי במחשב עכשיו פתחתי משתמש וADMIN ונגיד עכשיו אני רוצה שחבר יוריד ממני משהו... מה צריך לעשות? הגדרתי תיקייה והכל ... אבל איך אני גורם לסתם מישהו להוריד ממני את הדבר שיש בתוך התיקייה?
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
צילמתי סרטון וידאו של אחי מנגן כשהמצלמה נטויה בזווית של 90 מעלות כדי לקבל תמונת תקריב טובה יותר ואני מחפש עכשיו דרך לסובב אותו למצב שבו הוא יוצג כרגיל. יש איזו תוכהנ שמסוגלת לעשות את זה?
-
- 0 תגובות
- 930 צפיות
-
-
-
קניתי לוח של אינטל ויש שם אופציה נוספת בסאונד לאפשר משהו. מאיפה אני מביא מספר רישיון? חיפשתי בדיסקים ואין. יתרה מזאת חיפשתי ב אימיול ואין! מאיפה מסיגים מספר?
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-
-
שלום לכל מי שקורא את ההודעה שלי והבעיה היא כזאת: אין לי מושג איך... או למה זה עושה את זה... הוא פיתאום לא רוצה לפתוח שום תיקיה או... שנגיד אני לוחץ על Start הוא פותח לי משם רק שלוש דברים והדברים מגיבים אחרי שנגיד אני סוגר איזה תיקיה אבל אחרי כמה זמן זה חוזר שוב עד לזה שאני עושה ריסט וכרגיל אחרי כמה זמן זה חוזר שוב... וזה לא רק זה... יש עוד כל מני תופעות מוזרות כמו שתיארתי... * עשיתי סריקת ווירוסים עם האנטי ווירוס Symantec Norton Antivirus Corporate v10.1.0.238 וזה לא זיהה כלום... * זה לא נראה לי הגירסא של הווינדווס מסיבה שתמיד הייתי משתמש בה ופיתאום זה הופיעה.. בבקשה משהו יכול להגיד לי מה זה התופע הזאתי??? אולי זה חוסר בזיכרון??? (למרות שיש 1GB) או שזה יכול להיות Internet…
-
- 8 תגובות
- 845 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח סיגייט 250GB (כבר פירסמתי דיון עם בעיות שהוא עשה) הוא לא מפסיק לעשות לי בעיות זה קצת בעייתי לשלוח אותו החלפה (יש לו אחריות) אבל בנתיים אני רוצה להציל מידע שיש לי עליו עשיתי סריקה עם הTOOL של סיגייט וזה מוצא לי איזה 50 שגיאות כבר (וזה עוד לא סיים, 3 שעות והוא עדיין על 44%) יש לי תוכנה טובה HDD REGENERATOR אבל בגלל שזה דמו המגבלה של הדמו היא שהוא מתקן רק סקטור אחד אז כל פעם אני צריך לעשות ריסט ולהריץ מחדש שהיו רק איזה 5-6 סקטורים דפוקים לא היה אכפת לי לשבת 10-15 דקות ולתקן אחד אחד אבל יש לי פה איזה 50 וזה רק ממשיך לעלות!!! אני לא יוכל לעשות אחד אחד יש עוד איזה תוכנה טובה שעושה אותה פעולה אבל שהמגבלה של הדמו שלה היא נגיד שבוע שימוש או 30 יום או משהו אחר? שית…
-
- 18 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
עכשיו אני עם Zone alarm הכבדה בטרוף! שגורמת ל Core2 שלי לקרטע... התוכנות קצת קראתי עליהם והבנתי שהן מעולות 1. kreio comodo .2 norton 2007 .3 outpost .4 מה עדיף ? אני רוצה הגנה טובה. שה bittorret שלי יפעל בלי בעיות וגם שלא יעשה בעיות ב מסנג'ר כמובן שלא יפריע בגלישה חשוב שלא יפגע במשחקים. ואחרון חביב, שלא יאט לי את ה מערכת!! זה בסך הכל פיירוול מסכן! ZA פשוט משגע אותי עד כמה שהוא כבד!
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קרה לכם שאחרי פתיחת כמה טאבים הפיירפוקס התחיל לאכול לכם מעל עשרות (אם לא יותר) מגהבייטים של זכרון? אז זהו, אתם לא לבד ובשביל זה הכינו באתר הבא רשימת תוספים בעיתיים שגורמים לזליגות זכרון ובעיות נוספות בשועל ופתרונותיהם. http://kb.mozillazine.org/Problematic_extensions Enjoy. מומלץ לשים כסטיקי מאחר והבעיה די נפוצה אצל משתמשי השועל הזועם.
-
- 8 תגובות
- 702 צפיות
-
-
בשימוש ב windows איזה תוכנת דואר ממלצת יותר מבחינת אבטחה Thunderbird או Outlook express ולמה ? שמעתי יותר מדי שמועות על כך ש Outlook express בעיתית מבחינת אבטחה אבל לא מצאתי ביסוסים חזקים לזה.
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום, אחרי חודש של מסכים כחולים ואין ספור פתרונות שלא פתרו כלום, בדקתי את ה-bootlog בעזרת התוכנה והיא הצביע על ntoskrnl.exe כאשם בקריסות. לצערי לא מצאתי את הקובץ הזה לא בחיפוש בגוגל להורדה ולא בדיסק של winxp שלי. לכן אני אשמח מאוד אם משהו (עדיף עם winxp sp2) יעלה את הקובץ הזה לאתר (הוא נמצא בתקיית system32). תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 997 צפיות
-