תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
כשאני ניכנס למישחקים קלים כמו למשל READ ALERT (1) הוא אומר שהוא לא מוצא "UNABLE TO FINDE VIDEO BUFFER" וGUNBOUND משהוא דומה אבל מישחקים רגילים (כבדים יותר הוא מפעיל) יש לי את הדריבר האחרון
-
- 0 תגובות
- 439 צפיות
-
-
הDVD שלי לא קורא DIVX, אבל הבנתי שאני יכול לצרובאת הסרטים כ SVCD ואז הוא יקרא את הקובץ. איך אני הופך את הסרט לSVCD? עדיף תוכנה חינמית
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
היי אני מקווה שזה מתאים לפורום הזה, הורדתי סרט מאתר טורנט, DVDR-TGP (ככה כתוב) בתוך התקייה יש הרבה קבצי ראר שמכילים לדעתי את אותו הקובץ (הקובץ נראה כמו הסרט והוא בפורמט img) בנוסף בתקייה יש גם עוד הרבה קבצים שאני לא יכולה לפתוח. יש לי צורב DVD וניסיתי פשוט לצרוב את כל התקייה של הסרט אבל הצריבה נעצרה והראתה לי שגיאה שאני לא זוכרת מה היא. אני גם לא מצליחה לחלץ את אחד מקבצי הראר שם, גם אז אני מקבלת הודעת שגיאה בווינראר. אני לא יודעת אם כך, איך לפתוח את הקובץ. אשמח אם תוכלו לעזור לי ימית
-
- 0 תגובות
- 462 צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה.. אני צורב כמעט כל שבוע סרט/סדרה.. אני משתמש בנירו 7 פרימיום. אני לפעמים בוחר בצריבת SVCD ואז זה מקודד את הסדרה לבד וצורב... ולפעמים אני מקודד בעזרת תוכנה ל-SVCD ואז פשוט צורב כ-DATA CD. בשתי האפשרויות האלה הצריבה יוצאת על הפנים.. האודיו לא תואם לוידאו.. מה עושים ? אני צורב על מהירות הכי נמוכה כל פעם וכל פעם זה על הפנים... במחשב זה תואם ורואים מצויין מה הבעיה...?
-
- 5 תגובות
- 669 צפיות
-
-
היי חברה, יש לי בעיה קטנה פה... פירמטטתי ת'מחשב, התקנתי והכל אחלה - חוץ מדבר אחד - הסאונד. המחשב לא מזהה את הרמקולים שלי, ליד השעון אין שום סמל של סאונד ובלוח הבקרה (בהתקני סאונד), בתיקיית Volume רשום No Audio Device. הרמקולים מחוברים נכון למחשב, ואין לי מושג למה הוא לא מזהה אותו. מה אני עושה?? תודה!
-
- 3 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום.. אני זקוק לתוכנת מדיה סנטר שמציגה סרטים, שירים, תמונות ותומכת בעברית... תוכנה שיש לכם אותה ואתם משתמשים בה ומרוצים ממנה.. עשיתי חיפוש אבל לא ממש מצאתי.. תודה לעוזרים..!
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
אני צריך לוגו עם עכביש על כדור הארץ... 1. האם יש אתר שמצייר לוגו 2. מה אתם מציעים לי לעשות בקשר לתמונה: [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
איזו תוכנה יודעת לפתוח את הקבצים כדי שאוכל להפעיל את התוכנה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 473 צפיות
-
-
היי! יש לאשתי אתר פרטי (עיצוב תכשיטים), שאני רוצה להכניס בו קצת "חיים", בעיקר בעמוד הראשי: http://www.ofri-jewelry.com/index.htm כמו ששמתם לב העמוד הראשי די "מת" מבחינת עיצוב... לא סגור מה אני רוצה לשנות/להוסיף בדיוק, כנראה תמונה שלה כשהיא עובדת בסטודיו או משהו בסגנון. אם יש רעיונות יצירתיים אני פתוח לאפשרויות. יש לי את קובץ ה-PSD המקורי. מוכן גם לשלם תשלום סמלי בהתאם. מישהו פנוי למשימונת? תודה.
