תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
^^^^^^^ אם אין אפשרות, באיזה תוכנה ביטורנט אחרת ישנה האופציה הזו? תודה ולילה טוב, swg
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה קשור לפורום הזה ואם זה לא נא להפנות לפורום המתאים הבעיה שלי היא כזאת יש לי קבצי mp3 במחשב שעבדו לכאורה באופן תקין ולפני יומיים ללא שום התקנה של תוכנות נוספות על המחשב הקבצים חלקם התחילו לזייף חלקם קופצים וחלקם עובדים רגיל על מחשב אחר באותה רשת השירים נשארים עם אותה הבעיה וב psp השירים בכלל לא עובדים התופעה לא קרתה בכל השירים כנראה איזה וירוס או משהו כזה אשמח לשמוע אם נתקלתם בתופעה הזאת ואם אתם מכירים דרך לתקן בעיה כזאת תודה רבה והמשך יום נעים.
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אני משתמש כרגע בתוכנה SUPER INTERNET TV: http://www.ahusoft.com/ להעריך את מהירות התוכן הזורם ושמתי לב שמעל ל-300~ קילוביט מדיה פלייר מתחיל לגמגם ולעשות Buffering. יש לי חשבון של 3 מגהביט כך שאין שום סיבה שזה יקרה. דיברתי עם תמיכת הספק (012) והוא בדק אצלו חשבון כמו שלי ואמר שהכל זורם חלק. פסלנו את הסיבות האפשריות הבאות: מהירות הורדה והעלאה שלא תואמים את תנאי החשבון, אני מוריד ומעלה במלוא הפס. הגדרת הבאפרינג המקדים בנגן. זה וכל מיני אופציות אחרות שם לא עזרו. קודקים. יש לי את DIVX, FFDSHOW ו-XVID וניסיתי גם להסיר אותם בכלל. ראיתי מדיה גם בלעדיהם אבל בעיית איטיות נשארה. יש למישהו רעיון מה עוד ניתן לעשות? ד"א, אותה הבעיה קיימת גם במערכת XP וגם בויסטה 5744. המחשב הוא AMD 3000 …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להתקין תוכנה בשם PC SUITE כדי שאני אוכל להעביר דברים לפלאפון. ואני לא מצליח בגלל השגיאה הבאה: מישהו יודע מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 467 צפיות
-
-
יש לי סרטון שהורדתי למחשב ניסיתי לפתוח אותו בכל תוכנות המדיה שאני מכיר mv2player,bsplayer וwindows media player, וכלום כל פעם שאני פותח את הסרטון התוכנות מתרסקות למישהוא יש פיתרון לבעיה?
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום, קרה לי משהו מוזר חבר הביא לי את המחשב שלו אמר יש איזה וירוס שמכבה את המחשב כל כמה זמן אחרי תוך 60 שניות. חשבתי שזה הסאסר של פעם. ניסיתי בעזרת הstinger של kav שצריך להיות מסוגל לטפל במזיקים מסוג זה, הוא לא מצא כלום. בקיצור ראיתי יש איזה תאליך שרשום לידו 40000K אבל הזיכרון בשימוש היה איזה 1.5 גיגה ועולה.. מתי שריסקתי את התאליך הזה הזכרון בשימוש ירד ל אזור ה500 ההגיוני. המחשב עבד אצלי רצוף בלי שום הודאה על וירוסים ובלי הכיבוי האוטומטי של ה60 שניות, איך שהוא מגיע לבית שלו ומתחבר למשתמש הוא אומר שהאנטי וירוס kav6 שהתקנתי לו מודיע שנמצאו וירוסים שמחייבים איתחול המחשב מאתחל, אבל מישום מה kav לא מצליח להסיר את הקבצים והעניין חוזר על עצמו... זה הגיוני אם אצלי המחשב מחובר דרך…
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום לכולם . אני כמעתי שאולי פה אתם יכלים לעזור לי כי אני לא מוצא את מה שאני צריך. היו לי אוזניות+רמקול והאוזניות התקלקלו אז הלפתי את האוזניות+המיקרופון לאוזניות אחרון שאמורות להיות יותר טובות . עכשיו הבעיה היא שהם לא נתמכות- האוזניות עובדות יופי והרמקול לא. חשבתי אולי זאת בעיה באוסניות אז הלכתי ובדקתי אותם אצל חבר שלי והם עבדו יופי. כנראה שזאת בעיה של דרייברים חרים אולי? החומרה היא : Realtek ALC861 @ Intel 82801GB ICH7 - High Definition Audio Controller [A-1] (אני מקווה שזאת החומרה) אני צריך איזשהם דרייברים למיקרופון- אני לא מבין בזה כלום ולכן זה לא יעזור לי שאני אחפש לבד. אז בבקשה מכם תעזרו לי, תודה
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
יש לי איסיקיו 5.1 היה לי 6 אבל גם שם היו בעיות,עכשיו ב5 אותו דבר כל שניה מתנתק ומתחבר,או שרושם לי שכולם מנותקים וזה גם לא מצליח לשלוח הודעות כל מיני דבירם כאלה מעצבנים לפעמים רק הוא עובד בסדר
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
איך אני יכול לעדכן את ה-directx ?? יש לי את הגרסא 9 ואני רוצה 10.. תודה, דניאל.
