עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by ady,

שלום יש לי צורב LG GSA-H22 X18 DVD ב WIN XP עד היום הוא עבד כמו שצריך אבל בלי שום התראה המחשב לא מזהה אותו יותר כצורב אלא רק כ DVD-RAM DRIVE אין לי מושג למה זה קרה או איך לפתור את הבעיה ניסיתי להתקין מחדש אבל ללא הועיל אם למישהו יש פיתרון אני ישמח בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  2. Started by raltal,

מחפש תוכנה טובה לעריכת סרטים תודה

• 5 תגובות
    • 931 צפיות
  3. Started by Mad Season,

מה אתם אומרים על התוכנה הזו ? אם אני רק משתמש בה רק בלי פיירוול ? המחשב שלי בטוח ? עד עכשיו השתמשתי בפיירפול של קיריו , וקספרסקי רק בתור אנטי וירוס , הקריו גרמה לתקלות במחשב שלי. יש פה מישהו שמתשמש באינטרנט סקיוריטי 6 של קספרסקי ? אפשר להגיד שהמחשב מוגן ככה ולא צריך פייר וול אחר ? ומה בנוגע לגלישה עצמה..? נראה לי שמאז שאני משתמש בה המהירות של ה תוכנות p2p שלי ממש ירדה.

• 7 תגובות
    • 985 צפיות
  4. Started by Wile E Coyote,

שלום לכולם. מצטער על הכותרת, אבל לא הצלחתי לחשוב על משהו יותר ברור, מאחר שאני לא מבין בנושא. זה הפורום הכי מתאים לדעתי לשאלה כזו מבין הפורומים שראיתי. אז ככה: אני מנסה להיכנס לאתר מסוים, אשר משחקים בו במשחק פשוט ברשת. למי שרוצה לדעת, המשחק הוא iSketch. כאשר נכנסים לאתר, צצה הודעה המודיעה, שיש ללחוץ OK על מנת להפעיל תוכנה מסוימת (ככל הנראה) בשם ActiveX. אין לי מושג למה התוכנה משמשת ואיך היא הותקנה במחשב שלי (אני לא רואה אותה בלוח הבקרה ברשימת התוכנות), אך ככל הנראה היא חלק בלתי נפרד מהפעלת האתר. לאחר מכן מופיעה על המסך התראה, המתריאה על הצורך בגרסת Shockwave Player מתקדמת יותר (10.1) ומציעה לי להתקין אותה. לאחר לחיצה על Yes בכדי להתקין אני מופנה לאתר, בו ניתן להוריד את הגר…

5. Started by tisan4us,

(שואל בשביל חבר) שלום רב, במחשב שלי (עם אקס פי) יש בעיה בהתקנה תוכנות האנטי וירוס בזמן ההתקנה, המחשב (תוכנת ההתקנה יותר נכון) נתקעת באמצע ולא מאפשרת לי להתקין בתוכנה : Kaspersky Anti-Virus Personal Pro 5.0.18 זה נתקע באמצע התקנת הקובץ Kav.exe ועוד קובץ נוסף בתוכנה : 7.5 AVG זה נתקע באמצע כי בפעם הראשונה שהותקנה התוכנה החבר ביטל בטעות את ההתקנה באמצע, זה לא נותן אופציה להתקין שוב וזה טוען את הטענה הבאה : Local machine: installation failed Installation: Error: Action failed for file avgamsvr.exe: creating file.... No such file or directory תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  6. Started by avi2014,

עכשיו יש לי עבודה לעשות לבגרות במחשבים באקסס, יש לי בבית אופיס 07 ובבית ספר 03...עכשיו יש מספר שינויים שאני רוצה לעשות בבית...האם דברים שאני יבצע ב07 יעבדו על 03?

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  7. Started by Noither,

שלומות. כאשר נגמר שיש בוינאפ ואני מדבר על הגירסאות החדשות השיר נגמר בצורה הדרגתית כזאת שנעימה לאוזן ולא בום ישר נגמר. עכשיו רציתי לדעת כיצד אני יכול להפעיל את האפשרות הזאת כי משום מה זה לא פועל לי. תודה

• 5 תגובות
    • 739 צפיות
  8. התקנתי את הגרסת ניסיון של אופיס07 ואני רוצה לחזור למה שהיה לי,איך אני מחזיר?

9. ^^^ כותרת. בתודה.

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  10. Started by omri_ro,

משום מה לפעמים מקשי החיצים/HOME/END/PAGE UP/PAGE DOWN פשוט מפסיקים לתפקד אצלי (וזה ממש מעצבן כשכותבים הודעה בפורום) מה שמוזר זה שזה רק בFF ובתוכנות אחרות (NOTEPAD או IE לדוגמא) אין שום בעיה בזמנו בדקתי את כל ההרחבות של הFF ולא עליתי על בעייה (אפילו בדקתי את הגרסה הקודמת של הFF) לא עליתי על משהו. עזרתכם תתקבל בברכה

• 4 תגובות
    • 809 צפיות
  11. Started by generalA,

יש לי אימיול, ושלשום התחלתי לקבל LOW ID הפורטים שלי פתוחים, אין לי פיירוול, וניסיתי כמה גירסאות ואני לא מפסיק לקבל LOW ID מה אפשר לעשות?

