תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
בעבר כרטיסי המסך של NVIDIA היה ניתן להגדיר במאפיינים המתקדמים של הכרטיס שכל ווידאו OVERLAY יצא במסך מלא להתקן התצוגה שנבחר (למשל הטלוויזיה). רכשתי מחשב חדש עם 8800GTS והדרייבר שהותקן מאפשר לי להגיע רק ללוח הבקרה של NVIDIA שם לא מצאתי אפשרות כזו וניתן או להגדיר CLONE או להגדיר SPAN. הייתי רגיל לעבוד במצב CLONE כאשר ה-OVERYLAY VIDEO מיד יוצא למסך מלא לטלוויזיה. מישהו מכיר פיתרון לעניין ? הפרטים המלאים על הכרטיס והדרייבר מתוך EVEREST : Field Value Video Adapter Properties Device Description NVIDIA GeForce 8800 GTS Adapter String GeForce 8800 GTS BIOS String Version 60.80.0D.00.01 Chip Type GeForce 8800 GTS DAC Type Integrated RAMDAC Installed Drivers nv4_disp (6.14.10.9792 …
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
המרתי סרטון מ MP4 ל MPEG 2 בסרטון שהומר הקול מגיע אחרי התמונה בדילי של 2 שניות מה צריך לעשות כדי שהקול והתמונה יהיו יחד ?
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
- 1 follower
-
-
תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
IE8 עושה ריסט לעצמו (כלומר נתקע) כאשר יש אתר עם עברית בכתובת. יש אתרים שהקישורים בהם הם ככה לדוגמא: http://one.co.il/League/Current/1,1,0,0/ליגת_טוטו אני פשוט לא מבין את האתרים האלו WTF למה לרשום בעברית!?!??! הIE8 נתקע עושה ריסט לעצמו תוך שניה לא מרגישים את זה אבל זה מעצבן. למה זה ככה? כל אלה שיגידו FIREFOX תחסכו ממני את החרא הזה. תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
אח שלי התקין icq ועם ההתקנה של ה icq זה התקין גם תוכנה של AOL עם קיצור דרך על שולחן העבודה ניסתי למחוק את זה בהרבה שיטות אבל עד עכשיו ללא הצלחה (לא ניסתי עדיין למחוק את זה דרך מחשב אחר,למרות שזה אמור להצליח) יש לכם רעיון איך למחוק את זה דרך המחשב שלי? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
-
אחותי משגעת אותי כי היא רוצה שאני ישיג לה איזה תוכנת תירגום מאנגלית לעיברית בשביל הלימודים שלה , אז אם מישהו יוכל לעזור לי אני יודה לו מאוד תודה לכול העוזרים!!!!!!.....
-
- 6 תגובות
- 759 צפיות
-
-
היי אנשים יש לי כמה תמונות שאני רוצה להפוך לסוג של מצגת. אני רוצה לחבר אותם כדי שיזוזו (בסגנון מצגת) ולהוסיף שיר. הכל כבר מוכן, חוץ מהקטע של... לחבר את כל העסק הזה. ניסיתי לעשות משהו עם ווירטואל דאב, אין אופציה לתמונות, משהו עם פוטושופ, אפילו הורדתי איזה תוכנה לא ברורה שמצאתי במדריך לא ברור לעריכת ווידאו, פה באתר. גם עם הפאוור פוינט ניסיתי משהו, אבל התוכנה הזאת כל כך... מסובכת. היא עשתה לי חשק להרביץ למחשב.. חחח הערה: הכי חשוב שזה ייצא בפורמט AVI או משהו שיהיה אפשר להעלות ליוטוב. מי שסקרן.. זה הפתעה שאני מכין לחברה שלי.. יש מישהו/משהו שיכול לעזור לי? תודה (:
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
איך Norton Ghost 12.0 החדש? יותר טוב מגירסת 8 שאמרו שהיא הכי טובה שיש
-
- 5 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה שתדמה לי וירוסים במחשב למשל תגנוב את כל התעבורה ברשת, תעלה CPU , תגנוב RAM אני צריך את זה למטרות בדיקה כמובן תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב E6300 עם 512 זיכרון DUAL ברגע שאני מתקין את התוכנה Mcafee Security שיש בו את האנטי וירוס ופאייראול וכל הבלה הזה המחשב נהיה איטי... מה אפשר לעשות שזה לא יקרה ? תודה משה
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
תראו הורדתי והתקנתי MAXTHON התחיל לעבוד יפה אבל נכנסתי לפורום שלי ואין לי אפשרות להגיב שמה רק לצפות החשבון שלי פעיל ועובד אבל אין לי אפשרות להגיב וכאשר אני נכנס עם הפיירפוקס הפורום עובד מצויין למה? ואיך אפשר לסדר את הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 759 צפיות
-
-
-
