תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
אוקיי אז ככה קניתי מחשב חדש לפני כ שבועים בערך intel p4 3000 64bit 1gb memory DDR2 gigabyte945 יש לי שאלה... כשאני בודק ב ctrl+alt+del אני רואה שהמעבד תמיד בין 50-90% usage.. ומה שפתוח זה בעקרון רק ICQ MESSENGER SOULSEEK ואתרים.... אין על המחשב משחקים או איזה תוכנות חזקות.... אין לי מושג למה הוא ככה.. למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות ? בתודה לירן,
-
- 10 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לסבא שלי בעיה עם אופיס. הוא קנה אופיס מקורי (OFFICE PRO EDITION 2003) ויש לו בעיה אחרי כמה ימים שהוא התקין את האופיס והאופיס עבד כמו שצריך קפצה לו הודעה של אימות האופיס דרך הטלפון או האינטרנט אז כנראה סבא שלי יצא מזה וכעבור כמה שבועות המחשב לא עולה. כאשר המחשב מנסה לעלות אז אז יש הודעה NO SINGAL (משהו כזה) ואז המחשב עושה ריסט. אז הוא נכנס במצב בטוח וכאשר הוא נכנס לאופיס (WORD) קפצה לו עוד פעם ההודעה והוא הכניס את הסידיקי ואז היה רשום לו שהאימות הושלם בהצלחה (משהו כזה ) אבל זה לא עזר עדיין אי אפשר להיכנס במצב רגיל . אז ניסיתי למחוק את אופיס דרך מצב בטוח ולא היה אפשר, ניסיתי לשחזר מערכת וגם זה לא עבד. מה אתם חושבים שצריך לעשות??? הכל אצלו מקורי (אופיס והווינד…
-
- 9 תגובות
- 785 צפיות
-
-
מה אפשר לעשות כדי להפעיל את האימיול על windows vista ultimate ?
-
- 6 תגובות
- 785 צפיות
-
-
לכתבה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3335295,00.html להורדה: http://www.microsoft.com/israel/windows/ie/downloads/default.mspx
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אני נכנס לנרו הכל טוב ויפה אני נכנס לצרוב מסמכים וכל מיניי דברים מעורבבים בדיסק של דיוידי אני נכנס לדיסק זהב שיש עליו דף שזה צריבה של מכל מיניי דברים בדיסק של דיוידי אז אני נכנס לזה שם את הדברים ושאני בא להתחיל לצרוב שאני עושה BURN אז אחריי שנייה זה מבקש ממני לשמור איפשהו את הקובץ אני שומר וזה עושה כאילו זה צורב אבל בעצם זה שומר ואז שאני נכנס לקובץ ורוצה לצרוב אז זה עושה את אותו הדבר שוב ושוב במקום להתחיל ישר בצריבה בבקשה תעזרו לי זה חשוב לי תודה רבה רבה רבה רבה למגיבים!!!!!!!!!!!!!!!
-
- 10 תגובות
- 785 צפיות
-
-
הנה, אני בוחר "Clean the Registry" וזה מוצא המון קקבצים כמעט 300, האם מותר למחוק אותם, צירפתי תמונת מסך כדי שתגידו לי אם יש דברים שאסור לי למחוק פה, תודה על העזרה! [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום אני עובד עם פרונט פייג' ורוצה ליצור גלרית תמונות,בעיקרון לא צריכה להיות שום בעיה , ניכנסים אל הוספה->רכיב אינטרנט->גלריית התמונות רק שברגע שאני בוחר תמונה (תמונות) כלשהיא לגלרייה, אמורה התוכנה לייצור תמונה ממוזערת אוטומטית , ולשמור את התמונה המקורית, במקום שזה יקרה התוכנה מוציאה לי הודעה מוזרה : "תיבת דו שיח של התקדמות" ובתוכה כתוב מפיק תמונות ממוזערות עבור גלריית התמונות, וזהו , כאן זה מפסיק לעשות את העבודה , ושום תמונה לא מיתווספת לגלריה , חוץ מזה התוכנה עובדת מצויין, אנא אימרו לי איך אני פותר את הבעיה הזאת , ומאפשר לעצמי ליצור גלריית תמונות נורמלית. עזרה מיתבקשת באופן דחוף ביותר. תודה יש תמונה כדי שיהיה יותר ברור
-
- 8 תגובות
- 785 צפיות
-
-
איך אני יכול לשמוע קבצי mpc בWINAMP, למרות שאני מעדיף לדעת אם איזה תוכנה אני יכול לשנות להם את הפורמט מ mpc לMP3?
