עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. יש לי דיסק שאני רוצה להריץ אותו בדוס, עוד לפני שהמחשב מאותחל, והוא BOOTABLE, אבל כשאני בא לשנות את העדיפויות דרך ה BIOS כדי שיקרא מכונן ה-DVD קודם, אני רואה שיש סיסמא על ה BIOS. איני יכול לנתק את הבטריה של הביוס מתוך המארז, יש איזושהי דרך אחרת?

• 5 תגובות
    • 734 צפיות
  2. Started by DarkNess,

יש לי דיוידי של LG model: LH-CX245 כשאני צורב סרט xvid עם תרגום בנפרד כדאטא הדיוידי מציג את התרגום בג'יבריש, למרות שבהגדרות של הדיוידי שמתי שיציג את התרגום על הקוד של העברית. יש לציין כי במדריך נאמר כי הדיוידי תומך בעברית מה לעשות כדי שיציג בעברית ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  3. Started by slim_shady,

מה ה Internet Explorer רוצה ממני? אני בכלל לא מפעיל אותו וכשאני מכבה את התהליך הוא חוזר כל הזמן, מה זה ואיך אני מעיף את זה בבקשה...?

• 10 תגובות
    • 734 צפיות
  4. Started by RAZIEL98,

שלום יש לי סקייפ כבר הרבה זמן ורציתי לדעת האם אני יכול לשנות את השם של המנוי שלי בתוכנה? ואם כן איך עושים את זה. בתודה מראש רזיאל

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  5. Started by alon-ariel,

אהלן חבר'ה. אני מחפש תוכנה טובה שאוכל למקסס בה טראקים כמו שצריך.כרגע אני נעזר בatomix mp3 אך אני בטוח שישנן תוכנות טובות יותר ומקצועיות יותר. אודה לכם באם תעזרו לי בעצה +לינק להורדה... סומך עליכם. סוף שבוע נעים!!

6. Started by pure perfection,

מה קורה ?? אני משתמש בתוכנה FLASHGET בשביל טורנטים , ה FIREWALL של הוינדוס כבוי ויש הפנית פורטים . אבל בתוכנה רושם לי NETWORK STATUS : FIREWALLED . זאת פעם ראשונה שזה קורה לי , בוינדוס הקודם זה לא היה קורה . תודה

7. Started by alex28,

שלום חברים אני רוצה לעשות מצגת ב-PowerPoint עכשיו אני רוצה שבמהלך כל המצגת יהיה שיר מתחילת המצגת ועד הסוף, ברגע שלחצתי על מצגת השיר מתחיל לנגן אך אני עושה את זה?

8. עד עכשיו השתמשתי בדמו של anytoicon, אבל אני צריכה תוכנה קבועה. תודה

• 7 תגובות
    • 734 צפיות
  9. Started by the_D,

פעם ביומים מתקבלת אצלי הודעה על שגיאה שאומרת שעלי לסגור את כל הישומים ויש שעון שסופר אחורה ואז מתבצע איתחול ב- EVENT USER איתרתי את התקלה ורשום שם כך: The COM+ Event System detected a bad return code during its internal processing. HRESULT was 800706BF from line 44 of d:\nt\com\com1x\src\events\tier1\eventsystemobj.cpp. Please contact Microsoft Product Support Services to report this error. קטגוריה 50 מספר מזהה 4609 מישהו יכול בבקשה לעזור לי

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  10. Started by sos,

איך אני יכול למחוק את ה-DirectX מהמחשב על מנת להתקין גירסה יותר ישנה?כלומר לאן ללכת במחשב? בגלל שכשניסיתי להתקין גירסה יותר ישנה לא הצלחתי כי הוא אומר לי שהוא גילה אצלי במחשב גירסה יותר עדכנית... תודה

• 4 תגובות
    • 734 צפיות
  11. Started by CashMAn,

שלום לכולם יש לי בעיה בצפיית באינטרנט אני צריך איזה תוכנות צריך בשביל זה תודה לעוזרים יאללה סולחה ביי!

• 5 תגובות
    • 734 צפיות
  12. Started by thatsmyname,

נכון כולם רוצים עכשיו FF3 אבל שום תוסף לא עובד? אז... יש לי פתרון מורידים את הXPI למחשב, כפתור ימני Open with.. בוחרים Winrar עכשיו דאבל קליק על הקובץ Install.rdf מוצאים: maxVersion= או <maxVersion> ולרשום שם 3.0 (כתבתי את המדריך הזה בפורום אחר והעתקתי לפה אז שלא יגידו שזה מועתק.) עובד מ-ע-ו-ל-ה!

