תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
יש לי דיסק אודיו בקבצי mp3 שבו יש 20 שירים אך הם מחוברים אחד עם השני בלי רווח של שקט בין שיר לשיר. אם אני צורב אז הnero מוסיף כמה שניות שקט בין שיר לשיר, איך עושים שגם בצריבה השירים יהיו מחוברים?, תודה!
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
www.wincustomize.com זה אתר שאפשר להוריד כל מיני קבצים כדי לשנות את התצוגה בוונידוס XP הורדתי קובץ בשביל שהוא ישנה לי את את הסמלים והלוגוים של הקבצים השונים בווינדוס וגם של הכוננים וירד איזה קובץ מקווץ מלא בסמלים ואני לא יודע איפו לשים אותם בשביל שזה ישנה את הכל הייתי רוצה לדעת היכן התקייה שאפשר לשים בה את כל זה :nixweiss:
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש וחושב לעבור ל-windows7 64bit האם יהיה לי בעיה להפעיל את הכרטיס טלויזיה עליו? הכרטיס הוא: LIFE VIEW FLY TV PLATINUM FM נכנסתי לאתר של החברה ויש להם רק דריברים ל-xp ומטה. כמו כן, גם התוכנה tvr שהגיע עם הכרטיס טלויזיה בטח לא תעבוד בwindows7, האם יש תוכנה טובה לכרטיס טלויזיה ל-windows 7? תודה מראש,
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שאני להפעיל קובץ זה windows defender מופיעה הדעה זו תוכנית זו חסומה על ידי מדיניות קבוצתית לקבלת מידע נוסף פנה למנהל המערכת. קוד שגיאה 0x800704ec איפא נמצא מנהל המערכת ואיך אני משחרר אותה מחסימה. ox800704ec
-
- 2 תגובות
- 4k צפיות
-
-
ברשותי כונן חיצוני שמתחבר למחשבים שונים, אני מחפש תוכנה שמסוגלת להצפין ולהגן על תקיות באמצעות סיסמא, גם כאשר הוא מתחבר למחשב שבו לא מותקנת התוכנה לצורך העניין ? אודה לתשובתכם המקצועית בנדון, תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
כל פעם אני נכנס להעדפות ומסמן אנגלית, אבל בפעם הבאה שאני נכנס לדפדפן זה חוזר לעברית. מישהו יודע איך משאירים את זה על אנגלית לצמיתות?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה שאני שומע במקוטע במסנגר שלי שהוא גירסא 6.1 . הצד השני שומע אותי טוב אבל אני שומע רק חצאי משפטים מה אפשר לעשות? ???
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
היי איך אפשר לנטרל את החלון המעצבן הזה שמוודיע על INTERNT EXPLORER SCRIPT ERROR אשמח לעזרה כי זה משגע אותי WIN XP PRO
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אני מעוניין לצרוב דיסקים של DVD שהם DL, למעשה אם נרצה לדייק הדיסקים הם DVD+R DL של verbatim. איזו תוכנה מאפשרת לצרוב כך? יש לי צורך בתוכנה עם מהירות צריבה מינימלית ביותר, רצוי 1x. אני משתמש בד"כ בclone dvd אך אינני יודע אם תוכנה זו יודעת לקרוא ולצרוב דיסקים שהם בעלי שכבה כפולה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חברים אני ממש צריך את עזרתכם בנושא יש לי במחשב הנל מערכת הפעלה מובנת vista home basic ןדרייברים רק אני לא יודע איך בידיוק עושים את זה תודה רבה מראש לכל מי שיכול לעזור בנושא
-
- 2 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
יש לי דונקי [דוק] חדש...voyager mini 16Gb אני חייב לציין שאני מאוד מרוצה... הצלחתי לעשות בוט של ווינדוס 7 [לא בדקתי אם עובד אבל לפחות הוא העלה תסט אפ] וכשאני מנסה להעלות את טריניטי רסקיו קיט הוא כותב bootmgr missing... גיגלתי תבעיה לא מצאתי. יש קובץ כזה[bootmgr] בבוט של ווינדוס 7 [להוסיף אותו לטריניטי לא עזר חח ] אפשר איזה מדריך קצרצר וברור מה אמורים לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עשיתי פורמט למחשב והשתמשתי בXP בלי SP ועכשיו שאני מנסה להתקין SP2הוא אומר לי שהSERIAL לא אמיתי אבל אני זוכר שפעם פתרתי את זה איכשהו אבל אני לא זוכר בבקשה תעזרו לי להתקין SP2 על המחשב שלי ..
