עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום לכולם :] יש לי בעיה כאשר אני רואה וידיאו מאינטרנט תמיד יש השהיה של כמה שניות בין הקול למה שמוצג במסך וזה ממש מעצבן למישהו יש מושג למה הבעיה?

• 8 תגובות
    • 783 צפיות
  2. Started by Speed Demon,

אהלן אנשים! מבקש המלצה לתוכנה טובה בישביל לצפות בתמונות בווינדוס כי משום מה התוכנה הבסיסית שבאה עם הווינדוס(PhotoViewer) קצת עושה בעיות וגם פשוטה מדי. אני עוסק בעריכה וצילום והייתי רוצה להשתדרג ולעבוד עם משהו יותר מתקדם מהתוכנה של הווינדוס. אני מתכוון לתוכנות כמו Acdsee וכו'... תודה.

3. היי, אני מקווה שאני בפורום הנכון מבחינת השאלה. יש לי גיליון אקסל עם נתונים של המון אנשים, רק שסידרו לי אותו בצורה לא הגיונית. לינק לתמונה http://www.babylon-awaits.com/table.jpg אני צריך לסדר את הנתונים בצורה של טבלה רגילה שם - סיסמה - מין - כתובת - טלפון - אימייל - גיל - הצטרפות ומתחת הפרטים של כל לקוח בשורה חדשה (כמו טבלה רגילה בעצם) הבנתי שזה מצריך פקודת מאקרו כי מדובר באלפי אנשים בגיליון. אני יודע לעשות הדבקה מיוחדת שמסדרת את הנתונים בצורה אופקית אבל לא יודע לעשות מזה מאקרו שיעבוד על כל חלק שאני צריך. תודה מראש גיא

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  4. Started by elad-k1,

יש לי בעיה כיראה עם הכרטיס רשת המובנה על הלוח .. ויש לי כרטיס רשת שקניתי פעם במצב חדש הבעיה שאין לי את הדרייבר ואני גם לא מוצא... FPE F0041 זה השם שלו תודה

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  5. Started by binyamins,

אתמול הכל התחיל פתאום להבהב, לקפוץ ... רצ"ב קובץ תמונה כשחזרתי לגירסה 8 זה היה בסדר מה לעשות כדי לחזור שוב לעבוד בגירסה 9 ? תודה. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  6. שלום לכולם, עשיתי פורמט למחשב ואני לא מוצא לו דרייברים, אשמח לעזרתם. INTEL® 82801 BA/CA PCI BRIDGE - 244E ו- Intel® 82802 Firmware Hub Device לווינדוס XP

• 4 תגובות
    • 783 צפיות
  7. Started by JHONLEV,

ברצוני לבנות מוד לאימיול. אני רוצה רש לשנות כמה דברים כגון תמונה , לחצנים ודברים כאלה... אז איך אני יוצר מוד ?

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  8. אני זוכר שאיכשהו ב NERO 6 היתי מצליח לצרוב קבצים גדולים כאלה, אבל ב NERO 8 אני לא מצליח . יש למישהו רעיון איזה הגדרות צריך לשנות ? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 783 צפיות
  9. Started by pponi,

שלום. בכל פעם שאני סוגר את דפדפן הפיירפוקס ולאחר זמן מסויים מנסה לפתוח אותו שוב קופצת לי הודעה - פיירפוקס עדיין פתוח וצריך לסגור אותו קודם... הבעיה שהפיירפוקס סגור! אז מה אני עושה? אני נכנס למנהל המשימות ושם אני אכן רואה שהפייפוקס עדיין פתוח.. אז אני סוגר אותו דרך שם... זה קורה בכל פעם שאני סוגר את הפיירפוקס ומנסה לפתוח אותו מחדש. ניסיתי להסיר את התוכנה והתקין מחדש וזה לא עזר. מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  10. Started by eozeri,

אהלן, קניתי מחשב עם לוח אם abit nf-m2sv. על הלוח יש כבר כרטיס קול מובנה. כשאני מתקין את הדרייבר של Realtek, (שמגיע עם הCD של הלוח) בסוף ההתקנה אני מקבל הודעה "InstallRealtek HD audio Drive failure" מי יודע מדוע ולמה? מה אפשר לעשות עם זה? תודה רבה, אייל

• 10 תגובות
    • 783 צפיות
  11. Started by סמיילי,

איך אפשר לבטל לגמרה את הUPLOAD מהמחשב שלי? אם אני עושה את זה לא יוכלו לפרוץ לי? או מה המשמעויות של זה על דברים אחרים במחשב (מה לא יפעל?) תודה

• 4 תגובות
    • 783 צפיות
  12. Started by davidpo,

יש לי פרק בסדרה"Largo", הבעיה שהוא בדיבוב לרוסית, אבל עדיין יש אנגלית(הם הקליטו על, וברקע עדיין אפשר לשמוע דיבור באנגלית..) יש אפשרות לקודד מחדש בלי הפס קול ברוסית?? ניסיתי בעזרת "VirtualDubMOD" ולא ראיתי שם אופצייה לקידוד האודיו,זה אפשרי??

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  13. Started by Bug2000,

שלום חברים. יש לי בעיה "קניתי" כמה סרטים והקול לא מסונכרן עם התמונה. כנראה שבעיה במקודד אבל אין לי מושג איזה אחד אני צריך להתקין . מה שיש לי עכשיו זה ככה : XVID DIVX AC3 filter בגרסאות החדשות. מקווה שתעזרו לי , תודה.