• 5 תגובות
    • 734 צפיות
  13. Started by redead,

המחשב שלי מחובר לטלויזיה בDUAL VIEW ואני תמיד מעלה סרט מזיז אותו לצד למסך טלויזיה ואז לוחץ הגדלה למסך שלם ורואים הכול סבבה כמו שצריך אלא שפתאום הראזולוציה שאני מקבל בוידאו היא בזום מטורף... לא יודע מה קרה ואיך לשנות את זה אני רואה על הטלויזיה את התמונה של הדסקטופ בגודל הרגיל כמו תמיד אבל הווידאו בזום מטורף לא משנה עם איזה תוכנה אני משתמש גם..

• 4 תגובות
    • 734 צפיות
  14. ההראד דיסק שלי התחיל בשבוע האחרון לתקתק ונתקע בשלב העלה של מערכת ההפעלה. לאחר שבדקנו את הנושא הבנתי שכנראה ההראד דיסק גוסס ולא נשאר לו הרבה זמן לפעול. קניתי הראד דיסק חדש והתקנתי עליו מערכת הפעלה חדשה, וחיברתי במקביל את ההראד דיסק התקול. אני רואה את החומר שעל ההארד דיסק אבל כשאני מנסה להתחיל להעביר את החומר הוא מתחיל להשמיע את הרעשים של התקתוקים ונתקע בשלב העברה של החומר. האם אתם מכירים איזה שהיא תוכנה שתוכל להעביר את הנתונים בצורה הטובה ביותר ונועדה לכך (ויודעת להתמודד עם הראד דיסק תקול בלי להיתקע?) אשמח לעזרתכם תודה מראש וסוף שבוע נעים.

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  15. כבר הסרתי התקנתי ריסטים הכל לא עובד כלום פשוט מסרב להפתח זו ההודעה: תעזרו לי אני שונא IE [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  16. Started by hzhz24,

למה התוכנה משמשת? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  17. Started by rap_tr,

בכל פעם שאני סוגר את הדפדפן העוגיות נמחקות. השמירת עוגיות מוגדרת כ"עד שהן פגות" ובכל זאת אחרי כל סגירה הדפדפן 'שוכח' את העוגיות.. יש למישהו פתרון?

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  18. Started by shloosh,

מחפש תוכנה נורמלית בלי מיליון דברים בשביל להקטין תמונות לגודל הרצוי נניח תמונה ב-1600X1200 להקטין אותה ישר ל100X80 או משהו כזה (אני יודע שהתמונה לא תראה נורמלי ללא היחס המקורי) לא כמו בצייר שהקטנת התמונה זה לפי אחוזים. עדיף שהתוכנה תהיה חינמת ושיהיה אפשר לשמור על האיכות המקורית,לא כמו בצייר שאני פותחjpg מקטין או עורך משהו ואז שומר כ-jpg והאיכות נהרסת.

19. :s05:

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  20. התקנתי את ה-XP64 ויש לי עכבר מסוג Microsoft Intellimouse explorer 1.0a ואני לא מוצא דרייבר הורדתי את ה-INTELLIMOUSE 5.5 החדש כאילו אבל העכבר שלי לא מופיע שם ואני חייב דרייבר בלי הכפתורים שיש לי בעכבר אני לא יכול לתפקד !! תודה מראש !

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  21. Started by JHONLEV,

פירסמתי הודעה בערך לפני שבועיים אבל אולי יצאו דרייברים תואמים לחלקים הבאים: כרטיס מסך- GEFORCE 7600 GS לוח אם- זה מה שרשום על החוברת- k8triton nforce 4 ultra ga-k8nf9 ultra nforce 4 ultra chipest תודה לעוזרים! דרך אגב הלוח אם זה ל מעבד AMD 64 דול ליבה

• 10 תגובות
    • 734 צפיות
  22. Started by אישי555,

http://www.youtube.com/watch?v=jtgPvHD6HmU&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=fSfULFoMxe0&feature=related זה ממש יפה

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  23. במוצלחת אני מתכוון לאחת שתחרוג מסגנון ההקראה עם האיכות המחשבית שהורגלתי אליו בעבר. יש לי מחשב חזק כרגע שיוכל לטפל, אני מקווה, בחידושים האחרונים בתחום. המלצות?

24. השאלה בכותרת

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  25. Started by FatherBoard,

איך אפשר להוסיף אובייקטים לברייס 5? כשעושים IMPORT אז זה מאפשר להוסיף רק אובייקטים עם סיומות משונות - אבל איך\איפה אפשר ליצור כאלה אובייקטים?

• 2 תגובות
    • 733 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.