תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
יש מישהו שיודע אולי מי היבואן או המפיץ של נורטון אנטיוירוס בארץ? כן כן ... החוקי והמקורי......
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אז ככה יש לי שלט של האוטו שלי (מאזדה לאנטיס 1.8L) ואני מעוניין להדביק עליו מדבקה שאני ידפיס במחשב אז סרקתי את השלט (שאני ידע תגודל) עשיתי חיפוש בגוגל למוצא סמל (MAZDA LOGO) עכשיו הבעיה שלי איך אני מקטין ומתאים תתמונה שיהיה אפשר להדפיס אותה בשלט עם איזה תוכנה אפשר לעשות את זה?? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
בפוטושופ יש חלום ACTIONS ( ב WINDOWS-ACTIONS) מה הוא עושה? תודה :-*
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
התקנתי רק עכשיו את התוכנה.! מה עושים יש פה הגדרות וכל מיני שטויות??!?
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
לא דע ממתי זה , אני חושב אולי מאז העדכון ל1.5.0.2 אבל לא בטוח, הכתובת של דף אחד נשמרת לדף אחר, הכוונה שנגיד נכנסתי לאתר www.hwzone.co.il בטאב אחד, שהיה פתוח ראשון, ואחר כך אני פותח טאב חדש, אז הכתובת של האתר תישאר גם בדף הזה.. ובנוסף, כשאני סתם עובר בין טאבים, אז כתובת של אתר אחד , "משתלטת" פתאום על כל שאר הטאבים ובכל טאב שאני אהיה רשומה הכתובת של טאב אחד מבין הטאבים.. מישהו אולי נתקל בבעייה?
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
-
התקנתי את ה-XP64 ויש לי עכבר מסוג Microsoft Intellimouse explorer 1.0a ואני לא מוצא דרייבר הורדתי את ה-INTELLIMOUSE 5.5 החדש כאילו אבל העכבר שלי לא מופיע שם ואני חייב דרייבר בלי הכפתורים שיש לי בעכבר אני לא יכול לתפקד !! תודה מראש !
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
-
השאלה בכותרת, ועדיף שתמיר ישר לVCD עם אפשרות להכניס מוסיקה. תודה מראש ;D
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
או קיי אנשים תקשיבו אני הבאתי למחשב שלי הארד דיסק חדש התקנתי ווינדוס SP2 הכול בסדר אבל שהורדתי איי סי קיו הוא לא היתחבר לי למה?? ואני משתמש בפיירוול של ווינדוס ואישרתי את האיי סי קיו תוכנות אחרות כן היתחברו לי רק זה לא הורדתי את החדש וגם את 2003 פרו שניהם לא מתחברים נסיתי גם בלי פיירוול ... לא מתחבר .. למה? ???
-
- 6 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש שני תוכנות: 1. יש לי כרטיס במחשב, וכבל וחיברתי את המחשב לטלויזיה, אני צריך שתמליצו לי על תוכנה קלה, בשביל לראות סרטים, מהמחשב בטלויזיה. איזה תוכנה יש? 2. רציתי לדעת האם קיימת גירסא של photoshop בעברית, ואם כן איזה גירסא זו? אם אפשר גירסא מדוייקת. תודה מראש על העזרה.
-
- 7 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אחת שתריד לי ממש מהר ולא יותר מידי מסובכת...
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
שלום לכולם. אחד התחביבים הגדולים שלי הוא צילום דיגיטלי, עיבוד התמונות והפיכתן למצגת בעזרת פאוורפוינט(גרסת אופיס 2000) הבעיה היא שהמצגות כאלו תופסות נפח עצום, דבר שמקשה על שליחתן באי מייל. בינתיים הדרך היחידה שמצאתי לכווץ את המצגת היא הורדת איכות הצילום והקול במצגת שזה פתרון די צולע.... לצורך השוואה, אני נוהג לקבל באי מייל מצגות למיניהן, באיכות תמונה וקול מעולים, עם מספר כפול של שקופיות וחצי או שליש מנפח הזכרון של המצגות שלי. האם יש דרך לכווץ את המצגת בלי לפגוע באיכות התמונה והקול? אשמח אם תעזרו לי.
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי הארד דיסק בכונן C, של 30 גיגה..כאשר אני בוחר את כל התקיות שבכונן ורואה כמה הם תופסים הוא אומר לי שהם שוקלים 10 גיגה..כלומר שצריך להיות לי עוד 20 גיגה פנויים, אך מצד שמאל בפרטים של הכונן וכמו-כן כאשר אני לוחץ לפרטים של הכונן, עם הציור של העוגה, הוא רושם לי שנשאר לי עוד 5 גיגה בלבד!!.. לאיפה נעלמו לי 15 גיגה??!!...מה עושים?...כמו כן ביצעתי איחוי ממש היום וזה לא עזר.. מקווה שיש לכם תשובה בשבילי.. תודה מראש..