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אני משתמש ב-Norton Ghost 2003 במצב DOS ליצירת קבצי Image. הבעיה שלי היא שה-Ghost לא מזהה את כל המחיצות בדיסק הקשיח. האם יש ל-Ghost איזושהיא מגבלה לגבי מספר המחיצות בהן הוא יכול לתמוך? במסך בו בוחרים מחיצה שממנה יווצר קובץ Image או אליה יותקן קובץ Image, כל הדיסקים הקשיחים במחשב מזוהים וניתן לבחור את ה-Primary Partitions או את ה-Logical Partitions, לפי הצורך. הבעיה היא בחלון הדו-שיח בו בוחרים את המיקום שבו ישמר קובץ ה-Image או המיקום שבו נמצא קובץ ה-Image שרוצים להתקין. בחלון הזה לא מופיעות כל המחיצות בדיסקים הקשיחים שלי, אלא רק חמישה מחיצות שמוגדרות כ-Primary Partition. כל המחיצות שמוגדרות כ-Logical Partition לא מופיעות. משמעות הדבר היא שאני לא יכול לטעון קבצי Image מתוך …
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אני צריך לעשות איזה סרט מתוכנה שאני מריץ, נגיד EMULE, עם איזה תוכנה אני יכול להסריט אותה בלי שיראו את שורת המשימות, ז"א רק את ה-EMULE, ושהסרט יהיה בפורמט הכי איכותי שיש וגם שהקול שלו יהיה באיכות הכי טובה. יש תוכנה כזאת??? תודה מראש, דור לוי.
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום, יש לי מאגר איורים (קליפארט) בפורמט WMF וברצוני לראות את הקבצים כתמונות ממוזערות כשאני פותח את התיקייה של האיורים בסייר. בXP הוא נותן לי אך בויסטה משום מה הוא לא מראה לי זאת כתמונות ממוזערות אלא את סמל הקובץ בלבד. יש למישהו/י מושג איך מעדכנים זאת? יכול להיות שצריך מקודדים? אני גרפיקאי והדבר יכול לקצר לי משמעותית תהליכי עבודה תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום לכולם אני פחות או יותר כבר מכיר טוב את התוכנה הזאת ומשתמש בה להמרות די טובות. אבל אני מנסה להמיר סרט שהוא ב-FULL SCREEN והוא כול הזמן מוסיף לו שוליים שחורים בצדדים. זה מכווץ את הסרט וגורם לו להיות מתוח כזה לאורך. איך ממירים 4:3 למסך מלא אמיתי ? אני מאוד אשמח לעזרה... ;D ;D ;D
-
- 9 תגובות
- 785 צפיות
-
-
יש לי תקייה נסתרת ואני רוצה לראות את הקבצים בפנים עכשיו אני עושה כלים - תצוגה - הראה תיקיות נסתרות - אישור וישר אחרי שאני לוחץ אישור זה לא מראה לי שום תקייה נסתרת וגם מבלגן את כל הסדר של התקיות ואז שאני נכנס שוב וזה מראה לי כאילו לא לחצתי על להראות תיקיות נסתרות איך מסדרים? תודה לכול מי שמוכן לעזור
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
עם איזה תוכנה אפשר לצרוב סרט בפורמט MKV ולצרף לו תרגום? (MKV + SRT) כסרט DVD
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
שלום התקנתי את התוכנה סולידוורקס 2011 במחשב של טושיבה מערכת 64 ביט 4 ג'יגה זיכרון 2.53GHz במחשב נייד מהקטנים של lenovo זה עובד הבעיה היא שהוא מפעיל את הלוגו של התוכנה כאילו זה בא לעבוד ומכבה את התוכנה ,מה יכולה להיות הבעיה? תודה
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
-
-
למישהו יש מושג איך אני עושה את זה (בכל דרך)??
