עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. יש לי את חבילת ESET Smart Security - הבעיה שכשאני רוצה לראות סרטים ב-PS3 דרך הרשת הביתית מWMP11 - כל פעם אני צריך לכבות את הפיירוול של התוכנה ורק אז זה עובד, מה אני צריך לעשות כדאי שיתן לי גישה רק לזה בלי לכבות לגמרי את הפיירוול? זה קשור לפורטים?

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  2. http://www.riverpast.com/en/support/tutorials/convert/index.php

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  3. Started by ybe,

התקנתי את התוכנה , אך לאחר המרת קבצי WAV לMP3 אני לא מצליח לשמוע את קובצי הMP3 (ניסיתי במספר נגנים).מבדיקה באתר של CDex הבעיה כנראה ASPI DRIVERS הם גם המליצו על קובץ שפותר כנראה את הבעיה . הורדתי אתהקובץ הבא :aspiwn32.dll . איך אני מתקין אותו? ומה השימוש של aspi driver?

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  4. Started by yonatanph,

צריך תוכנה לניהול סריקות עם דגש על ease of use. זה מיועד לאחותי שמחשבים זה לא הצד החזק שלה. עדיף חינמית אם אפשר. היא משתמשת בסורק עם פידר של HP ואין לי יותר מידי דברים טובים להגיד על התוכנה/דרייבר שמגיע מHP. ממש הפתיע אותי שHP הוציאו כזאת תוכנה non-user friendly.

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  5. אני פוחד שמושתלים לי במחשב תוכנות ריגול וסוסים טרויאנים על המחשב... על איזה תוכנה שמוצאת ומסירה אותם אתם ממליצים?? תודה!

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  6. Started by eladbu,

משום מה אני לא מצליח להוריד קבצים מאתרי FTP כל השאר תקין ומהיר מה הבעיה לדעתכם?

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  7. Started by maverick,

מישהו יודע איך אפשר לחזור מאקספלורר 8 ל-7 הישן והטוב?

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  8. Started by RONEN1N,

יש לי אוזניות Sony MDR-1AB שאני גם משחק איתם ולא שומעים איתם כלכך טוב צעדים יש אפשרות אולי עם תוכנה להתאים את הסאונד?

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  9. יש איזה טבלה שכתוב שמה כמה כול דפדפן צורך?? אם לא אז אתה יכולים להגיב לי מה הבדלים בין FF לגבין Safai..תודה

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  10. Started by Joli,

אפשר בבקשה תוכנה להמרת סרטי DVD ל AVI שלא תפגע לי באיכות? תודה רבה...

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  11. אני רוצה להפוך סרט בקידוד Avi\dvix ל wav ולהקטין אותו לרזולוציה של 320*240 בכדי שיהיה אפשר ליצפות בוא במחשב כף יד. משהוא נסה? או יודע איך עושים את זה? תודה.

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  12. Started by Dilbert Marker,

בהתחלה היו פשוט המון בעיות בeXeem והעדפתי לא להשתמש בה. רציתי לשמוע, לפני שאוריד בעצמי, את הדעות שלכם על התוכנה כרגע. זה כבר מה שציפיתם?

• 6 תגובות
    • 758 צפיות
  13. Started by mike0077,

מישהו יודע היכן ניתן להוריד תוכנת עריכת מוסיקה בעברית??? תודה על עזרתכם.

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  14. התקלה היא ב-6TO4 Adapter מסומן בסימן קריאה צהוב וכותב שהדרייבר לא עובד כמו שצריך. אין לי מושג מה זה ולכן אין לי מושג במה לעדכן. תודה מראש על העזרה

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  15. Started by iSolt,

בעבר לא היתה לי בעיה לנגן שירים עם יוניקוד בנגן, כרגע אף שיר לא מתנגן אם הוא כולל תווים שלא באנגלית/עברית Sexion D'assaut Feat. Dry - Cérémonie.flac לדוגמא לא מתנגן, מחיפוש בפורום שלהם הבנתי שמדובר בבעיה שקיימת 7 שנים, מישהו מכיר פתרון? הרי אי אפשר לשנות שמות למאות שירים ובטח שלא לשנות את שפת המערכת (לתוכנות שאינן יוניקוד) כל דקה לשפה אחרת אל תציעו נגן אחר.

