עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. היי יש לי MSI WIND, הוא בא עם 3 מחיצות. הראשונה היא ההתקנה של מערכת ההפעלה (אין לי CD במחשב).. לא נוגעים בה וגם לא ממש רואים אותה. השניה זה סתם כונן C שבו מותקנת מערכת ההפעלה. השלישית כונן D שהוא סתם כונן.. 106GB. אותו אני רוצה לפצל ל2 כוניים, אחד של 90 ואחד של 16 (אני רוצה להתקין לינוקס אבל להשאר עם וינדוס). הבעיה היא שכונן D מלא ב50GB של מידע שאין לי ממש איפה לגבות. יש לי DOK של 8GB ומחשב נייד עם בקושי 5GB פנוי.. יש תוכנה או כלי שמאפשר לפצל את המחיצה של D לשתי מחיצות בלי לאבד את כל המידע? תודה ויום טוב, איתי

• 12 תגובות
    • 959 צפיות
  2. שלום לכם! הדוד שלי הביא לי מחשב מלבד דיסק של xp prof אין לו שום דיסק של לוח או כרטיס מסך כלום , :s05:למחשב כמה כרטיסים מורכבים ניתן לראות מאחור,אפילו אם אפתח מארז חוץ מהלוח אני לא מאמין שאזהה את שאר החומרה,עוד בקשה ממכם על המחשב מותקן כבר xp prof האם אני יכול לעשות שחזור מערכת ,כי ניסתי ומופיע לי בעיה של רזולוציה ,ניסתי לשנות ללא הצלחה,גם saf-mode לא הצלחתי ,האם ישנה אפשרות בלי לפרמט לנסות להחזיר המערכת לקדמותה ,אם כן איך? או לצרוב תוכנה כגון everest על דיסק אצלי, וללא אינטרנט לנסות לזהות חומרה המורכבת במחשב שלו ...

• 0 תגובות
    • 435 צפיות
  3. אני זוכר משהו דומה ל... vnc playrer ,nvc. משהו כזה. מישהו יודע את שמה? תודה

• 4 תגובות
    • 550 צפיות
  4. Started by Potter,

קניתי מחשב חדש הוא עובד מצויין אבל יש בעיה קטנה, יש תופעה מוזרה בתוכנות כגון EVEREST וFANSPEED, כאשר אני מעלה את ( HOME EDITION)EVERREST בשלב מסויים המחשב נתקע..... זה נראה לי קשור איך שהוא לסנסורים או הטמפרטורות שלא משדרים נכון.... וFANSPEED תוקעת את כל המחשב כשהיא עולה, מה זה יכול להיות.? חוץ מזה יש לציין אין שופ תקיעה בתוכנה או בעיה אחרת.... יש לי משיהו רעיון?

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  5. חוץ מהיכולת לקרוא זיכרון מעל 3.25GB, מהם עוד היתרונות של מערכת 64 ביט?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by shai11,

שלום לכולם אחרי התקנה של וינדוס 8.1 המחשב מזהה את הכרטיס קול רק בתור יציאת S/PDIF לוח אם של P5VD2-MX SE כרטיס קול לא הבנתי כל כך באתר של אסוס רשום Azalia ALC660, 6 -Channel CODEC אבל הדרייבר הוא של REALTEK

7. אני סובל מתקלה מתסכלת ביותר/אני על סף משבר/לא יכול יותר/אם למישהו יש פיתרון/שיבוא מהר ככה: Windows 7 Ultimate 64-bit (6.1, Build 7100) GA-MA790GP-UD4H AMD Phenom II x4 940 4096MB RAM DirectX 11 רצוי גם לציין שהתקנתי לאחרונה אוזניות-מיקרופון M$ Lifechat lx-3000, אפשרי שהן קשורות איכשהו... ו...שאני מריץ Outpost Security Suite Pro 2009 ver. 6.5.5 (2535.385.?). הבעיה היא כדלהלן: ככלל, המחשב רץ די חלק ואין יותר מדי תלונות טפו טפו, זולת קפיצות אקראיות ונדירות באודיו ובווידאו. אלא שאחרי כמה שעות בהן רצה תוכנת שיתוף כלשהי (ניסיתי אימיול ויוטורנט בינתיים והתוצאה זהה, לא נראה לי שהבעיה היא בתוכנה עצמה), המחשב מתחיל להתפגר. בניגון סרטים ושירים יש קפיצות ודילוגים עצבניים, המתארכים ככ…

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  8. Started by The Dom,

אהלן. קניתי לאחרונה כרטיס גרפי מסוג radeon 5850. לאחר שהכל חובר כמו שצריך ולאחר שהורדתי עידכון לכרטיס מסך ועשיתי reboot בסופו , עדיין מופיעות לי נקודות וקווים ירוקים וקווים מטושטשים על המסך (בעיקר בדסקטופ). מה יכולה להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 835 צפיות
  9. השתמשתי בגירסת אמיול מסויימת, והחלפתי לאחרת לגמרי. האם אפשרי להעתיק את תקיית CONFIG של המיול הישן למיול החדש? ההגדרות ישמרו? הקרדיט ישמר? (כי יש גם כמה שינויים באופציית ההגדרות בין הגירסאות)

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  10. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

