עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by RAZIEL98,

שלום יש לי סקייפ כבר הרבה זמן ורציתי לדעת האם אני יכול לשנות את השם של המנוי שלי בתוכנה? ואם כן איך עושים את זה. בתודה מראש רזיאל

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  2. Started by ar2r,

המעבד שלי מתחמם סתם- המחשב חדש במנוחה וחם לו אמרו לי עם אתה משחק משחקים תקנה קירור מעבד טוב אבל אני רק גולש באתרים שומע ומוריד מוזיקה אז נשארתי עם הקירור סטוק למה בכלל מייצרים אותו עם הוא כזה לא עוזר או שזה רק אצלי ככה אולי צריך לשנות משהו בהגדרות של הקירור בתוכנה, בסמארט הכל על אוטומטי ובחלון של הHW MONITOR אני לא מבין אני רק מבין שזה לא טוב לפי האדום והקולות סכנה Uploaded with ImageShack.us

3. שלום, אני מחפש תוכנת handwriting recognition טובה. אני מחפש את זה עבור דברים שנכתבים בטבלט (לא אייפד ודומיו, טבלט כתיבה נטו, כמו של wacom), שאני מניח שזה דווקא הקלה על התוכנה כי לא צריך להבדיל בין הרקע למה שנכתב. לא אכפת לי אם תומך בעברית או לא. מישהו מכיר משהו מוצלח כזה? תודה

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  4. ואימייל OUTLOOK כשאני דרך חייגן של נטויזן אם אני גולש דרך ראוטר אז אין בעיה. מה הבעיה? וינדוס 7

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  5. Started by benor,

לחבר שלי יש את הסורק הזה ואין לו דרייבר, מצאתי לו דרייבר כלשהו אבל הוא לא עבד. יש דרך להפעיל אותו?

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  6. Started by e.t,

חיפשתי ולא מצאתי OFFICE CLIPART, גם ב OFFICE 2000 וגם ב- OFFICE XP (שניהם בעברית). נכנסתי לנבכי הספריות של כל דיסק - ללא הצלחה. אני יודע שאפשר לגשת לאתר של מיקוסופט/אופיס הרשמי ולהוריד אותם אחד-אחד לפי בחירה. http://office.microsoft.com/clipart/default.aspx?CTT=6&Origin=EC790020111037 אבל אני מחפש מקבץ/אוסף גדול של כמה שיותר "קליפארטים" ביחד. מישהו מכיר? אתר? קובץ? משהו?

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  7. שלום רב! טוב ניגש לעניין: זה התחיל ככה: רציתי לשלב שתי מחיצות סופט ודוקס דרך מג'יק פרטישן 7, אז תכננתי להגדיל את הסופט בעזרת הדוקס אז להעתיק את הקבצים של דוקס לסופט ואז שוב להגדיל את הסופט לגודל המקסימלי תוך ניצול הגודל שנשאר בדוקס. כאשר התהליך התחיל(הגדלת הסופט בעזרת הדוקס) התהליך נדפק בסוף ואז הווינדוס עלה. חזרתי למג'יק פרטישן ואז מצאתי את הפונקציה MARGE וניסיתי לשלב את שתי המחיצות במחיצה אחת: סופט. התהליך התחיל ואז נעצר בגלל 2 ארורים. לאחר שעשיתי RESTART שתי המחיצות נעלמו ואני מצליח לראות אותן רק דרך המג'יק פרטישן. המידע שבדוקס מאוד אבל מאוד חשוב לי! :-[ אני זקוק לעזקרץכם נואשות אחרת עוד שעתיים וחצי אני אמות מוות בתליה ואולי לא ישלחו אותי מחר לטיול השנתי... בבקשה עיז…

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  8. Started by hellyeahmofo,

יש לי קובץ Toast , מאיפה הוא הגיע ומה הוא מכיל , זה לא חשוב אני רוצה לצרוב אותו , ואין לי מושג איך ניסיתי לברר פרטים בגוגל וכל מה שאני יודע שזה image של מק , אבל בטוח אפשר להמיר ולצרוב או לצרוב כמות שהוא בבקשה , עזרה

9. Started by rk666,

יש לי OFFICE XP אני צריך לכתוב נוסחא עם אסף הנוסאות המעפן של מיקרוסופט הכל טוב ויפה עד שמעדכנית את המצגת/וורד/גיליון אקסל לדוגמא במקום אינטגרל מוצג ארנב עם בוטן ובמקום כפל מוצג ברק מה הבעיה? אני מנסה לפתור את זה כבר שעה, ואתם המוצא האחרון שלי תודה RK

