עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. מה אני צריך להוסיף או לשנות ל WINAMP (או אולי לכ.קול) כדי שאני יקבל ביצועי שמע מקסימלים? יש לי מערכת LOGITECH X -540 5.1 וכ.קול מובנה של רילטק AC97.

• 5 תגובות
    • 786 צפיות
  2. Started by POD,

שלום לכולם, יש לי סרט שמקודד ב-XVID, כשאני מפעיל אותו דרך WMP או Media Player Classic הוא לא רץ, אבל ה-H.D מתחיל לטחון. והוא טוחן עד שאני סוגר את ה-explorer.exe ומפעיל אותו מחדש. כשאני מריץ את הסרט דרך VLC הכול עובד. ניסיתי לקודד את הסרט מחדש עם Virtual Dub, גם ב-XVID וגם ב-DIVX מיליון פעם- לא עוזר. מה שכן מוזר זה שאם אני מקודד מחדש רק חלק מהסרט, החלק הזה כן רץ ב-WMP. מה זה יכול להיות?

• 6 תגובות
    • 786 צפיות
  3. Started by yonatanph,

צריך תוכנה לניהול סריקות עם דגש על ease of use. זה מיועד לאחותי שמחשבים זה לא הצד החזק שלה. עדיף חינמית אם אפשר. היא משתמשת בסורק עם פידר של HP ואין לי יותר מידי דברים טובים להגיד על התוכנה/דרייבר שמגיע מHP. ממש הפתיע אותי שHP הוציאו כזאת תוכנה non-user friendly.

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  4. אנשים אני ממש מיואש מזה כבר אוקיי אז הדבר קורה גם לאוזניות וגם לרמקולים אני מעלה את מערכת ההפעלה שלי לאחר משהו כמו 10 דקות או יותר, פשוט הסאונד מפסיק לחלוטין, שומעים אותי במיקרופון אבל הסאונד מפסיק, מה שאני יכול להוסיף פה, זהנגיד אני מפעיל WINAMP כדי להפעיל שיר כלשהו אני רואה שזה רץ 2 שניות ומפסיק... ואני ממשיך אותו בפס כל קצת זה מפסיק בעיה מוזרה אני עושה "ניתוק" אני שומע את הצליל של הוינדוס שסוגר וככה שעולה המחשב מחדש שוב אחרי כמה זמן הסאונד מפסיק תודה מראש לעוזרים מי שפותר לא ת'בעיה אחלה בנאדם!! מיואש ולאדע מה לעשות גיא.

• 4 תגובות
    • 786 צפיות
  5. Started by dw,

היי, - יש אפשרות להגדיר את ה HOST של PCANYWHERE כך שאפשר יהיה להיכנס אליו דרך רשת האינטרנט, ולא דרך LAN. כלומר, למשל להגדיר HOST בבית, ולהיכנס אליו דרך האינטרנט במקום העבודה? - האם יש באגים או יותר נכון vulnerabilities ידועים בגירסה האחרונה ביותר של PCANYWHERE (10 נדמה לי), שיגרמו לכך שאם אני אתקין את התוכנה כ HOST במחשב שלי, תהיה אפשרות לפרוץ אלי? - מופעל אצלי פיירוול BLACKICE ברמה בסיסית, בלי application protection. האם אפשר להפעיל את ה PCANYWHERE במקביל לפיירוול? - כמה רוחב פס צורך חיבור פעיל ל PCANYWHERE, ז"א האם אפשר לנהל את המחשב בצורה סבירה דרך חיבור ADSL רגיך (מרחוק)? ??? ??? ???

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  6. Started by DaMN,

בוקר טוב. כבר יום שלם שהאי סי קיו שלי לא מתחבר לאינטרנט. נשמע הגיוני אולי התוכנה נדפקה אולי קרה משהו בפיירוול עם כל המשחקים שלי. אבל מה שעוד יותר מוזר זה שאני מנסה להתחבר לאתר של ICQ והוא פשוט לא נפתח. האם רק אצלי יש בעיה עם התוכנה או שגם אצלכם? יש לכם רעיונות כיצד לפתור את זה? תודה.