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר בקצרה(אני מעונין לצרוב סרטי וידאו ביתיים לצפיה בDVD)?
-
- 2 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום רב, האאוטלוק אקספרס נעלם לי באמצע העבודה ומופיעה ההודעה אותה צירפתי כקובץ. אודה לכם על עזרה בנידון. אברהם
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
http://img144.imageshack.us/img144/8922/windowsmediaplayeruz2.jpg
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה קניתי Asus EEE 1005HA עם Windows7 ו- Office 2007. לאחרונה שמתי לב שבקבצי Word מסוימים, וגם אז רק לפעמים, מקש ה- Backspace מתנהג בצורה מוזרה. ההקשה הראשונה מוחקת את האות המסומנת, ולאחר מכן כל הקשה חוזרת פשוט מזיזה את הסמן אחורנית, ונראה כי לא נמחקות אותיות נוספות. אולם - ברגע שאני מקיש על כל מקש אחר, כגון אחד ממקשי החצים, כל האותיות פתאום כן נמחקות! חיפשתי מספר שאילתות בגוגל ולא מצאתי שום דבר רלוונטי. כל הזמן דיברו על מקש ה- Insert, ואופצית ה- "הקלדה מחליפה את הטקסט הנבחר". שני הדברים האלה לא רלונטיים. מישהו נתקל בדבר כזה? יש רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 950 צפיות
-
-
-Silver / Black A4Tech PowerSaver R7 Wireless Multimedia Desktop Set - Keyboard and Mouse Combo, Model: RK-770D זה מה שיש לי כרגע,משום מה לא קבלתי את הדיסק של הדרייברים .... ואני לא מוצא באתר... תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
-
הי הרצתי בדיקה של ANTI MALWAREBYTE והתגלו 10 רוגלות במחשב עוד מעט אני יריץ SPYBOT האם שמריצים את התוכנות סריקה צריך לסגור את הדפדפן? האם יש המלצות לעוד תוכנות נגד רוגלות\מזיקים?
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
התקנתי ARES לא מזמן על XP עם שני משתמשים. הוא עובד יפה על ה-ADMINISTRATOR אבל משום מה על ה-USER השני, שהוא LIMITED, הוא מסרב לעלות . הוא רק נראה כחלון ממוזער בשורת המשימות, ואי אפשר להעלות אותו, והיישום שלו רץ בזיכרון. הגירסה היא 1.8. למישהו יש פיתרון?