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה לנעילה של עמדת עבודה ב WIN98 וחשוב שהיא תהיה חינמית עקב בעיית חוקיות. חשוב שהתוכנה תעשלה באיתחול ותנעל את העמדה ישר כשהווינדוס עולה וכמובן שתהיה אפשרות לנעול את העמדה באופן ידני. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
הקריסה מתרחשת בעיקר כאשר אני מנסה לראות קבצי וידאו אבהתחל ווינדוס (בצליל הפתיחה) BCCode: 124 BCP1: 00000000 BCP2: 8693A028 BCP3: B2000018 BCP4: 02000E0F OS Version: 6_0_6000 אני בדיוק לאחר פירמוט המחשב והתקנה נקייה של וינדוס, עדיין לא עידכנתי את הוינדוס. הדריברים הקיימים הם לא החדשים ביותר אבל אלו אותם דריברים שהשתמשתי בם לפני האתחול (היו לי בתקיית גיבוי מהפרמוט הקודם ו התקנתי אותם לאחר הפרמוט) ולפני כן לא היו לי בעיות כלו כלל. אני מקווה שהבעיה תיפתר לאחר עידכון הויסטה ו הדריברים אבל אם למישהו יש מידע ספציפי בקשר לבעיה, אשמח לעזרה
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
יש לי 3 כרטיסי מסך במחשב ו6 מסכים 2 PCI ואחד AGP של ATI RADEON אחד נישרף לי אתמול והחלפתי אותו בדגם קצת יותר מתקדם ניסיתי להתקין את הדרייבר שהגיע עם הדיסק ואני מקבל הודעת שגיאה setup didn't find any driver compatible with your current hardware or operating system מאיפה זה בא לי? הלכתי להסיר את הגירסה הישנה של הקאטאליסט ועכשיו אני רואה רק מסך אחד ולא יכול לעדכן את הדרייברים בגלל אותה הודעה מטופשת רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה פשוטה וקלה שיודעת לעשות הכל בעצם בכל מה שקשור לצריבת DVD (כולל שיכפול של DVD בצורת On the Fly)
-
- 2 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום , כמה פעמים ביום האקספלורר קורס תוך כדי גלישה ויש צורך לסגור את האתר מדובר על קריסה אקראית של אתרים פופלארים כמו YNET , וואלה וכ"ו הודעת השגיאה אשר מתייחסת לקריסה בלוג של החלונות -> Description A problem caused this program to stop interacting with Windows. Problem signature Problem Event Name: AppHangB1 Application Name: iexplore.exe Application Version: 7.0.6001.18000 Application Timestamp: 47918f11 Hang Signature: bfdd Hang Type: 2052 OS Version: 6.0.6001.2.1.0.256.1 Locale ID: 1037 Additional Hang Signature 1: 8663b1ce31d352a694e302737ae40771 Additional Hang Signature 2: ec64 Additional Hang Signature 3: 6c5bf24963f1db2e5d59fe13ff89966a Additional Hang Signatu…
-
- 2 תגובות
- 966 צפיות
-
-
-
מהיא הרזולציה המתאימה לבניית אתרים? ואיך ניתן להגדיר זאת ב- FRONTPAGE?
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-
-
אני מחפש תוסף שמאפשר לשלוט על גודל התצוגה והטקסט, היה לי אותו פעם אבל פירמטתי את המחשב ושכחתי אותו
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
לאחר שהוא קרס והואפעל מחדש הוא פתח לי את כל הלשוניות מההפעלה האחרונה ולא מהרגע האחרון שהיה פתוח? כבר אבדתי ונכנעתי. לא מצאתי כיצד אפשר לשחזר את כל הלשוניות.
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
כרגע יש לי 7.1 ורק אותו אני יכול להתקין. מחקתי אותו שרציתי להתקין 7.2 ומתי שזה בא להתקין לי את הדרייבר עצו אז יש בעיה תראו בתמונה. אז ניסיתי דריבר אחר 6.10 וגם בזה היית אותה שגיאה. אז חזרתי לדרייבר 7.1 . יש לי XP 64 והורדתי רק 64 . מה עושים? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני חייב לציין קודם, שלא ידעתי לאן לשייך את השאלה (אם לפורום Windows, פורום אינטרנט או פורום תוכנה), אז אם השאלה אינה שייכת לכאן, אנא התריעו בפניי. הבעיה היא כזאת: שמתי לב לאחרונה, שאתרים מסוימים, שאני נכנס אליהם, לא מתעדכנים זמן רב. יש לציין שלא מדובר בכל האתרים. אתרי פורומים (לדוגמה) ממשיכים להתעדכן כרגיל. עם הזמן גיליתי, שעל מנת לגרום לאותם אתרים בעייתיים להתעדכן אני צריך להיכנס ל- Internet Options ב- Explorer ולבצע מחיקות של קבצי האינטרנט הישנים במחשב (Delete Cookies ו- Delete Files). המחשב שלי יחסית חדש, וזה לא קרה לי במחשב הקודם. האם מישהו יודע כיצד לפתור את הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום רב, אשמח לקישור להורדה של WINDOWS LIVE 2009 בעברית. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
טוב אז השגתי את תוכנת האילוסטרטור הבנתי בעיקרון שזה בשביל צורות ויקטוריות וכו.. רציתי לדעת מה השימושים שלו חוץ מאילוסטרציות ולוגואים ואם איפשר מדריך בסיסי לתוכנה על הכילים וכו.. עיברית או אנגלית תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-