16. Started by Konst1988,

שלום לכולם. כפי שבוודאי ידוע לכם, לאלה שכן משתמשים בתוכנה הזו, קיצורי הדרך שלה לא נוחים בעליל. האם למישהו יצא להגדיר אותם אחרת? אני משתמש ב גרסא 11, אך אני מאמין שהפתרון יהיה רלוונטי לכל הגרסאות. תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  17. Started by nadav1379,

אני פירמטתי את המחשב שלי והוא עושה לי בעיות של תקיעות זה מן לגים כאלה אמרו לי שאני צריך להתקין עידכונים איזה עידכונים אני צריך? התקנתי של הכרטיס מסך , של צ'יפסט שקיבלתי את זה אם הדיסק של הלוח אם בגירסה 5.0.1003 איזה עידכונים אני עוד צריך להוריד ומאיפה? אמרו לי להתקין את הדרייברים וזה יסדר את הלגים התקנתי לכרטיס מסך ולצ'יפסט וזה יסתדר קצת אבל יש עדין תקיעות של 2 שניות לוח אם : ASUS P4P800 זכרון : 1024MB מעבד: פרסקוט intel pentium 4 3.0 MHz דיסק קשיח: 40GB +80GB WD כרטיס מסך: ati radeon 9600XT gexcube

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  18. Started by הדר,

שלום לכולם, יש לי בעייה - אני משתמשת בתוכנת Symantec Anti Virus. התוכנה מודיעה לי כל הזמן שיש לי וירוס במערכת - W32.HLLW.Lovegate .G@mm, אבל מעבר ל"בידוד" הוירוס על מנת שלא יתפשט לאחרים התוכנה מודיעה לי כי אין באפשרותה למחוק את הוירוס. נכנסתי לאתר החברה והורדתי תוכנה שנקראת FixGate שאמורה לטפל ספציפית בסוג זה של וירוסים. אולם בהרצת התוכנה היא מודיעה לי שאינה מוצאת שום וירוס כזה במערכת. כמו כן כשאני מריצה באופן יזום את ה-Anti virus הרגיל הוא מודיע לי שהוא לא מוצא שום וירוס במערכת, אבל כשהוא רץ ברקע אני מקבלת הודעות על הוירוס. בנוסף באתר החברה מצאתי הוראות כיצד להיכנס ל-regedit ומה למחוק שם על מנת למחוק את הוירוס באופן ידני - אולם, שום קובץ של הוירוס לא קיים במקומות שנשלחתי…

• 6 תגובות
    • 758 צפיות
  19. Started by מוקיון1,

קניתי מחשב חדש ועכשיו כשאני שומע מוסיקה או משחק במשחק עם מוסיקה אז סבבה הכל טוב ויפה אבל כשאני רוצה להקליט מנגינה האינטרנט או קול ממשחק האיכות של הקול יוצאת זוועה עם רעש שרוף כזה ולא משנה מה ניסתי הרבה תוכנות הקלטה ככה שזה כנראה במאפיינים של הסאונד במחשב אז מה ההמלצות כרטיס הקול שלי הוא Realtek HD Sound Effect Manager

• 5 תגובות
    • 758 צפיות
  20. בדקתי את השגיאה (DUMP) עם המדריך שנתנו פה והקובץ הבעייתי בכל השגיאות הוא: ati3duag.dll הורדתי את הדריבר המעודכן התקנתי ועדיין הבעייה ממשיכה מה ניתן לעשות בעניין? תודה רבה לעוזרים הנחמדים

• 5 תגובות
    • 758 צפיות
  21. יש לי מחשב CELERON3 שהתקנתי אליו לא מזמן Norton Antivirous אבל הוא כבד מדי על המחשב. לפני זה היה לי AVG Free. אבל נכנס דרכו איזה וירוס שעשה לי הרבה בעיות. מאז אני יותר לא סומך אליו יותר. אז אני מחפש אנטי וירוס שלא יהיה כבד על המחשב, אבל שעדין יגן אליו טוב.

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  22. Started by RAZIEL98,

שלום יש לי סקייפ כבר הרבה זמן ורציתי לדעת האם אני יכול לשנות את השם של המנוי שלי בתוכנה? ואם כן איך עושים את זה. בתודה מראש רזיאל

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  23. Started by mcmcc,

רציתי לדעת אם יש תוכנה כמו Windows installer כלומר שתתקין את כל היישומים שווינדוס אינסטלר מתקין אבלל ללא צורך בווינדוס אינסטלר

24. Started by 114508534,

יש לי בעייה בIRC-ORK לא מוצא לי שרתים פתוחים בחלונות 2000 ו ב 98 זה מוצא והכל עובד טוב מישהו יכול להגיד לי מה הבעיה למה זה עובד ב 98 ו ב2000 לא

• 0 תגובות
    • 758 צפיות

דיונים חדשים בפורומים