תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
החלפתי מחשב, וחיברתי עכשיו את ההארד דיסק הישן כדי לקחת ממנו נתונים אבל איפה המסנג'ר שומר את כל האייקונים שלו? איפה פיירפוקס שומר את המועדפים שלו ?
-
- 1 תגובה
- 478 צפיות
-
-
שלום אני לא מצליח לקבל קבצים שאנשים מנסים שלשלוח לי דרך ה ICQ הוא מראה את הזמן רץ אבל לא נותן לי שום נתון אחר (קצב התקדמות, שם הקובץ, לאן זה נשמר וכו') השמח לכבל עזרה משום שהקובץ די דחוף בתודה מראש עמיר
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה מוזרה מאוד שכאשר אני פותח את האאוטלוק 2010 שלי השפת כתיבה משתנה לעברית ואין שום דרך לשנות אתה לאנגלית עד שיוצאים מהאאוטלוק ואז כאילו כלום לא קרה מישהו נתקל בבעיה הזו?
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
-
הכוונה שמי שאני אתן לו אישור (או משהו כזה) יוכל לראות את כל מה שהולך על הדסקטופ שלי. התוכנה צריכה לעבוד עם ווינדוס וMAC OSX. תודה..
-
- 4 תגובות
- 818 צפיות
-
-
עזרה!!! שאני משחק במשחק Titan Quest מופע לי המסך זה..... http://img244.imageshack.us/img244/2935/dsc01019pn3.jpg מה בעיה ואך פותרים את בעיה!! תודה על עזרתכם
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
תגידו לי איזה משחקים אתם להוריד ממני בקאזה ואני אשיג לכם אולי נקים קהילה ונוריד אחד מהשני.
-
- 1 תגובה
- 842 צפיות
-
-
מחקתי את הפיירפוקס הקודם והתקנתי חדש. עכשיו 1. איפה הפייירפוקס שומר את הבוקמרקס ? 2. איך אני מעביר את הבוקמרקס הישן לפיירפוקס החדש?
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין בהמלצה לתוכנת ניווט הכי טובה ונוחה שקיימת בעברית עם מפות של כבישי הארץ, התוכנה צריכה להתאים למחשב נייד PC ועדיף שתהיה מיועדת לTABLET מסך מגע וחייבת להיות בעלת הנחייה קולית! והאם IGO מתאימה למחשב נייד ולא רק לPOCKET PC?
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת מחוץ לקובץ PDF (על אייקון הקובץ) שהוא מרובה עמודים?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום לכולם אחרי שהורדתי קובץ מהטורנט לית' אז הוא מב'ש ממני סיסמא וגם כשנאי מכניס סימסמא מהקובץ סיסמאות סנ לא עוזר מחכה לתשובה תודה לכל העוזרים :bash
-
- 4 תגובות
- 821 צפיות
-
-
אני מנסה לצורב דיסק MP3, אך כל שמות השירים שאני בוחר וגורר לעבר חלון הצריבה מתעוותים בצורה מוזרה. זה קורה גם בשירים הלועזיים וגם בישראליים, אם כי, בשמות השירים בעברית זה בכלל לא משאיר את השם אלא הופך לסימנים מוזרים בסינגון הזה ____ ______ ___ לעומת זאת בשירים הלועזיים עוד ניתן להבין את השם כי הוא נשאר בערך. יש מצב לפיתרון ? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שמסוגלת לקחת תמונה, ולפי גודל מסויים יכולה לחלק את התמונה למס' דפים ככה שאני יוכל להדפיס אותם ולהרכיב תמונה אחת גדולה (פוסטר) ???
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזה תוכנה לשרטוט תלת מימדי טובה יותר, ולאיזו מטרה? אני עובד עם הסקאצ' זמן מה השבוע התחלתי ללמוד את הSOLID במה כדאי לעבוד?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מנקה את ההיסטוריה, מוחק קבצים זמניים וקבצי Cookies, אבל עדיין יש אתרים שמופיעים לי ב Address Bar ויש עדיין סיסמאות, ומילות חיפוש שהמחשב משלים לבד. איך מוחקים?