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
יש לי XP PRO SP2 וגירסה אחרונה של WINAMP. מחובר על תשתית של HOT, רוחב פס 1.5MB. מנסה לשמוע רדיו באינטרנט בפורמטים: mp3@128kbps או ogg@96kbps ויש לי קיטועים כל הזמן בגלל ה- buffering. האם ניתן לשנות הגדרות ב- winamp על מנת שיפסקו הקיטועים או שיש נגן שמתאים יותר לשמוע streaming audio? תודה
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
התהליך המפורט בכותרת התחיל להתעלק לי על המחשב מאז שפתחתי קובץ מסוים, ולא מרפה. אודה מאוד אם מישהו יתן לי הוראות כיצד להסיר את הדבר הזה. הוא Spyware פרסומי של משהו שנקרא SpySheriff
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום אני מנסה להפוך קובץ וידאו לקובץ שמע בלבד לצורך עריכה האם זה אפשרי האם יש תוכנה לכך אודא אודא על התשובה
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
יל סרט והורדתי לו תרגום. כשאני מנגן את הסרט עם התרגום הם לא מסונכרנים. מישהו מכיר דרך קלה (או כל דרך שהיא...) לטפל בבעיה?
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום אני צריך תוכנה שתעקוב אחרי פעילות צ'אטים במחשב שלי ראיתי לא מזמן תוכנה בערוץ אינטרנט והיי טק אבל לא הספקתי לרשום את הכתובת ואינני מוצא את התוכנה באתר שלהם אם מישהו מכיר תוכנה כזאת אני ישמח לקבל קישור אליה
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה, בסה"כ אני די מרוצה אבל ניסיתי לשחק עם ההגדרות (זה לא הכי ברור שיש אבל לא נורא) וחשבתי שהצלחתי לגרום לזה שכשאני אוסיף שיר בדאבל-קליק זה לא אוטומטית ינגן אלי אותו, אבל מסתבר שכנראה פיספסתי משהו. אשמח לעזרה. עריכה: אם כבר פתחתי דיון, יכול להיות שהנגן לא תומך בקבצי וידאו סטנדרטיים כמו AVI וכו'? אם לא אפשרי לגרום לו כן לתמוך?
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
-
-
יש לי דיסק שאני רוצה להריץ אותו בדוס, עוד לפני שהמחשב מאותחל, והוא BOOTABLE, אבל כשאני בא לשנות את העדיפויות דרך ה BIOS כדי שיקרא מכונן ה-DVD קודם, אני רואה שיש סיסמא על ה BIOS. איני יכול לנתק את הבטריה של הביוס מתוך המארז, יש איזושהי דרך אחרת?
-
- 5 תגובות
- 785 צפיות
-
-
יש לי בעיה באיי סי קיו שאני לא יכול לקבל קבצים מישהו אולי יודע למה זה קורה ואיך אני פותר את זה. כשאני מנסה לקבל קובץ זה כאילו פותח את המסך של הקבלה אבל זה פשוט לא זז אחרי זה
-
- 5 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה Easy Video Joiner לחיבור מספר קבצי וידאו קטנים לקבצי וידאו גדולים, ובתוכנה Easy Video Splitter לפיצול קבצי וידאו גדולים למספר קבצי וידאו קטנים. יש לי בתיקייה אחת הרבה מאוד קבצי וידאו קטנים. אני צריך תוכנה שעובדת ב-batch, ומאחדת את כל קבצי הוידאו בעלי שם זהה לקבצי וידאו גדולים בספרייה אחרת בפעולה אחת. אני עובד עם קבצי mpg, אבל זה יהיה נחמד אם התוכנה תעבוד גם עם קבצים בעלי פורמט שונה (כמו למשל avi, wmv). ספריית מקור: Bus 1.mpg Bus 2.mpg Bus 3.mpg Car 1.mpg Car 2.mpg Train 1.mpg Train 2.mpg Train 3.mpg Train 4.mpg ספריית יעד: Bus.mpg Car.mpg Train.mpg :auto:
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
-