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  10. Started by Dorimani,

שלום לכולם, אפתח בזה שאני מצטער מראש אם אני חוזר על בעיה שכבר נידונה פה בעבר, פשוט אני חדש פה ולא עברתי על כל האשכולות הקודמים. בכל אופן- יש לי בעיה עם Norton AntiVirus. כאשר אני בא להפעיל את התוכנה, המסך שלה נשאר קפוא, והוא שקוף (כלומר, אני רואה רק את המסגרת של המסך, אך הרקע הוא של ה Desktop). מה שעשיתי היה למחוק את NAV03 שהיה לי, והתקנתי במקומו את NAV04, אך זה לא שינה בכלל והבעיה חזרה על עצמה שוב (מסך תקוע). כמו כן, ה- Autoprotect נמצא ב- Disable ואין לי אפשרות לשנות אותו למצב אחר. מה אני אמור לעשות? (הורדתי את כל עדכוני Windows Update, ויש ברשותי WinXP) אגב, ניסתי גם להוריד את McAfee כי חשדתי שמדובר בווירוס במחשב שלי, אבל הוא לא נתן לי לעשות LiveUpdate בטענה שאני צריך …

• 5 תגובות
    • 716 צפיות
  11. Started by stam,

שלום לחברי הקהילה! :D לאחרונה התקנתי win xp pro עם התוסף שפות לעברית וגם את הoffice xp בעברית . עכשיו קודם כל יש לי בעיה שחלק מהתפריט בoutlook exprees בצד שמאל מופיע בג'בריש שאני לא מצליח להבין למה זה קורה ????? ובעיה נוספת היא ב word כשאני מנסה לכתוב בעברית ואנגלית באותו שורה הכל מתהפך לי ונתקע לפעמים מה קורה ??? (אל תגידו לי להסיר התקנה והתקין מחדש כי ביצעתי את זה כבר שלוש פעמים ) עזרה בבקשה דחוף !! ??? ??? ???

• 7 תגובות
    • 716 צפיות
  12. Started by User_Name,

היום פתחתי לתומי את תוכנת הICQ, ונדהמתי לראות שיש ברשימת החברים מעל 30 משתמשים שאין לי מושג מי צירף אותם... ברשימת הICQ שלי היו כ5 חברים, מאיפה צצו כל כך הרבה? וגם מחקו לי, האם זה באג או פריצה? ???

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  13. Started by edoson,

לאחר ההתקנה הSUBSCRIPTION SERVICE לא מראה תאריכים.... אני לא יכול לקבל עידכונים לגביי וירוסים. בהתקנה קודמת לפני יום זה לא קרה, וניתנה לי שנה ארכה ב SUBSCRIPTION SERVICE. מישהו מכיר את הבעיה?

• 8 תגובות
    • 716 צפיות
  14. Started by ofer_mat,

משהו יודע מה זה????

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  15. שאני משחק משחקים אז צריך לסגור את Firewall? עם אני לא הימחוק יהיה לי אותו פינג? אני צריך קישור להורדה ישירה של התוכנה Ad-Aware אבל הכי חדשה :-\

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  16. היי ברשותי הפירוול של ZoneAlarm pro אז האם כדאי לי להתקין אותו על המחשב או את הפירוול של ווינדוס? ואם אני מתקין את הZoneAlarm pro מה אני צריך להגדיר בו כדאי שיחסום לי בצורה הטובה והנוחה ביותר כל מיני שטויות מהרשת ופורצים? תודה מראש Install

• 6 תגובות
    • 716 צפיות
  17. Started by edoson,

אני מנסה להפעיל את בתוכנה פרטישיין מגיק 8 ומיד מקבל ERROR... למה? INIT FAILED ERROR 100:PARTITON TABLE IS BAD. יש אפשרות לעשות משהו? דרך אגב, אני לא יודע על שום בעיה עם המחיצות שלי מעולם לא היתה לי בעיה שכזו.