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  7. שמתי לב שכל הסרטים שמקודדים בAC3 יש איתם בעיית סאוננד, אני שומע סאוונד אבל ממש חלש, אני חייב להגביר הרבה את המגבר באופן יוצא דופן, לעומת סרטים רגילים ששומעים רגיל בלי בעיה. דבר זה קורה לי בכל סרט בפורמט הזה ולכן אני חושב שזה קשור להגדרות במחשב, בטח של הAC3. אצלי מותקן במחשב הגירסא הכי חדשה של הקודקים של קאזה לייט KAZAA LITE CODEC PACK 2.04 . מה עליי לעשות כדי לשמוע בעוצמה נורמלית?

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  8. Started by dragonlance,

תופעה מוזה מאין כמוה .. מרגע התקנת מערכת ההפעלה וחיבור לאינטרנט לא ניתן לבצע עידכון לנורטון או ל windows למרות התקנת אנטיוירוס אחר (avg) עידכנו והרצתו על כל הכוננים לא נמצא אף וירוס..... האם למישהו יש דרך לפתור את הבעיה...

• 6 תגובות
    • 786 צפיות
  9. Started by taotao,

עשיתי חיפוש והגעתי לדף הזה: http://www.memtest86.com/#philo ודפדפתי והגעתי למה כול מבחן אומר הבעיה היא שאני לא בדיוק איזה מתכנת אם כול האלגוריטמים וכו.. מישהו יכול להסביר בקצרה מה זה כול מבחן בעברית פשוטה?

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  10. Started by Nurit2005,

ברצוני להכין כפתור המאפשר נגן\השתק מנגינה. מה הא הקוד שאני מוסיפה ללחצן ב- ACTIVE?

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  11. זה דחוף לחתונה אז אל תנעלו או תעבירו פשוט תענו !! ערכתי קליפ והכל טוב וזה אבל שמגדילים עד הסוף רואים קצת מטושטש קצת הרבה השאלה שלי אם גם בטלווזיה זה יהיה ככה? ואם כן יש תוכנה שתסדר את זה או משהו כזה ?.?

• 6 תגובות
    • 786 צפיות
  12. סרקתי דף וכמובן שבמצב הנוכחי אני לא יכול לערוך בו שינויים. האם מישהו מכיר תוכנה שיודעת להמיר את זה לקובץ וורד או לכל סוג אחר שבו אוכל לבצע שינויים?

• 8 תגובות
    • 786 צפיות
  13. אני יודע איך לעשות את זה לקבצי ZIP או RAR דרך WINRAR אבל ב 7z אין אפשרות כזאת...

• 4 תגובות
    • 786 צפיות
  14. Started by ybe,

אם איזה תוכנה כדאי להשתמש על מנת לחלק אלבום שלם הדחוס כקובץ MP3 , למספר קבצי MP3(בהתאמה לשירים?)

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  15. Started by or_doc,

יש לי מחשב נייד ישן של מעבד פנטיום 3 400MHZ ו256 מגה וHDD 40 GB וwindows xp sp3. נגיד ביוטוב הסרטונים קופצים ויש עליו פיירפוקס. ומותקנים מקודדים. השאלה עם יש דרך להאיץ או שיש איזה מקודדים שעוזרים יותר טוב הערה: סרטי VCD עובדים טוב עם אני לא טועה. המסך הוא 12.1 אינץ ברזולוציה 800X600 והוא מוגדר על 16 ביט במקום 32 ביט.

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  16. Started by asafnn,

שלום לכולם אני מניח שרובכם מכירים את Hiren's boot CD (אם לא, קראו כאן - http://www.hiren.info/pages/bootcd) בכל מקרה, קניתי מחשב חדש ומאז אני לא מצליח להפעיל אותו. לא את הגרסה הישנה (v6) שעובדת אצלי שנים ולא גרסה חדשה יותר (v9.4) הוא נכנס לדיסק בלי בעיה אבל כשאני מנסה להריץ תוכנה ממנו (ניסיתי גוסט ו partition magic) הוא נתקע בשלב מסויים: הוא כותב atapicd.sys loading ונעצר. חיפשתי ברשת ולא מצאתי פתרון, אז חשבתי שאולי יהיה למישהו כאן רעיון ואגב, הכונן דיסקים הוא 2014L1T asus ולוח האם הוא ג'יגבייט EP35C-DS3R תודה אסף

