עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by the garbgeman,

אני צריך אתר שאפשר להוריד ממנו כתוביות בעיברית ובאנגלית

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  2. אוקיי אז ככה קניתי מחשב חדש לפני כ שבועים בערך intel p4 3000 64bit 1gb memory DDR2 gigabyte945 יש לי שאלה... כשאני בודק ב ctrl+alt+del אני רואה שהמעבד תמיד בין 50-90% usage.. ומה שפתוח זה בעקרון רק ICQ MESSENGER SOULSEEK ואתרים.... אין על המחשב משחקים או איזה תוכנות חזקות.... אין לי מושג למה הוא ככה.. למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות ? בתודה לירן,

• 10 תגובות
    • 733 צפיות
  3. Started by devil2052,

שלום אז ככה אני ידוע שאפשר לפתוח שני אייסקיו של שני משתמשים במקביל אבל אין לי מושג איך....אז אם מישהו יודע אז שיגיד לי .....תודה!

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  4. אני מחפש תכונה הנ"ל, האם לWORD יש בדיקת דיקדוק ואם לא מהו הקו הירוק בוורד שמופיע לי כל הזמן, תודה?

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  5. אין אפילו לחצן "עבור אל"

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  6. Started by Eled,

מישהו מכיר?, התוכנה הזאת באמת מאובטחת ובטוחה לשימוש? http://keepass.sourceforge.net/ תודה,

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  7. אני בטוח שקיימת תוכנה כזאתי. התוכנה מקליטה סרט ממשחק נגיד אני רוצה לבנות סרטון של איך שאני משחק או משו כזה אז אני רוצה להקליט חלקים מהמשחק ואז לחבר אותם יחד. אם אין תוכנה כזאתי אז בטוח יש אחת שעושה סקרין שוטים ואז אני יכול ליצור מהם סרט. תודה רבה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 733 צפיות
  8. הי יש לי חלונות 7 ואופיס 2003. תוכנת הדוא"ל שלי היא מוזילה ט'נדרבירד. גיליתי שבשונה מקודם, כאשר היה מותקן XP עם אאוטלוק, היה אייקון של משלוח מסמך ישירות מהוורד ואילו כעת, בתצורה הנוכחית, עם ט'נדרבירד, אין כזה אייקון. האם ניתן לשלוח ישירות מסמך מהוורד ואם כן, איך? תודה.

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  9. שלום. יש לי רשימה גדולה של קבצים מRapidShare להוריד. אך בין כל הורדה חייב להיות הפרש של 7 דקות (בין היתר כי הם רוצים כסף שתעבור לחשבון פרמיום וזה לא יקרה). איך אני מקצר את הזמן הזה ללא הפרמיום ? תודה.

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  10. אני עם קספרסקי אנטי וירוס 7 ופיירפוקס בזמן גלישה טעינת הדפים לא מסתיימת, אם אני סוגר את קספרסקי הטעינה מהירה ומסתיימת כל הזמן. כשהייתי עם גירסה 6 הבעיה לא התרחשה. אני מניח שמשהו בהגדרות של קספרסקי גורם לבעיה. מישהו יודע איך לפתור את הבעיה? תודה.

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  11. Started by ruff stuff,

שלום אם יש לי 2 דפדפנים ואני משתמש בשנייהם אף אחד לא מוגדר ברירת מחדל האם פעולה מסוימת שאני עושה על דפדפן אחד תשפיע גם על השני? והאם אין בעייה שיש לי כמה דפדפנים? תודה.

• 8 תגובות
    • 733 צפיות
  12. Started by Alex89,

התוכנה מתכבה מפעם לפעם ואנ ילא יודע מה הסיבה מישהו יודע מה הבעיה????

• 5 תגובות
    • 733 צפיות
  13. Started by gaviz,

שלום, יש לי מאגר איורים (קליפארט) בפורמט WMF וברצוני לראות את הקבצים כתמונות ממוזערות כשאני פותח את התיקייה של האיורים בסייר. בXP הוא נותן לי אך בויסטה משום מה הוא לא מראה לי זאת כתמונות ממוזערות אלא את סמל הקובץ בלבד. יש למישהו/י מושג איך מעדכנים זאת? יכול להיות שצריך מקודדים? אני גרפיקאי והדבר יכול לקצר לי משמעותית תהליכי עבודה תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  14. Started by Griffin,

אהלן, אני עובד על עריכת וידיאו שצולם במצלמה ביתית כך שיש הפרעות של שמע וקולות רקע. רציתי לדעת אם יש תוכנה שאני יכול לסנן איתה קולות ורעשים,אולי גם למחוק פסי שמע מהוידיאו אם זה אפשרי. אשמח לעזרה בהקדם האפשרי.

