עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. לחבר שלי פעם היה תוכנה כזאת שאתה יכול לצלם בה את מה שאתה עושה במחשב שלך. מישהו מכיר את התוכנה הזאת? ואם כן, למישהו יש מושג איך קוראים לתוכנה הזאת?

• 5 תגובות
    • 745 צפיות
  2. Started by Born2Kill,

אני רוצה רק להקטין את הרזולוצייה של התמונה, לא לחתוך אותה ולא שום דבר אחר...

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  3. Started by ilan_fix,

היי.. התקנתי סקייפ על מחשב עם מערכת WIN98 ואנשים שאני מתקשר אליהם לא מצליחים לשמוע אותי. זה מוזר כי חוץ מזה שהמיקרופון עובד, גם בתא ניסיון של סקייפ, שאתה מקליט את עצמך ואז משמיעים לך, זה עובד. אבל כשאני מדבר עם מישהו זה לא... אני שומע אותו טוב והוא לא שומע אותי.. אני יודע שיש כל מני בעיות עם 98 בסקייפ, אבל הבנתי שזה אמור לעבוד.. מישהו מכיר את הנושא? וגם, תפריטים בעיברית לתוכנה ב98, מישהו יודע?... תודה

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  4. Started by elior021,

שלום, אני מחפש תוכנה שתדמה לי וירוסים במחשב למשל תגנוב את כל התעבורה ברשת, תעלה CPU , תגנוב RAM אני צריך את זה למטרות בדיקה כמובן תודה מראש

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  5. Started by הדר,

שלום לכולם, יש לי בעייה - אני משתמשת בתוכנת Symantec Anti Virus. התוכנה מודיעה לי כל הזמן שיש לי וירוס במערכת - W32.HLLW.Lovegate .G@mm, אבל מעבר ל"בידוד" הוירוס על מנת שלא יתפשט לאחרים התוכנה מודיעה לי כי אין באפשרותה למחוק את הוירוס. נכנסתי לאתר החברה והורדתי תוכנה שנקראת FixGate שאמורה לטפל ספציפית בסוג זה של וירוסים. אולם בהרצת התוכנה היא מודיעה לי שאינה מוצאת שום וירוס כזה במערכת. כמו כן כשאני מריצה באופן יזום את ה-Anti virus הרגיל הוא מודיע לי שהוא לא מוצא שום וירוס במערכת, אבל כשהוא רץ ברקע אני מקבלת הודעות על הוירוס. בנוסף באתר החברה מצאתי הוראות כיצד להיכנס ל-regedit ומה למחוק שם על מנת למחוק את הוירוס באופן ידני - אולם, שום קובץ של הוירוס לא קיים במקומות שנשלחתי…

• 6 תגובות
    • 745 צפיות
  6. סרקתי דף וכמובן שבמצב הנוכחי אני לא יכול לערוך בו שינויים. האם מישהו מכיר תוכנה שיודעת להמיר את זה לקובץ וורד או לכל סוג אחר שבו אוכל לבצע שינויים?

• 8 תגובות
    • 745 צפיות
  7. Started by mc hagay,

תראו הורדתי והתקנתי MAXTHON התחיל לעבוד יפה אבל נכנסתי לפורום שלי ואין לי אפשרות להגיב שמה רק לצפות החשבון שלי פעיל ועובד אבל אין לי אפשרות להגיב וכאשר אני נכנס עם הפיירפוקס הפורום עובד מצויין למה? ואיך אפשר לסדר את הבעיה?

• 8 תגובות
    • 745 צפיות
  8. בדקתי בהוספת/הסרת תוכנה והופתעתי לראות שבופיע שם שקאזאה לייט שלי (2.0.2 K++) שוקלת לא פחות מ - 692MB. בדקתי כמה שוקלת סיפריית התוכנה וראיתי שזאת שוקלת רק 5.5MB. אני רוצה להדגיש שאין שום קובץ בזמן הורדה כרגע. חשבתי שאולי מדובר סתם בבג של רגע (WINDOWS לכו תדעו....), אבל גם אחרי איתחול המצב היה זהה. איך זה יכול להיות?! מה עושים?

• 4 תגובות
    • 745 צפיות
  9. Started by refaels2006,

הנה הדו"ח: Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2 Scan saved at 13:09:29, on 10/04/2008 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Boot mode: Normal Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\Program Files\Windows Defender\MsMpEng.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\Program Files\Alwil Software\Avast4\aswUpdSv.exe C:\Program Files\Alwil Software\Avast4\ashServ.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\WINDOWS\RTHDCPL.EXE C:\WINDOWS\system32\RUNDLL32.EXE C:\Progra…

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  10. יש לי דיסק שאני רוצה להריץ אותו בדוס, עוד לפני שהמחשב מאותחל, והוא BOOTABLE, אבל כשאני בא לשנות את העדיפויות דרך ה BIOS כדי שיקרא מכונן ה-DVD קודם, אני רואה שיש סיסמא על ה BIOS. איני יכול לנתק את הבטריה של הביוס מתוך המארז, יש איזושהי דרך אחרת?