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
מה יותר עדיף, לקנות מחשב נורמלי שנועד לוידאו (משהו כמו המפרט הזה): מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤1257 לוח אם: ASUS P5W DH DELUXE / WIFI - AP ¤1179 כרטיס מסך: XFX PCI-EX GeForce 8800GTS XXX EDITION 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - PV-T80G-GHD9 - RETAIL ¤1881 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA ES 500GB 16MB 7200 RPM SATA2 - RAID EDITION - ST3500630NS ¤917 צורב DVD: PIONEER DVDRW DVR-212BK DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA ¤245 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 1066 CL5-5-5-15 - F2-8500CL5D-2GBHK ¤739 מארז: GIGABYTE 3D AURORA 570 - SILVER - GZ-FA1CAASS ¤749 ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT ¤421 מחיר סופי (כולל הרכבה): ¤7339 או…
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
יש לי עכבר G5 התקנתי את התוכנה שמגיעה איתו (SetPoint) ולאחרונה התוכנה כל כמה שעות נסגרת וכל ההגדרות של העכבר חוזרת לברירת המחדל עד שמפעילים אותה מחדש מה יכולה להיות הבעיה ואיך אפשר לתקן אותה?
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
בטעות מחקתי את העזרים של הווינדוס ואין לי פה את הדיסק של ההתקנה .. מישהו יכול לעזור לי ? אני צריך להמיר את היציאות בכרטיס קול המובנה ל REAR ול CENTER ... ומאחר ואין לי את התוכנה שתי הכניסות נשארות בתור כניסה למיקרופון .. יש עוד תוכנה חוץ מהתוכנה שבאה עם הווינדוס שיכולה לשנות את זה ? יש לי כרטיס קול מובנה AC97 ... ומאחור יש 3 כניסות\יציאות .. אחת מהן כרגע פעילה ..
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
-
-
טוב אז אני בן 17, מעצב פה ושם... הכרטיס: http://artista67.deviantart.com/art/symbolic-card-124896889 אין צורך לבאס אותי אני יודע שזה לא מרשים אבל זה מה שקורה כשמשעמם - בגרות בתנ"ך.
-
- 2 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום לכולם: מאז העדכון האחרון של MICROSOFT SILVERLIGHT אין אפשרות לראות סרטים דרכו בכל הדפדפנים השונים,גם אתר המפות HTTP://WWW.EMAP.CO.IL אין אפשרות להשתמש. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש ללא הועיל ניסיתי גם להריץ קובץ תיקון של microsoft שגם הוא בעצמו עושה את ההסרה וההתקנה גם ללא הועיל. חיפשתי ברשת אודות התקלה אך לא מצאתי פתרון כמו כן הסרתי והתקנתי מחדש את microsoft.net framwork 4.5 גם ללא הועיל. אפשר לומר שניסיתי הכל. גם ההסרת היתה עם revo uninstall שזה הסרה חכמה שמסירה גם את כל העקבות של התוכנה. חזרה לגירסה הקודמת של SILVERLIGHT לא טובה כי האתרים כמו EMAP אין יכולים לעבוד איתה. מבקש עזרה תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו מכיר איזה תוכנה טובה ומקצועית יחסית ליצירת כרטיסי ביקור?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי שני אנטי וירוסים במחשב האחד NOD32 והשני MICROSOFT SECURITY ESSENTIAL. שניהם מעודכנים על דרך קבע האנטי וירוס של מיקרוסופט מתריע מפני BACKDOOR:WIN32/CYCBOT.B וכן VIRTOOL:WIN32/OBFUSCATOR.JM עכשיו הנוד 32 לא אומר כלום על שום וירוסים ושום דבר במחשב מבחינתו הכל בסדר. ניסיתי למחוק את שני אלו עם האנטי וירוס של מיקרוסופט ועדיין הם חוזרים כנראה (לפי מיקרוסופט)ולא עוזרת המחיקה והגלישה נעצרת ואי אפשר לגלוש שאלתי היא מה לעשות עם שני אלו? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם יש דרך באותו חלון דפדפן לצפות ב2 עמ' בו זמנית, וככה לנצל את המסך הרחב ? כמו לדוגמא בוורד שאפשר לעבוד עם שני העמודים אחד ליד השני ? אפשר לעשות את זה עם שתי חלונות ולשנות את הגודל אבל אני מחפש דרך באחד. לא משנה באיזה דפדפן אגב, אבל רצוי בFF, אם לא אז הבחירה השניה שלי היא IE, אבל חוץ מהן אפשר בכל דפדפן. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-