מה דעתכם על המדייה פלייר? פשוט , אני חושב שהוא ממש ממש מסורבל לשימוש, לא ידידותי בכלל (עם כל הלחצנים הקטנים הבלתי נראים והסרבול הנורא שבהוספת מספר קבצים ברצף...), וגם מכוער מאד. בכל הנוגע לסרטים יש לו מספר פאקים מעצבנים: 1. ה-FULL SCREEN עם הפסים המעצבנים בצדדים 2. מחסור בפונקציות בסיסיות (או הסרבול בהפעלתם) כמו פרטים על קובץ הווידאו, פריימים דיספליי, ג'אמפ טו, ועוד 3. אי אפשר להפעיל כתוביות, ואי אפשר לערוך את ההופעה שלהם (DELAY וכו') בכלל נראה לי שבכל הנוגע לסרטים התוכנה הזאת דיי פרימיטיבית. בכל הקשור לאודיו, WINAMP יותר נוחה ויפה לעין. אז מה בעצם אני אומר? השאלה היא האם להחליף את המדייה פלייר ב2 תוכנות כמו WINAMP ו RADLIGHT. הרי למדייה פלייר יש הרבה פלוסים שאני בטח לא …
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
שלום לכולם! היום לפתע ה emule לא נפתח לי בכלל אלא שנייה אחרי שאני מפעיל את ה exe יוצאת הודעת שגיאה ואז הוא נסגר עוד לפני שנפתח משהו בכלל ונסתי להסיר ולהתקין מחדש מס' פעמים וגם ניסתי גירסאות אחרות של התוכנה ושום דבר לא משתנה האם מישהו יודע ממה זה יכול להיות וניסתי גם להסיר את כל רכיבי ה windows שקשורים לתקשורת וביטלתי את הפיירוול לגמרי אני כבר מיואש עזרה בבקשה ( אני עובד עים win 98 ( תודה מראש ilanco ובבקשה לא להגיד לי "תפרמט את המחשב וזהו" כמו שאמרו לי בשאר האתרים שמעתי שאתם קצת יותר רציניים
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
למה התוכנה משמשת? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
בכל פעם שאני סוגר את הדפדפן העוגיות נמחקות. השמירת עוגיות מוגדרת כ"עד שהן פגות" ובכל זאת אחרי כל סגירה הדפדפן 'שוכח' את העוגיות.. יש למישהו פתרון?
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום אני צריך לרענן כל דקה (או כל זמן נתון אחר, לא חשוב) דף אינטרנט מסויים, לא בצורה ידנית. יש איזה תוכנה או תוסף ל-Firefox שיוכל לעשות את זה?
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום רב! טוב ניגש לעניין: זה התחיל ככה: רציתי לשלב שתי מחיצות סופט ודוקס דרך מג'יק פרטישן 7, אז תכננתי להגדיל את הסופט בעזרת הדוקס אז להעתיק את הקבצים של דוקס לסופט ואז שוב להגדיל את הסופט לגודל המקסימלי תוך ניצול הגודל שנשאר בדוקס. כאשר התהליך התחיל(הגדלת הסופט בעזרת הדוקס) התהליך נדפק בסוף ואז הווינדוס עלה. חזרתי למג'יק פרטישן ואז מצאתי את הפונקציה MARGE וניסיתי לשלב את שתי המחיצות במחיצה אחת: סופט. התהליך התחיל ואז נעצר בגלל 2 ארורים. לאחר שעשיתי RESTART שתי המחיצות נעלמו ואני מצליח לראות אותן רק דרך המג'יק פרטישן. המידע שבדוקס מאוד אבל מאוד חשוב לי! :-[ אני זקוק לעזקרץכם נואשות אחרת עוד שעתיים וחצי אני אמות מוות בתליה ואולי לא ישלחו אותי מחר לטיול השנתי... בבקשה עיז…
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
חיפשתי בגוגל, אך לא נמצא שום דרייבר שניתן להורדה, WINDOWS XP. בתודה מראש,
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
למישהו יש לינק מתאים? אני צריך את זה כי אני מתכוון להעביר קלטוות ישנות למחשב... תודה לעוזרים מראש
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
שלום. כשאני מתקשר למישהו בחו"ל יש רחש סטטי כזה מעצבן. באופן קבוע. האם ניתן להעלים את הרעש הזה ? כי ניסיתי לשחק בהגדרות של הסאונד וזה לא ממש עבד. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום, הורדתי את הדמו של קומנדוס סטרייק פורס החדש,ויש לי בעיה. כשאני רוצה לאתחל את השלב,אני לוחץ על אנטר כדי לעשות ריסטרט,ואז מופיע לי מסך כחול שאומר: nv4_disp.dll,זה קובץ של הכרטיס מסץ שיש לי,GFORCE5900XT עם דרייבר81.90. לאחר מכן אני חייב לאתחל את המחשב. כתוב שם משהו על הביוס גם(פתרון אפשרי) מה הפתרון?! תודה עומר
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
ברשותי norton internet security 2002 (כחוק). משום מה איני יכול להביאו ל- enable כפי שהיה קודם לכן. ניסיתי להפעיל את ה - assistant אולם הדבר אינו מתאפשר ואני מקבל הודעה you must be a suprviser to run the securitiy assistant . כמו כן ניסיתי לבצע uninstall והדבר לא התאפשר מהטעם הקודם . בקיצור . איך אני נחלץ מזה - מדובר ב xp .
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם מעבד 2 ליבות והרבה זיכרון ומשום מה שאני נכנס לאקספלורר 6 ופותח יותר מחלון אחד התוכנה פשוט נתקעת. למה זה קורה ואיך אפשר לפתור את זה?
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-