• 5 תגובות
    • 745 צפיות
  11. Started by mistuki,

במחשב שלי יש רק C ואני רוצה ליצור פיצול לשני מחיצות (C ונניח D) בכדי שאוכל לפרמט את C איך עושים פיצול ? והאם אני יכול להגדיר את הגודל של הפיצול הנוסף ? וכמובן האם כדאי לבצע פיצול?

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  12. Started by slim_shady,

מה ה Internet Explorer רוצה ממני? אני בכלל לא מפעיל אותו וכשאני מכבה את התהליך הוא חוזר כל הזמן, מה זה ואיך אני מעיף את זה בבקשה...?

• 10 תגובות
    • 745 צפיות
  13. הורדתי סירטון קצרצר של סקייט (סקרין כזה ... חוקי כמובן ..) הוא בזיפ והוא לא נפתח לי איך אני עושה את זה ? מנסה לפתוח אותו הוא אומר לי no archives found ניסיתי בהרבה דרכים שונות ומוזרות winzip, winrar, winiso, isobus אבל לא ממש הצלחתי .. אם מישו יכול לעזור או מכיר ת'בעיה ויש לו פיתרון .. עזרתכם תתקבל בברכה (: תודה מראש

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  14. Started by rap_tr,

בכל פעם שאני סוגר את הדפדפן העוגיות נמחקות. השמירת עוגיות מוגדרת כ"עד שהן פגות" ובכל זאת אחרי כל סגירה הדפדפן 'שוכח' את העוגיות.. יש למישהו פתרון?

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  15. Started by shloosh,

מחפש תוכנה נורמלית בלי מיליון דברים בשביל להקטין תמונות לגודל הרצוי נניח תמונה ב-1600X1200 להקטין אותה ישר ל100X80 או משהו כזה (אני יודע שהתמונה לא תראה נורמלי ללא היחס המקורי) לא כמו בצייר שהקטנת התמונה זה לפי אחוזים. עדיף שהתוכנה תהיה חינמת ושיהיה אפשר לשמור על האיכות המקורית,לא כמו בצייר שאני פותחjpg מקטין או עורך משהו ואז שומר כ-jpg והאיכות נהרסת.

16. :s05:

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  17. Started by coorva,

צריך עזרה במציאת תוכנה שחוצה קבצי MP3 לפי נקודת זמן שאני בוחר. אם אפשר חינמית. תודה

• 4 תגובות
    • 745 צפיות
  18. Started by 3d7,

סימנתי בטעות תיקייה ברשת כ-Always available Offline. איך אני מבטל את זה וסוגר את ה-Sync Center?

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  19. Started by אישי555,

http://www.youtube.com/watch?v=jtgPvHD6HmU&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=fSfULFoMxe0&feature=related זה ממש יפה

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  20. Started by jj516,

חיפשתי בגוגל, אך לא נמצא שום דרייבר שניתן להורדה, WINDOWS XP. בתודה מראש,

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  21. למישהו יש לינק מתאים? אני צריך את זה כי אני מתכוון להעביר קלטוות ישנות למחשב... תודה לעוזרים מראש

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  22. אני מחפשת ממש דחוף כבר הרבה זמן ממיר שימיר את קבצי הוידאו של ה- MPEG ל- AVI או ל-WAV.. ואני לא מוצאת.. אני מיואשת HELP!!! :

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  23. לאחרונה הורדתי את הסרט "איש הגשם" ובסיום ההורדה גיליתי שהוא בדיבוב ספרדית במקום אנגלית. האיכות שלו טובה מאוד ואיני רוצה להורידו שוב כדי לקבל דיבוב אנגלי. הרעיון שחשבתי עליו הוא שאולי ישנו מקור כלשהו שאפשר להוריד ממנו רק את חלק השמע של הסרט כקובץ ואז פשוט אני אאחד את הקובץ עם הסרט המקורי בעזרת VobSub. גם פתרונות אחרים לבעייה יתקבלו בברכה.

• 9 תגובות
    • 744 צפיות
  24. השאלה בכותרת

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  25. Started by overload,

למה כשאני רואה סרטים בVLC (רק בVLS) לא משנה מאיזה איכות (XVID\DVDR) יש הפרעות כשיש על המסך הרבה תנועה\תנועה מהירה? זה נראה כך: וזה מעצבן, כי VLC זה הנגן היחיד שאני מכיר שמפעיל הכל בלי בעיות ומהר.

• 0 תגובות
    • 744 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.