עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום לכולם :] יש לי בעיה כאשר אני רואה וידיאו מאינטרנט תמיד יש השהיה של כמה שניות בין הקול למה שמוצג במסך וזה ממש מעצבן למישהו יש מושג למה הבעיה?

• 8 תגובות
    • 732 צפיות
  2. Started by Arnold,

שלום לכולם ! האם יש לכם תוכנה הנקראת Memtest86 3.0 אני חיפשתי באינטרנט ואין אותה בכלל :-\ האם מישהו יכול לשלוח לי אותה ב E_MAIL :hi: ה E-MAIL תודה.

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  3. הייתה לי אחת כזאת והיא נעלמה ושכחתי מה השם שלה

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  4. Started by iakovl,

ניסתי להתקין את NetLimiter בשביל להבין ולשלוט במהירות החיבור שלי אבל (מה לעשות, אני NOOB עם התוכנה) היא חוסמת לי את כל הגישה לאינטרנט אחרי שאני מתקין אותה איך אני מתקן את זה? ואיך אני משתמש בה בכלל? אני משתמש ב1.30

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  5. Started by tomer_et,

יש לי קובץ MP3 גדול שאני צריך לחתוך אותו למס' חלקים. מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה פשוטה ויעילה לצורך כך. ניסיתי למצוא משהו בחיפוש - ומצאתי רק המלצה על תוכנה אחת של NERO שלא הצלחתי למצוא. בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  6. Started by PeaS,

אני משתמש בV2.0 RC3 BUILD 878. שמתי לב שמאז שהתקנתי את הגרסה הזו אף פעם לא עברתי את מחסום ה7 ק"ב ... בדקתי את אותם אתרים מהם הורדתי עם התוכנה אם תוכנות אחרות, והמהירות הייתה גבוהה בהרבה, מה שאומר שהבעיה היא בFlashFXP. חיפשתי בהגדרות אם יש איפשהו אופצייה להגבלת מהירות, ומצאתי, אך היא לא הייתה מסומנת. מישהו יודע איך אפשר לפתור את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  7. Started by שבע-שנים,

שלום, הדבר ראשון שאני רוצה לשאול הוא האם קיים Plugin לWindows Media Player שמאפשר הוספת כתוביות? אם התשובה היא לא אז הייתי רוצה שתמליצו לי על תוכנות לצפייה בסרטים מלבד RadLight (שמעתי שיש בתוכנה סוג של spyware) תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  8. Started by hararim,

לאחר שחטפתי וירוס קטלני במחשב החלטתי לרכוש אנטי וירוס ואני צריך המלצה. חשוב לי שיהיה נוח לתפעול ושלא יכביד יותר מדי על המערכת.

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  9. Started by Chura,

היי, התקינו לי מחשב חדש עבודה, עם וינדוז 7 ואופיס 2010. יש לי בעיה שממש ממש מציקה לי. שאני פותח מייל חדש, שדה ה"TO" מיושר לימין. אני יכול בקלות להצמידו לשמאל אבל זה מציק! גם שאני עושה "REPLYO" למייל, הטקסט החדש מיושר לימין בDEFAULT אגב, הטקסט עצמו הוא באנגלית, אבל מיושר לימין. ניסיתי לחפש בכל מקום במערכת. 1. Region and Language - הכל על אנגלית (עם מקלדת עברית בנוסף כמובן) 2. Office 2010 Language Settings - הכל על אנגלית בתור DEFAULT הדרך היחידה שעוד חצי עזרה: בהגדרות "העדפות שפה של Microsoft Office 2010" תחת כלי אופיס מחקתי את העברית מלמעלה. מעכשיו המיילים מיושרים לשמאל, הTO גם לשמאל והכל בסדר. הבעיה, שעכשיו אני לא יכול ליישר לימין אפילו אם אני רוצה! אני יכול לכתוב עברית…

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  10. Started by edoson,

שאני מפעיל את NERO לוקח לו כמעט 2 דקות לזהות את הצורב. איפה התקלה? התקנתי לא מזמן XP PRO ובהתחלה הNERO זהה את הצורב בשניות, אבל אז עדכנתי כמה דרייברים, וזו התוצאה יש למישהו הסבר?

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  11. Started by alex.turovsky,

התקנתי את התוכנה, ההתקנה עברה בשלום בלי שום שגיאות. כרטיס המסך הוא AMD RADEON 6870 עם מנהלי ההתקן האחרונים (אוקטובר 2010). כל שאר המשחקים עובדים מצויין, אבל כשאני מפעיל את התוכנה ולוחץ להפעיל תכלס את ה DEMO או BENCHMARK על "RUN 3D MARK 2011", הנורית בקרה על המסך הופכת כתומה והמסך כבה. יש לציין שבמצב DEMO כן שומעים צליל והכל סבבה. הזוי לחלוטין

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  12. Started by Chamuelm,

בס"ד עשיתי טבלה.... כל 3 שורות הטבלה פותחת דף חדש... תמונה: http://i39.tinypic.com/2ahbhi1.jpg ??? ??? ??? תודה

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  13. Started by ofer_mat,

משהו יודע מה זה????