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  15. שלום רב! ישלי מסכים כחולים כבר המון זמן במחשב ושום דבר לא עוזר... שאלתי היא האם יש תוכנה מומלצת שיכולה לפתור מסכים כחולים בנוסף האם יש תוכנה שבודקת ומאבחנת מסכים כחולים ויכולה לתת דו"ח מהי הבעיה?אם כן אשמח שתתנו לי שמות של כמה תוכנות מומלצות ופופאריות ושאני יוכל למצוא להם מדריכים ברשת.... ועוד משהוא אחרון האם יש תוכנה שהיא מתקנת דיסק קשיח, אם במקרה שהדיסק קשיח נפגם ברמה קלה יש תוכנה שיכולה לתקן את זה? בנוסף תוכנה לתיקון שגיאות?

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  16. תוכנה חינמית או תיכנות כלשהו? תודה[\

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  17. Started by ran1809,

אני רוצה לגבות את המשב שלי לכונן נייד .! יש לי ווינדווס ויסטה (אני יודע שיש שם תוכנת גיבוי - לא יודע אם היא יעלה ואיך משתמשים בה) בקשתי היא כזו אני רוצה לגבות את המחשב שלי במצב שכאשר קורה משהוא למחשב אני מכניס לו את הדיסק של הויסטה ושם יש אפשרות להפעיל גיבוי מדיסק חיצוני ואני רוצה שהמחשב יחזור להיות בדיוק במצב שהיה לפני שקרתה בו תקלה..! וכמובן גם שתהייה תוכנה שנוכל להפעיל נגיד אחת לשבוע והיא תגבה את כל הדברים החדשים שקורים במחשב..! תודה מראש רן

• 7 תגובות
    • 733 צפיות
  18. Started by aragon,

???

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  19. שלום. הקלטתי פגישה מאוד חשובה, מכיוון שעמיתי דיבר בקול חלש, והרשם קול היה על גופי. שומעים את הקול שלי חזק וברור, ואת קולו חלש מאוד. בנוסף יש רעש רקע חזק. האם יש תכנה שיכולה לאזן את הווליום של שני הקולות? להוריד רעש רקע? לשפר את איכת ההקלטה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  20. שלום רב, קראתי באחד המדריכים שבמקרים בהם המערכת מבצעת ריסטרטים, חשוב מאוד לבדוק את הטמפ' של כל רכיבי החומרה, ולצורך כך מומלץ להתקין תוכנה של היצרן. רק לא הבנתי מה בעצם היעילות של תוכנה כזו לצורך של מניעת הריסטרטים??? נניח והתוכנה מראה שטמפרטורת המעבד ( או הדיסק הקשיח) חורגת מהערכים התקינים. נו, אז מה זה תורם בעצם? שאני צריך לפנות לטכנאי? כמו כן, איך אוכל לדעת בדיוק איזה סוג של לוח אם מותקן אצלי במחשב, ומהי התוכנה שמתאימה ביותר עבורו? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 733 צפיות
  21. Started by taxxl1,

שלום מה שלומכם ? אני חדש לפה לא מזמן הורדתי תוכנה BitComet_0.60_setup הכול יפה התקנה עבד .. אני אני רוצה להוריד משחקים למשל פיפא תמיד מוריד לי בסביבות 6 קיי גם אימול לחברים שלי הם מורדים בסביבות 100 קיי איך עובד להם , בקיצר תוכנה שיתוף הכול מוריד איטי אני לא מבין מה לא בסדר אולי אני חושב בעיה ראוטר לא ? יש לי מודם רשת הוא Alcatel שמחובר ל3 מחשבים .. תודה חג שמח (: אם לא הבנת אותי נכון תשאלו אותי

• 7 תגובות
    • 733 צפיות
  22. אני מחפש להוריד את 3DMark 2000 ולא 2001 תודה

23. Started by miki03,

יש לי בעיה כול פעם שאני מתקין את התוכנה היא לא פועלת כול פעם זה לא נותן לי להפעיל אותה זה נותן לי רק את האפשרות של REGISTER אבל מתי שאני לוחץ על זה זה עושה לי בעיה ב-SCRIPT והא לא נותן לי להמשיך אם מישהו יכול לעזור לי אני ישמח

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  24. Started by yuraxp,

שלום אני מחפש תוכנה שתהיה שם אפשרות ל איחוי הדיסק,מציאת קבצים דומים,תיקונים,מחיקת קבצים מיותרים כאלה דברים.

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  25. Started by Born2Kill,

שלום רב, אני מחפש תוכנה לשינוי פורמט, למשל מסירטון וידאו עם קול>לפורמט mp3. אני רוצה רק שישמעו את הקול של הסירטון ולא שאני יראה קטע וידאו. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 733 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.