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם יש דבר כזה תוכנה שבודקת את הCD-ROM איך אני יודע מה הרמה שלו ואם הוא נהרס תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
יש לי BSPLAYER אבל לאחרונה הוא התחיל לעלות ממש לאט (אולי אפשר לפתור את זה אבל אני לא יודע איך) - תמליצו לי על תוכנה קלה אחרת לניגון סרטים ושתוכל לתמוך בכתוביות בעברית.
-
- 4 תגובות
- 837 צפיות
-
-
עיינתי בנעוץ והורדתי והתקנתי את הפיירוול COMODO. עכשיו, יש לי רשת ביתית, ואני לא מצליח להגדיר אותו לשיתוף קבצים. חיפשתי באינטרנט, חיפשתי בפורום וכלום. גם אם אינכם יודעים את הפיתרון, פיירוול אחר שיודע להרשות גישה לרשת ביתית זה יהיה נחמד. עריכה: לא משנה, הורדתי והתקנתי kerio 4 והכל התסדר =]
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם אודיגו . המחשב "נחתך" לי לפעמים - כלומר פתאום המסך נכבה ואין אפשרות לעבור עד אשר מבצע RESET . הציעו לי להסיר את התוכנה ולהתקין מחדש . לא מצליח להסיר - מבקש קובץ INSTALL.LOG ןלא מוצא . נא עזרתכם תודה
-
- 1 תגובה
- 945 צפיות
-
-
-
אני צריך שתתנו לי את השם של הסקין או לינק אליו. הנה תמונה שלו: http://img216.imageshack.us/img216/4936/untitleddo1.jpg תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
זה לפטופ של דל חדש של בת דודה שלי במנהל ההתקנים מראה שהכל בסדר רכיבים טובים(אולי פיזית לא אבל בתוכנה כן) מה יכולה להיות התקלה?? תודה
-
- 5 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שלום! בכל פעם שאני מפעיל כל קובץ אופיס 2003. קופצת לי הערת שגיאה שאומרת "אין אפשרות לבצע כיוון שקיימת תיבת דו-שיח פתוחה. לחץ על אישור ולאחר מכן סגור את תיבות דו-שיח פתוחות כדי להמשיך ". הערה הזאת קופצת כבר המון זמן ומאטה את זמן הפעולה של אופיס בעת ההפעלה . אני רוצה לציין שכבר קיבלתי תגובה שהיא (" אני מניח שאתה רגיל לפתוח קבצי 'אופיס' בהקלקה כפולה עליהם ולא דרך 'קובץ' > 'פתיחה...' בכל מקרה - נסה כך: 1. סגור את תוכנת "WORD". 2. חפש, במחשבך, תיקייה [אולי יש יותר מאחת] בשם STARTUP ושנה את סיומות כל הקבצים, שבה, ל-OLD. 3. אתחל את המחשב ובדוק... תודה ".... .) בהמשך למה שכתבו לי אני עונה ש :"אצלי בתקייות בשם STARTUP ."לא נמצא אף קובץ. אני מצרף צילום מסך של הערה תודה [attac…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם וחג שמח, אני מחפש תוכנה לצפייה בסרטים על השולחן עבודה, הייתה לי פעם תוכנה כזאת רק שאני לא זוכר את השם :-\ אם מישהו מכיר תונה כזאת / יודע את שם התוכנה אשמח אם תעזרו לי, אני מתכוון למשהו כזה : התמונה צולמה במערכת הפעלה MAC, לי יש כרגע מערכת הפעלה Windows XP, שמתי את התמונה כדי שתוכלו לראות למה אני מתכוון, יש את התוכנה הזאת גם ל - Windows אבל אני לא מוצא :'( ניסיתי לחפש בגוגל אבל זה מצא לי רק ל - MAC, אני בטוח שיש את התוכנה למערכת הפעלה Windows מיכוון שהייתה לי פעם את התוכנה הנ"ל. תודה רבה, The Wizard
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-