• 4 תגובות
    • 786 צפיות
  17. בדקתי את השגיאה (DUMP) עם המדריך שנתנו פה והקובץ הבעייתי בכל השגיאות הוא: ati3duag.dll הורדתי את הדריבר המעודכן התקנתי ועדיין הבעייה ממשיכה מה ניתן לעשות בעניין? תודה רבה לעוזרים הנחמדים

• 5 תגובות
    • 786 צפיות
  18. Started by Black_eagle,

שלום. יש לי בעיה שלעיתים מאוד קרובות מופיע ההודעה הבאה: Faulting application avant.exe, version 11.0.0.0, faulting module nl_lsp.dll, version 0.0.0.0, fault address 0x000059d2. זה מופיע בעיקר בAVANT BROWSER, אבל לפעמים גם בדברים אחרים. אחרי שזה סוגר את התוכנה אפשר לעבוד כרגיל. מישהו יודע בגלל מה נגמרת הבעיה הזאת? תודה

• 7 תגובות
    • 786 צפיות
  19. לי אין מושג....

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  20. PICAVIEW... תוכנה שממש אהבתי... פשוטה, שוקלת כלום, ונותנת גישה נוחה מאוד לתמונות, כפתור ימני בEXPLORER\MY COMPUTER וכל ממשקי WINDOWS בעצם... ואתה מקבל את התמונה מוגדלת אבל בקטן בתוך התפריט עם כמה אפשרויות עריכה בסיסיות ובלחיצה על התמונה היא הייתה נפתחת לגודל מלא. פשוט, נוח ועוזר המון לעבודה על המחשב. עכשיו עם XP pro 64bit היא כבר לא עובדת ואין לה עדכונים, זאת תוכנה שלא עודכנה מסוף שנות ה90... אני מחפש בנרות משהו דומה, אם מישהו מכיר אני אשמח לשמוע על פתרונות חלופיים ! תודה! אוהד.

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  21. :

• 5 תגובות
    • 786 צפיות
  22. Started by IlanF,

עדכנתי את גרסת הPHP וגרסת הMY SQL שמותקנים על המחשב שלי (מחקתי את הגרסאות הקודמות והתקנתי חדשות) ומאז הסרבר של APACHE קורס בלי הפסקה. ניסיתי להתקין ריפייר, אבל הוא עדיין קורס. בהתקנה הוא מביא לי שגיאה (בהתקנה הראשונה הוא הביא את אותה שגיאה, אבל עבד בלי לקרוס) - תמונה ראשונה. איך אני מטפל בבעיה הזאת? הסרבר קורס כשאני מנסה לגשת בדפדפן ל localhost וגם כשאני מכבה אותו. מידע על הקריסה בתמונה השנייה.. מקווה שמישהו יוכל לעזור לי לסדר את הבעיה. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  23. לאחרונה הורדתי את הסרט "איש הגשם" ובסיום ההורדה גיליתי שהוא בדיבוב ספרדית במקום אנגלית. האיכות שלו טובה מאוד ואיני רוצה להורידו שוב כדי לקבל דיבוב אנגלי. הרעיון שחשבתי עליו הוא שאולי ישנו מקור כלשהו שאפשר להוריד ממנו רק את חלק השמע של הסרט כקובץ ואז פשוט אני אאחד את הקובץ עם הסרט המקורי בעזרת VobSub. גם פתרונות אחרים לבעייה יתקבלו בברכה.

• 9 תגובות
    • 785 צפיות
  24. עם דגש על צריבה לדי וי די . (יש לי צורב די וי די) תודה.

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  25. Started by emailaya,

היי גירסה 4.0.0 של תוכנת הדואר eMailaya הגיעה לשלב הבדיקות, במידה ומישהו מעוניין לנסות אותה ועל הדרך לתת עליה משוב אנא צרו קשר על מנת שאוכל לשלוח אותה אליכם. לפרטים על התוכנה: http://www.emailaya.com תודה רבה

• 0 תגובות
    • 785 צפיות

דיונים חדשים בפורומים