-
- 10 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי קובץ היסטורי של MSN MESSENGER, שאיכשהו נמחק לי מהמחשב, ואני ממש ממש צריך עצה איך להפעיל אותו. את הקובץ היסטורי עצמו הצלחתי לשחזר באמצעות תוכנה שנקראת RECOVER MY FILES, חילצתי אותו לתיקייה של כל קבצי ההיסטורי במסנג'ר, אל כשאני בא להפעיל אותו יש מן ארור שאומר שאני לא יכול לראות את ההיסטורי למרות שהקובץ עצמו שוחזר כהלכה. השאלה שלי היא האם יש איזושהי דרך לתקן את הקובץ או לנסות לגרום לו לעבוד איכשהו כי זה ממש ממש חשוב לי ויש לי את הקובץ עצמו אני רק צריך איכשהו לתקן אותו. תודה מראש לעונים, דודי.
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
אני קניתי מחשב חדש עכשו נשרף לי הלוח אם ואני חייב תוכנה כדי לראות איזה לום אם יש לי במחשב הקודם תנו שם של תוכנה מומלצת לגלות את המפרטת של המחשב שלי תודה רבה מראש.
-
- 7 תגובות
- 714 צפיות
-
-
היי.. התקנתי סקייפ על מחשב עם מערכת WIN98 ואנשים שאני מתקשר אליהם לא מצליחים לשמוע אותי. זה מוזר כי חוץ מזה שהמיקרופון עובד, גם בתא ניסיון של סקייפ, שאתה מקליט את עצמך ואז משמיעים לך, זה עובד. אבל כשאני מדבר עם מישהו זה לא... אני שומע אותו טוב והוא לא שומע אותי.. אני יודע שיש כל מני בעיות עם 98 בסקייפ, אבל הבנתי שזה אמור לעבוד.. מישהו מכיר את הנושא? וגם, תפריטים בעיברית לתוכנה ב98, מישהו יודע?... תודה
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
יש לי הרבה קבצי זיפ ואני לא רוצה עכשיו לעבור אחד אחד ולפתוח אותו עם Winzip.... האם יש דרך לפתוח את כולם ביחד?? (כולם צריכים להגיע לאותה ספריה) אני זוכר משהו עם Pkunzip...
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
משום מה אני לא רואה אנימציות FLASH אצלי בדפדפן(סמיילים בפורומים וכאלה) התקנתי את קובץ הACTIVEX ועדיין כלום במחשב השני עם דפדפן AVANT אין לי שום בעיה
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
איזה אנטי וירוס משתמש בהכי פחות משאבי מעבד או זיכרון ראם?? כאילו פחות מאיט את המערכת אם לא הבנתם. NOD32, panda, kasparsky, Norton או מה שתציעו. אני מחפש אנטי וירוס טוב וחזק שישתדל לא לאפשר כניסת וירוסים (בזה אני אציין את הנורטון לטובה) ושכמה שפחות יאט את המחשב.
-
- 6 תגובות
- 714 צפיות
-
-
הגרסא שמופיעה באתר היא לדעתי די ישנה...לא? הורדתי אותה ואין שם אפשרות לבחור את המעבד שלי...אז אני לא יודע כמה התוצאות שלה יהיו נכונות אני יודע שקיימות גרסאות חדשות יותר, רק לא מצליח למצוא אותן...
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
למישהו יש פיתרון למצב ביש שכזה ?! [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 7 תגובות
- 714 צפיות
-
-
1 2 3 השלישית הכי אחרונה. נעזרתי הרבה בVISOR בשביל העצים והעשבים והשמיים וכל השאר זה פשוט פוליגון מגעיל
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום לכם. אני מחפש תוכנה להקלטת ולהסרטת המסך. כלומר שהתוכנה גם תסריט את מה שקורה על המסך וגם תקליט את האודיו. לדוגמא, אני רוצה להקליט סרטון מהאינטרנט, אז התוכנה צריכה להקליט את הסרטון בשלמותו, גם את הוידיאו וגם את האודיו הבוקע מתוכו. ניסיתי להשתמש בתוכנה: Camtasia Studio 5, אבל היא רק מסריטה את הסרטון (עם קצת לאגים) אך לא מקליטה את האודיו, והסרטון נשאר אילם... אשמח מאוד לקבל ממישהו הסבר על איך להשתמש בתוכנה שאם יש בה אפשרות גם להקליט את הסרטון, ובכלל אם מישהו ממליץ על תוכנה כזאת או אחרת שעושה את הדברים הללו, הוא הרבה יותר ממוזמן להגיב פה... תודה רבה מראש לעוזרים והמשך יום נעים נ.ב לא משנה אם התוכנה חינמית או לא...
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-