כאשר אני מנסה להיתחבר לסרבר בeMule זה כותב לי Low Id ועובר לסרבר אחר בנסיון להיתחבר ואז גם שם זה כותב ואז זה עובר חצי מהרשימה עד שזה מוצא סרבר שאפשר להיתחבר אליו,זה הורג אותי כי זה מיתחבר לסרברים אם בקושי קבצים ופינג בשמיים!!! תמונה עוד אחת עריכת המודר: התמונות נערכו לקישורים בכדי לא לפגוע במבנה הת'רד.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. במקום להפעיל לי אותו בצבעים נורמלים, הוא מפעיל לי את הסרט בצבע בולט אחד, בצע כחול כזה בכל המסך, אבל עדיין רואים את הסרט, אבל בצבע כחול. תעזרו לי בבקשה לפתור את הבעיה....

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  12. כאשר אני לוחץ על המאפינים של המצלמה אני לא יכול לשנות שם כלום (אי אפשר להוזיז ) יש לי WIN 2000 ומצלמה חדשה של GENIUS ובתוכנות של המצלמה אני רואה טוב איך אי יכול לראות טוב גם בNetMeeting

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  13. שלום במחשב יש לי אופיס 2003. כאשר אני נכנס לקובץ וורד אחרי כמה שניות מופיע לי תקלה מוזרה. צילמתי את ההודעה של התקלה וצירפתי לפה. התקלה מופיעה בכל תוכנות האופיס כמו וורד, פוואר-פוינט ועוד. מה הבעיה ואיך אפשר לתקן אותה? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 537 צפיות
  14. FIREFOX START PAGE מה לעשות בכדי שדף זה לא יופיע? תודה נעם

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום כאשר אני פותח חלון ב-WIN 98 אקספלורר 6 מופיעה לי ההודאה הבאה: Winoscfg This program has preformed an illegal operation and will be shut down. If the problem persists,contact the program vendor . Details WINOSCFG caused an invalid page fault in module USER.EXE at 0001:00000e85. Registers: EAX=0000ffff CS=17c7 EIP=00000e85 EFLGS=00000286 EBX=0000ffff SS=6217 ESP=00009380 EBP=000093de ECX=00006298 DS=16af ESI=000093ec FS=0000 EDX=00000040 ES=6217 EDI=00009410 GS=0177 Bytes at CS:EIP: 67 66 8b 80 00 00 01 00 eb d0 66 58 5b 66 50 66 Stack dump: 17bf09d5 94109450 70309138 006944da 70309138 bff7b9c5 8166a9d0 70309138 702bb5d4 70309138 00000000 037a11b7 037a9288 74786574 6…

• 2 תגובות
    • 873 צפיות
  16. כאשר אני בוחר תיקיות שרשומות בעיברית ומעביר לצריבה לא ניתן ליקרוא אותם אבל לאחר הצריבה על הדיסק הם קריאים מה עושים ? האים יש להוריד פונטים לNERO ומהיכן ?

• 2 תגובות
    • 848 צפיות
  17. Started by shon,

אהלן חבר'ה אם מישהו יודע ויכל לעזור לי זה יהיה אחלה! כשאני מוריד קובץ וידאו נפתח חלון שאומר "דרוש רשיון"(באנגלית) תודה

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  18. XP SP3 32BIT. שדרגתי איך שהוא יצא , והוא די עיצבן אותי(הרגיש שהוא תופס יותר זכרון, חוסר תאימות עם ה IE7Pro דאז). מאז לא נתקלתי ביותר מדי תלונות עליו. אגב- הוא ישמש כדפדפן משני(לכרום).

• 22 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. ניסיתי להתקין מחדש, מה שכנראה החליף לי את ה USER. בדקתי כמובן שה KAD מסומן ב V בדקתי שהפורטים של התוכנה מוגדרים בתור ברירת מחדל והתוכנה מאושרת בפיירוואל כמו שאמרתי לפני יומיים-שלושה לא היתה שום בעיה. המצב של הקדמילה כל הזמן ב "מתחבר" והוא לא הופך למחובר גם אחרי הרבה זמן..

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  20. http://getsatisfaction.com/feedly/topics/security_hole_via_chrome_xss http://www.readwriteweb.com/archives/security_flaw_in_google_chrome.php ויש עוד כמה וכמה שלא פה המקום לתאר בקיצור - תזהרו

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  21. אני כל כך התלהבתי ממנו, באמת מעולה זה לא מילה http://www.frigate3.com/index.php

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  22. "קניתי" ;D את התוכנה ולא בטוח אם עלי להתקין אותה.... כי כמו בהרבה דברים חדש לא בהכרך יותר טוב... אז בבקשה שתפו אותי עם מחשבותיכם בנושא.......... תודה לעוזרים. עריכה: כן חחחח.... ;D ;D ;D

23. Started by yossia23,

ראיתי שיש אפשרות להתקין את החבילה של SP3 בלינק הזה: http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=114F3599-12AF-42B2-AAB1-B969A62C68A7&displaylang=en#filelist כדאי? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 495 צפיות
  24. Started by IG,

אני בד"כ גולש בFF, ומותקן אצלי IE6... אני רוצה לדעת אם כדאי לי להתקין את 7 או שעדיף להישאר עם הישן? תודה

• 63 תגובות
    • 5.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.