• 26 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by sashakrik,

שלום לכולם ! אני מעוניין לדעת איך מגדירים שה- OUTLOOK ישמיע צליל כאשר מגיע מייל חדש. יש לי outlook 2003 תודה, אלכס.

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  13. היי, אולי זה מתאים יותר לפורום תוכנה אבל בכל זאת... אני מחפש שומר מסך ראליסטי ואיכותי של אקווריום.אוקיינוס וכו' בשביל לשלב בפרזנטציה כלשהיא חפשתי בגוגל, softpedia, download.com ולא מצאתי משהו מתאים...כל האיכותיים שמצאתי הם בתשלום או דמו מישהו יכול לעזור עם לינק למשהו איכותי וחינם? תודה רבה,

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Matankzr23,

התקנתי את הגירסה העיסקית והכל בסדר אבל יש רק בעיה בEXCEL מתי שנכנסים אליו הכל פועל אבל כך הזמן שיוצאים זה נותן לי שגיאה כזאת: מה עושים?

• 5 תגובות
    • 962 צפיות
  15. במקרה הטוב, הוא מציג את השם שלו, ולא מתחיל לעשות פליי יכול להיות בגלל שהוא מעל שעה? יש לי קבצי WMA אחרים שהוא מנגן בלי שום בעיה, שניתי את השם גם עדיין לא עזר הוספה: קידדתי את הקובץ הזה ב 48 44 במקום 22 20 (voice) זה עובד, מה שמוזר זה שקבצים אחרים לא עושים בעיה בקידוד הזה אולי בגלל שהקובץ הזה ארוך מהאחרים? אולי בגלל הנגן תודה

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  16. Started by AcidBurn10,

שלום חברים !!!! אני מחפש תוכנה טובה וקלה לשימוש לעריכת סרטים והעברה ל-DVD ... אני מדבר על סרטים כמו בר-מצוות וחתונות (אני מעביר את הקלטות שלי לדיסקים של DVD ורוצה להוסיף כל מיני תפריטים ותתי תפריטים) אני מחפש תוכנה שתהיה עם כל מיני אופציות נחמודת ותוספות , לא כבדה מדי כמו premiere , אלא משהו פשוט וטוב! תודה !!

• 2 תגובות
    • 979 צפיות
  17. עשיתי כפתורים לאיזה משחק שאני עושה עכשיו תנו חוות דעת... אל תפחדו להעיר/להגיד שזה מעפן אני לא יפגע D= רק תנו חוות דעת אה ועלה לי שאלה למה כששמרתי בJPG הוא עושה לי רקע לבן אבל כשאני עושה אותו GIF הוא שומר כמו שעשיתי(שקוף)? [attachment deleted by admin]

• 26 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by snop,

קידדתי קובץ Divx-Avi... וזה קידד לי ל-Pal כמו שרציתי ו-SVCD. אבל לפי מה שאני רואה זה לא קידד עם קול... למה ? צרבתי ואין קול... יש לכם מושג למה ? חיפשתי בהגדרות של התוכנה משהו לגבי זה אבל לא מסומן שם ביטול קול או משהו בסגנון... מה הבעיה ? תודה לעוזרים ולילה טוב

• 0 תגובות
    • 453 צפיות
  19. Started by The UnKnown,

אוקיי מדובר בהתקן USB של כרטיס רשת אלחוטי ... אוקיי ההתקן הוא חיצוני כמעין קופסה אפורה הוא של חברת SENAO פרטים מזהים אחרים מאחור FCC ID: NI3-2511UB זה ממש דחוף עיזרו לי למצוא את הדרייבר המקולל הזה! תודה רבה !

• 2 תגובות
    • 893 צפיות
  20. Started by raltal,

כשאני רואה סרטונים ב-sport5 אז אין קול בכלל מה הבעיה תודה

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  21. Started by Imtheman,

קיימת תוכנה שאינה קשורה ל WINDOWS ומסוגלת להפעיל סרטים ?

• 6 תגובות
    • 878 צפיות
  22. Started by SpiritKnight,

היי, לפני מספר ימים פיירפוקס הפסיק לעלות לי. אני רואה שנפתח פרוסס אבל הוא נסגר כעבור 1-2 שניות. ניסיתי התקנה מחדש של מספר גרסאות, מחיקה של כל התיקיות והקבצים הקשורים לתוכנה מהמחשב- ולא עזר. מה אפשר לעשות? לעיתים אני מקבל הודעה 'The program is not properly configured and should be reinstalled' תודה

23. Started by yotamavi,

אם אני רוצה לצרוב סרט לDVD שלי איך אני ייצרוב אותו דרך נרו? המפרט שלו: GDV-95 .DVD Video ,VCD 1.1/2.0 .NTSC -ו PAL .27MHz / 10bit .PCM,DOLBY DIGITAL,DTS,MP3

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  24. שאני מנסה להדפיס משהו באנגלית בוורד זה לא מצליח לי ובעיברית כן? למה? חשבתי זה וירוס גם אחרי פירמוט זה אותו דבר יש הסבר לדבר המוזר הזה?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.