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  14. מחפש שם של תוכנה שאפשר לדבר איתה ב-XP והיא תפתח את מה שאני אומר

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  15. Started by xTz,

אהלן אני בונה image של Win XP SP2 ואני יודע שיש אפשרות להכניס לשם גם דרייברים שהחומרה שלהם לא נמצאת כרגע אצלי במחשב [כדי שהimage יתאים גם למחשבים אחרים עם חומרה טיפה שונה] איך ניתן לעשות זאת? תודה

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  16. Started by barlevi321,

שלום לכם!! רציתי לשאול איך אני צורב פעם שנייה על דיסק שצרבתי עליו כבר חומר, אבל שאחרי הצריבה השנייה על אותו דיסק הקבצים שהיו לא ימחקו לי ? (הכוונה שאחרי הצריבה יראה לי את הקבצים של הצריבה הראשונה והשנייה ביחד, מבלי לעלות על החומר בצריבה הראשונה). בתודה מראש בר לוי!!!

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  17. היי לא יודע למה אבל נט לימיטר 1.3 בויסטה 32 גורמת שהאקספלורר לא יעבוד יש למישהו הצעה על תוכנה אחרת או איך לפתור את הבעיה הנל? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 732 צפיות
  18. יש לי את חבילת ESET Smart Security - הבעיה שכשאני רוצה לראות סרטים ב-PS3 דרך הרשת הביתית מWMP11 - כל פעם אני צריך לכבות את הפיירוול של התוכנה ורק אז זה עובד, מה אני צריך לעשות כדאי שיתן לי גישה רק לזה בלי לכבות לגמרי את הפיירוול? זה קשור לפורטים?

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  19. Started by penny1,

שלום לכולם איני יודע אם זה הפורום המתאים אבל מזה הרבה זמן אני מנסה לפתור בעיה שיש לי באתר של NBA.COM סרטוני הוידאו באתר זה רצים אצלי במחשב וגם במחשבים אחרים שניסיתי באופן מקוטע מישהו עוד נתקל בבעיה הזו? היש דרך להתמודד עם זה? תודה לכל מי שיעזור

20. Started by Hitman_47,

כמו ששוב אמרתי פה פעם בפורום יש לי בעייה אם הצורב והתכונה נרו הוא ניתקע לי כשאני בוחר דיסק או מנסה ליצרוב כל דבר עם התוכנה צירבה של ה XP ואללה אני צורב טוב הורדתי גם מלא גירסאות של 5 והוא לא מזה את הצורב שלי כרגע אני מישתמש בגרסה הכי חדשה של הנרו פירקתי את האמא של המחשב (יכול להיות שזה הכבל של ההרדיס והצורב) סידרתי הכל ניקיתי את האמא של המחשב (עם לחץ אוייר) ועדין הבעייה חזרה מי יכול לעזור לי בבקשה ...

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  21. פירמטתי את המחשב, התקנתי מחדש מקודדים k-lite codec pack full והתקנתי את הנגן VLC אני מנסה לפתוח סרט MKV והוא לא מפעיל וכשאני מנסה לפתוח עם המדיה פלייר הוא רושם שה CODEC המתאים לא נמצא . מה אפשר לעשות עם זה ?

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  22. אני לא מוצא את גרסת הטריאל של dreamweaver באתר של adobe... הטריאל בכלל קיים?

• 7 תגובות
    • 732 צפיות
  23. Started by Guy950,

היי, מצטער אם זה לא הפורום הנכון, אבל לא ידעתי היכן לפתוח נושא לבקשה שלי. אני מעוניין להכין לחברה שלי שיר ולבקש מידידה שלי לשיר לי אותו למחשב, הבעיה היא שאין לנו כלי נגינה זמינים או מספיק מיקרופונים כדי להקליט גם גיטרה וגם את הזמרת. לכן ידוע לי שקיימים תוכנות שמשמשות כתחליף לכלי נגינה, כאילו שהן הגיטרה או התופים, השאלה שלי היא איך קוראים לתוכנות הללו והאם הן חינמיות או בתשלום (גם אם הן בתשלום תביאו לי שמות\אתרים, אני בכ"מ רוצה להשקיע בתחום המוזיקה בעתיד אז לא יהרוג אותי לשלם קצת). כמו כן, מלבד הקטע של הכלי נגינה, איך אפשר לערוך את השירים? אני יודע שזה תחום קצת מסובך אבל אני רוצה לנסות ללמוד קצת בכוחות עצמי. ואם יש למישהו נסיון בתחום הזה אני אשמח להתייעץ איתו אם ירצה (: תו…

• 5 תגובות
    • 732 צפיות
  24. Started by shimon956,

שלום לכולם רציתי לשאול אותכם משהו אני מתחבר לאיזשהו פאב ftp מסוים והוא אומר לי את ההודעה הזאות WinSock 2.0 Connecting to ***** Connected to *******Port 314 220 Serv-U FTP Server v3.0 for WinSock ready... USER pnw 331 User name okay, need password. PASS (hidden) 530 Not logged in. Connection failed Delaying for 120 seconds before reconnect attempt #1 מה זה אומר כי אתמול הצלחתי להתחבר לפאב הזה

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  25. אני משתמש בפלאגין ששולח SMS דרך ICQ, רציתי לדעת אם יש דרך לעשות במירנדה רשימה קבועה של נמנעים ל- SMS ולא שאני יצתרך לכתוב את המספר כל פעם מחדש, הייתי רוצה שיהיה לי רשימה בחלון המכרזי של התוכנה של נמנעי SMS כמו ה- ICQ והמסנג'ר. אולי יש פלאגין אחר יותר טוב, בחיפוש שעשיתי לא מצאתי כזה דבר. (אני יודע רק שאפשר לשייך מספר SMS למישהו ברשימה הרגליה אבל זה לא עוזר לי) זה הפלאגין שאני משתמש, עובד מצויין חוץ מהבעיה הזאת. תודה למי שעונה

• 1 תגובה
    • 732 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.