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
כמעט בכל משחק ששיחקתי, המשחק עובד מצויין אבל תמיד יש איזה קטע שהמחשב יוצא מהמשחק ואומר: שלח דוח שגיאות, אל תשלח. זה לא קבוע לפעמים זה כמעט ולא קורה ויש משחקים שפשוט בקביעות זה עושה את זה באותו מקום! מה לעשות?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היה לי פעם הגדרה של תצוגה שמה שאני רואה במסך במחשב אני רואה בטלויזיה ניסיתי לסדר והצלחתי אבל יש איזה מצב שהיה לי פעם שכשאני רואה סרט אז זה נפרס אוטומטי על כל המסך בטלויזיה איך שאני מפעיל את המדיה פלייר אפילו שני מקפל אותו זה עדין נשאר רק עם אני סוגר אותו אז זה יוצא חזרה ואז אני רואה כפול את המסך של המחשב אותו דבר עם הטלויזיה מקווה שהבנתם למה התכוונתי בתודה ניסים
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
היי התוכנה GETRIGHT 6 מותקנת אצלי ואני לא מצליח להסיר אותה.... לא דרך הלוח בקרה ולא עם תוכנה מיוחדת שמורידים להסרה של תוכנות בכל מקרה ברגע שאני לוחץ על הסרה בלוח בקרה אני מקבל דבר כזה: http://i13.tinypic.com/4h914cy.jpg אני בוחר UNINSTALL ואז פשוט נפתח לי הדפדפן ושם רשום שהתוכנה הוסרה וכמובן שהיא לא.... איך אני נפטר מהדבר הזה????? תודה
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה לפני כמה ימים בכדי לראות את המילים של השירים שאני שומע אבל בכל פעם שהתוכנה מנסה לחפש מילים לשיר מסויים יוצאת הודעה שאין ההתחברות נכשלה אז אני מנסה להוריד דרך התוכנה ע"י הזנת שם האמן ושם השיר ואז ההודעה הזאת יוצאת לי : וההודעה הזאת יוצאת לי כל פעם שאני מנסה(כבר כמה ימים) אבל חבר שלי באותו זמן מצליח להוריד מילים לשירים תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 432 צפיות
-
-
6.0.2.614: http://www.kaspersky.com/downloads
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
הJETAUDIO פשוט לא מספיק... ז"א הוא לא גורם לזה לקרטע או משהו אבל האיכות סאונד בסרטונים עלובה למדי. תודה מראש THE DOM
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
אהלן, המחשב הפך להיות איטי והחלטתי להתקין NOD32 (בדרך כלל אני משתמש בSymantec Antivirus - לא הנורטון! אלא הסימנטק הרגיל). הNOD32 מצא וירוסים שחמקו מעיניו של הקספרסקי (!) ומצא כמה טרוייאנים ו-וירוסים במצב בטוח. מחקתי את הוירוסים אך הסימנטק עדיין מודיע על טרוייאנים מסוג Torjan.Webus האם אתם מכירים תוכנה טובה ויעילה שתסיר את המזיק הלא נחוץ הזה? הייתי מאוד מרוצה מיכולת הגילוי של הNOD32, אך כמו שאתם רואים - היא לא הרמטית.
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
במחשב מותקן תוכנת אנטיוירוס kaspersky לעיתים רוצה להריץ גם תוכנת אנטיוירוס שונה למשל nod32 א. האם יש אפשרות להריץ דרך דיסק (תקליטור) מ-CD ישירות לחיפוש מבלי להתנגשות עם חברו. ב. ואיך אפשר להתקין התוכנה לדיסק CD להריץ כמו שיש :C: Program File למדוני כיצד.
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
עדכנתי ל messenger 8.1 לפני כמה ימים ואני מקבל הודעות בלי שום בעיות מאנשים, אבל לפעמים (לפעמים כן ולפעמים לא) כשאני רושם הודעות לאנשים הם לא מקבלים אותם ואני כן מקבל הודעות מהם באותו הזמן. האם יש עוד אנשים עם הבעיה הזאת ? והאם יש לה פתרון ?
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
כשאני מנסה להיכנס לצ'אט של נענע, מופיעה לי הודעה שצריך להתקין activeXcontrol אני כמובן מאשר את זה ומתחיל להתקין. אבל אז מופיעה לי הודעת שגיעה (בתמונה). אני לוחץ על retry מה שלא עוזר כלכך ואז על cancel ואז הוא שואל אותי אם להמשיך בלי הקובץ שהוא לא מצא בהודעת הזגיעה ואני לוחץ על כן - רק שאז לא קורה כלום. למישהו יש הצעות? תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 925 צפיות
-
-
באקספלורר רואים את זה, עד הפעם הראשונה שלוחצים על הפלאש ואז זה נעלם עד שמטעינים את העמוד מחדש
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לסדר שWEBCAM תשדר על רשת סגורה (ללא גישה לאינטרנט) לכמה מחשבים. כלומר שהמחשב שעליו מחוברת המצלמה יהיה שרת, וכמה מחשבים יוכלו לראות את הFEED. איזה תוכנה עושה את זה? ואיך?
-
- 5 תגובות
- 621 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, ברשותי MESSENGER LIVE 8.1 והבעיה היא שלאחרונה (חודשים אחרונים) מהירות העברת הקבצים פשוט מזעזעת.. (לוקחות כמה דקות עד שעוברת תמונה מסכנה של חצי מגה, ואם שיר עובר אחרי חצי שעה בלי שגיאה בהעברה זה עוד מקרה טוב) . בדקתי אם יש איזושהי הפרעה , משום שבעבר לא נתקלתי בהעברה איטית שכזו , גם בגרסה 8 ובבטא שלה (גם בגרסה 8 היתה העברה איטית לאחרונה, ובעבר העברה חלקה ומהירה - אין לי מושג מה השתנה ) . בדקתי אם יש הפרעה מצד הפיירוול או האנטי וירוס (KASPERSKY INTERNET SECURITY) וגילתי שכל הפורטים הדרושים פתוחים.. ממה יכולה לנבוע הבעיה? עזרה תתקבל בברכה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקנתי XP חדש על המחשב והוא זיהה בלי בעיה את הכרטיס מסך:GeForce 3 TI 200. התקנתי TVtool והוא דורש ממני חבילת דרייברים עדכנית. הורדתי את הגירסא האחרונה: 93.71_forceware_winxp2k_english_whql ופתאום הוא מזהה לי Video Controller (VGA compatible( ועכשיו הוא בכלל לא מוצא לו דרייברים. מישהו יכול לעזור?
-
- 0 תגובות
- 472 צפיות
-
-
-
התוכן בכותר. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-