• 6 תגובות
    • 716 צפיות
  18. Started by overload,

יש לי קובץ וידאו עם סיומת IMG במחשב שאני לא מצליח להפעיל טוב. אם אני פותח אותו בWINAMP הוא לא נפתח אם אני פותח אותו בWMP10 אין סאונד אבל יש תמונה. אם אני פותח אותו בMV2P PLUS הוא לא נפתח מה יכולה להיות הבעיה.? ד"א: וכשאני בודק את המאפינים של הקובץ בWMP הוא רושם וידאו Elecard MPEG2 Video Decoder CODEC סאונד CODEC -

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  19. Started by SpiritKnight,

הורדתי את האנטי-וירוס(טרייל!!!), וכשאני מתקין אותו, כשוהא מגיע לרסקיו דיסק, הוא סוגר את החלון ולא מתקין יותר. מישהו יודע מה הבעיה? כמו כן, אני מקבל כל דקה בערך 2 הודעות ספאם במייל, ככה שפעם ביום זה יוצא 70 הודעות בערך שאני מוחק :bash: מה לעשות?! זה OUTLOOK EXPRESS.

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  20. הבעיה היא כזאת: אני מעתיק טקסט מתוכנה מסויימת אל הוורד וכל הטקסט מועתק בצורה מבולגנת ולא ניתן להבין כלום. האם מישהו מכיר תוכנה כלשהי שיכולה לפתור את הבעיה? אגב, הטקסט שאני מנסה להעביר בין התכונות הוא טקסט באנגלית ולמרות זאת נוצר כאוס. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  21. Started by ruff stuff,

שלום יש לי אקס פי פרו אין לי את הדיסק ולכן לא יכול לשלוח פקסים. מחפש תוכנה חינמית לזה. נ.ב win fax pro היא לא חינמית. אם מישהו יודע על אחת כזאת שישלח לי קישורים.

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  22. Started by Longstrom,

שלום לכולם, אני מנסה להפוך סרטי divX לפורמט של DVD, ונתקל בשתי בעיות: 1. עם התוכנה tmpgenc בשלב כלשהו של העבודה המחשב פשוט עושה ריסט 2. עם התוכנה Ulead DVD Workshop בין 40-50% מהעבודה הוא רושם "operation aborted" ניסיתי עם מספר סרטים שונים, ובכולם אותה התוצאה. בהתחלה חשבתי שזה אולי קשור לאוברקלוק/התחממות/תזמון זיכרונות - אז הורדתי קצת מה fsb שלי (xp2100@2000+ ל xp2100@1990+) והחזרתי את הזכרונות לתזמונים מקוריים. עדיין אותה הבעיה. מישהו נתקל בעבר בבעיה דומה?

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  23. Started by LIOR42,

www.wincustomize.com זה אתר שאפשר להוריד כל מיני קבצים כדי לשנות את התצוגה בוונידוס XP הורדתי קובץ בשביל שהוא ישנה לי את את הסמלים והלוגוים של הקבצים השונים בווינדוס וגם של הכוננים וירד איזה קובץ מקווץ מלא בסמלים ואני לא יודע איפו לשים אותם בשביל שזה ישנה את הכל הייתי רוצה לדעת היכן התקייה שאפשר לשים בה את כל זה :nixweiss:

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  24. Started by Idan-h,

הבעיה היא כזאת: נכון יש את החלון של הוינאמפ אז שם יש את הגרף שמייצג את הבאסים וגם את השורה שאומרת מה שם השיר (והיא זזה במקרה ששם השיר ארוך מאורך השורה). עכשיו לשניהם למי שלא יודע אפשר לקבוע אם הם יזוזו מהר או לאט. Ctrl + P -> Morden Skin-> General שם בחלון יש Timers Resolution. תמיד שהייתי עושה שם As Fast As Possible הייתי מקבל 15MS. עכשיו זה מגיע ל70MS גם ורואים ששני התפריטים האלה מאוד איטיים, למרות שהמחשב מהיר. מישהו שהתקין 5.1 יכול להגיד לי אם הבעיה היא גם אצלו? תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 716 צפיות
  25. Started by etai,

רציתי לשאול האם זה נורמלי שהCPU וה MEM USAGE יהיה כ"כ גבוהים?! הוא נע לי בסביבות 43.428K וCPU 30 ומשהו כנ"ל גם לגביי svchost.exe שתופס שימוש גבוה אשמח לקבל תשובה D: ד.א קניתי דרך הטריידזון שלכם ונהנתי מכל רגע תודה P:

• 2 תגובות
    • 716 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.