• 4 תגובות
    • 783 צפיות
  14. שלום לכולם אני פונה משני מחשבים למחשב בעבודה בעזרת תוכנת REMOTE DESKTOP אך עדיין לא מצליח להתחבר למחשב השני על הרשת המקומית למרות שאני קורא לו ב-IP שלו מה יכולות להיות הסיבות? יש לי XP HOME ו- XP PRO + רכזת 3COM תודה, יהודה

• 5 תגובות
    • 783 צפיות
  15. היי לכולם אני מחפש נואשות (מקבל כל יום קרוב ל-100 הודעות זבל) תוכנה שבודקת את ההודעות עוד לפני שזה מגיע אל המחשב שלי אני יודע שקיימות כאלה תוכנות רק אין לי מושג אילו הם. תודה

• 12 תגובות
    • 783 צפיות
  16. שהיא טובה ויוכל גם לתת לינק אז זה יהיה מצין אבל גם שם שלה זה יהיה בסדר. תודה לכל העוזרים...

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  17. Started by RGod,

קיצר יש לי חשבון שאני מעוניין להעביר ל OUTLOOK חשבוני ב אינטרנט זהב איך אני עושה את זה יש שם כל מיני POP 3 ו POP לא יודע מה לעשות הסבר בבקשה

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  18. Started by Nurit2005,

היי חברה אני צריכה עזרה עם התוכנה DVD rebuilder אני אף פעם לא השתמשתי בה וזו הפעם הראשונה שלי משהו יכול למצוא לי מדריך איך להשתמש בתוכנה? תודה

19. Started by LIOR42,

www.wincustomize.com זה אתר שאפשר להוריד כל מיני קבצים כדי לשנות את התצוגה בוונידוס XP הורדתי קובץ בשביל שהוא ישנה לי את את הסמלים והלוגוים של הקבצים השונים בווינדוס וגם של הכוננים וירד איזה קובץ מקווץ מלא בסמלים ואני לא יודע איפו לשים אותם בשביל שזה ישנה את הכל הייתי רוצה לדעת היכן התקייה שאפשר לשים בה את כל זה :nixweiss:

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  20. צריך את עזרתכם, יש לי המון קבצי מוזיקה על המחשב ועריכת מידע עבור כל אחד מהם בנפרד מייאשת אותי מלהתחיל.. אני מחפש תוכנה שתדע לתקן קידוד שגוי ( הופעת השיר בג'בריש ) על מערכת - Windows ( אני יודע שקיימות תוכנות למאק שעובדות באינטגרצייה עם ה - iTunes ) המון תודה, רועי

21. שלום אני לא בטוח אם זה הפורום המתאים, אבל מצד שני לא מצאתי משהו שנראה לי יותר מתאים אז פתחתי כאן. קודם כל לפני שאני אפתח מערכת ההפעלה שסובלת מהבעיות היא XP SP2. בכל מקרה, לאחרונה היה לי תרגיל בקורס בתקשורת באוניברסיטה שבשבילו הייתי צריך להתקין WIRESHARK. להפתעתי כאשר ניטרתי את החיבור שלי שמתי לב שהמחשב שלי עושה שאילתות DNS כדי למצוא הפניות MX של דומיינים, ושהמחשב שלי גם כל הזמן מפיץ מיילים. באופן מיידית עשיתי סריקת ווירוסים עם AVG FREE מעודכן ועם SPYBOT S&D מעודכן, וניסיתי לעשות סריקות עם AD-Aware אבל המחשב שלי מקבל מסך כחול (לא רשמתי מה הודעת השגיאה) ברגע שAdaware מסיים עם הסריקת תהליכים שבזיכרון. ניסיתי להסתכל על איזה Process שולח אותם עם TCP VIEW (אמרנו תרגיל בתקשו…

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  22. גרסה 1.2 של התוכנה הפופולרית זמינה להורדה, לחצו כאן ונעבור לעידכונים: We are proud to announce that Spybot-S&D 1.2 is ready for the public! Over the past two month, we've been working hard to add some nice new features as well as to make the whole thing easier for newbies. Here's a short list of the most important changes: Introduced Easy mode for newbies, Advanced mode for pros Improved detections to avoid false positives (MD5 checksums) Improved detection mechanisms for morphing files (dynamic checksums) Added new Immunize section as a preventive measure against spyware Improved help (including description of each page, quick help & help buttons on each pa…

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  23. מישהו יודע מה אני עושה כשרושם לי במירק "You have a DCC pending, Set your client to receive the transfer." כשאני מנסה להוריד משהו?!?!

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  24. Started by JOKER321,

אני מנסה לפרמט מחשב כשאני מכניס את הדיסק של הוינדוס זה רושם לי שהוא לא מזהה את הארד דיסק או שהוא לא קיים אמרו לי שזה בגלל שזה הארד דיסק של סאתא וצריך להתקין אותו. הורדתי כבר דריברים והכל הורדתי לדיסקט אבל כשאני לוחץ על f6 כמו שאמרו לי שום דבר לא קורה יש דרך אחרת להתקין? תודה מראש. אגב הדרייברים שהורדתי זה מפה http://www.msi.com.tw/program/support/driver/dvr/spt_dvr_detail.php?UID=527&kind=1 וממה שאני רואה יש גם אפשרות התקנה דרך הוינדוס אבל אמרו לי שצריך להתקין דרך הדוס

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  25. Started by Tzion,

לחבר שלי יש קובץ וידאו שכשהוא מפעיל אותו הוא פותח מין חלון כזה וצריך בשבילו סיסמא. מישהו יודע אם אפשר לעקוף את הדבר הזה?

• 1 תגובה
    • 783 צפיות

דיונים חדשים בפורומים